Борисов: Перки в морето няма да има, ГЕРБ оттегля подкрепата си за закона

По думите му не си струва стресът, под който ще бъдат поставени цели сектори

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Перки в морето няма да има, ГЕРБ оттегля подкрепата си за закона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накратко: Разглабяме се, предизборната кампания започна!

Мачкай Бойко камуняците! Нека квичат!

Шилo

"Дай ми куклите, нà ти парцалите!" е работата. Банкята започва да усеща как леекинко го хлъзнаха, великия стратег, дето една цяла книга не е прочел.

Ден до пладне са му всичките работи на бат Бойко.

Боко шизофренията, познавате ли го? Айде разтурай и правителството и влизай в затвора

Хихихи, пепетата пак от страната на булката

Дано пак да не се изметне.

Лека полека боко изхвърля ппдбт от масата с баницата.. интересно ми е какво точно са очаквали, когато си показаха задника и му подадоха вазелина.

Боко, ти малко въртиш някой части от тялото си повече отколкото трябва.

Г-на с телефончто говори за нови технологии ! Смях без граници !

Да сложат перките в аспуха на М Пейков и на Настимир

Питали, защо толкова яко ги шибат манафи. И те им отговорили, а бе такива като вас долни педерунгели ако не шибаме, че кой друг!

За това хубаво, ама пак клекна на ПП. С какво те държат за меките части?

от снимката две говеда. Едното е облечено в погребалния си костюм, а другото в дясно от него е правено от оборска тор и мухи кръжат около него.

Първо беше съгласен, сега е против! Ха после някой да ПОСМЕЕ! ДА МУ КАЖЕ, ЧЕ НЕ Е БИЛ ПРАВ!!! Е това е политик!

Стига с този стрес за туризма и ресторантьорите, нека си стоят с ниския данък. Бай турист си иска бетона, види ли перка в морето и край - сезонът се проваля... да не говорим, че е супер да сме си зависими енергийно от Русия. Баце винаги е прав, дори и когато греши!

Боцето се гаври с ПП ДБ

Защо ни са перки, като може да внасяме ток от Румъния на половин цена?!?

Тука има- тука нема ...

като си нямаме атомна ..

Ами нъл по твое време изгонихте Тошиба от ремонта на ПАВЕЦ-а. И го дадохте на правилната си гаражна фирмичка. И най-голямата ни батерия взе, че даде на късо.. За дълго време. Щото пак некакви си други некадърници ша са пънат да правят ремонт на ремонта след ремонта. По ноу хауто на ПП ГРОБ де.. За ремонтите..

който е живял като свиня, си остава свиня! Който с е еродил заднк и расъл като такъв, си остава задник! На дираджиите - в гъзъ!

"Присъстващи в залата се оплакаха, че пчелите мрат на местата, където има ветропаркове." Те щото пчелите са интелиентни като Бойко Борисов и само над морето хвърчат, за да опрашват водораслите...

Агнешките главички на Прокопиев скачат на мафиота Борисов. А зад шарлатаните и президента надничат отново тези блеещи същества. Братя и сестри българи да възстанем на изборите и дадем вот на доверие на Възраждане - единствената про-българска партия милееща за род, Родина, икономика, духовен и материален просперитет. Да защитим българския интерес!

Давай Баце! Ти си

Ще го лапкате на Бойко миндили

Центъра на тригъзата коалиция.

Де да беше Хитър Петър, ама то си е един Бай Ганьо, а ние всички сме ганьовци че търпим простотиите му/им...

Шамандури. Мрели пчелите. Най-вече водните пчели. Я направете един ТЕЦ да се опушим. Пчелите много обичали сажди от въглища.

Румънците имат 5 пъти по-малко АЕЦ, но произвеждат 2 пъти по евтин ток. Щото там не се краде чак толкова.

Шилo

А тоя питекантроп до ББ някакъв енергиен експерт ли стана? Щото беше КОВИД експерт, ама сега явно се преквалифицирал.

Да идват на крака да ти дават пари и ти да ги гониш и забраняваш, защото електората ти иска да получи дял, ама не ти се занимава. Гнус. Да загробваш държава, задето двама неосведомени чичака щели да изпитат стрес.

Срещи ветропарковете излизат тези които тралят в морето и унщожават целия живот по дъното. А "Великана на мисълта Борисов" - защитника на природат е с тях. Нивма в кракбрежието на Англия и Дания не се лови риба? Заливите по цялото протежение на западния бряг на Англия е цялото с перки. Ама като ни управляват - еднокнижници така ще е.