Коментари - Борисов: По-добре ужасен край, отколкото да правим безпринципни коалиции | Днес.dir.bg

Борисов: По-добре ужасен край, отколкото да правим безпринципни коалиции

Лидерът на ГЕРБ обяви, че няма оттегли кандидатурата на Рая Назарян за председател на НС

Обратно в новината

Коментари - Борисов: По-добре ужасен край, отколкото да правим безпринципни коалиции | Днес.dir.bg

Коментари

Народа каза, че иска вие да управлявате. Не разбирам защо, след като толкова години показвахте некомпетентност и корупция. Но, стадото това иска, така че действайте. От Посолството ще ви дадат списък със задачите. А отговорност не носите никаква.

Мдаа, драги ББ, а заместник-директора на Агенция Митници по твое време си купи огромен парцел в най-скъпата част на Лозенец и строи фамилна сграда за себе си и семейството си. Питам, макар че знам отговора - с какви пари?? От заплата? ХАХАХА

само ниско интелегентни хора говорят такива глупости

За кого ужасен край! Май винаги е за нас. Вместо да те бяха арестували, по-голям ефект щеше да е да обесят внуците ти на входната врата в Банкя - да си знаеш. А и 35 години се нагледахме на отрочетата на комунисти дето са по-безмозъчни и амбициозни от треторазряден партиен секретар от времето на соца. Умри тикво проста!

Има неща, които ти знаеш много добре, но предпочиташ да лъжеш раята. При това по типичния за тебе андришковски начин. Споделената отговорност е всъщност групова и индивидуална безотговорност. Няма такова нещо в природата като експертен, технически и ли някакъв подобен кабинет. Това винаги на практика е коалиционен кабинет. Дори и когато (преди да скапете Конституцията) президентът назначаваше служебно правителство, преди това провеждаше консултации (да се разбира договаряне( с политическите партии. Вие, политическите партии просто използвате всякакви експерти и подобни като параван, зад който се криете управлявайки без да носите отговорност за действията на хората, които вие сте вкарали в такив кабинет и винаги изпълняват вашите политически поръчки. правителството на Главчев е прекрасен пример в това отношение. Така че (ще го напиша на по-разбираем за тебе език), земи па су сокри негде у некоьо кюше. И си трайкай. Немой да лашеж оти га не моеш.

Типично за гербаджиите. Това е партия от нагаждачи, доста често хора без качества и умения. Та колко си по-некадърен в България, толкова повече си част от някоя партия, най вече гроб и ДС. Рая На зарян е кукла на конци, Рая е на Прасчо и директивата му е тя да внушава как Магнитски не работел и американците нямали доказателства...?! Закона Магнитски нямал никакво значение и ефект за България и Европейския съюз...?! И се пишат воглаве "евроатлантици" и "ГЕРБ " и "ДПС" ?! Ех Свирканян, Свирканян, бързо те разкриха...

След като събори работещо правителство заради егото си, сега г-н Борисов се оплаква от хаоса, който сам създаде. Правеше си сметката, че ще вкара още повече дупетати, че ще се прегърнат и ще се вземат двамата с Дебелян, ама не стана. Сега всички са му виновни и се чуди кой му е п*шкал в гащите.

Пеперастите искаха цялата власт! Искам всичко, и веднага! Петков не го ли гледаш, че е инфантилен!

Българинът си пази БКП и ДС активистите от тодор живковите времена и е роб на техните авторитети! Това е българската беда!

След Тодор Живков, бате Бойко е българин номер едно!Доган, РуменРадев,Пеевски,Коце копейката путинисста,Болен Сидеров,и Величие дългия Слави Трифонов са българските политици копои кучета след бате Бойко!Сът това статуково България е дълбоко провинциална селско тарикатска територия на континента Европа!Даже Албания и Украйна са по напредничави и развити държави!

..в които ппдб се огъне на мутрата, за тях парламента става мираж завинаги, не защото мутрата иска нещо добро за бг , а окончателно да унищожи ппдб ,щото при следваща сглобка отново ще ги изхвърли от автобуса

Борисов, ако ти имаше по-малко гласове, много от приказките на другите, именно ти щеше да ги произнасяш! Това е стандарт за политическа борба и норма на политически живот в това време, в това общество, което блудства сега с нас.

