Оценете работата на министрите от кабинета ”Борисов 2”

Вторият кабинет "Борисов" управлява две години. Дайте вашата оценка за работата на министрите.

Обратно в новината

Коментари - Оценете работата на министрите от кабинета ”Борисов 2” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от никое правителство не сме видели нисто хубаво и може би за това нямаме цувство за определение. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КОРУПЦИЯ,ДАЛАВЕРИ,КРАЖБА-КРАЖБА,ДАЛАВЕРИ,КОРУПЦИЯ!!!

Борисов се провали защото повярва и допусна до себе си хора които са готови да го предадат.А те ни разплакаха мислите.Ако бе посочил Николов за президент щеше да получи същият шамар.Само един стоиностен човек има до себе си Томислав Дончев.Получи се като при Костов които си имаше ментата Бисеров Славчо Христов които колеха и бесеха докато на народа му писна.

и мисля че с годините упорита работа /тоест крадене и заеми / успешно са си заслужили килиите в Софийски централен затвор за по 10-15 годинки за всеки + конфискация на имуществото. Тикво не се ослушвай за тебе 20-25 години.

2-ки по милост, че няма по-ниски !

И аз съм на същото мнение! Ако имаше НУЛА щях да гласувам с нея!!!

Кабинета Борисов2 не беше добър, но пък беше хиляди пъти по-добър от кабинетите на БСП и ДС! Виждали сме ги и знаем на какво са способни! Други като тия паталогичните крадци и мошеници няма никъде по света! Това са БСП и ДПС! Познати са ни до болка!

Само, че дори в кабинета на ДС имаше кадърни специалисти, а не такива като Ненчев, Москов и Кунева. Самият Орешарски е кадърен специалист, въпреки помията на прогейтърите по него. Но си беше кабинет на ДПС и ДПС си гозакриха. Само едно бегло сравнение - колко външен дълг натрупа "успешният" кабибет Б2 и колко този на ДС? Отделно (не)свършената работа при великата тиква.

Каквито и минусчета да ми цъкате-дреме ми. Това Правителство беше на една Мутра и ближещите го. "Имал съм да вземам-имали са да ми дават".И всичко в Държавата беше подчинено на този принцип.

а на станишев какъв кабинет беше

Естествено че свършиха страхотна работа, тия долни лъжци и мошенници.Страхотна работа за собственото си обогатяване.

Кво сте го емнали човекот!!!! Бай борисич е велик!!!! Песни ке се пиеят за негу!!!! Памятници ке му строят!!!! И у учебницийте по изтория ке писуват за негу!!!! Вивъ бай борисич!!!!

Крадци,крадции пак крадци

не ми харесва, че като подадоха оставка и почна реваншиско меле

Глей ся!!!! Българинъ е гадно зафисливо и крадливо племи!!!! То глеа да развъли работта вместу да опрай нештата!!!! Ништу не стаа от тая паплъч!!!! Човекот си даде здравито да прай нешта у българио накрая ниаква благодаря нема да получи!!!! Штот българину не е научин да оценяаа тръуда на ората!!!!!

Банкянският андрешко прави тоя гнусен номер (оставка, след като е изпапал паричките - 16 МЛД) за втори път, но ще дойде и неговия видовден. Българина ПРОГЛЕЖДА!!!

kirchevo

6+

Най слабият кабинет от 1944г насам!Пълна имитация на позитивна дейност!РЕТРОГРАДЕН!

Предатели на националните интереси на България ...

