Премиерът предупреди, че ще има акции за боклука на още 7 места

Който е прегрешил, ще понесе отговорност - това е борба с корупцията, подчерта Бойко Борисов

Обратно в новината

Коментари - Премиерът предупреди, че ще има акции за боклука на още 7 места | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

акция боклуци трябва да эапочне от 90 година до днес да ги накарате да върнат парите кредитните милионери эаводите эа 1 лев присвоили външнотърговските дружесгва присвоили в лични сметки эаменките пенсионите фондове няма давност эа теэи,не нинова да ви каэва че сте объркан

плуват кутевските тролове нашия любим Премиер. ..ха.ха.ха скоро ще напълнят язовирите... само това е файдата от това плюене..ха.ха

Интересно ми е сега каква реакция ще има от страна на коалиционни СДС. Жал ми е за тези десни избиратели. Част са от нещо, което плаши с Белене. Циркът е тотален. И пак никой не търси отговорните за тези кризи. Питам, ако не бяха италианските карабинери, щяхме ли да разберем, че някой ни тъпче с боклук, като пуйка със зеле.

Той говори. че това било борба с корупцията. А тя трябва да започне първо с неговата оставка.

Тая работа с боклука, и тя ли е сценарий?

Трагедия, драги зрители! С елементи на комедия. Когато, например, след като вече е станало, каквото е станало и се е разшумяло и стигнало до всички, ТОГАВА бате ни Б. се изтъпанва сериозен, чак сърдит и заявява най-"отговорно" как сега ще направят проверки, ще вземат мерки, ще, ще... и всичко ще се оправи. Наглостта им е безкрайна.

КРАЙ ВСИЧКО СЕ ЗАМИТА ПОД КИЛИМА,ДО СЛЕДВАЩИЯТ СКАНДАЛ,НОМЕРАТА НС ГЕРБЕРОКОМУНОДЕПЕСАРСКА ШАЙКА В ДЕЙСТВИЕ.ЗАЩО ЛИ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ,ОТКОГА СЕ ВНАСЯ БОКЛУК,А НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.И ТИ И КУРНИ СЕ ПРАВИТЕ НА ЗАГРИЖЕНИ,ЛЪЖЦИ И ЛИЦЕМЕРИ.А И ДЪПЪСЪ Е В СХЕМАТА,ПРИСТАНИЩЕ ВАРНА,НЕЩО МИ ГОВОРИ

Този Бдрангета как е закарал боклука чак в Плевен?

отО скорПЦени НЕ Е ЛИ ЕДИН НЕМСКИ ПЕДЕР@СТ!!!!

Този е друг - съименник

Нашите служби,агенции , министерства и кметства са дремуцкали за вносният боклук.Ако не бяха италианските спецслужби ,никой нямаше в България да разбере ,че сме сметището на Европа.Все пак по-добре късно отколкото никога.

вие се эанимавате с старите коли эамърсявали и днесэа първи път чувате эа внос на боклуци

Акция на Дондуков 1, кога ?

Защо трябва да има показни акции, защо никой журналист не пита как така толкова много боклук от Европа е пристигнал у нас?! Ако не бяа италианците, всичко щеше да се покрие и да продължат да пълнят България с боклуци!

И с Цветанов така, ако не бяха американците, щеше да продължава да си колекционира апартаменти.

да се побара

Акцията в Плевен идва след като неможаха герберасите да гушнат града на местните, защото всеки един тпадък както самия боко е прозрял ''идва с подпис'' от човек в министерствата му а всеки знае че там се слуша разпоредането единствено на Боко...

Боклуците в Плевен са на един червен паразит, кмета е знаел за тях, каза го сутринта по радиото, а държавните чиновници са издали фалшиви разрешителни. Винаги съм твърдял, че държавните чиновници членоиве на БСП трябва немедлено да бъдат уволнени.

Феникс е и в Дупница,дето изгоря моста и герб дадоха безропотно два милиона лева.И после ,,уж,,ше търсят виновните.Нуно си е чисто за уволнение ,а не да вдига данъците на старите ни коли,изчадия

Утре мисля да направя едно нощно каране преди да се запилея в Кръчмата.

Нищо няма да стане -прокуратура -мрокуратура, ще си платят на Боко, а той ще им размаха пръст и ще ги посъветва първо да си плащат -после да правят золуми! Кой каквото дишал си е за негова сметка.

Ще има червени писъци. Ти рахат бъди.

Мисля, че бутилка Мавруд на Катаржина, реколта 2012г, е добър избор. Една твърде добра реколта. Препоръчвам.

