Коментари - Борисов обяви защо е приел оставката на Порожанов | Днес.dir.bg

Борисов обяви защо е приел оставката на Порожанов

Все още е на поста си подалата оставка преди две седмици заради къща за гости зам.-директор на ДФ "Земеделие"

Обратно в новината

Коментари - Борисов обяви защо е приел оставката на Порожанов | Днес.dir.bg

Коментари

Набързо нищо не бива да се прави, особено ако работиш с хора.

Където няма РЕД, има БЕЗРЕДИЕ! А когато в него има държавни пари, тогава настъпва ХАОС! Някой трябва да сложи нещата там където им е мястото, но защо Бойко, само той ли получава заплата...., ако да, ОК ама ако е не, да си ги върнат, така не може в ДА, да отиват в частния сектор, да видим кой ще ги държи и един ден....!

"Така че, който иска, да си пази някого, аз ясно казах - компромис не правим към никого и всеки, който си е позволил да злоупотреби, ще му се вземат парите и ще му се търси наказателна отговорност. Така че данъкоплатецът няма да пострада от тази работа. А тя е и добра превенция за всеки, който мисли да нарушава за в бъдеще, заяви Борисов." - ЛЪЖЕ !!!!!!!!!!!!!!! цвъкльо като ПАК окраде България, какво му направи - премести го единия крачол, в другия! ВЪН ГАДОВЕ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!

Аверите на Порожанов в Германия излежаха присъдите си по делата свързани със САПАРД. Само във кучкарника на Тиквата може да те накажат за това като те направят министър. За заслуги.

Дълбок поклон пред бащицата на болхарската нация. Баце, какво сме без тебе?! Благодарско, че си строг, но справедлив. Поклон, поклон, поклон.......метан.....

Бойко Борисов е пичага. С него лошо, но и без него още по-лошо. Кой не му изнася има начини. Родината е там, където си щастлив. А щастие и не пълно, но е Великобритания. Бели държави. ОТ работа не се умира. Калява се човек. Тук пари няма, но и работата им е толкова. Избираш тук или навън.

Ми сега? Високите токчета?!

Този политик прекалено дълго е бил шеф на земеделския фонд и не е предприел почти никакви проверки на къщите за гости,като е чакал да изтекат петте години при които се извършва контрол.После дълго е бил земеделски министър,министър на финансите в служебното правителство на Плевналиев и ...тн.....и така нататък.Като земеделски министър пък не е контролирал земеделския фонд,където са се раздавали огромен брой европейски пари...какво да говорим по вече

Заметени са следи, затова не я е махнал.

Ако аз съм на държавна работа за 7 000лв на месец, за 2 години открадна 500 000 и ме хванат и уволнят... чудя се дали съм на далавера, дори без да предполагам че месец по късно пак ще ми намерят хубава служба щото съм човек на правилния човек. Няма ли затвор Бойко просто си чеше езика по телевизията и успива малаумните си подръжници. ТОЧКА

Вервайте ми,следващия ще е Горанов.Ренета Инджова до тук позна всички и по ред.И след Горанов ако Бойко не сдаде власта с камъни ще го свалят.А Биволите като публикуват сметките в швейцарските банки....?

Ей това е важно за Борисов - Порожановци много!

Ето такива са им и оставките и проверките- уж подала оставка от зам. изпълнителен директор, същия ден са я назначили за директор на дирекция в някое друго министерство и това вече е борба с корупцията. Ако не е някой сайт да разкрие тая подигравка, след един месец всичко се е забравило. С прокуророските проверки е същото- накрая няма данни за престъпление.

Олеееееее, до сега "отстреляха" седмина от бандата с прякор "РЪКОВОДЕН ЕКИП НА ГЕРБ".Ами от тук насетне с кой ще покрадвам а?

Забравяш, че правителството не е само на ГЕРБ.

вервайте Му! точно това ще да е причината ... :)))))))))))) и за капак, какво оствки приема Боце, това нали трябва да се направи от Народното събрание ??!!!

