Борисов: Полагаме всички усилия за Боян Петров

Вече е изпратен хеликоптер за издирването на алпиниста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бОРИСОВ да спре да се гаври с инвалидите и най-бедните хора на България. След получаване на телкове инвалидите ги държат четири месеца без никви доходи. Интересно ми е как ще ги интегрирате в обществото, за да получи инвалид добавка за интеграция се минава през някаква друга комисия, която интересно, че от ГРОБ не споменават, каква е и за кво става на въпрос. ЧЕСТИТ ДЕВЕТИ МАЙ ДРУГАРИ БОРИСОВИЧ?ДЪЛЪГ ЖИВОТ ДА БИЕТЕ ДРУГАРЯ ТОДОР ЖИВКОВ В УПРАВЛЕНИЕТО МУ И ВЕЧНО СИНЬО ЦАРУВАНЕ?

Пак лъже, гадината.

полагаш "всички усилия"?!? Айде стига пр на гърба на една трагедия!

...или Спартана? Усилия...

Как да се справяме с трудните моменти? Много има написано, но никога не е достатъчно!

Ееееее, нейсе ! Щом бащицата на нацията полага всичко усилия, ми олекна. Добре, че е той в клетата ни държава, че иначе да легаме и да умираме. Сега предполагам, че ще сформира щаб в Банкя с външната министерка, Данчето, Лилето и една камара журналистки и ли. Дълбок поклон !

Черен пиар.. Срам нямат..

Държавата прави всичко, каквото е възможно, както за Теодора, така и за Боян. Тези които ругаят не са дебили, те просто са злобни. Давете се в злобата си! Не съм от ГЕРБ!.

цело външо се е маскирало на шерпи и сега обръща хималаите кат ръкав на сако! Не си от геерб, от тъпите си!

И като какви точно усилия се полагат за алпинист изчезнал преди седмица, когото никой нито иска, нито може, нито има смисъл да търси? Бойко, Бойко, всичката ти работа такава - дърн-дрън, та пляс.

"Извикал съм китайския посланик, за да осигурят трасе за хеликоптера, ако има възможност да лети" Брей, Борисов и китайците строява вече... Верно си е, че електоратът му е от умствени инвалиди.

Като нищо не се прави - защо не се прави. Като се прави - защо се прави. Малко бой ядете, дебили!

не му е лесно-като им тича по дупетата, що тича. като не тича- що не тича. булгаристан.

зе ми думите от устата.

Защо трябва да се полагат грижи за благосъстоянието на целия български народ? Стигат и няколко PR акции като тази!!!

Значи трябва статия, трябва да те изложат публично, трябва да те настъпят по гордостта, и тогава да ти се даде трошица , ама мръсна, гадна действителност, амаха!

а се не сецнеш у кръсто ,че тогива ша са видиш у приключениа!

Не разбирам защо заради егото на един човек трябва да се впряга държавата, други държави, много кинти и риск за спасителите????

НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА СПАСЯВАНЕТО НА ЧОВЕКА С РИСКОВАНОТО ХОБИ ?!?

Какво полага всички усилия, да сяда на фалкона и да отиде лично да наблюдава акцията по издирването?

Външна министърка няма ли в тая държава, или тя изпълзява от дупката си само по команди от козяк

Възмутена съм от много хора в форума. Каквото ид а е станало сте Длъжни да кажете добра дума..Що за хора сте? Тук всички знаем какво е алпинизма.

Ауроркеее, завалийке, колкото и фамилии да си слагаш, все се познаваш по лудостта. тошко колев гледала ди си го като Ястребовски и пр.? гледай го, шти ареса...

ЯВНО ЩЕ ПРОМЕНИ ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ БАНСКО-ПИРИНСКАТА ОДИСЕЯ. БАНСКАЛИИ ЩЕ ПОМОГНАТ ЛИ ЗА ИЗДИРВАНЕТО МУ , ИЛИ СА МНОГО СЪРДИТИ ?

Какво е алпинизма?

не сме длъжни д акажем добра дума..може и да си замълчим!

Алпинист е човек, който отива по най-трудния път до място, където няма никаква работа.

Не може да ни си направи Пи Ар от някой тежък инцидент Тиквата. Няма равен в това отношение. Явно големи грехове изкупуваме ние българите, щом това чудо на снимката вече 10 г. ни мачка и унижава !

20-30 милиона на година. Толкова изкарваше от еко-рекета. Самото спасяване е в застраховката.

Ами тръгвай да помагаш! Какво ръсиш мъдри мисли! А ти знаеш ли кой е Боян Петров???