Оценката за работата на кабинета на Борисов, по мое скромно мнение, един от матр'яла, но с 2 вагона прочетени книги, е следната: 1. Външна политика-2+, 2-ка, защото Борисов ни унижи пред света по всякакъв възможен начин-с Ердоган, Меркел, подмяната със Сталинка(която му се изхрачи в лицето за благодарност),неадекватният му външен министър, слугинското поведение на кабинета, а + е за това, че територията, в която вегетираме, все още се нарича България, а не Булгаристан, примерно....; 2.Вътрешна политика-1+!!! 3.Отбрана и вътрешна сигурност-1+!! 3.Икономика-2+!!! 4.Доходи и социални придобивки-1(минус 1)!! Чакам дебелият тюфлек, проспал всичките му престъпления, най-после да се задейства, защото може и той да го отнесе!!!

Кога най-после ще разбереш че многото прочетени книги са те превърнали във "всичко което мисля че знам е чуждо"

Идаааа ! Идааа !

Оценката ми е 2+, двойка за т.н. му управление, а +, че още сме живи....

Борисов 1 и 2 оценка "Лош" (1) и в двата кабинета разбира се

ГО ВРЪЩА БЕ МАЛУМНИЦИ ПРОСТИ

Правнуците на твоите внуци...

По самохвалство - отличен! По умения да представят чужда работа като свое постижение - отличен! По умението да саботират работата на опонентите си с всички средства - отличен! /Справка - правителството на Орешарски, когато цял месец не ходиха на работа в НС, за да го провалят и ореваха света, когато кабинетът поиска 1 млрд. заем, но те като управляващи си позволиха много повече/. По манипулация на наивните граждани, че по-добри от тях няма - отличен!

1. Боко Борисов 2 2.Бойко Борисов 1 3.Иван Костов 4.Филип Димитров 5.Симеон Сакскобурготски 6.Сергей Станишев 7.Любен Беров 8.Пламен Орешарски 9.Жан Виденов

По блюдолизничество, дупедавщина и АНТИБЪЛГАРЩИНА - АБСОЛЮТНО ТОЧНО!!!

Единствено кабинетът Борисов 1 е по-добър от кабинетът Борисов 2 за цялата нова история на България!

от самото начало цялото управление бе пълно с идиотщини! Може би заради това, че и Премиер и другите бяха вързани от различни секретари на САЩ и от ЕС. А пък изказване на ББ, че" ще правим това което вие кажете", бе верхът. От там нататък няма какво да обсъждаме, това не е управление изобщо, но подчинение на диктат.

Двойка Слаб 2.

Няма ли по ниски оценки от 2, че трудно се оценяват боклуци като Ненчев, Кунева и цялото ликвидаторско котило? Колко ключови министерства им е дал тиквата и после се чудим защо сме на тоя хал. Че това си е втори костов мандат, само с повече турско участие и дирижиран директно от анкара. Слаб 2 и за целият кабинет. Никога не сме били толкова зависими от турция и никога не е имало толкова турци и техни шпиони на ключови позиции в управлението. Тиквата дойде на бял кон да махне ДПС от управлението, а вкара 2 пъти повече турци. Цялото му управление беше мижи да те лажем. Реално - отказ от управление, бягане от отговорност, замразяване на всички проекти и което може - на самоход. Само едно безкрайно усвояване на средства от където падне, чрез фирмите на наште.

Бойко Борисов е най-добрия министър председател! Ако някой сложи мунус, нека напише името на по-добрия от Борисов!

Следа пълната катастрофа на кабинета БСП-ДПС-Атака начело с Пламен Орешарски кабинетът Борисов-2 е на най-високото възможно ниво.

Явно имаш много ниски критерии !

Не трябва да забравяме катастрофата "Борисов" и зулумите на четворната коалиция!

Следвашият път го избираме с мнозинство и да няма коалиции.

За да ги оценя трябва да има критерии за оценка, е по кои критерии да го направя? Пълна скръб и малко по - добри от централната османска власт по време на кърджалиите, така как ви звучи като оценка?

Критерии има - един единствен и много ясен. Обърни си джоба и виж дали ще падне нещо от него. Толкоз, това е оценката.

едно време имаше 1 като оценка - толкова заслужават - за изключване са ако са ученици, а за арогантно поведение и предателски и продажни интереси - изключване

Даже им е много :) 1 се даваше за преписване , а те и това не могат !

