Борисов получи коледен подарък от Дейвид Камерън

За вашето приятелство - и за прекрасното посещение във вашата страхотна страна през 2015 година, пише бившият британски премиер в посланието си към книгата

Обратно в новината

Коментари - Борисов получи коледен подарък от Дейвид Камерън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баце, а боички за оцветяване той ли ти подари или сам си ги купи... пфу, някой друг ли ти ги подари?

Пожелание: Тлъсто Баце, Нека първият ти ден в ада да трае десет хиляди години !..... .....и нека,той --да е най -краткия.

И как го прочете и разбра това ''послание'' завалията дето ''получил коледен подарък'' раздаваната на всички премиери и лидери от сходните му партии книга от Камерън??? Сега и преводачка да си цани на наш гръб да му превежда какво пише в книгата четейки му я докато се разхожда завалията

А на Нинова Решетников какво и е подарил. Кажете и задавайте малко тролчетата

Не е останала излишна употребена тоалетна хартия от подаряването и непрекъснато на боко за да се хвали..

Аааа, това е някаква подигравка.

да прихвенеш нещо.Ама надали.

Как да я прочете като е неграмотен,а и книгата е на английски?

Борисов да спре да рисува и рискува, а да пише.

Да беше я показал и на Йончева!

Ама тук има много червен тор бе.

Браво на г-н Борисов. Винаги работи за народа 25 ч на денонощието.

Сигурно и на Ненова има подарък ама тя още не се е похвалила.

ГОСПОДИН БОРИСОВ, ВИЕ КАКЪВ ПОДАРЪК БИХХТЕ НАПРАВИЛИ НА БЪЛГАРИТЕ? НАПРАВЕТЕ ГО, АКО МОЖЕТЕ ДА Е НА ЦЕНАТА НА ЕДИН САМОЛЕТ ИЛИ ДВА, И ДА СЪОТВЕТСТВА НА УБЕЖДЕНИЕТО И ЗАВЕЩАНИЕТО НА НА ПРОФЕСОР БОЖИДАР ДИМИТРОВ. ТОЕСТ ПЪЛНА РЕСТАВРАЦИЯ НА ПЛИСКА. НАЙ-ГОЛЯМАТА КАТЕДРАЛА В ЕВРОПА И ХРИСТИЯНСКИЯТ СВЯТ! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО. ЧНГ

е подарък мамул между разтворените долу бузи

То е като да подариш на Плешивеца гребен ! Същото е .

Кога България е имала такъв ДОСТОЕН водач!

Г-Н Борисов, да не се окаже, че тази книга е подарък за вас, а псоле целият български народ трябва да я плащана бившият премиер Камерън.

тоя с ебъзика с наш винету

По скору с теб, някой се е изгаврил!?

Чиба бе Джеки! Слава Богу срещаме се с качествени хора! Не с Путльовци и Кимченци!

Изпратил му Винету,.. ама на английски ..ОРГИНАЛ!!!;

На Камерън не му пука за Боко Тъпото и не го има за никакъв приятел - достатъчно ясно е написал "за вашето приятелство", а не както е логично, ако има взаимно приятелство - "за нашето приятелство". От друга страна този подарък е безсмислин, защото Боко Тъпото е невеж, не може да чете български книги, речниковият му запас е от 100-120 думи, изказът му е просташки и нелогичен, елементарен и наивен, все едно че говори 3-4 годишно дете.

Освен Винету , сега ще има още една книга ама ....НЕПРОЧЕТЕНА !!;))

инеколко още неоцветени да запълват рафта

И кой ще му я чете?

На всички тъпанари, дето си искат комунизЪма казвам: Благодарение на Бойко Борисов България е в най-големия си разцвет. Той работи денонощно за вас говеда, но вие като сте некадърни сте на това дередже. Всички около мен, които са учили както трябва, не са селски тарикати и се трудят здраво, просперират. Пенсията ми е 1450 лева и германци и холандци не ми вярват. Тяхна си работа, да не вярват. Браво Г-н Бойко Борисов!!!