Аман вече от Бойковщината ! Ако бъдат премахнати изборните дефекти при гласуването, едва ли Борисов щеше Ввеч да е в управлението. Купуването на гласове уж е престъпление, но без продължение. При различни акции на МВР ако се установи за коя партия са купувани гласове, тази партия веднага трябва да получи "СЛУЖЕБНА ЗАГУБА" и аут от парламента на момента. На следващи избори без право на участие. Друг много важен дефект : Не може ДЕ ЮРЕ, който е български гражданин, а ДЕ ФАКТО центъра му на жизнени интереси е извън България, няма никакъв ангажимент за плащане на данъци и прочие, да има право да гласува и по този начин да определя правилата в страната. Такъв е случая в Турция. Там хората повечето не знаят български, не знаят за кого гласуват, пък се нареждат пред изборните урни - ГОЛЯМ ИЗБОРЕН ДЕФЕКТ !!!

Борисов стига е разигравал коня !!!

Да, ама журналята го подкрепят и всички като в хор "Бодра песен" пеят една и съща песен. После ама защо така господин министър, ама защо инак. Това с нищо не помага за развитието на България напред !

Две години в политиката и ХОП -председател на Народното събрание.Каква Огромна сила имат Креватните изпълнения !!!

Избори до дупка ,докато отпаднат най-големите мръсници от първите редици

Кирил Петков поиска реванш. Бойко е спортсмен, ще го разбере и ще му го даде. Щом смятат, че имат по-голям потенциал, че са недооценени от народа, достойно от наша страна ще бъде да им дадем шанс да се докажат! Така че, наесен с песен, пак ще се преброяваме!

И двете правителства на ПП-ДБ бяха подкрепени от партньори, непартньори или сглобкаждии. Правителството на Денков пък беше подкрепено даже и от Пеевски и от тогавашния председател на ДПС! Не им прави чест да се "забравя" това!

Да, откраднахте по няколко милиарда и сега следва ужасен край не за вас а за хората.Малко ви е да ви погнем с павета!

Ората с трилиони работят, ти за някакви си милиарди ще правиш проблем! Милиардите сега са ни джобни!

Последният му валс преди кючека!!!

хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи

Всеки народ си заслужава управниците, които избира.

Добра снимка за Довиждане

Баце яко я е катерил таа, за да е заслужила толкуу многу.

Тиквата пак се оплете в собствените си акота!

си се изповядала, тикво.

Стига с този привилегирован нерез бре.Това мазно туловище си въобразява,че освен ''спортист'' е и ''любовник''. То с къща в Барселона и трета длъжност в държавата може и така да се счете?!

Баце, хайде стига вече с тая споделена отговорност! Такова животно няма!Или отново и отново някой да ти се върже на простотиите и да направи сглобка с герб. Не , вече повечето партии се усетиха, това което народът разбра отдавна- с тебе на една маса не може и не бива да се сяда! Нали си първа политическа сила- честито! Хайде сега прави си правителство и си носи отговорността!

в някоя фирма си върши работата както тези в НС, ще го уволнят веднагически. Ама нали се троши народна пара, карай да върви.

Изходът е един-всички партийни вождове и Парламента на един шлеп.Какво трябва да се направи е показано във филма "На всеки километър" 1 серия-"Шлеповете"-/там шлепът потъна в Дунав,но в Черно море ще е по-удачно/....СРАМОТА!!!Всички са продажни безродници които мислят само за задните си части.

ББ не иска само с ДуПиСе ... Иска му се и вагинално и орално ... Май пак ще се появи Мата Хари, да му снима голия задник !

Лакомията ще побърка държавата... Най-наялите се искат и още, и още...

не е само това, американците не ги пускат да се оттеглят, мине не мине година хооооп едни милиарди за америка, избори мизбори хооооп нови милиарди за америка

Тъпанар.

Като наблюдавам марионетките на посолствата колко са недалновидни разбивам, че Борисов е прав: ПРЕДСТОИ УЖАСЕН КРАХ НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАдЦИЯ.

Крах ти е в главата.

Чака се появата на новите мекерета- групово или поединично, загрижени за съдбата на страната и правейки жесток компромис заради това!

Зависи, чий ще е лошия край, за теб или за народа?! Ако е за теб, отговорността е твоя, а ако е за народа, направо от сега да отиваме на нови избори.