Да сте видели подобни категорични действия от други лидери на партии! Нима техните членове и симпатизанти да не са били корумпирани! Но понеже няма примери в тази посока, няма по кого друг да плюете, освен по дръзналия да отстрани бръкналите в кацата с меда!

10 години само шайката властва и за 10 години докато си пълнеха джобовете не видяхме да са станали ''морални''....А за другите дето плямпаш няма как да се подават оставки от там дето не си назначен, ама герберонутра как да направи разлика между назначен крадящ и неназначен нямащ възможност да краде..

За сведение преходът не е 10, а 30 години, забравяш още БСП, ДПС, тройна коалиция, които не е като да не са били във властта

И тоз, "подал"... САМО оставка и.....ГОТОВО ???? Иванчева, за НЕ-ДОКАЗАНО поискан...... и НЕ -ВЗЕТ подкуп ....ВЕРИГИ , СИНДЖИРИ и 20 години ??? Вие направете сравнение: къщи за гости в цялата страна , апартаменти с ВИП асансьори ,...Цецу, Цецка , Пламенчо от КНОПИ с "тераса с кебабчийница" , далаверките на Владито с апартамента на Кръстника, на Диианчо Добрев... за врътката с" наема, които плащал на майка си" ?????, Hа оня, зам.министър... на заместничката на фонд Земеделие - Мизова и.т.н ???? Егати КЕНЕФА ....ПОВЪРНАХ !!!;((

Стига с тая Иванчева! Бою Симитлията е проблема!

Ами защото той е ''по морален'' от нея:))))) Не виждате липредизборните циркове за да не се пипне главния бушон и да изгърми таблото на шайката...

кой ще връща народните пари - тия и другите, подават оставки, после залягат за малко и след няколко години като поизхарчат парите пак се назначават - кръговрат

на Борисов! Безкомпромисен, не се колебае да отстрани всеки, който е сгазил лука, бил той близък или не! Такъв пример не сме видели от нито една друга партия!

Ако аз се чукам с някой друг пред погледа ти дали аз ще съм ку,,ва или ти си ми сводник?????

ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ

Да живее в затвора до живот .

ИМА ЗАКОНИ В ДЪРЖАВАТА

Направо в Затвора вкарвайте Порожанов ! Унищожи Животновъдството , Пчеларството , растениевъдство и тютюнопроизводство ,кражби на Европейски пари и ако се разровят може да се намерят още десетки злоупотреби с Европейски пари и Български бюджетни ! Оставка на Борисов ! Защо фалшифицира Имотната Декларация ?

Поредната голяма фигура хваната във скандал.. Декларацията за Имотно Състояние на Порожанов е Фалшифициране.. Той е Укрил имоти Закупени с Огромно Намаление!! Защо го е скрил, защо е Фалшифициране декларацията.. Как и Защо е почти Подарил имот на Порожанов... Трябва да се Разбере. Оставка След Хващане в Кражба.. Е Недостатъчно.. Нищо.. Замазване е!! Съд, Ьапор на Цялото имущество и Конфискация на всички Крадци... До селския кмет и член на ГЕРБ крал от Нас!!

И как точно министър председателят на държавата си представя трудово-правните отношения в управляваната от него администрация. Отива при някой, който не му харесва по някаква причина, дори тази, че ни си върши работата и му казва - иди си. И той става и си тръгва. Кодекс на труда, Закон за държавния служител и тям подобни шменти-капели ряпа да ядат. Той каза.

ГЕРБ," Патриоти" и ДПС направихт по-силна коалиция от тройната на времето. Толкова ли е сладък кокала не знам.

Усладило им се е мандръсането на другаря доган. Той върви най-отзаде на голо хоро и вика "Ибре-е-е-е-ееееее оро-о-о-ооооооооо!"

Порожанов беше неспасяем. Накрая лъснаха и далаверите на лидера на ДПС с къщите за гости. Затова и министъра си тръгна - за да не се допусне разкриването на още далавери свързани с ДПС.