Дари

Единица се пишеше на подсказвачите, а тия какво могат да подскажат?

6 ++

Само толкова ли години им даваш в Централния Софийски?... :::))) МАЛКО СА ИМ...!!! Дааа...!!!

Не можаха да се справят с номенклатурата.Дори я удвоиха това е тенденцията на ЕС.

Е какво да даваме отценка, че тя си е написана. Борисов - 2...

Май дърпаш дявола за рогата . . . Да не вземе да се бори за отличен!

Оценка 3-.Толкова прости министри се пръкнаха,че ти става тъжно,че не си си грабнал шапката и не си се пръждосал по света,ама аз си харесвам Родината!И все пак стига с тези корумпирани гербери...

И понеже преди това бяха професори и т.н. я докарахме до Борисов. Вие срам нямате ли бе. Хем е прост пожарникар и т.н., хем защо не бил оправил държавата която другите забатачиха-умниците има предвид. Хем сърби, хем боли хем, останалите фалират за нула време. ВГЛЕДАЙТЕ СЕ В СЕБЕ СИ. Ако не можете, попитайте някой страничен.

Когато навремето един младеж ми каза че Борисов е охранител и е лошо да ни управлява му отговорих че в случая той просто е необходим, такъв какъвто е. Шест му пиша-като изключим Президентшата. За този период от развитието на страната той беше и може би още е възможния избор. Останалите, последното недоразумение беше да изберем Царя, просто не можеха. Не знам и не ме интересува дали са искали.

ВСИЧКИТЕ СА ЗА ЗАТВОРА,ЗА СУГУВАНЕ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ

Истинската оценка за управлението на ГЕРБ я дава Христо Иванов в дясно на екрана ви. Нашите оценки нямат никакво значение. Ние сме принудени да сравняваме между две партии на мафията. Смяната на едната с другата няма как да доведе до истинска промяна. Очакваната промяна може да дойде само от нов политически субект, като абсолютно нова пропрезидентска партия подкрепяна от националистите. Нищо друго - всичко е тотално компроментирано.

е как пропрезидентска като президента е човек на бсп ти маи нещо подцени интелекта на читателите на дир

3 и половина, максимум 4-. няма как да дам повече при половин мандат.

двойкаджии като предходните управляващи... те в училище са си били двойкаджии, та цял живот така си им върви :) в краденето обаче са отличници... мамини те уродчета недни

не знам какво са направили герб обаче със сигурност знам че ако бсп по някъкъв начин се докопат до власта при всички положение таино ще управлява и дпс ще спре икономиката ще спрат европарите ще спре саниране обновяване и всякъкав напредък и отново ще започне подмолно турцизиране на страната бог да пази бг от бсп

Щом не знаеш - ПОНЕ НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ...!!! Дааа....!!!

знам знам 5 пъти бяха на власт и все това ставаше

Санирането вече спря, ББ е на власт!

Не давам оценка, а ПРЕПОРЪЧВАМ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРГАНИЗИРАНИТЕ В ПРЕСТЪПНА ГРУПА"герб" НЕЗАБАВНО ДА ВЛИЗАТ В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ или СЛИВЕНСКИЯ ЖЕНСКИ (ако искат да останат живи де, както казва КапоДеТутиКапото им БОКо)...!!! Дааа...!!!

Оценката се даде повече от ясно на изборите. И имам предвид не само Президентските, а и Парламентарните преди това. ГЕРБ нямаха самостоятелно мнозинство, което е ясен знак, че хората предпочитат другите партии пред тях. Ако и април 2017-та се повтори сюжета, като отново не дадем мнозинство на която и да е партия, така че да има тежестта да извърши радикални промени, то ще загубим още 2-3-4 години. "- Как се чувстваш? - Ами като в хладка вода. Не е студено, ама и топло не е"

Ами нали преди 2 години имаше мнозинство на БСП, ДПС и Атака. защо не свършиха нищо. Изглеждаха единни. Коя партия смяташ, че ще дойде на власт и ще почне реформи?

