Борисов посрещна Ципрас в Кирково за старта на газовата връзка, вози го в колата си

С колегата сме се разбрали и тунели да правим, но след изборите, заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...вози го в колата си...." - колата лично на Борисов ли е?

толкова ти се кара що не станеш един шофьор в градския транспорт или такситата па върти цял ден геврека из трафика да си начешеш крастата! Ама да ги няма пред тебе гавазите с лампите и куките да ти отцепват движението па тогава се прави на майстор!

Към всички разбирачи относно втечнения газ в къщи водата с водоноски ли ви я карат или тече по тръби и кое ще е по евтино я помисли малко преди да пишете глупости.

Този министър трябва да се махне от политиката възможно най-бързо. После да си вози който където иска в Банкя.

Що не го махнете червени лумпени ? А НАРОДЪТ ГО ИЗБИРА ВЕЧЕ ТРЕТИ ПЪТ ПОДРЕД. Русофилски продажни безмозъчни кавали...

Леле каква торба си станал Баце!!! Май приказките за преяждане са верни.

Времената се менят... Саудитите имат огромни запаси от газ, но вече са трудни и скъпи за добиване. ТЪе сега предпочитат да купуват евтин газ от Америка. Те дори не желаят да чуят за руски газ. Ватенките дори нямат флот за пренасяне на газта си, а и цената им е много по висока... Ако тъпите рублофили могат да четат руска преса: Американский газ предпочли российскому. Саудовская Аравия договорилась о покупках американского сжиженного природного газа (СПГ), пишет The Wall Street Journal. США выиграли конкуренцию за этот рынок в том числе и у России. По данным издания, государственная нефтяная компания Saudi Aramco подписала долгосрочное соглашение о поставках с Sempra Energy, базирующейся в калифорнийском городе Сан-Диего. Ранее о возможном сотрудничестве с Saudi Aramco в рамках других проектов говорил основной акционер и глава крупнейшей в России независимой газовой компании «Новатэк» Леонид Михельсон. Ранее американские компании, занимающиеся добычей и сжижением газа, заключили контракты на поставку СПГ сразу с несколькими европейскими странами, в частности с Польшей. Аналогичные переговоры с новым президентом Украины Владимиром Зеленским провел министр энергетики США Рик Перри.

Абе тъпчо как ще е по скъпа газта по тръбата от тази да ти я карат с кораби я помисли малко.

Незнам кой ще ползва тази тръба като газ от Америка няма да е евтина Южен поток тряваше да се направи сега що не протестират Псездо зелениет а си траят .нали итази/ може /да замърси природата.

Бате Бойко пише история а червените тралове злодеят. Айде да идва 26- ти и да смачкаме БСП- то.

Тунели?!? Сакън... Другото как да е, ама тунел ако се срути...

Да, тунелите ще ги почне след като направи оная магистрала през цела България, дето я "договори" с Катар. Нали?!?

Ама той и кола ли имал ,защо му е той нали има магистрали! Може и в камион да се нахлузи скоро с това туловище! Вижте ме какъв съм лъв ! И колко газ правя... сам го пръцц ам!