подали оставки, и к'во? а други последствия? ... майтап стрино Пенкеей, майтап.

И сега какво стана всички висши кадри на ГЕРБ си взеха апартамент, построиха си къщи за гости с евро пари и сега си подават оставките, за да могат да си ги ползват спокойно. Да отидат и да му целунат ръката по още един път на ББ демократа,защото им прави голяма услуга вместо да ги разследва той ги освобождава, това е да си от ГЕРБ е чиста работа целуваш ръка и след това си правиш каквото искаш..

Ръчичка, като бебешко дупе- мамин златен наш!

Бойко Паляк, отивай да целуваш краката на ДОган и да измиеш прокажното тяло на корпулентния шопар.

Това твойто ГЕРБ партия ли е или Организирана Престъпна Група ???? .... или обикновена мутрафонска Шайка :)))

Както АФЕРА писа вече преди месеци, на Борисов е поставен ултиматум – или сам си отива, или… В резултат Борисов се гъне като макарон и напоследък тича надалеч от „евроатлантическите ценности“, но рестото няма да го отмине. След изборите иде неговия ред. Преди това обаче точно той ще насочи палеца надолу за Цветан Цветанов. И кариерата на Цветанов ще свърши безславно, даже и в раирано, въпреки американските му покровители, защото руснаци и янки се разбраха за родната Територия. След евроизборите предстоят „тихите стъпки“ да излязат на светло, вече в политическо облекло. БСП остава извън сценария, като водеща фигура, но Доган е хаберлия, а засега лицето на което се залага да оглави „програмно“ или служебно правителство е Мая Манолова, което ако питате нас е тотал щета и грешка, но те си знаят. Под ножа на рестото ще падат още глави. На които преди години е дадено на тепсия и са забравили откъде са дошли и колко са лапали. Първо сам Борисов ще пусне по пързалката доста свои, а нататък – след бизнес пренареждането ще се чисти както във всички властови позиции , така и сред съдебната система и службите. Да не забравяме, че и руското ресто не е приключило още за едни дебеланковци, дето гепиха над 300 милиона покрай Южен поток…

По принцип порожанов си е загонене отдавна, само който не знае какъв батак цари във фонд Земеделие може да го защитава.. Въпросът е , че в случая с оставката на зам министърката му, той правилно е казал на Боко, че не може ей така да я отстрани. Освобождавания във фонда стават с решение на управителен съвет, свиква се заседание за месец напред. Нашия еднокнижник е свикнал да уволнява и назначава всички, в това число съдии, прокурори, депутати. Иначе ясно , че го дава сърдит, но реално Фонд Земеделие си е на ДПС и пак ще остане иначе ще се разпадне коялиция БОСТАН

Бях го написала това още като излезе новината за мотивите;) Не знам защо не ми публикуваха поста. Допълних и това, че ако Порожанов я уволни неправомерно - без решение на Борда, ако е нужно такова, съсът веднага ще я възстанови!;) Затова написах, че този "мотив" ми е несъстоятелен;)

Прочел съм - верно е

От осем месеца тече ПРЕНАРЕЖДАНЕ на бизнеса в България. На едрия бизнес. Единствена АФЕРА го написа и проследява този процес регулярно. Куп мощни фирми, холдинги и бизнесмени прехвърляха и се разделяха с бизнеса си, който, впрочем, преди години бяха получили на тепсия. Идва време за „рестото“. На някои от тях е даден срок „да помислят“ до септември, други са споходени от … „руколата“. Трети, като един корпулентен шишко, е прехвърлил де що могъл, но не е сигурно дали ще бъде оставен елегантно да се спаси в чужбина, или няма да бъде предаден на българския народ „изпечен“ в тава от самия … министър – председател. Четвърти, които станаха за една нощ от келнери собственици на туристически комплекси по времето на „криминалната приватизация“, също ще повръщат ресто. Самият министър – председател е с ултиматум поне от осем месеца насам – или си отиваш сам, или … НО! Преди това именно самият министър – председател, сам, ще трябва да извърши голямата чистка сред своите и да ги пусне всичките по пързалката. Самият министър – председател заяви преди дни, че след евро изборите ще действа „брутално“ към всички от ГЕРБ, които били сгазали лука. След като той ги опече подобаващо, иде и неговия ред… Какъв точно – зависи от пазарлъка и дали ще се прецени, че още ИМ трябва такъв като самият министър – председател. След пренареждане на бизнеса в държавата, иде ред на политическото осветяване и пренареждане. Много от политическите „играчи“, които се изживяваха като „топ фигури“, ще бъдат изметени от полето. Иде „нов ред“, който ще изисква нови правила на играта, изчистващи всичко и всички, довели държавата до тотална корупция, която вече пречи и на ОНЕЗИ, които сценарират ОБРАТЪТ.

