Борисов подкара полицейска кола в Дубай (видео)

Премиерът се запозна лично с каква техника разполага полицията в Дубай

Обратно в новината

Коментари - Борисов подкара полицейска кола в Дубай (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Idiot,teritoriqta mu se obezludqva toi pravi svirki na ciganite

Пожарна не му ли дадоха да покара. По- му приляга.

На задната седалка му е мястото!

На срещата присъствал ли е #КОЙ?

Да;) Злите езици обаче твърдят,че са го разпознали само след внимателен оглед на корпулентното тяло, щото бил възприел официалното облекло на новата си родина;)

Тоя си гледа кефа и си развява оная работа по света с нашите пари.

Няма ли кой да поиска от премиера да се отчете, от всичките му разходки по чужбина какво е постигнато за България, все пак.

Как са му се смели на тоя... леле-е-ееей...

Чужденците се забавляват, но ние му берем срама.

Какво получи българският народ от това? Президентът се качи като втори пилот на френски боен самолет, но вероятно френският президент искаше да му покаже каква техника имат с рекламна цел, понеже се очаква и ние да купим самолети. С каква цел дадоха на ББ да покара полицейската кола? Ще внасяме такива коли ли що ли?

Шефа, яде баклава и сърба шербет, заместникът попържа като хамалин, въобще ташаци, госпожа Петрова, ташаци!

Леле мале Баце знаел кое газ и кое спирачка. Чудо невиждано. Как се е оправил незнам.

Ммм да?! На гости при Таки и Брендо :)

Евалла на дубайците!!! Намериха точното място за професионална реализация на боко! Сега остава да им пратим и цвъко!!!

Написах на Баце смс, щот се разтревожих за Стабилността;) Баце, бързо слазяй от буто и си елай дома, щот' ти клатят вицето и прословутата Ти стабиуност се крепи само на Красю Синята каска и на Цецоу;)

Забрави за "консерваторът" бе Пипи !

Ох, да се... как можах най-прЯсния политически повей да пропусна;)

Вие питате: Как се казва автомобила на пожарникаря? Ние отговаряме: Ускорител на елементарни частици.

Не си спомням до сега при екскурзиите на Боко-изкуственият интелект да е подписал някаква реална сделка или инвестиция , която да покрие поне цената от няколко милиона за едно подобно посещение!? Иначе добрите пожелания можеше да ги отправи по телефона или с писмо!

В ЛАМБОРГИНИТО не можа да влезне

Подкара-а-а на... кукуково лято. .УЙ видео!!! Я пуснете един клип от архива - от Буда!!!

Ако имаше и малко мозък , другият път и ЛЕГО ще му дадат да си играе .

Само не разбрах дали е пуснал сирената и светлините или е форсирал на място ? Ей джурналистите давайте изчерпателна информация като - сложил е униформата на тамошната полиция, бронирана жилетка и т.н. Ех да беше България като полицейска кола в Дубай - сядаш, даваш газ и айде у Шенгена и сички се пазят щото не е ясно какво става?!

Ле лее те много хубави тези полицейски коли бре! Тук наще с Опели още! Тц тц тц ... , ти да видиш !

Той само за това става - шофьорче или милиционерче.

Шейхът на Дубай е един от най-мъдрите управници в региона и дано родната делегация е подготвена с подходящи проекти за сътрудничество. За съжаление сред региона името на България е тотално опорочено след ''случката" с КТБ и инвестицията от Оман. Може и никога да не го заявят официално, но между тях съмненията в България остават.

Сигурно е видял луксозните коли на полицията там.... и какво от това, едва ли е станал по-умен или по-мъдър, пак си остава една проста, алчна мутра с 2грама мозък- това е! Жалко за народа ни, този народ, за който са умрели толкова национални герои едни простаци милиционери го затриват бавно и системно, но пък и народа си е виновен, защото е много тъп и не вижда, че с мълчание и гъзолизане нищо няма да с епромени!

до като това тъпо робско поколение не се принесе в райските градини няма да отлепим от дъното но пък с всяка година баласта намалява та има някаква надежда

Защото “баласта” е в управлението.

"премиерът се запозна лично какви са в Дубай автомобилите, техниката и ресурсите, с които разполагат полицията' Всъщност жовотът в Дубай е доста по-различен от живота в БГ - и пътищата и колите и какво ли не. Според мен по-добре би било премиерът да види с каква техника разполагат немската, френската, английската полиции, Най там условията в градовете са по-близки до тези в Нг.

поговорка казва - Луд свири, луд играй, който гледа, ум няма.

Дали са го водили и да пребият някой журналист...

"Борисов подкара полицейска кола в Дубай" А пусна ли сирената да се порадва ?