Не беше толкова отдавна..В началото на 90- те , в българския Парламент , имаше ЛИЧНОСТИ ..Стефан Савов , г-жа Мозер, Дертлиев, Милан Дренчев, Елка Константинова , Лучников , репресирани от комунистическият режим, юристи икономисти и някои други ..Тогава Боко беше в СИК, а Цв.Цв, кой знае къде сменяше ‘цвета си ::)…Имаше борба на ИДЕИ- някой бяха прави, други – не толкова ..Спореха , имаше и добри оратори, водеха борба на ИДЕИ !! Имаше и съветски агенти – но бяха по- потайни, не като сега- нахални и явни :) Бяхме решили, че с комунистите е свършено и България тръгва напред ..И всички те – някои си отидоха и от този свят , но ВСИЧКИ те – не мислеха за “обществените поръчки”, не пълнеха личните си джобове, изобщо не бяха меркантилни и не ги интересуваше материалното им благополучие..Отидоха си , така , както бяха и дошли – бедни и неподкупни , по сегашните ни критерии..През това време, обаче , комунономенклатурата грабеше, крадеше, присвояваше тайно и бързо ..Вече ставаха капиталисти ..Голяма тема – друг път ..Мисълта ми е- имаше хора , които МИСЛЕХА и пишеха Закони, спореха на високо ниво, с разбиране на “материята” – юристи и икономисти..Сега имаме едни неграмотни неандерталци, недоразвити мутри и човекоподбни, които са ТАМ – за да забогатяват, мълчат, и натискат копчетата…Никога , никога толкова прости хора , в последните 30 години – не са били депутати ..Такива недоразумения- десита, цецки и цецковци , Цвъкитата и мутри от МВР и ДС – по списъка на Цв,. и този на Нинова – НЕ сме имали ..Изплува елементарният слугинаж на бившата БКП – шофьорчета, портиери и милиционери, мутри и най- долният селски боклук – все едно сме ПАК - 9-ти септвмври 1944 година !!?? В 21-вия век !?? Една част от тях станаха олигарси – сякаш сме в “дикенсовия “ капитализъм ..Опитваха и да отвратят хората от Демокрацията и Свободата ..Грабеха и продължават..Елементарни , като багаж в главите , но добри селски хитреци и …България потъва ..Само си помислете – БЕЗ ЕС – парите , къде щяхме да бъдем ?? Толкова ли е оглупял българина , че пак се готви да гласува – за мутри, ченгета, бивши комунисти и селски лелки,герберопитеци, сидеровци, джамбазци, карадоносници, нинови продукти и сие …И в 21-вие век!? Не разбира ли, че с ТЕЗИ – няма да стане !!? Няма да вървим напред, а даже може и да ни извадят от ЕС и НАТО !! Демокрацията ни не е даденост- вечна..Толкова голяма тема ..Накъде вървим ?? Пак ли безпътица с кримита и комунисти начело !!??И как комунистите от ГЕРБ ще се борят с комунделите от БСП-кланът на Луканов срещу клана на Лилов!!!

Прочетох само първите две изреченя на "котака" и ,като видях какви "личности" е изредил ...по-нататък не продължих .... Тъй,че на котака у п*ка.....

ДОЛУ ГЕРБСПДПСПФ!!! 10год.герберастия и бойковизъм стигат!!!Писна ми от тикви,пъпеши,соколи,прасета,менди,десита,калинки,гинки,султанки,цветанки,цецки,цаци,теменужки,болен лидеровци,шкембе-войводи,магарешки,гешефтаревски и прочие герберопитеци гнусни ненаядени...ОСТАВКА!!Рубладжии гадни!!! Скъсване с руските проводници на путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-вска политика! ЛУСТРАЦИЯ!! ДЕРУСИФИКАЦИЯ!! ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!! НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!! Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено "кучето" за липсата на правосъдие!! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!! НАРОДЕ...!!! Свинян Беевски е главният закупчик на путлер в БГ!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Това е временно явление – простотията да управлява, заплашва и краде!!! Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски-моделът КОЙ!!! Гасударственая Евразийская Резидентура в Болгарии!! ОСТАВКА ГАДОВЕ!! Бюлетина номер 13-Демократична България-можем да махнем тия,без да дойдат червените кхмери!!

Идиот

Когато човек е безкнижен гамен и нищо не знае, той не знае колко не знае. Ако добавим и характерното милиционерско-мутренско самочувствие на тиквоций, смехът е готов. Но когато такъв човек представя държавата ти пред света, смехът се превръща в срам.

Тоя Ципрас са шашна кат го качи в колата сигурно си е казал "къде ме води този тъпан"

Ципрас сигурно е бил много лош човек в предишния живот - да му се падне да се среща този.