Лавина Набъбва страшната лавина... Народен гняв , срещу двамина: Единият с ушетата слухти , а другият в мачлетата грухти! Паси 27.07.2014г.

ГЕРБ остана без кадри.

Това махане за сбогом ли е?

По-раничко трябваше да почнеш чистката, Боце. Още къдя 2010 година. Ама как да се разделиш с безценния Цецо, молитвените му приятели и аркадашите му от ДПС-то. Сега е късно. Но все е файда, както казват аркадашите.

Титан и Зевс едновременно , за един предизборен месец ще вземе да опраи това дето десет години го разваля - държавата ни. А зор.

Д-р Калоян Методиев: Мафии и задкулисие се тушират с борба, писане, смелост Кой ще отговаря за тези 10 години, през които България е най-бедната, умираща, бягаща, несвободна, корумпирана, криминализирана, квазисъдебна, маргинализирана държава в Европейския съюз?

За 30 години трябва да се отговаря, другари. Да не го забравяме! то вие ще го видите на изборите, де ...

Дланта му е изписано кратък живот в лукс от кражби.

АДИОС , ТИКВО ЗЕЛЕНА !!!! БОГ да те ПРОСТИ и ЛЕКА ти ПРЪСТ ,БЪЛГАРОУБИЕЦО !!!!!!

Тези ПР акции мутрагеньо да ги пряви пред ГРОБ - КАЛИНКИ/ЖЕНИ/ ! "Налагания от Бойко Борисов маниер на управление прилича на неоживковизъм с "капиталистическо" лице. Синтез на мутра с генерален секретар. Богатата и незаменима социалистическа емоция на "угриженост за народа" е комбинирана тук с уменията на преходния гангстеризъм… Ако мислите, че това безобразие ни е дошло като нещастен случай, лъжете се: това сме ние с хастара навън: държавата на Живков /"Борисов"/ и предприемачеството на СИК. И жизнеутвърждаващата волност на фолка, щях да забравя... "

Борисов, изпята песен си. Няма нужда от фокуси. И а дано ви осъдят всичките.

Роб в бг, роб на запад. Предпочитаме роб в франкфурт и Лондон. Анадънму аркадашлар

бокича не го е страх от оставки... знае че няма как да изпусне кокала!!!

ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ ОТ БГ ДА БЪДЕ ИЗБРАНА ОТБРАНА ПАСМИНА !! ДА ПАЗИ БОГ КАКВИ ЩЕ ГИ ВЪРШАТ !

За какво го разпитваха скоро Порожанов ? "Порожанов излезе от прокуратурата, готов да подаде оставка"

Много ли му мирише жената.

Бате, благодарим ви за робството. Щастливи сме и дай боже здраве млади и на преклонна възраст. А на дпс им кажи да са живи да сте здрави вместо от къща на къща, няма глас за никого да дадем, за да не се сърди те. Хубав ден, няма идване у цигани булгария, а на вас чок късмет и келепир, яжте с парата ни и пийте с цецо сеса за наше здраве

В един такъв момент е много нужен Флорианов, с чупки на ръцете и пулене на зъркелите да ни обясни колко са високи моралните им стандарти, колко им е важна сталбилността и естествено да вмъкне гневните стрелички по адрес на българския Мадуро.