Трагедия, Бойко, трагедияяя....

Ходи вземай лъжица и яж гомна бе комунист-тиквист...

Недей да подвеждаш хората и да ги въвеждаш в заблуда защото таванът на пенсиите ако си работил в България все още си е същият, а ако си бил в чужбина и имаш трудов стаж и там, въпросът е съвсем друг! Бачкал бил яко, я оди го разправяй това на унуците, може да ти повярват!

А пък моята е 1450 евро и германци и холандци не ми вярват и казват - абе ти си от България...

Суджук? Буркан със свинска мас? Пояс да си тъпче мускалите?

сега остава да кажете, че неграмотната мутра и е прочел хи хи хи

Ako РR-ите на Бойко не му правят толкова плоски реклами, може да не се дразнят толкова хората. Понякога заприличват на такива от Северна Корея. На практика Камерън вече не е фактор в политиката и сега връзките, кито е имал са важни за него. Освен политолози и журналисти, рядко някой ще си купи автобиографичната му книга.

"Персийският поет Саади дефинира по следния начин парадокса на интелигентността: „Глупакът трябва да си мълчи. Обаче ако той бе наясно с това, нямаше да бъде глупак.“ Президентът Удроу Уилсън го контрира със следния практичен съвет: „Ако даден човек е глупак, най-добре е да бъде поощряван да демонстрира този факт, като бъде оставен да говори. Защото глупостта му няма да може да бъде открита лесно, ако го оставим да си мълчи и да гледа умно. Подтикнете го да говори — и ето, че тайната му лъсва!“" Всяка прилика с пишещите по-долу е случайна...!

това са цитати на Ленин. Най-добре замълчи и се скрий, защото и твоята тайна лъсна!

Бае Ганя

Прост си като руски помак.

Браво,Поздравление.

Екземплярът за нашия човек било със субтитри на български ( за всеки случай) , защото както се знае има т.н. британски английски, но в Банкя са учили само американски английски.

На тоя и кърпичка да си избърше носа ако му подадът ще ''взриви'' фейса с поредния подарък дето получил от ''високопоставен'' чиляк....Личи си кой е възпитан и културен - поредното дипломатично обяснение за някакво посещения написано при раздаване на книга и кой е нарциса - дадоха ми коледен подарък..

Как ш я чете Бочко, като не знае езика, ш тряя да наеме една засукана преводачка, която..

Бивш премиер на Велика сила с бивш охранител... хмм...

Пък аз си помислих, че му е пратил подарък като на руския разузнавач... язък.

Камерън е благодарен на Бай Хой, за това, че го е водил в Симитли.

Камерън е раздал над 500 свой книги, не е получил само Бай Ганьо.

Ама сал бай боко радостно оповестява това ''международно събитие''....:))))))

Какво бре, да не го е ебал оня?

То това ясно......ама май са се и целували !

Защо толкова много обичате другаря Борисов? Това е видимо от коментариите и ме изпълва с надежда за светлина в тунела.

Камеран е написал на Бойко в книгата си : За Вашето приятелство и прекрасното посещение в страната.Нито дума за неговото приятелство към Бойко.Англйски хумор нали?

Аз не съм Щерев.