Газпром има обща задлъжнялост 3,366 триллиона рублей или 52 милиарда долара, заради потоците на джуджака. Пари хвърлени на вятъра само и само да прецака Украйна. Наложи се Гъзпром да търси доларови заеми на 6% лихви. От друга страна: Амурский ГПЗ стана вторият мегапроект Газпрома, е отхвърлен от китайскимте инвесторами. През 2015 г., да напомним, Пекин се отказа от участие във финансирането на газопровода «Сила Сибири», предоставяйки на российската компания възможността самостоятелно да плати строежа на 2 хиляди километра тръби, по които от началото на 2020 в Китай ще постъпват 38 млрд куб метра газ .

Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Първите пет позиции за износ на САЩ и некадърната Русия: САЩ Потребителски стоки - 198 милиарда долара. Автомобили - 158 милиарда долара Селскостопански стоки - 133 милиарда долара. Самолетите - 121 милиарда долара Химикали - 77 милиарда долара. RF Суров петрол - 93 млрд. Долара Нефтопродукти - 58 милиарда долара. Природният газ е 38 милиарда долара. Дизелово гориво - 23 милиарда долара. Машини и оборудване - 28 милиарда долара. Ко значи? Че, като се изчерпи това което земята им даром им дава на ватенките без да имат мозък (като маймуна, която чака да падне кокоса и банана) , ще останат само с: Машини и оборудване - 28 милиарда долара. (разбира се ако есе още не са измрели от алкохолизъм, глад и нищета)

Тук разни Червени лъжливи педерасчета се опитват да заблудят народа че американският газ е по-скъп от този на ватните фашисти. ДА, АМА НЕ!. 1. За това ли Германия строи четири терминала за втечнен газ всеки с капацитет 10-тина млрд куб.м годишно. 2. “Втечненият газ от Съединените щати, е свързан с високи разходи” - Това е типична лъжа на Кремъл. Руската пропаганда обичайно и тъпо лъже . - Ръководителят на полската петролна и газова компания PGNiG Петър Возняк заяви, че Полша ще купува втечнен природен газ от САЩ на цена почти 30% по-ниска от сегашната цена на природен газ от Русия. PGNiG и американската компания Venture Global LNG подписаха договор за снабдяване на Полша с два милиона тона LNG годишно в продължение на 20 години. 3. Цената на природния газ в Европа се срина с 50%. Увеличени доставки на втечнен газ доведоха до рекордно понижение. https://business.dir.bg/pazari/tsenata-na-prirodniya-gaz-v-evropa-se-srina-s-50 Цены на газ в Европе рухнули на 50%. https://www.finanz.ru/novosti/aktsii/ceny-na-gaz-v-evrope-rukhnuli-na-50percent-1028055963

Бум на заявките за доставка на втечнен газ в Александруполис. Синьото гориво от Александруполис ще захранва потребители в Гърция и цяла Югоизточна Европа Изключително успешният резултат от първата фаза на пазарния тест и големият интерес от страна на важни регионални и международни газови играчи към проекта за терминал за втечнен природен газ край Александруполис е ключова стъпка към изпълнението на проекта и най-вече към подобряване на енергийните позиции и диверсификацията на енергийните доставки на Гърция, България и целия регион на Югоизточна Европа", заяви изпълнителният директор на Газтрейд Константинос Спиропулос. .По този начин ще осигурим доставки на природен газ за България от различни източници, включително и от САЩ, Katar, Izrael. Това каза неотдавна енергийният министър Теменужка Петкова по време на среща с американския посланик Ерик Рубин. Силно замириса на фалиращ Газпром и фалираща ватна кочина. Дните на бензоколонката раша са преброени... Всяка година влизат в работа все нови терминали- Полша, Испания, Германия, Литва, , за разтоварване на втечнен газ от Америка, Катар, Израел... Дори и съседката на тъпите ватенки Литва бяга от закупуването на газ от помийната яма русия. Литва е купила от Норвегия - Hoegh LNG и ще инсталира терминал за газ. В момента тя получава повече от половината от необходимата и газ, като целта е да се постигнат изцяло 100% не-руски газ. Всеки ден някой забива по още един гвоздей в ковчега на Газпром. Като се има в предвид, че Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини – това което земята дава даром на ватните маймуни, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. С намаляването на износа на газ ватенките са пълен КАПУТ. Руска бабичка в Сибир слуша лъжите за Гъзпром по радиоточката, цъка с език и хвърля поредната дървена цепеница в печката за да се стопли.