Коментари - Борисов обяви защо е приел оставката на Порожанов | Днес.dir.bg

Борисов обяви защо е приел оставката на Порожанов

Все още е на поста си подалата оставка преди две седмици заради къща за гости зам.-директор на ДФ "Земеделие"

Обратно в новината

Коментари - Борисов обяви защо е приел оставката на Порожанов | Днес.dir.bg

Коментари

Набързо нищо не бива да се прави, особено ако работиш с хора.

Където няма РЕД, има БЕЗРЕДИЕ! А когато в него има държавни пари, тогава настъпва ХАОС! Някой трябва да сложи нещата там където им е мястото, но защо Бойко, само той ли получава заплата...., ако да, ОК ама ако е не, да си ги върнат, така не може в ДА, да отиват в частния сектор, да видим кой ще ги държи и един ден....!

"Така че, който иска, да си пази някого, аз ясно казах - компромис не правим към никого и всеки, който си е позволил да злоупотреби, ще му се вземат парите и ще му се търси наказателна отговорност. Така че данъкоплатецът няма да пострада от тази работа. А тя е и добра превенция за всеки, който мисли да нарушава за в бъдеще, заяви Борисов." - ЛЪЖЕ !!!!!!!!!!!!!!! цвъкльо като ПАК окраде България, какво му направи - премести го единия крачол, в другия! ВЪН ГАДОВЕ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!

Аверите на Порожанов в Германия излежаха присъдите си по делата свързани със САПАРД. Само във кучкарника на Тиквата може да те накажат за това като те направят министър. За заслуги.

Дълбок поклон пред бащицата на болхарската нация. Баце, какво сме без тебе?! Благодарско, че си строг, но справедлив. Поклон, поклон, поклон.......метан.....

Бойко Борисов е пичага. С него лошо, но и без него още по-лошо. Кой не му изнася има начини. Родината е там, където си щастлив. А щастие и не пълно, но е Великобритания. Бели държави. ОТ работа не се умира. Калява се човек. Тук пари няма, но и работата им е толкова. Избираш тук или навън.

Ми сега? Високите токчета?!

Този политик прекалено дълго е бил шеф на земеделския фонд и не е предприел почти никакви проверки на къщите за гости,като е чакал да изтекат петте години при които се извършва контрол.После дълго е бил земеделски министър,министър на финансите в служебното правителство на Плевналиев и ...тн.....и така нататък.Като земеделски министър пък не е контролирал земеделския фонд,където са се раздавали огромен брой европейски пари...какво да говорим по вече

Заметени са следи, затова не я е махнал.

Ако аз съм на държавна работа за 7 000лв на месец, за 2 години открадна 500 000 и ме хванат и уволнят... чудя се дали съм на далавера, дори без да предполагам че месец по късно пак ще ми намерят хубава служба щото съм човек на правилния човек. Няма ли затвор Бойко просто си чеше езика по телевизията и успива малаумните си подръжници. ТОЧКА

Вервайте ми,следващия ще е Горанов.Ренета Инджова до тук позна всички и по ред.И след Горанов ако Бойко не сдаде власта с камъни ще го свалят.А Биволите като публикуват сметките в швейцарските банки....?

Ей това е важно за Борисов - Порожановци много!

Ето такива са им и оставките и проверките- уж подала оставка от зам. изпълнителен директор, същия ден са я назначили за директор на дирекция в някое друго министерство и това вече е борба с корупцията. Ако не е някой сайт да разкрие тая подигравка, след един месец всичко се е забравило. С прокуророските проверки е същото- накрая няма данни за престъпление.

Олеееееее, до сега "отстреляха" седмина от бандата с прякор "РЪКОВОДЕН ЕКИП НА ГЕРБ".Ами от тук насетне с кой ще покрадвам а?

Забравяш, че правителството не е само на ГЕРБ.

вервайте Му! точно това ще да е причината ... :)))))))))))) и за капак, какво оствки приема Боце, това нали трябва да се направи от Народното събрание ??!!!