Делян на Бойко думаше: - Бойко ле Бойко комито остави таз Рая, че ни чака голямо мито, на всеки ни ще бъде пресито !!! Нека Рая почака, че кервана нас няма да чака !!!

грозник с квадратната глава т.дончев вкара в н.с метресата си назарян и сега я отстъпва на началника си, който пък иска да си шиба председателка на н.с. Ако не беше така толупа защо не предложи годзилата сачева, която най му подхожда.

Ужасният край отдавна настъпи! 70 % от хората ги няма в обществено-политическия живот. Следващите избори ще бъдат силно радикализирани от т.нар. "националистически" партии.

Тиквата за пореден път не може да състави правителство! То не е като да се дуеш пред мисирките, жалък клоун!

А със въздесъщата споделена колективна безотговорност, ще си дойде на мястото, когато се намеси Галя от Посолството. Хипотетично това ще стане при връчване на третия мандат на шарлатаните. И тогава ще видите как банкянската мутра изведнъж ще го обземе просветление, ще стане мега национално отговорен и ще гласува каквото му кажат !!! А сега всички виждаме как летим към нови избори, защото няма, а и НИКОГА не е имало отговорни партии !!! Чака се на месно туземно население в кочината Булгаристан му писне от тези "полети" и най-накрая ще ги приземи на площадката в Белене !!!

И аз си го мислех това, но най-големия майтап ще е ако президента не даде трятия мандат на ПП-ДБ :-)

Пенсионира Десито и сега шляпка на воля Райна Назарянчето! Голям Нерез ще излезе Толупа!

С такова месно туземно население в кочината Булгаристан, не за Гинес, а по-скоро за никъде няма да сме освен за посмешище на цялата вселена !!! А Делян на Бойко дума, че пътят към рая в ЕС, е постлан с неизпълними обещания !!!А споделената колективна безотговорност е пътят към благоденствието, вече 34 години !!!

Проблемът на България е, че на практика няма десни политически партии, с изключение на ВМРО и Синя България, но видяхте колко гласа събраха. Да не говорим, че за да се спасим в този новокомунистически либерален свят ни трябват крайнодесни формации...

Най-смешното настава, когато се намеси Галя от Посолството. Хипотетично това ще стане при връчване на третия мандат на шарлатаните. И тогава ще видите как банкянската мутра изведнъж ще го обземе просветление, ще стане мега национално отговорен и ще гласува каквото му кажат.

Проблема е в Рая, тя си бръсни краката само за Баце, също както Лена която си бръсне мустаците само за Киро.

Твоят край не знам какъв ще е, има кой да те съди. Лошото е, че никой от вас, "политиците " не мисли за хората.

`Айдуци от всички партии, сглобявайте се!

По-добре избори до край, отколкото да ни управляват зеленчуци и домашни чифтокопитни бозайници.

Да ама Бай Ганьо, Борисов е пожарникар, и на всеки избор по 100 милиона лева, де е Киро на кирия ? Дали с Борисов, или без него все тая !!! Пак сме на последно място в ЕС, да не говорим за здравеопазване, съдебна система, магистрали, посочи едно нещо да е наред ! Само мисли за външната политика на България, но ние живеем в България !!!

На това дередже сме, точно заради червената герберастия, другарю!

Що не искате Назарян, бре?! ПКПто по добре ли е или ви е мъчно за Фидосова?

Има ли друга страна в света, която да е провела толкова много избори, за толова кратко време. Направо сме за книгата на Гинес.

Като е такова народонаселението на територията,не за Гинес, скоро и за никъде няма да сме освен за посмешище на цялата вселена....

ТОЗИ КРИМИНАЛЕН ТИП НЯМА ЛИ ДА СЕ МАХНЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ. ТОЙ Е ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ!

Бойковата Рая на ГЕРБ му сложи края Махни я тази чума Делян на Бойко дума

..... Бойко ле Бойко комито остави таз Рая, че ни чака голямо мито, на всеки ни ще бъде пресито !!!

Всъщност, единственото от което се инресуват БГ политиците е организираната безотговорност, която в икономически план им гарантира безнаказано крадене, т.е. узаконено такова. Е, изчерпаха ви се номерата и е време да се омитате, докато сте още цели.

"Споделената Отговорност = Колективни Решения = БКП=ГЕРБ=ДПС=БСП=КУР ЗА НАРОДА!!!