Започвам вече да се дразня! Тръгнали в група да се катерят, другите се отказали поради лошо време, но нашия понеже е най-големия, отсвирил природата и решил че е велик. Тругнал нагоре и вече го няма. Защо за един самоубиец вече колко дни ни занимават. Решил, тръгнал доброволно, поел си рисковете, да се оправя! Боко, посланици, хеликоптери, шерпи, репортажи, медии. Вие луди ли сте бе? Да почива в мир! Следващите алпинисти - егоцентрици да си правят сметката и ако имат малко мозък ще си извадят изводите. А и да не забравяме че хората от групата проявили разум и се върнали поради лошото време в момента са живи! И ще се катерят пак. А вие си говорете за героизъм и не знам си кви шменти капели!

Как стигна до това умозаключение , скъпи обективен приятелю? Имал ли си някога вземане-даване с държавата или говориш наизуст? Желая ти никога да не разчиташ на българската държава, ръководена от овчари, третиращи хората като овце. Поздрави!

Объркал си се, това не е работа на външно! Мисли си, че си от умниците!

Този да го правят народен артист и да изберем достойни хора с морал и способности в управлението. Мутрите вън от политиката. Нямат място там.

От една страна държавата е длъжна да се грижи за всеки свой гражданин, особено когато е изпаднал в беда. От друга обаче - ако е взел самоволно решение и е предизвикал извънредни обстоятелства около себе си, редно ли е цяло правителство да се занимава с него и да се харчат пари на данъкоплатците? Това може да се случи само там, където законите и редът не са факторът, който организира и контролира живота в едно общество. А нашата държава е точно такава, затова толкова често се налага премиерът да демонстрира загриженост в един или друг случай, като едновременно с това си прави и PR.

Е в крайна сметка достигнат ли е този Лагер 1 или не ? Вчера казаха, че са стигнали до Лагер 1. Обаче , в днешната сутрешна информация, казаха по новините , а и тук се пише /в новините/, че се очаква днес да се стигне до Лагер 1, а късните следобедни часове евентуално и до Лагер 2. Т.е Лагер 1 не е достигнат все още.

Народът го е казал най-добре: веднъж стомна за вода /рак/, втори път стомна за вода /катастрофата/, трети път стомна за вода... Колкото и да се надпреварваш с природата, тя винаги е победител. Жалко за тези, които още не са го разбрали.

ОТ НЕИЗВЕСТЕН ОПЕРАТОР, ДА НЕ СЕ КАХЪРЯТ ДОЛУ. ЧОВЕКЪТ СЕ Е КАЧИЛ НАЙ- ВИСОКО .

На българина угода няма.Разбра се ,че така трябва да постъпи.Една Държава сме колкото един град и вместо де се подкрепяме....... Как на доброто ,казвате лошо?

Знаем кой е Боян Петров, но този път не е взел правилното решение. Сигурно е умен, но не е бил мъдър. Разликата? Първият търси изход от ситуация, в която вторият никога не би попаднал.

8 хиляди метра височина - изключително скъпа спасителна операция, която се очертава безрезултатна, след като Боян е изчезнал още на 3-ти май. И всичко това заради един човек, който сам е взел решението за да си начеше егото. А какво направи правителството преди 20 години за спасението на медицинските сестри в Либия от несправедливото обвинение и смъртното наказание?

нали е по - голем от Супермен, да ходи лично с хеликоптера да го спаси)): Адската тиква огрява навсякъде!

Пунт и пластика. Правил ? Този вид алпинизъм си е чист бизнес. Това е част от играта. Правиш, оцеляваш или гориш. Погрижи се за народа си да не вземе да преяде.

Объркал си се.

Само питам ,няма ли да се зарадвате ,ако Теодора се управи и Боян бъде спасен?

Уж вчера шерпи били ходии до лагер 1 и човека го нямало там. Сутринта медиите казват,че едва днес щели да ходят до лагер 1. Нещо ни лъжат. Жена му тръби постоянно,че вярвала,че ще се върне,нещо много спокойна,за подобна сериозна да не кажа безнадеждна ситуация..

Дано е жив човека,ама надали!Каквото е искал ,си го е намерил.Пак ще харчим наши пари ,за хобито на някой си.Ще правим PR на гърба на бедния народ.Този човек е авантюрист и си е негов избор.Защо пак пари от нас!?Не ги разбирам тия катерачи-но да си носят и кръста след това!!

Правителствен А319 няма ли да пратите?

той не прави нищо за тези ,които всеки ден гинат по неговите магистрали, но ни лъже, че правел нещо за човек, за който и шерпите вече не могат да направят нещо..... стига бе боцко, малко срам поне нямаш ли?!? има моменти , когато е по добре да си затвориш голямата уста

БГ народ бедства повече от най бедния и най гладния. Повече от този боян, но никой те тръгнал да го спасява.