Абе не знам за Борисов.......ама чух и видях у TV-то, Софиянски с документален разказ за нерадостното си детсво - не можели да идат на църква на Стефанов ден, но това не е най-лошото - не му давали и да черпи с бонбони в училище!Малииий,а комунистите въобще забранили бонбоните, особено шоколадовите. .............А язи помня,че ние тайно хапвахме вкъщи, като преди това тайно се снабдявахме с тях! Като в Америка по време на сухия режим - тате слагаше чорап на главата, бомбе и балтон, промъкваше се като сянка по границата, а там обикаляха въоръжени до зъби, цивилни ченгета от ДС, промъкваше се и покрай тях и се срещаше с едни лоши чичковци, който му пъхаха в ръцете кутия "Черноморец"!Татко беше много смел! Веднъж аз тайно, на рождения си ден, бях си напълнил джобовете с бонбони, че да почерпя съучениците един по един в училищния клозет. Обаче ме хванаха, защото ме издаде отрядната председателка Мими, понеже току-що беше прочела историята на Павлик Морозов и беше изкушена от идеята за комунистическата безгранична честност... и ме заведоха при директора, който ме накара да си изпразня джобовете и стъпка бонбоните на пода, защото беше истински комунист, който мразеше бонбони. После ми намалиха поведението, а в къщи ме набиха с точилката, като се редуваха... и ме наказаха да не гледам фигурното пързаляне. Да не говорим за лукчетата и как се снабдяваха бабите с тях, че срамота....

Такива времена бяха................ 10 дена ме бяха тикнали в детската педагогическа стая и ми набиваха клечки под ноктите за един сакъз "Турбо".

За англичаните е нормално. Щом английската кралица се е срещала с президента на Уганда канибала Иди Амин. Защо и Камерън да не подари книга на един неграмотник от балканите.

Да са живи и здрави децата и внуците на герберите, че да връщат заемите на Борисов!

Този камерън бил много изпаднал , стигнал е до там да си прави пиар с Борисов.Жалка история.

Бойко да напише автобиографична книга само за годините 1985-2005. Само 20 години истина за живота му и светът ще разбере, че следващите подаръци до него ще се получават в затвора! Гарантирано!

Да е жив и здрав г-н Борисов и да ни управлява още 100г. Не се е родил още този който да го измести..ха.ха

Колко пари взимаш на коментар бре

Братчеда Ради! Нали???

Няма значение какво му подаряват пенсионирани политици. Ние действащите, тая мутра няма да я пуснем нито в Шенген нито в еврозоната.

Книгата винаги работа ще му свърши. Я масата ще се разклати - ще подпре отдолу. Я хартия няма да има в двете нули.... Не е като ония игъзици електронните четци - ако подпреш масичката са за еднократна употреба и ни салам можеш да си увиеш ни носа да си издухаш - мизерия....

Само с г-н Борисов иска да говори елитът на света. Президента никой не го отразява..ха.ха.ха е освен руския поп..ха.ха

На какъв език му говори елита на света? Он на български едвам сколасва да върже 3 изречения.

Дори не си разбрал, че Камерън отдавна не е елитът на света. Нали те посъветваха по-долу - тичай да пиеш една боза /или студена вода/

Къф е тоя Борисов ? След като си премиер на най бедната страна винаги си мушната гайда

Стига сте му се заяждали на Щерю. Виждате човека е изпил парите, продал е майка си и трябва да заработва на стаж в ДИРа

Искренно ме забавляват сдуханите седерасти като теб - цял живот руснаци им се привиждат, комунисти, червени байряци... целия живот им минава в омраза и храчене. По прецакан от това няма как да бъде човек!

И звездите му го говорят.

Добър ден, Енвер Ходжа!

Когато коментирше факта, че младия австрийски лидер пътува с пътнически самолет, а не с милионен държавен джет, ББ го нарече "никой, защото вече не е премиер"..... Та да питам, по тази логика уважаемият Камерън "никой" ли е? А подаръците на боце ще ги броим от първата Коледа когато не е на власт. За моемнта цялото внимание, което получава не е в лично качество, а в качеството му на премиер на дръжава-член на ЕС. .... Казват овластили8те се губят представа за реалнсотта, та за това следва да бъдт сменяни през 8 години минимум.

Конграчулейшън. Ще има какво да чете и това ще е втората книга, която е прочел.

Само минавам оттук и искам да пожелая на щерев да фане рак на панкреаса