Как мислите, от коя част от прасенцето дето е на шиша да си поръчам. от дупенцето или предна плешка? Аз харесвам да е с леко препечена кожичка но не много хрупкава.

Ти мисли за своето си дупе ....

Ако имаме нормален главен прокурор първо ще разследва Борисов. Как в държавата Му влизат влакове с боклуци. И НЯМА ВОДА В 120 000 град. Но имаме Цацаров или Гешев ....

Едни червени боклуци вкарват влакове с боклуци. Сега ще го отнесат.

Време е да отида в котарака, че някой серсемин ще заеме масата до камината. Ще си поръчам ока вино а близост до жаравата и до шиша с прасенцето дава възможност да посочваш на сервитьора какво да ти отреже и сложи в чинията без да ставаш от масата.

Да не забравиш после да отскочиш до своите на гей парада, та да те шомполират!

Защо премиерът "предупреди" и кого?

Предупреди червените боклуци, че ги чака яко гърбене и прошка няма да има. Каза им го прав текст.

Интересно - сичкото червен боклук е у герп - демек ще набие канчетата на своите!? Много оригинално, признавам ти го!

Кога ще направите проверка и разследвания на цялата скапана политическа класа за последните 30 години? Мръсна мафиотска сволоч, бивши соц. кадри, окрали държавата, продължаващи да краде със всички възможни средства. Отвратителна клика която трябва да понесе отговорността си пред хората. Рано или късно всичките кражби ще ви се върнат.

Всички комуняги начело с Лъжата ще изреват, че са подложени на репресии на политическа основа. Няма комунист който да не е разбойник и крадец. Ако не е крадец, няма да е комунист.

ББ е комунист и лъжец

пошоль на гуй шилюха и блядка

Мога да ви изброя вносителите на боклук поименно. Но не искам защото модераторът ще ме изтрие. До един са червени комундета. Зорът ще е голям и писъците силни.

И ББ е червено комунде. По-червено от Нинова

Цветанов каза, че не е направил нищо, без да знае Борисов.

Комунистите изгоряха. Ще ги гърбят. Лъжата рева като крушовско прасе за този боклук. Няма да могат да реват, че са репресирани на политическа основа. Ше има яко гърбене на комуняги. Кои внасят боклук се знае от всички.

Абе боко този боклук се е вкарал с подпис под разрешение на твоите подчинени ама се правиш както винаги на ударен, защото те са подписали понеже ТИ си поел ангажимент пред менторите ти в еврогейския.. Една акция на народа е необходима ама както се трябва...

Боцко, ти не ги ли предупреждаваш останалите прегрешили с това твое изказване, че ще има и други? Абе има още малко българи които все още мислят с главите си Боце.

Боклука е сценарий за сваляне на Борисов.

Италианците ли искат да го свалят, там със случая се занимава полицията и спецслужбите, не чакат премиера да им нареди.

Ако служителите на Б.Б. не са знаели за това, то трябва да носят отговорност, защото не си вършат работата. Ако са знаели - на съд, защото вече ни писна да минават само с някоя и друга оставка.

Му... та - в затвора !

Добре, но направете проверките след няколко дена, че да могат да се подготвят хората.

Интересно ,как така никои в тая държава не знае ,че се внасят боклуци.Нямаме ли митници,КПП,министерства всякакви.Тия които са го внесли да бъдат задължени да го изнесат за собствена сметка и почистят площадките ,след което в Белене на острова да броят комарите

Цели 7 места! Аз се сещам само за още три - НС, МС и ВСС. Кои са останалите четири? Моля, обяснете на невежите...

ДАНС, Прокуратура, Спецпрокуратура, "Независим съд"!

Някой знае ли коя е фирмата складирала боклука и кои е нейният собственик ???

Ема, мнооого питаш....много.... Таквизи ми ти работи не се казват внета....ни знаеш ли....

Е, НЕМА начин да нема начин тези "всичките отговорни власт-имащи" да НЕзнаят за тези "събития" Е НЕМА.... А народеца нали си е овчедушен си мълчи достопочтенно в коневръза...... Хайде сега да видим всички зелени маймунки в България НЯМА ли да започнете да скачате и да искате оставка за това...или не ви стиска ,...щото сте много завързани в "системата", а?????

Мъдааааааааа, Мутрификацията в тая територийка бие вече 99.9999%. Дишайте дълбоко чистият въздух на България, дръжте стабилно статуквото и си мълчете овчедушно в кочинката!