За да се извършат промени е нужно една партия, която и да е тя, да има мнозинство от 3/4. В момента всяка промяна се блокира, защото никой няма нужните гласове или промените се съгласуват, което води до уродливи истории и в крайна сметки нулеви промени. Дори БСП и ДПС могат да направят положителни промени при такова мнозинство, НО и под нашия натиск.

Имаш предвид радикални промени,които за да бъдат прокарани целокупният български народ трябва да стиска отново зъби и понася несгоди още години? Че то от такива промени и експерименти на тези и онези измислени политици през годините зъби не ни останаха за стискане....само личните ни стоматолози направиха пари!

Защо? Може промените да са "минимална заплата 3 000 евро". Тогава ще падне голямо папане, а? Поне първия месец, де ;)) Щом е лесно и не изисква усилия, значи е грешно. Просто е, но работи.

От трън че на глог

Както е казал Русо " Всеки народ заслужава съдбата си". Нека пропагандата да продължи и нека глупаците да продължат да върврят към светлото комунистическо бъдеще, явно пътят 45 + 27 години не ви стигна и не спряхте да се храните с химери. Някои хора като мен предпочитат да живечт сега, а не в бъдеще и гледат какво се случва сега, а не във вечното бъдеще време, но повечето явно ще си умрът в очакването му, мразейки някой, който не му е дал това което не е заслужил вместо сам да го постигне. Желая ви приятен път, може би след още 70 години ще спрете да вярвате в лъжи и ще се събудите с обективаните факти и обстоятелства, само, че аз няма да доживея това време / нито пък вие /

Те са болни от злоба. Нали помним некадърното управление, когато искаха да направят Делян шеф на ДАНС и как завърши. БСП е партия на провала. Как един човек като Борисов с кариера и дори да е пожарникат, е и бизнесмен, и главен секретар и кмет, а те какво- Корнелия една селска врясла, с тъпи лакърдии се мисли за много интересна, а вечната Йотова - контестант от конкурс за надяждане с мекици. За послушния генерал, който хванаха с една мадама от своята ферма за мадами/ с подобна хванаха и Волен/ тепърва ще се излага и ще ни излага. Това са терористи.

Та с какво Делян е по-лош примерно от Цветанов?

Делян Пеевски казваш! А че Бъчварова и Москов впрегнаха целия ресурс на държавата, изсмукаха и всичките запаси от кръв да спасяват Митьо Очите не ти прави впечатление. Ами ако някой те беше блъснал тебе по онова време, откъде щяха да намерят кръв?

Кои сме ние да даваме оценка за хора над които е само Господ.

Аз давам най-висока оценка за РЕФОРМИТЕ в МВР и СЪД. СИСТЕМА. Много добре ми се получават работите

Борисов - 6,Дончев-8,Павлова-6,Кунева-3,Ненчев-0,Москов-4,Бъчварова -0,Лукарски-2,останалите - 1

На всичките тези лапачи, слаб 2 и никога повече на власт

На Борисов оценката би трябвало да бъде средно аритметична от оценките на отделните министри. Защото не можеш да обясниш, как така министър председателят ще е велик, когато вътрешната сигурност е умряла (оценка 0); отбраната ни е умряла (оценка 0); образованието ни е в окаяно състояние (оценка 3); селско стопанство, туризъм, култура, финансово състояние, транспорт и пр. в по-лошо от окаяно състояние (оценка 1) (тези оценки са ваши).

Тупично за овластение са кражбите и рушветите. Герберите в това отношение не са по-различни. Различното е, че при тях ЕС не спря фондовете както при другите правителства. Различното е, че направиха не малко, което се вижда и спросто око.