Хунтата ГЕРБ в затвора

Коментари - Борисов: По-добре ужасен край, отколкото да правим безпринципни коалиции | Днес.dir.bg

Борисов: По-добре ужасен край, отколкото да правим безпринципни коалиции

Лидерът на ГЕРБ обяви, че няма оттегли кандидатурата на Рая Назарян за председател на НС

Обратно в новината

Коментари - Борисов: По-добре ужасен край, отколкото да правим безпринципни коалиции | Днес.dir.bg

Коментари

Народа каза, че иска вие да управлявате. Не разбирам защо, след като толкова години показвахте некомпетентност и корупция. Но, стадото това иска, така че действайте. От Посолството ще ви дадат списък със задачите. А отговорност не носите никаква.

Мдаа, драги ББ, а заместник-директора на Агенция Митници по твое време си купи огромен парцел в най-скъпата част на Лозенец и строи фамилна сграда за себе си и семейството си. Питам, макар че знам отговора - с какви пари?? От заплата? ХАХАХА

само ниско интелегентни хора говорят такива глупости

За кого ужасен край! Май винаги е за нас. Вместо да те бяха арестували, по-голям ефект щеше да е да обесят внуците ти на входната врата в Банкя - да си знаеш. А и 35 години се нагледахме на отрочетата на комунисти дето са по-безмозъчни и амбициозни от треторазряден партиен секретар от времето на соца. Умри тикво проста!

Има неща, които ти знаеш много добре, но предпочиташ да лъжеш раята. При това по типичния за тебе андришковски начин. Споделената отговорност е всъщност групова и индивидуална безотговорност. Няма такова нещо в природата като експертен, технически и ли някакъв подобен кабинет. Това винаги на практика е коалиционен кабинет. Дори и когато (преди да скапете Конституцията) президентът назначаваше служебно правителство, преди това провеждаше консултации (да се разбира договаряне( с политическите партии. Вие, политическите партии просто използвате всякакви експерти и подобни като параван, зад който се криете управлявайки без да носите отговорност за действията на хората, които вие сте вкарали в такив кабинет и винаги изпълняват вашите политически поръчки. правителството на Главчев е прекрасен пример в това отношение. Така че (ще го напиша на по-разбираем за тебе език), земи па су сокри негде у некоьо кюше. И си трайкай. Немой да лашеж оти га не моеш.

Типично за гербаджиите. Това е партия от нагаждачи, доста често хора без качества и умения. Та колко си по-некадърен в България, толкова повече си част от някоя партия, най вече гроб и ДС. Рая На зарян е кукла на конци, Рая е на Прасчо и директивата му е тя да внушава как Магнитски не работел и американците нямали доказателства...?! Закона Магнитски нямал никакво значение и ефект за България и Европейския съюз...?! И се пишат воглаве "евроатлантици" и "ГЕРБ " и "ДПС" ?! Ех Свирканян, Свирканян, бързо те разкриха...

След като събори работещо правителство заради егото си, сега г-н Борисов се оплаква от хаоса, който сам създаде. Правеше си сметката, че ще вкара още повече дупетати, че ще се прегърнат и ще се вземат двамата с Дебелян, ама не стана. Сега всички са му виновни и се чуди кой му е п*шкал в гащите.

Пеперастите искаха цялата власт! Искам всичко, и веднага! Петков не го ли гледаш, че е инфантилен!

Българинът си пази БКП и ДС активистите от тодор живковите времена и е роб на техните авторитети! Това е българската беда!

След Тодор Живков, бате Бойко е българин номер едно!Доган, РуменРадев,Пеевски,Коце копейката путинисста,Болен Сидеров,и Величие дългия Слави Трифонов са българските политици копои кучета след бате Бойко!Сът това статуково България е дълбоко провинциална селско тарикатска територия на континента Европа!Даже Албания и Украйна са по напредничави и развити държави!

..в които ппдб се огъне на мутрата, за тях парламента става мираж завинаги, не защото мутрата иска нещо добро за бг , а окончателно да унищожи ппдб ,щото при следваща сглобка отново ще ги изхвърли от автобуса

Борисов, ако ти имаше по-малко гласове, много от приказките на другите, именно ти щеше да ги произнасяш! Това е стандарт за политическа борба и норма на политически живот в това време, в това общество, което блудства сега с нас.