Да сте видели подобни категорични действия от други лидери на партии! Нима техните членове и симпатизанти да не са били корумпирани! Но понеже няма примери в тази посока, няма по кого друг да плюете, освен по дръзналия да отстрани бръкналите в кацата с меда!

10 години само шайката властва и за 10 години докато си пълнеха джобовете не видяхме да са станали ''морални''....А за другите дето плямпаш няма как да се подават оставки от там дето не си назначен, ама герберонутра как да направи разлика между назначен крадящ и неназначен нямащ възможност да краде..

За сведение преходът не е 10, а 30 години, забравяш още БСП, ДПС, тройна коалиция, които не е като да не са били във властта

И тоз, "подал"... САМО оставка и.....ГОТОВО ???? Иванчева, за НЕ-ДОКАЗАНО поискан...... и НЕ -ВЗЕТ подкуп ....ВЕРИГИ , СИНДЖИРИ и 20 години ??? Вие направете сравнение: къщи за гости в цялата страна , апартаменти с ВИП асансьори ,...Цецу, Цецка , Пламенчо от КНОПИ с "тераса с кебабчийница" , далаверките на Владито с апартамента на Кръстника, на Диианчо Добрев... за врътката с" наема, които плащал на майка си" ?????, Hа оня, зам.министър... на заместничката на фонд Земеделие - Мизова и.т.н ???? Егати КЕНЕФА ....ПОВЪРНАХ !!!;((

Стига с тая Иванчева! Бою Симитлията е проблема!

Ами защото той е ''по морален'' от нея:))))) Не виждате липредизборните циркове за да не се пипне главния бушон и да изгърми таблото на шайката...

кой ще връща народните пари - тия и другите, подават оставки, после залягат за малко и след няколко години като поизхарчат парите пак се назначават - кръговрат

на Борисов! Безкомпромисен, не се колебае да отстрани всеки, който е сгазил лука, бил той близък или не! Такъв пример не сме видели от нито една друга партия!

Ако аз се чукам с някой друг пред погледа ти дали аз ще съм ку,,ва или ти си ми сводник?????

ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ

Да живее в затвора до живот .

ИМА ЗАКОНИ В ДЪРЖАВАТА

Направо в Затвора вкарвайте Порожанов ! Унищожи Животновъдството , Пчеларството , растениевъдство и тютюнопроизводство ,кражби на Европейски пари и ако се разровят може да се намерят още десетки злоупотреби с Европейски пари и Български бюджетни ! Оставка на Борисов ! Защо фалшифицира Имотната Декларация ?

Поредната голяма фигура хваната във скандал.. Декларацията за Имотно Състояние на Порожанов е Фалшифициране.. Той е Укрил имоти Закупени с Огромно Намаление!! Защо го е скрил, защо е Фалшифициране декларацията.. Как и Защо е почти Подарил имот на Порожанов... Трябва да се Разбере. Оставка След Хващане в Кражба.. Е Недостатъчно.. Нищо.. Замазване е!! Съд, Ьапор на Цялото имущество и Конфискация на всички Крадци... До селския кмет и член на ГЕРБ крал от Нас!!

И как точно министър председателят на държавата си представя трудово-правните отношения в управляваната от него администрация. Отива при някой, който не му харесва по някаква причина, дори тази, че ни си върши работата и му казва - иди си. И той става и си тръгва. Кодекс на труда, Закон за държавния служител и тям подобни шменти-капели ряпа да ядат. Той каза.

ГЕРБ," Патриоти" и ДПС направихт по-силна коалиция от тройната на времето. Толкова ли е сладък кокала не знам.

Усладило им се е мандръсането на другаря доган. Той върви най-отзаде на голо хоро и вика "Ибре-е-е-е-ееееее оро-о-о-ооооооооо!"

Порожанов беше неспасяем. Накрая лъснаха и далаверите на лидера на ДПС с къщите за гости. Затова и министъра си тръгна - за да не се допусне разкриването на още далавери свързани с ДПС.