Какъвто шефа им, такива са му и министрите и техните заместници и всички по веригата. Сган алчна, ненаситна!!!!!

Този защо се прави, че не са знаели? Цялото им управление е на принципа- Да пробваме, пък ако мине....ще ни затрият гербаджиите, а ние добитъка си мълчим.

А дано намерят Щерюпитека и БеГЕЕЙца, най -големите боклуци.

И Ото Скопени!

Този примУт наистина /с или без основание/ ни смята за проЗти. Или пък му е все едно колко сме проЗти. Показателен е фактът, че ни смята за проЗти, че до вчера нямаше никакви боклуци. И изведнъж започват да се търсят виновни. И очаква да Го гледат с влажен поглед и да блее проЗтият му матрЯл. Най-важно е да се блее правилно на изборите. Такава енергия може да имат само приАматите. Делник и празник, ден и нощ, без умора не спира да "работи" за запазване сега и завинаги ролята си на водач на глуДницата. Аз се уморих, предавам се и вече започвам да се самоубеждавам, че Той работи само и единствено за ползу роду. Започвам да се чувствам щастлив, как се захваща да пребори всички пороци на обществото /без неговата "елитна" част/. Борба с корупцията по високите етажи ? ! "високо" е относително понятие, колко ли са етажите? Дали ще стигне до етажите на апартаментите? Или до височината на къщите за тъщи? дано не ме изтрият

Тоя боклук някак влиза в България, минава митница, после се транспортира някак, после минава РИОСВ, после може би някъде се изгаря в някой ТЕЦ, със съответното разрешително и екологична оценка... смятайте колко държавни служби са набутани в далаверата!

Ма Баце.. НЕНКО ТИ ДИМОВИЯ ма той за йощ 7 СЕДЕМ места за горене на боклуко лицензи раздал, бе Баце.. А как миналата година са кълнеше, че таквози нящо .- НЯМАЛО!! А и онез, бе Бочко.. Зелените ти приатели.. Дет зарад некаки си червейчета, тутурутки и т.н. магистралите ти спират.. Що бе, Бочко никакви не са обаждат? Та до гражданите си опрял.. Е докат те си трайкат, Баце... МАТРЯЛА НЕМА ДА ПОВЕРВА, ЧЕ НЕ ГО ИГРАЙКАТЕ В КОМБИНА ЗА БОКЛУКО И С УЖ ЗЕЛЕНАТА ТИ МАФИЯ!!

Предлагам на управляващите да се намерят ВСИЧКИ доходи, да се декларират и да ИМ СЕ НАЛОЖИ ДАНЪК ККАЪВТО ТЕ НАЛАГАТ НА БЪЛГАРИТЕ, а заграбеното да се отнеме за социялни дейности. В крайна сметка пазарното стопанство си има правила и не означава олигархична икономика.

Много сте Ларж ! ...т.е. това ще Е само Началната увертюра към Същинското Процедиране на НовияНюрнбергски.

Службите и отговорните министерства и ведомства са пълни с калинки които по цял ден си бъркат в носа. Разкритията идват от чужбина или от смели разследващи журналисти. Когато се размирише, простоватият но съобразителен селски хитрец се появява от някъде и се прави че взема решителни мерки. Матр’яла е тъп и блее от възторг пред смелостта и решителността на Вожда.

Да. ...просто АбсолютноВсичко Е ТопИзпипано да НЕ функционира .

И аз си нося тежката отговорност в Испания!

варна-запад да провери и лезхоз и гебедже!

Парекселанс ! ...като РязкоУскорително - И ВесоКГБтрампата “потайностите”, а И ГрандИзцепката на Портньiх.

Куха партия на картуни. От 2007 огромни средства от евросъюза а Б=ългария е все бедна , хората смачкани и безправни. Този милиционер да освободи място от кухата си партия на хора с амбиции за България и с морал. Че то милиционерите не са научени мнооого да мислкят.

Голямата ЗадунайЧенгеджийница. ...това Е “нашта” “държава” Днес !

Gospoja laja otdvna vi zadavashe sashtite vaprosi v NS ama koi da e chue. Izvinqvam se che pisha na shliokavica no kop. oshe ne e registriran na kirilica.

Така се прави! Да ги предупреди. Да да да

Италианците ви развалиха рахата с разкритията си. Тъкмо бяхте убедили простия материал, че е нормално над една страна почти без индутрия и с оредяло население да има токсичен смог като в мултимилионен китайски мегамолис с производства колкото 10 българии. Ама не - светна им, че смога не е от пустите роми, които си горят боклуци от време оно, а ще е от нещо ново....