Аман вече от Бойковщината ! Ако бъдат премахнати изборните дефекти при гласуването, едва ли Борисов щеше Ввеч да е в управлението. Купуването на гласове уж е престъпление, но без продължение. При различни акции на МВР ако се установи за коя партия са купувани гласове, тази партия веднага трябва да получи "СЛУЖЕБНА ЗАГУБА" и аут от парламента на момента. На следващи избори без право на участие. Друг много важен дефект : Не може ДЕ ЮРЕ, който е български гражданин, а ДЕ ФАКТО центъра му на жизнени интереси е извън България, няма никакъв ангажимент за плащане на данъци и прочие, да има право да гласува и по този начин да определя правилата в страната. Такъв е случая в Турция. Там хората повечето не знаят български, не знаят за кого гласуват, пък се нареждат пред изборните урни - ГОЛЯМ ИЗБОРЕН ДЕФЕКТ !!!

Борисов стига е разигравал коня !!!

Да, ама журналята го подкрепят и всички като в хор "Бодра песен" пеят една и съща песен. После ама защо така господин министър, ама защо инак. Това с нищо не помага за развитието на България напред !

Две години в политиката и ХОП -председател на Народното събрание.Каква Огромна сила имат Креватните изпълнения !!!

Избори до дупка ,докато отпаднат най-големите мръсници от първите редици

Кирил Петков поиска реванш. Бойко е спортсмен, ще го разбере и ще му го даде. Щом смятат, че имат по-голям потенциал, че са недооценени от народа, достойно от наша страна ще бъде да им дадем шанс да се докажат! Така че, наесен с песен, пак ще се преброяваме!

И двете правителства на ПП-ДБ бяха подкрепени от партньори, непартньори или сглобкаждии. Правителството на Денков пък беше подкрепено даже и от Пеевски и от тогавашния председател на ДПС! Не им прави чест да се "забравя" това!

Да, откраднахте по няколко милиарда и сега следва ужасен край не за вас а за хората.Малко ви е да ви погнем с павета!

Ората с трилиони работят, ти за някакви си милиарди ще правиш проблем! Милиардите сега са ни джобни!

Последният му валс преди кючека!!!

хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи

Всеки народ си заслужава управниците, които избира.

Добра снимка за Довиждане

Баце яко я е катерил таа, за да е заслужила толкуу многу.

Тиквата пак се оплете в собствените си акота!

си се изповядала, тикво.

Стига с този привилегирован нерез бре.Това мазно туловище си въобразява,че освен ''спортист'' е и ''любовник''. То с къща в Барселона и трета длъжност в държавата може и така да се счете?!

Баце, хайде стига вече с тая споделена отговорност! Такова животно няма!Или отново и отново някой да ти се върже на простотиите и да направи сглобка с герб. Не , вече повечето партии се усетиха, това което народът разбра отдавна- с тебе на една маса не може и не бива да се сяда! Нали си първа политическа сила- честито! Хайде сега прави си правителство и си носи отговорността!

в някоя фирма си върши работата както тези в НС, ще го уволнят веднагически. Ама нали се троши народна пара, карай да върви.

Изходът е един-всички партийни вождове и Парламента на един шлеп.Какво трябва да се направи е показано във филма "На всеки километър" 1 серия-"Шлеповете"-/там шлепът потъна в Дунав,но в Черно море ще е по-удачно/....СРАМОТА!!!Всички са продажни безродници които мислят само за задните си части.

ББ не иска само с ДуПиСе ... Иска му се и вагинално и орално ... Май пак ще се появи Мата Хари, да му снима голия задник !

Лакомията ще побърка държавата... Най-наялите се искат и още, и още...

не е само това, американците не ги пускат да се оттеглят, мине не мине година хооооп едни милиарди за америка, избори мизбори хооооп нови милиарди за америка

Тъпанар.

Като наблюдавам марионетките на посолствата колко са недалновидни разбивам, че Борисов е прав: ПРЕДСТОИ УЖАСЕН КРАХ НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАдЦИЯ.

Крах ти е в главата.

Чака се появата на новите мекерета- групово или поединично, загрижени за съдбата на страната и правейки жесток компромис заради това!

Зависи, чий ще е лошия край, за теб или за народа?! Ако е за теб, отговорността е твоя, а ако е за народа, направо от сега да отиваме на нови избори.

