Премиерът предупреди, че ще има акции за боклука на още 7 места

Който е прегрешил, ще понесе отговорност - това е борба с корупцията, подчерта Бойко Борисов

Обратно в новината

Коментари - Премиерът предупреди, че ще има акции за боклука на още 7 места | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арестувай Валентин Златев и Христо Ковачки и Ще ти повярвам г - н популист футболист

Излез и кажи “виновни са Станишев и Орешарски”..

Който не си е изхвърлил боклука да го направи щото Боко идва !

Ако италианците си бяха мълчали в България щеше да има не 7 а 700 места с нелегален боклук ! от 2 години боклука на Сицилия идва с кораби у нас !

В Италия с боклука се занимава мафията, тук - правителството!

дали щяхме да разберем нещо?

Я!!! Полазил те е глиган! Ти да видиш, предупреждавал той! Все едно не е знаел ни-щич-ко!!! за тоя боклук и "вноса" му в България. Все едно тая работа може да се случи без солиден политически чадър на най-високо ниво. Ама нали трябва да отчете дейнос пред едни 80%, че има бая гафове да замазва. Пък в близко бъдеще се задават избори и го е страх, че няма да ги спечели. Та, вЕрвайте му, вЕрвайте му! Колко е загрижен за държавата! И вода ще докара в Перник, и италиянския боклук ще върне обратно и изобщо от чешмите ще потече мед и масло по негова повеля! Така че - ВЕРВАЙТЕ МУ!

При нас е като при Италианците..

Проверките са си проверки! Трябва да се види, обаче , и кой е взел едни пари, за да се прави , че не вижда - по цялата верига от РИОСв до съответните министри! Щото иде реч за едни големи пари, дето карат едни хора да окьоравяват. И да се провери - кой им е издал медицинско, че са кьорави по рождение...

Тупанът се разработи. Трябва да се купуват още джипки и хеликоптери. И още самолети. И камери да го снимат.

борисов, скача ли вашата джендър цензура от чиста омраза към различните и Данъкоплатците на ек педофилите по гърдите на фамилията ни на присмехулници? скачахте! е, тогава пийте си газта! заедно с ек-то на "филантропите"... ппфффхахаааа :-)))

Нищо не е пипано 30 години ! Станишев и Орешарски са виновни за боклука, заедно с другарката Нинова, а пък и ние в Плевен не управляваме, тъй че да се оправят. Ще му се качват на главата, разни главанаци, правещи пари за сметка на държавата !

борисов, цензурата ви не е "сила", а просто поредният надрусан гей, платен с парите на "филантропите", като психопата сорос! а това вече е сериозно на основата на езика на триенето от омраза на педофилите към нормалните!

При наличието на толкова администрация, защо въпросът трябва да се решава от премиерът. Няма ли политика ? За какво тази администрация получава пари. за какво е този министър на екологията и водите? Веднага на прокурор.

Трябва да си завършен имб.ец.ил, за да тръбиш, че ще има проверки.

Тия площадки имат разрешение от министъра за внос, както стана ясно днес сутринта от плевенската прокурорка. Не е ли по-лесно преди "зрелищната" акция да се провери къде има издадени такива разрешения за да не се излагаме пред чужденците? Сега ако министъра е командирован да мери някой язовир ще му влезем в положение.

Борисов, нали тъкмо твоите министри се кълняха, че в България не се внася боклук за горене. Под мъдрото ти ръководство държавицата ни се превърна в сметището на Европа - в нея се складират отпадъците от индустрията на Европа, част от които се изгарят. Всичко това без съмнение трови хората и природата, но това надали интересува твоето правителство. Важно е да се трупат пачки. Така че, започни от себе си!

"Който е прегрешил, ще понесе отговорност - това е борба с корупцията, подчерта Бойко Борисов " - да разбирам ли че ще си подаде Оставката и че ще му бъде повдигнато обвинение за умишлено бездействие !?

стига с тия акции ... Напраи във всяка област по един завод за боклук и да се преработва всичко там, а не да се трупа около всяко населено място и вятъра да го разнася заедно със смрадта по цяло Българско!

А преди това се обади на боклукчийте от ГЕРБ да му дадат лист със седем имена на конкуренти ...

Направо ще трябва да се клонира, че то не е една беля.

Разсмърдя се и сега най-големия боклук се прави на ощипан.

Гешев - Спиш !

Винаги съм считал, че има персонална отговорност, изтъкна той. Ако бе така, ти и тези около теб щяха да са в затвора до живот. Акциите са прах в очите на хората за да се замаже положението. Интернет е пълен с информация и статии от поне 2 години за нерегламентиран внос и изгаряне на отпадъци. Да ви дам ли линкове от 2017 - 2018? Стана скандал в чужбина и сега мафията, пардон правителството, замазва нещата.