Абе тоз гръцки премиер не знае ли гръцки,та от ШОПСКИ му превеждат на английски ?!?!? КОЛКО ли езика знае ЗАВАЛИЯТА ???? БЛАЗЯ му на НАШИЧКИЯ знае си един език и то НЕДОБРЕ !!!!!

БИСЕРИ от БАНКЯ : Радвам се да ви видА. Само не се бутайте молА ви се. ЗаповедАЙ Алексис. Наде какво праИш ШЕ се обесите с ТЕЯ жици. А така Алексис това ШЕ ти е ОБЕДА. ЗДРАВЕЙТЕ ЮНАЦИ! / към кандидат свещенниците в раса / А дали да не ни свалАт саката само за снимката? ГОСПОДИ,СТИГА МЪЧИ ТОЗИ БЪЛГАРСКИ НАРОД !!!!

Това ли е най-важното, от такова значимо събитие?! Така ли го виждаш?! Жалък си!

ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ГЕРБЕРАСТКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА АТАКА ЗА ПРАВА И СВОБОДИ!!!

Тъпи русофилчета- ето последните новини: Американският газ беше предпочетен пред руския. Саудитска Арабия се договори за закупуване на американски втечнен природен газ (LNG), пише The Wall Street Journal. САЩ спечелиха конкурса за този пазар, включително и от Русия. Според публикацията държавната петролна компания Saudi Aramco е подписала дългосрочен договор за доставка с Sempra Energy, базиран в калифорнийския град Сан Диего. По-рано главният акционер и ръководител на най-голямата независима газова компания Novatek в Русия, Леонид Михелсън, говори за възможното сътрудничество със Saudi Aramco в рамките на други проекти. По-рано американските компании, участващи в добива и втечняването на газ, са подписали договори за доставка на ВПГ с няколко европейски страни, по-специално с Полша. Подобни разговори с новия президент на Украйна Владимир Зеленски бяха проведени от американския министър на енергетиката Рик Пери.

Циркажия, работи за руснаците а се прави на европеец.

Това е да си ПР на прост човек като Бойко Боца, вървиш след него и го снимаш, а той говори глупости и простотии колко си иска и ПР винаги е усмихнат...а ма не се сеща да изключи звука за да не се чуват глупостите които Бойко Боца ръси на шопски а и не отиват на един Мин. Прецедател да говори само глупости. За 8 години на власт една дума не научи на английски.

Ина Пелева любовницата точи пари за ПР. Не блести с ум това девойче :(

Каква отвратителна гледка е Този на снимката.

Да, бе. Бойко трябва да намали свинските пържоли. Виж Ципрас какъв е фин.

Като майка ти - руска долна курва

Сайта Биволъ разкри, че Бойко Борисов не е декларирал къща от 135 кв.м. Сега ще стане много интересно, тъй като Премиера декларира, че при тях имало СТАНДАРТ и всеки при най-малкото съмнение за нещо нередно си подава оставката. Сега ще видим за какъв точно СТАНДАРТ става въпрос.

Грешка - Атанас Чобанов от сайта Биволъ го е пуснал на личната си страница във Фейсбук, но после е изтрил публикацията. Това пише в e-vestnik. bg.

Германия се отказа от втечнения американски газ, защото е скъп. Бедна България обаче ще купува от газа на САЩ! Продажни хора!!!