Делян на Бойко думаше: - Бойко ле Бойко комито остави таз Рая, че ни чака голямо мито, на всеки ни ще бъде пресито !!! Нека Рая почака, че кервана нас няма да чака !!!

грозник с квадратната глава т.дончев вкара в н.с метресата си назарян и сега я отстъпва на началника си, който пък иска да си шиба председателка на н.с. Ако не беше така толупа защо не предложи годзилата сачева, която най му подхожда.

Ужасният край отдавна настъпи! 70 % от хората ги няма в обществено-политическия живот. Следващите избори ще бъдат силно радикализирани от т.нар. "националистически" партии.

Тиквата за пореден път не може да състави правителство! То не е като да се дуеш пред мисирките, жалък клоун!

А със въздесъщата споделена колективна безотговорност, ще си дойде на мястото, когато се намеси Галя от Посолството. Хипотетично това ще стане при връчване на третия мандат на шарлатаните. И тогава ще видите как банкянската мутра изведнъж ще го обземе просветление, ще стане мега национално отговорен и ще гласува каквото му кажат !!! А сега всички виждаме как летим към нови избори, защото няма, а и НИКОГА не е имало отговорни партии !!! Чака се на месно туземно население в кочината Булгаристан му писне от тези "полети" и най-накрая ще ги приземи на площадката в Белене !!!

И аз си го мислех това, но най-големия майтап ще е ако президента не даде трятия мандат на ПП-ДБ :-)

Пенсионира Десито и сега шляпка на воля Райна Назарянчето! Голям Нерез ще излезе Толупа!

С такова месно туземно население в кочината Булгаристан, не за Гинес, а по-скоро за никъде няма да сме освен за посмешище на цялата вселена !!! А Делян на Бойко дума, че пътят към рая в ЕС, е постлан с неизпълними обещания !!!А споделената колективна безотговорност е пътят към благоденствието, вече 34 години !!!

Проблемът на България е, че на практика няма десни политически партии, с изключение на ВМРО и Синя България, но видяхте колко гласа събраха. Да не говорим, че за да се спасим в този новокомунистически либерален свят ни трябват крайнодесни формации...

Най-смешното настава, когато се намеси Галя от Посолството. Хипотетично това ще стане при връчване на третия мандат на шарлатаните. И тогава ще видите как банкянската мутра изведнъж ще го обземе просветление, ще стане мега национално отговорен и ще гласува каквото му кажат.

Проблема е в Рая, тя си бръсни краката само за Баце, също както Лена която си бръсне мустаците само за Киро.

Твоят край не знам какъв ще е, има кой да те съди. Лошото е, че никой от вас, "политиците " не мисли за хората.

`Айдуци от всички партии, сглобявайте се!

По-добре избори до край, отколкото да ни управляват зеленчуци и домашни чифтокопитни бозайници.

Да ама Бай Ганьо, Борисов е пожарникар, и на всеки избор по 100 милиона лева, де е Киро на кирия ? Дали с Борисов, или без него все тая !!! Пак сме на последно място в ЕС, да не говорим за здравеопазване, съдебна система, магистрали, посочи едно нещо да е наред ! Само мисли за външната политика на България, но ние живеем в България !!!

На това дередже сме, точно заради червената герберастия, другарю!

Що не искате Назарян, бре?! ПКПто по добре ли е или ви е мъчно за Фидосова?

Има ли друга страна в света, която да е провела толкова много избори, за толова кратко време. Направо сме за книгата на Гинес.

Като е такова народонаселението на територията,не за Гинес, скоро и за никъде няма да сме освен за посмешище на цялата вселена....

ТОЗИ КРИМИНАЛЕН ТИП НЯМА ЛИ ДА СЕ МАХНЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ. ТОЙ Е ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ!

Бойковата Рая на ГЕРБ му сложи края Махни я тази чума Делян на Бойко дума

..... Бойко ле Бойко комито остави таз Рая, че ни чака голямо мито, на всеки ни ще бъде пресито !!!

Всъщност, единственото от което се инресуват БГ политиците е организираната безотговорност, която в икономически план им гарантира безнаказано крадене, т.е. узаконено такова. Е, изчерпаха ви се номерата и е време да се омитате, докато сте още цели.

"Споделената Отговорност = Колективни Решения = БКП=ГЕРБ=ДПС=БСП=КУР ЗА НАРОДА!!!

Хунтата ГЕРБ в затвора