Най-големия да е в Банкя а?

страшна работа, ей! не мръднаха ей толко те от пропагандата и агитацията на бай тошо! тия от ек, платени от "филантропите" и дойче веле - са още по-зле! ама да свикваме, както се вика... ппффффхахаааа :-)))

Какво ще кажеш на хората заболели от рак?

крайно време е тоя боклук да бъде изгорен

Ноя буклук не се гори в Банкя нали?

Най-важното място е Министерски съвет, дано разчистят там и арестуват виновните.

другарката аврамов е от мозъчния апокалипсис на "лидерите"... :-)))

ко?

другарката аврамов е от мозъчния апокалипсис на "лидерите"... :-))) страшна работа, ей! не мръднаха ей толко те от пропагандата и агитацията на бай тошо! тия от ек, платени от "филантропите" и дойче веле - са още по-зле! ама да свикваме, както се вика... ппффффхахаааа :-)))

Оказва се, че две от дълбоките пещери край местни градчета са препълнени с нелегални отпадъци. Вредните нелегални сметища са били запълвани в продължение на 15 години. И КОЙ е спал последните 10 от 15години? Нали бориш корупцията бе!?

Тоя що всичси свои гафове се опитва да ги обръща на успехи??

борисов, скача ли вашата джендър цензура от чиста омраза към различните и Данъкоплатците на ек педофилите по гърдите на фамилията ни на присмехулници? скачахте! е, тогава пийте си газта! заедно с ек-то на "филантропите"... ппфффхахаааа :-)))

Сега на Спартански ще му спукат яйцата, защото има наглостта да спечели изборите срещу кандидат на ГЕРБ.

Предупреждава виновните да вземат мерки ли?

Щото Баце веч пусна в действие тази с водата: - Щял дa oбeдинявa вcички ВиК дружecтвa в eднo - държaвнo; - Cлeд тoвa щe ce oплaчe, чe нe мoжe дa гo упрaвлявa, зaщoтo държaвaтa билa лoш cтoпaнин; - Пocлe щe излeзe, чe трябвaт милиaрди инвecтиции, кaквитo бюджeтът нямa; - Cвeтoвнaтa бaнкa щe дaдe пaри зa зaкърпвaнe нa тeчoвeтe, нo щe иcкa дружecтвoтo дa бъдe привaтизирaнo. Кмeтoвeтe нямa дa мoгaт дa прoтecтирaт, зaщoтo дружecтвoтo щe e държaвнo; - Чужд инвecтитoр щe oбяви, чe e гoтoв дa влoжи нeoбхoдимoтo, нo щe иcкa и дългoгoдишнa кoнцecия върху извoритe и вoдoизтoчницитe. Зa дa нe ocтaнe cъмнeниe в нeoбхoдимocттa oт бързa привaтизaция, тук-тaм щe гръмнaт oщe някoлкo вoдни кризи кaтo пeрнишкaтa. Важното е, че има банани.. А то в бананова република друго кво да има?

Как е стигнал тоя боклук у нас? Нали пиле не можело да прехвъкне?

Едно време Български инженерни фирми строеха на камиларите , сега дъртия демагог поканил камиларите да ни строят...Много сме напреднали и се развиваме, ВЕРВАМЕ ТИ . Хората нямат вода за пиене ти се вживяваш на месия.....Нещастник

Как се удебеляна текста?

По-добре премиерът да изпрати в Италията това, което са ни доставили, като командирова като придружители, местните, т.е. умните българи, които са получили ценната пратка. Тaм да проведат преговорите с Ndragheta. НЕ С ДРУГИ ! Па ще видим по-подир...

като БАШ ПРОФАНИОНАЛИСТИН на МВР.. Що са пропускат?

Връщайте боклука. И да не забравите най-големия боклук - ББ!

Вчера една Топлофикация ни убеждаваше, че да са горят отпадъците било по-екологично от горенето на кюмюро.. Чудно що тогаз италианците не си го горят те?

Това означава, че такъв боклук е получаван на 7 места в България, а как отричахте в началото на аферата, че няма такова нещо, не са искали разрешителни и други пунта мара приказки. Само за това трябва да си подадете оставката.

Боко Тъпото още щеше да се прави на ударен и да покрива далаверата с боклука, но за зла беда италианските журнаслисти разсмърдяха работата. Тъпото като е изненадан и чак сега научава, че в България има боклук, който дори Китай отказва да приеме, да си го взема и да си го гори в печката в къщата му в с.Банкя.

Тоя премиер ли е, водопроводчик ли е, боклучар ли е, валякчия от пътното ли е ?

"Боклукът" трябва си ходи.