подали оставки, и к'во? а други последствия? ... майтап стрино Пенкеей, майтап.

И сега какво стана всички висши кадри на ГЕРБ си взеха апартамент, построиха си къщи за гости с евро пари и сега си подават оставките, за да могат да си ги ползват спокойно. Да отидат и да му целунат ръката по още един път на ББ демократа,защото им прави голяма услуга вместо да ги разследва той ги освобождава, това е да си от ГЕРБ е чиста работа целуваш ръка и след това си правиш каквото искаш..

Ръчичка, като бебешко дупе- мамин златен наш!

Бойко Паляк, отивай да целуваш краката на ДОган и да измиеш прокажното тяло на корпулентния шопар.

Това твойто ГЕРБ партия ли е или Организирана Престъпна Група ???? .... или обикновена мутрафонска Шайка :)))

Както АФЕРА писа вече преди месеци, на Борисов е поставен ултиматум – или сам си отива, или… В резултат Борисов се гъне като макарон и напоследък тича надалеч от „евроатлантическите ценности“, но рестото няма да го отмине. След изборите иде неговия ред. Преди това обаче точно той ще насочи палеца надолу за Цветан Цветанов. И кариерата на Цветанов ще свърши безславно, даже и в раирано, въпреки американските му покровители, защото руснаци и янки се разбраха за родната Територия. След евроизборите предстоят „тихите стъпки“ да излязат на светло, вече в политическо облекло. БСП остава извън сценария, като водеща фигура, но Доган е хаберлия, а засега лицето на което се залага да оглави „програмно“ или служебно правителство е Мая Манолова, което ако питате нас е тотал щета и грешка, но те си знаят. Под ножа на рестото ще падат още глави. На които преди години е дадено на тепсия и са забравили откъде са дошли и колко са лапали. Първо сам Борисов ще пусне по пързалката доста свои, а нататък – след бизнес пренареждането ще се чисти както във всички властови позиции , така и сред съдебната система и службите. Да не забравяме, че и руското ресто не е приключило още за едни дебеланковци, дето гепиха над 300 милиона покрай Южен поток…

По принцип порожанов си е загонене отдавна, само който не знае какъв батак цари във фонд Земеделие може да го защитава.. Въпросът е , че в случая с оставката на зам министърката му, той правилно е казал на Боко, че не може ей така да я отстрани. Освобождавания във фонда стават с решение на управителен съвет, свиква се заседание за месец напред. Нашия еднокнижник е свикнал да уволнява и назначава всички, в това число съдии, прокурори, депутати. Иначе ясно , че го дава сърдит, но реално Фонд Земеделие си е на ДПС и пак ще остане иначе ще се разпадне коялиция БОСТАН

Бях го написала това още като излезе новината за мотивите;) Не знам защо не ми публикуваха поста. Допълних и това, че ако Порожанов я уволни неправомерно - без решение на Борда, ако е нужно такова, съсът веднага ще я възстанови!;) Затова написах, че този "мотив" ми е несъстоятелен;)

Прочел съм - верно е

От осем месеца тече ПРЕНАРЕЖДАНЕ на бизнеса в България. На едрия бизнес. Единствена АФЕРА го написа и проследява този процес регулярно. Куп мощни фирми, холдинги и бизнесмени прехвърляха и се разделяха с бизнеса си, който, впрочем, преди години бяха получили на тепсия. Идва време за „рестото“. На някои от тях е даден срок „да помислят“ до септември, други са споходени от … „руколата“. Трети, като един корпулентен шишко, е прехвърлил де що могъл, но не е сигурно дали ще бъде оставен елегантно да се спаси в чужбина, или няма да бъде предаден на българския народ „изпечен“ в тава от самия … министър – председател. Четвърти, които станаха за една нощ от келнери собственици на туристически комплекси по времето на „криминалната приватизация“, също ще повръщат ресто. Самият министър – председател е с ултиматум поне от осем месеца насам – или си отиваш сам, или … НО! Преди това именно самият министър – председател, сам, ще трябва да извърши голямата чистка сред своите и да ги пусне всичките по пързалката. Самият министър – председател заяви преди дни, че след евро изборите ще действа „брутално“ към всички от ГЕРБ, които били сгазали лука. След като той ги опече подобаващо, иде и неговия ред… Какъв точно – зависи от пазарлъка и дали ще се прецени, че още ИМ трябва такъв като самият министър – председател. След пренареждане на бизнеса в държавата, иде ред на политическото осветяване и пренареждане. Много от политическите „играчи“, които се изживяваха като „топ фигури“, ще бъдат изметени от полето. Иде „нов ред“, който ще изисква нови правила на играта, изчистващи всичко и всички, довели държавата до тотална корупция, която вече пречи и на ОНЕЗИ, които сценарират ОБРАТЪТ.

