Борисов прие строя на учение "Thracian Sword - 2018" (видео)

"За първи път на обучението участват всичките държави, които трябва - САЩ и всичките 9 балкански", заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Че атаката срещу двамата Скрипал е глупост, е ясно дори на човек с едно мозъчно полукълбо. Но у мнозина отсъства дори това едно полукълбо и затова те вярват в този абсурд. Аз бих искал да заявя на целия свят: „Искате да започнете война с руснаците? Вие какво, луди ли сте? Поне знаете ли с кого си имате работа? Руснаците са ви освободили от фашистите с цената на живота на 20 милиона свои граждани! И вие искате да воювате с тях? Какво лошо са ви направили? За какво изобщо говорите?”. Това казва английският музикант и съосновател на Pink Foyd,Роджър Уотърс.

Толкова ли не можете да напишете наименованието на учението на български ("Тракийски меч"), а принуждавате хората да се чудят за какво става въпрос.

Отрича ББ че е назначен от САЩ на тази служба Губернатор на България ! Какъв го Раздава на това занятие с английско название Тракийски нож ББ ,нали Президент Радев е Главнокомандващ Българската Армия ? Страни хора са от ГЕРБ заедно със своя Лидер ББ ! Трябва за такива действия да бъде наказан ,какъв е ББ ???

Как какъв е ББ - на всяко гърне мерудия. Или по-точно - въздухът и слънцето за всяко живо същество.

Tsachev

- Здравейте, парашутисти! - Здраве желаем, господин Министър-председател! .....следваше неловко мълчание..... А трябваше: - Поздравявам ви с.....! - Урааааа! Или поне: - Отлично отговаряте! - Ураааа!

Тикви ни Управляват ! Тиквата си е Тиква вари я ,печи я !!!!

Абе този Банкянски маймун какво разбира от Военно дело ???

...и попозамислпвателно : БалтийскиЩит+ТракийскиМеч ....

Бре ! - а го ли ПроцедирахаВече виа MartialCourt ?

От видео, публикувано във фейсбук страницата на Борисов, се вижда как той приема почетния строй на Учебен полигон "Ново село". шог! бонба! американци пуснали боцко на полигона в Ново село, дето българин не може да припари преди да се помоли, да си приемел парада...

Дебелият тулуп ще изненада специалните сили като им покаже как се прави коремно претъркаляне тип "я покажи мецо как се търкаля манго по поляната".

М'чи как ! - па задунайшки зер !

Единственото което може да прави там е да провери коф-помпите и пожарогасителите! И дали има закачена наредба накъде се бяга при пожар! За друго той няма нито образование, нито знания, нито чин, нито право!

Голямо учение - то Бойко и гавазите повече от войниците !

Б.Б. да не се е самоназначил за главнокомандващ?

играе го Нерон, ама края на неговия филм ще бъде в хомовариант....

Aма те гостите повече от войниците! Защо е толкова рехава тая работа?

Бочката да бе направил едно коремно преди да приеме строя :-) Важното в статията е, че е напраеил повече от БСП. И че които трябва =САЩ участват в мероприятието.

Значи у нас се провежда учение на 9 Балкански страни + САЩ, но учението има звучно английско заглавие Tracian Sword (Тракийски Меч). За по добрата му разбираемост за преобладаващите балканци. Е, да се надяваме, че когато в САЩ се провежда учение на всички членки от НАТО (на американска земя това е абсурд да стане, ученията са винаги извън Щатите), а ние изпратим на него някой наш фатмак, то учението в негова чест да носи звучното заглавие "Кравешка Фъшкия". Точно така, на кирилица.

Перфектен "мозък" Имате, тов. Задунайшкин ! --> явно Редовно Си "купувате" от Животинския/Уфшиъ .

това сигурно са го излъчвали директно в щатите и русия ...по комедийните канали

Колко пароци ще ни струва тая пародия на КОЙ му е по-голям?

изобщо е комунист да употребява траки в каквото и да било....

Че като какъв ги е приел? Той е цивилен. Тренира за мечтаното бъдеще, в което е президент и ще може да продължава да се разхожда по света, но никой няма да го тормози да работи? Че насила ли е станал премиер? А кълбо на тревата поне направиха ли с Каракачанов, щото те двамата едва ли друго може да успеят?

Опит. ...за Спасение. - ама - Ниц !

Дедо Бойко се прави на главокомандващ президент на БА.Явно тренира за кандидатирането си на президентските избори за президент на България след три години.

Откъде намериха 40-50 статисти с униформи и три джипки ? И защо не се казва "Тракийски тризъбец" - по яко е от меч?

Джипките са подарък от краварите. От онези бракуваните. И три спасителни лодки!

"Thracian Sword - 2018" преведено на български е "Тракийски Меч - 2018". Проблемът, е че "мечовете" ни са от времето на траките образно казано.

За Доказани задунайски Хибридци&ТроянскоКоници - И-такива са Много .

"Тракийски щит 2018" в български сайт е по-доброто изписване.Същото важи и самото учение,което все пак се провежда в България,а не в Невада,напр. Надебелял е здраво.Трудничко и тежко стъпва.Тупанбаши.

Бойко, вземи се хвани нещо смислено да свършиш, бе човек! "Държавата" е на дъното и рием още надолу.

И?

Ако го пусна на някоя програмка да го направи черно-бяло и леко позахабено става за някогашната рубрика " Усмивки от старите ленти"! Лаурел и Харди бледнеят пред таланта на нашето момче.

Може ли някой да ми обясни как е възможно да се козирува на човек в цивилна униформа ? Едно време в казармата на никой не би му дошло да прави такова нещо, защото щяха да го насметат за подигравка с устава!

Променили са уставите! Преди маршовата стъпка беше с изпънат крак/в шпиц/ и когато войската минаваше по парадите - площадите се тресяха, но това не се харесва на Чичо Сам, напомня им за нацистите...Сега се разхождат в стъпка, нещо средно между гръцки гвардеец и Роналд Макдоналд.

Нали не очакваш министърът на отбраната Каракачан Воевода да го осведоми? Той откъде да знае, като не е ходил войник?

Какво ли не прави Тиквата, само и само да не прави това, за което са го избрали! Скатаване, екскурзии, мачлета и суджук! А България падна под 5 милиона на територията!

А ЗАЩО БОРИСОВ БЕ, НЕ Е ЛИ ПРЕЗИДЕНТЪТ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ, КЪДЕ СЕ ВРЕ ТИКВАТА МУ С ТИКВА, ВИДНИЯТ МЕЖДУНАРОДНИК.

Тук става въпрос за търговия, продават България с подкрепата на авиация на Въоръжените сили на САЩ?!? Иначе Президента е Главнокомандващ ... но той не купува скрап от ЮСА ...

Видеото е страхотно! Пред Тиквун Мутрафонски мина цялата българска армия от към 60 човека - 25 оркестър, 15 мадами във военни уноформи (на които турците биха се израдвали страшно много) и 20-30 войника. Жалка картинка :-(

Пак добре, че са оставили чистачките с метлите на пост, да бранят я родината, я затвори...

а можеше д аго кръстите учението на лоените топки!

Ако не беше трагично щеше да е комично !!

А защо Борисов, а не Радев?

Щото Тиквата е бивш пожарникар и мутра. Това са квалификацийте за да станеш Премиер и Главнокомандващ в България!