"Руската газ може да се избута само с американски компресори." Ха познай на кого са тези паметни слова?;)) Не се сещаш? Горанчо бе, свищоФския финансов специяЯлист на Баце ги е рекнал;) Оня същия дето ни нататрузи с 6,5 милиона "бонус субсидии";)) - той явно освен от финанси, разбира и от газ и компресори;)

Целта на американския газ бе да свали цената на руския. Ако е станало, целта е постигната. Целта е Русия да не е монополист и да богатее на гърба на Европа.

Червен лъжлив педерас. 1. За това ли Германия строи четири терминала за втечнен газ всеки с капацитет 10-тина млрд куб.м годишно. 2. “Втечненият газ от Съединените щати, е свързан с високи разходи” - Това е типична лъжа на Кремъл. Руската пропаганда обичайно и тъпо лъже . - Ръководителят на полската петролна и газова компания PGNiG Петър Возняк заяви, че Полша ще купува втечнен природен газ от САЩ на цена почти 30% по-ниска от сегашната цена на природен газ от Русия. PGNiG и американската компания Venture Global LNG подписаха договор за снабдяване на Полша с два милиона тона LNG годишно в продължение на 20 години. 3. Цената на природния газ в Европа се срина с 50%. Увеличени доставки на втечнен газ доведоха до рекордно понижение. https://business.dir.bg/pazari/tsenata-na-prirodniya-gaz-v-evropa-se-srina-s-50 Цены на газ в Европе рухнули на 50%. https://www.finanz.ru/novosti/aktsii/ceny-na-gaz-v-evrope-rukhnuli-na-50percent-1028055963

Така е трба е пускаш и тече не може да е по скъпо

Ей така се прави бизнес! Ще купуваме втечнен газ от Щатите, защото няма алтернатива. Тихомълком спряха разговорите за Южен поток, за Турски поток и за всички останали потоци. Монопол,, бате, и изнудване на по-слабите от теб. Щом Българите са се надупили, защо да не ги онодят своевременно. Още повече, военните бази са на линия и в бойна готовност. Ама те, Българите, даже не се дърпат, сигурно ом харесва...

С византийците имаме общо над 400 войни и сблъсъци, откак сме по тия земи, последните бяха до приемането на Гърция в НАТО, заради териториалните претенции на гърците в пограничните зони. Тогава НАТО им скръцна със зъби, защото ние бяхме във Варшавския договор, та да не стане голям сакатлък. Никога нищо градивно не сме постигнали с тия. Мразят ни и в червата

Оппа-а-а-а-а, "пускане на газова връзка" и "старт на изграждане на газова връзка" са доста различни неща. `Айде по-полека с евтините манипулации! А Бат` Бойко да спре с популистките изпълнения да си кара сам колата, че аман от дебелашкото му нарушаване на всякакви правила! Като глава на изпълнителната власт той е обект на охрана за физическото му съхраняване, за да изпълнява функциите на министър-председател, за какъвто е поставен по волята на част от българските граждани. В случай на нападение Бат` Бойко няма нито качествата, нито уменията на служител от НСО, за да изведе от опасната зона охраняваното лице, тоест себе си. Но това е поредното арогантно изплюване в лицата на гражданите в характерния стил "Аз съм капо ди тути капи и ше пра`я к`вот` си искам!".

Сигурно в колата е миришело доста неприатно на свинска пот от шкембето на Вожда.

Как гледа този с шишенцето, все едно вижда Господ.

Четем колко зле са руснаците, колко възможности имаме за доставки от Каспийския регион, от Турция, от Гърция и се кефим - всичкото център на разпределение на газ все у нас се събира. Не можем да сметнем колко милиарда евра ще събираме като го препродаваме чрез ХЪБ-чето. Дали ще можем да ги харчим тези пари ?