Лавина Набъбва страшната лавина... Народен гняв , срещу двамина: Единият с ушетата слухти , а другият в мачлетата грухти! Паси 27.07.2014г.

ГЕРБ остана без кадри.

Това махане за сбогом ли е?

По-раничко трябваше да почнеш чистката, Боце. Още къдя 2010 година. Ама как да се разделиш с безценния Цецо, молитвените му приятели и аркадашите му от ДПС-то. Сега е късно. Но все е файда, както казват аркадашите.

Титан и Зевс едновременно , за един предизборен месец ще вземе да опраи това дето десет години го разваля - държавата ни. А зор.

Д-р Калоян Методиев: Мафии и задкулисие се тушират с борба, писане, смелост Кой ще отговаря за тези 10 години, през които България е най-бедната, умираща, бягаща, несвободна, корумпирана, криминализирана, квазисъдебна, маргинализирана държава в Европейския съюз?

За 30 години трябва да се отговаря, другари. Да не го забравяме! то вие ще го видите на изборите, де ...

Дланта му е изписано кратък живот в лукс от кражби.

АДИОС , ТИКВО ЗЕЛЕНА !!!! БОГ да те ПРОСТИ и ЛЕКА ти ПРЪСТ ,БЪЛГАРОУБИЕЦО !!!!!!

Тези ПР акции мутрагеньо да ги пряви пред ГРОБ - КАЛИНКИ/ЖЕНИ/ ! "Налагания от Бойко Борисов маниер на управление прилича на неоживковизъм с "капиталистическо" лице. Синтез на мутра с генерален секретар. Богатата и незаменима социалистическа емоция на "угриженост за народа" е комбинирана тук с уменията на преходния гангстеризъм… Ако мислите, че това безобразие ни е дошло като нещастен случай, лъжете се: това сме ние с хастара навън: държавата на Живков /"Борисов"/ и предприемачеството на СИК. И жизнеутвърждаващата волност на фолка, щях да забравя... "

Борисов, изпята песен си. Няма нужда от фокуси. И а дано ви осъдят всичките.

Роб в бг, роб на запад. Предпочитаме роб в франкфурт и Лондон. Анадънму аркадашлар

бокича не го е страх от оставки... знае че няма как да изпусне кокала!!!

ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ ОТ БГ ДА БЪДЕ ИЗБРАНА ОТБРАНА ПАСМИНА !! ДА ПАЗИ БОГ КАКВИ ЩЕ ГИ ВЪРШАТ !

За какво го разпитваха скоро Порожанов ? "Порожанов излезе от прокуратурата, готов да подаде оставка"

Много ли му мирише жената.

Бате, благодарим ви за робството. Щастливи сме и дай боже здраве млади и на преклонна възраст. А на дпс им кажи да са живи да сте здрави вместо от къща на къща, няма глас за никого да дадем, за да не се сърди те. Хубав ден, няма идване у цигани булгария, а на вас чок късмет и келепир, яжте с парата ни и пийте с цецо сеса за наше здраве

В един такъв момент е много нужен Флорианов, с чупки на ръцете и пулене на зъркелите да ни обясни колко са високи моралните им стандарти, колко им е важна сталбилността и естествено да вмъкне гневните стрелички по адрес на българския Мадуро.