Историческо посещение/екскурзия/.Тодор Живков навремето,не постигаше подобни"успехи"и грандиозно отразявания,даже като ходеше в Москва.Тук грандоманщината,фикс идеите за собствената си значимост и видният нарцисизъм,просто надминаха всякакви нормални представи. Плюс това гарнирано пищно с богат снимков мат.риял.

Публикуваният клип с телефон ли е правен, че нещо изобеажението прекалено се рздруса. Дали Севи не е действала, както снима и ръкуването с дони?

Вее си г--за безцелно!

Очаквах да ни изненадате , че е прочел още една книга освен "Винету"!

Как да не се отврати човек от такъв плазмодии дето обикаля света на чужди разноски и само в тоалетната не си е направил фото.. Боко такава отврат се разнася че преди седмици и от твоята епн се почувства и ти намекнаха на което ти отвърна изпускайки още повече воня.. Напусни властването и обикаляй света с открадното по време на властване и се научи в джоба да си бъркаш че вече ни писка от кражбите ти на наш гръб.

Виж - шофьор в Дубай му прилича ...

грешиш демоне - в Дубай шофьорите не са престъпници

"Борисов е информирал домакините за мерките, които страната ни е взела по сигурността на границите с техника и жива охрана. " . Дали е показал съдраната ограда , снимана от Йончева?

Със сигурност е обсъден някой нов канал за мигранти от Близкия изток към Европа, най-малкото, цените са се променили.

Със сигурност е обсъден някой нов канал за мигранти от Близкия изток към Европа, най-малкото, цените са се променили.

Със сигурност е обсъден някой нов канал за мигранти от Близкия изток към Европа, най-малкото, цените са се променили.

"презентираха " дали е българското "представиха"? Защото иначе Бобо много е напреднал в езиците. Или Севи му пише постовете по-вероятно.

Хем разбира от коли, хем се изтупва по-добре от външата си министерка, която повече на случайно попаднала на мястот стопаджийка изглежда.

Мутрата на внучето си има играчка макет на противопожарен камион с колела от тикви!!!!!!!!!!!!

Това са много големи особи и би трябвало да имаме по- голяма информираност какво плануват и разискват. Защото да му обърнат такова внимание и 2мата най-големи в станата изобщо не е случайно или пиар.

Kalin

Той че от полиция нищо не разбира е факт поне пожарната да беше посетил може пък нещо да е запомнил от това време в живота си.Туриста дали някога ще дава отчет за безмисленните си обиколки по света???Резултатите са видими-кръгла нула за целия период на неговото управление.

Сложил ли си е колан, че не виждам такъв? Да му наложат глоба и отнемане на точки. ;) Дубай е над 3 милона или примерно 2.5 пъти повече от София. Та в него: "постоянно дежурят 80 полицейски служители" В София колко дежурят? Защо изобщо го занимават с това?

hahahara (нерегистриран) Реално погледнато след десет години управление на РЕАЛНИЯТ няма реална полза от неговата РЕАЛНОСТ ВСИЧКИ се питаме РЕАЛНО ли е това което става На БОКАТА му пожелавам пак да се вози в пол кола но на задната седалка

Тоя няма ли си друга работа...

Не мога повече с това същество !. Защо не подкара пожарна или да размотае маркуча ?! Президентът “подкара” изтребител във Франция, ама винету толкова си може. Кой за каквото е учИл. Да вземе да прибере рекета по сук-а ли?

Борисов тука държавата се разпада, Валерката идиота ще ти бутне правителството а ти седиш и се правиш на международен фактор

Премиерът мрази да се занимава с проблеми, да му се махат от главата.... Много по-добре е да се "поотърка" около принцове милиардери, да поговори за изкуствен интелект, да бъде значим !

Гадното е, че докато се крие от недоволните в чужбина, простия ни и глупав премиер ще ни докара ужасни външнополитически проблеми, които нямат оправяне и “национална катастрофа” е дефиниция-мечта за това, което ни причини - Северна Македония, Турски поток, целуФките със саудитския престолонаследник, даже Тръмп вече не иска да се снима с него, а пияниците-лицемери Юнкер и баба Меркел си отиват по-светквично и от охранителите гроб. Това са резултатите от криенето на боби в чужбина от българските въпроси.

Виж сега Борисов , малко подскачаш на горе !Как така полицейска кола?Ще си караш пожарна кола!

за разлика от вас, той работи за България. вие само драскате глупости и цапате форума.

ами тук попиканите ватенки само това могат,на младини с лозунги си изкараха трудовия стаж а сега с храчки тук доработват копейките на алкашите

И резултатите от работата Му са Северна Македония, Турски поток, нула чужди инвестиции, ОГРОМНИ разходи за безсмислените му воаяжи, вместо да чуе пак Макрон какво мисли за него.

Стига бе! Хахххаххахааа!

Ще участва като експерт в учението Гасене на пожар в Гората на Дубайската пустиня

Кората се управлява от "изкуствен интелект".