А покрай газовата връзка нещо да попита Ципрас за ДДС и цените, които намалиха от вчера? И понеже съм пенсионер, интересува ме не скъпият газ, който без съмнение ще купуваме, а тринайсетата пенсия на гръцките "колеги". И някой да му каже, че не бива да прегръща хората, особено в това горещо време, когато по-пълничките доста се потят. Така, дискретно да му го кажат. А може и да се появи някоя Суши и да го осъди за сексуално посегателство.

Газът безспорно ще бъде на цени конкурентни на руските.А тринаЙста и чИтИрнаЙста заплата без съмнение си докарваш със лъжи и антибългарско тролене

Позна бе, бате, ти, щото поддържаш хамериканците, ще ти го дават газа без пари. Както на нас Бойко ни го дава тока и водата безплатно, щото го поддържаме и все за него гласуваме. Айде хаирлия да е безплатното газ...

Браво Бойко,тъй съ пичелят Избори! За месец огря цяла България. Девиз "Държавата-това съм Аз!"./ респ.Моята Партия/.С Него и Ковчежникът на Царство Боколандия .Кралят нарежда-Ковчежникът раздава милиони. Девиз "Аз ви давам от вашите пари на калпак,вие гласувате за нас!". Какво всичко се раздаде...какво всичко ще се случи и направи....чудеса. Заводи,магистрали,газ,тунели,болници и градинки....Но....Ципрас не се фука толкова. Просто намали ДДС на гърците от 24 на 13 %за храната.На ток,вода и газ-стана им цели 6%. .

Поне малко да беше научил нашичкият английски.

мисля първо да се справи с "махленско-българския" :)

"... С колегата сме се разбрали и тунели да правим, но след изборите, заяви премиерът ..." След изборите... Затова на изборите гласувайте за мен, че ако дойдат "комунистите" - вече няма да стане. То нищо че Ципрас е също "комунист", ама то това няма значение.

Лозунги на БСП след 10.11.89 г. 1. Няма друг Бог освен парите 2. Демокрацията е корупция 3. Никакви идеи и идеологии, сменяй партиите като носни кърпички. 4. Дават ли пари продавай майка си, родината си без да му мислиш

щото са големи глупости. Кой ти вярва?

По тези показатели изброената "наглост" напълно се отнася за герберите. Нормално, тъй като бившите комунисти са при тях.

Според Федералната митническа служба износът на петрол и газ съставлява 65% от цялата валута, вливаща се в Русия. Рублата е за нефт и газ. Лесно е да се разбере какво ще се случи с рублата, когато цената на петрола и газа спадне значително и ще бъде на ниско ниво дълго време. Рублата ще се срине. Населението на Русия, което е по-бедно от 6 години подред, ще стане още по-бедно и по-дълбоко. Путинизмът е просто куп блъфове. Надут газ и петрол балон.

Факт е че все повече конектори и терминали за втечнен газ се строят в Европа. И колкото и да лаят путлеровските пудели, то нищо не могат да променят. Ето това е кеф-да чуваш диво квичене на фалиращата кочина.

Лаенето е в ушите ти. На кого му пука откъде е газа, важно е да няма и други "екстри" към цената

Руските находища се намират на 5-6 хил км от тук. С безплатна доставка, включена в цената. Щом ти е важно...

са базите, от които "ще те пазят"

Идиотите са мъдро творение на природата, което кара глупаците да се мислят за умни!

Schilo

Така, пичове, прочетете характеристиките на това, което се очаква да тече. 3-5 млрд. куб.метра на година. България се нуждае в момента от 3 млрд.куб. метра. Някой, сериозно ли мисли, че този обем въобще може да бъде конкуренция само на едната тръба на ТП? Нека бъдем реалисти.

Иначе нямаше да ви карат да пишете лъжи и да представяте газовата независимост на България от Газпутинпром за катастрофа

Всичко зависи от цената. Ако гърците ни продават руския газ по-евтино от Русия, тогава ще бъде конкуренция и още как.

Боцката вози Ципрас с колата си, Ципрас сигурно е много впечатлен. Все пак е дошъл с хеликоптер.

Борисов сигурно показва каква риба е хванал на варненското кръстовище

Дира великолепна снимка сте пуснали, ако може оше такива.

Schilo

Както е запретнал ръкави да се чуди човек- премиер ли е, или касапин!

Амии..."касапин" ...за такъв се иска майсторлък .... Тоя ,най ми мяза на охранен циганин -патрон на циганска сватба,как обеснява... и ...обещава да ..."ДАРЯВА" .... А най-ме кефи, дребния чичак срещу него , докопал се до заветното шише с "лимоне" в ръцете,дето ще изпие на аванта и гледащ срещу "Слънцето" в такъв захлас ....,че в неделя ,без да се замисли ще "хвърли" правилно ...своя глас ....

за мазни борби

Усещате ли стягане около врата? Спокойно, не е вратовръзка и ще се стяга още по-здраво.

Schilo

Усещат комедията и се тресат от смях на посаници като твоята.

А ти усещаш ли рибката дето краварите ти я вкарват отзад? Спокойно, не е рибка!

затова ли Боце е раз'лабил вратовръзката, защото все повече го стяга ? Смях ! Един свесен пост не можете да измудрите, как ви плащат !!

Дреме ми на жартиерите за милиардната квартира на Милер! М-ката на енергетиката заяви,че строежа на интерконектора започва най рано през септември,ако не ни мине котка път, така че това откриване е пунта мара.Между другото- от 2009г. насам това е третата първа копка. Да са живи и здрави, ние също и да полеем действителната копка и завършването.За тунелите- големо благодарско!

По соца киното ни засне доста хубави филми. Сред тях е комедията Кит. мисля, че ние живеем в този филм.

Заминахме ли Гърция както обещахте през 2012г. Защото минималната пенсия там е 1200лв. А Ципрас дама и 13 пенсия.

И защо Ципрас да не удари едно рамо на Борисов ? В края на краищата и проекта ще се изпълнява от гръцки фирми, и тръбите от тях и газта от тях ще купуваме. Сигурно Ципрас е написал в неговия - фейс - отидох и спечелих 200 милиона евракис.

Schilo

Защо не обича да се хвали като нашия. Действително, големия печеливш ще са пак византийците.

Гърците не продават газ.

Schilo

Дали? Всичко зависи от това, какво ще се договорят с различните доставчици. Дали само да преработват и транзитират, или ще го закупуват и продават. Продавачът не го интересува кой ще му дава парите, важното е да има плащания.

Всичко зависи какво ще договорим ние с доставчиците.

Schilo

Таласъме, нищо не зависи, щото все от някъде трябва да мине. Като ти го продадат, къде ще го караш?

Ще ти се всичко да е по правилата на Газпром. Но дори и Гърци да го продават, пак ще е по-евтин от руския, иначе няма кой да купи. Обаче в цивилизования свят е друго. В договора за изграждане на съответните тръбопроводи пише при какви условия с еползва техният капацитет и от кого. Затова отиваш в Азербайджан, договаряш количества и те ти ги доставят по съответния тръбопровод. Ако гърците се яват пречка, отиват директно на загубен от тях арбитраж. Единственото право на Гърция ще е да събира транзитни такси. Останалото е злоупотреба с монопол. Интересен човек си ти. Компютъра си от къде си го купил? От Сърбия, Гърция, Турция или Румъния? Вс еотнякъде са го прокарали, нали? Или КГБ са ти го спуснали директно от космоса?

Боце от пътищата прави канали, от тунелите сигурно ще сеътвори артезиански кладенци.

Това е началото на края на Газпром. Освен тази тръба ще има и други за Европа-от Катар и Израел. Американския газ за Европа също ще става все повече. В Южна Корея се дострояват още 10 кораба за газ за Америка.

Schilo

И теб те питам- къде са тръбите от Катар, както и кое израелско находище е разработено. Ей, това, че има сондажи не значи, че има добив.