Борисов: Няма да хвърля кърпата, защото от другата страна няма нищо

Много брутално ще действам, безкомпромисно действат органите, категоричен е Борисов във връзка с имотните скандали

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да хвърля кърпата, защото от другата страна няма нищо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тиквоооооооо почнаха да ви палят ве4е , пукни!

За другата страна може да се спори, но от тази страна наистина няма нищо и никой!

А в главата му има ли нещо?

Всички сте едно. Като вземете властта и се самозабравяй, от кои бараки сте излез нали. Още не сте я взели и Вучков се излага като кифладжия без кифли. Много почивни дни. При живково време било, щото Вучков било, затова падна строя ви. Работихме като роби и получаваме 105 лева заплати, не че сега е, но е същото. За комунисти номенклатура дечица стана ок. 3000 хиляди, но пък няма на тах ата възраст р. 70,71,77, няма.. А и Вучков, за госпожа фандъково, да ви е страх от такива, които мълчат гледат надолу мислят за голо. Този е за съд. Дума дупка не прави, но деца гледат, и дайте сега да вземем ние комунистите властта, то по-добре не е ли Бойко, поне е земен човек, западняци те казват, че е популистЍ, но е харисматичен...

"МНОГО брутално ще действам...." ЧЕ ти по рождение си тип БРУТАЛЕН,ПРОСТ до ЕЛЕМЕНТАРНОСТ ,НАГЪЛ БЕЗ ГРАМ ВЪЗПИТАНИЕ !! СЛЕД 10 години ЦАРУВАТЕ сега ли се сети да оправяш партията СИ и държавата СИ ???? НАЛИ 10 години си развяваше задника по Европа и Я оправяше , а сега реши предизборно да си седнеш на гъ.а и да имитираш държавност !!!! ОТИВАШ СИ !!!! ЧАО !!!!!

за 12 години разби всичко. С мафиотско милиционерски похвати ликвидираха всички сериозни партии Нещо което комунистите не успяха да направят за45 години. Остави родната си БСП за да има с кого да плаши хората. ДПС пък са недосегаеми и ето че сега е най страшно за България- да няма алтернатива. Тежко и горко на държава с такъв размах на бездарието наглоста и безочието.

Каквото и да плещи борисов отговорността за всичко ставащо в България е негова. Не може да се крие зад бушони. Той избира министрите и замовете, били те политически или експерти. Той управлява повече от 10 години като премиер, а е в управлението на страната от 2001г. Няма не знам , не разбрах. Няма извинения. Станишев и Орешарски му бяха като дъвка в устата. С техните имена лягаше, ставаше и риташе топка. За всяка грешка друг е виновен, а Той е само за овациите. Нямаме нужда от такъв смотан премиер.

На доволни българи от техния вожд!

Както винаги точен и безкомпромисен!

"изкарвам си мандата и завършвам това което започнах, а след това ще стегна партията и ще дам път на много млади хора!" - докато и ако случайно си изкараш мандата, младите отдавна ще са СИ ДАЛИ ПЪТЯ през ТЕРМИНАЛ - 2 , а за стягане няма да е останало нищо (от т.нар. ПАРТИЯ), 'щото хиените ти ще са се преориентирали към други копани, мандри и хранилки. Те вече даже депутати нещът да ти стават... по-голям смях от това здраве му кажи...

Братя по съдба, тука и да пишем и да бришем оня тюфлек си го слага на дедовия! Дайте на 26 да му покажем кой му е дал кърпата за да може тоя Каун да я хвърли!

Колко безкомпромисен бил сиуксът - мюфтия :::::))))) Всички знаем , че решението за хвърляне на кърпи , пешкири и пишимали няма как да е негово ... А от другата страна е единственият му шеф , не е оня шломо от амбасадата или брюкселския юдп/гей коминтерн . Ние , Българите сме ! Така , че леко с бруталните действия .... ефектът на бумеранга е много коварен .

А ВИЕ ОТ КОИ СТЕ. ЦЕЦО Е СИН НА ФАТМАК ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. ЛИЛИ СВИНКЯТА Е ВНУЧКА НА БПФК,ХУБАВИЦАТА ЦАЧЕВА Е БИЛА ПАРТИЕН СЕКРЕТАР. ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ОЩЕ. ТА ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ ОБУЧЕНИ КОМУНИСТИ,САМО НЕ МОЖЕ С КУРНЕЛАТА НИНОВА ДА РАЗДЕЛИТЕ БАНИЦАТА. ДОКАТО ИМА КОМУНЯГИ ВЪВ ВЛАСТТА И НЕНАКАЗАН ИВАН КОСТОВ И КОХОРТА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА. А ТИ ОТ КОИ СИ САМ СИ ЗНАЕШ.

Борисов, срещу теб е целия български народ.

Преди 4 часа коментарите бяха 1042, после станаха 1032, защо? Но това означава, че коментираните са далеч над 1000

Как защо ,защото неудобните лизачите ги трият. И тия са същите като блиц. Пишеш коментар неудобен за управляващите от ГРОБ И ВЕДНАГА НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ. А ИМА ТАКИВА МРЪСНИ ДУМИ ДОПУСНАТИ ОТ АТИЛА,ЧЕ ТИ ИДЕ ДА СЕ ГРЪМНЕШ.

Сега вече са 1050.....Яко бършат дирниците всенародната любов към вожда и учителя (да се свети името МУ)

Айде да затваряме темата че тия комъняги се испонасраха тука

дежурят мамка им веднага зачаткаха минусите

Ти може да не искаш да хвърляш кърпата , ама хората не мислят така !!!!! Нали се правиш на голям християнин в "книгата" пише.............ОТТЕГЛИ СЕ С МИР !!!

Борбата на Тиквун за оставане на власт е комична. ПР акцийките му са трагични. А самият той е за съжаление. Да откраднеш милиарди и да полудееш накрая. Това е Божието наказание. А червените престъпници със стотиците милиони, откраднати от "санирането" и "магистралите на банкянския бандит от подземния свят и крадец на коли в Унгария, са в шайката ГЕРБ, не са в БСП.

Баце не каза, че България е на първо място в света сред 250 страни по намаляване на населението. От 9 млн. вече сме 6,7 млн., може би и много по-малко. Не каза как прогнозите на Световната банка, ЦРУ, Евростат, Държавния департамент на САЩ и др. сочат, че през 2050 г. ще сме само 4- 4,5 млн. души, като етническите българи ще бъдат екзотично малцинство, а впоследствие ще изчезнат напълно. Баце не каза, че българската нация умира. Не каза, че по смъртност на населението (15,3‰) България твърдо заема първо място в света, че това стана по време на неговите три кабинета, ние се изкачихме от 19-то през 2010 г. по смъртност на населението на 1-во място в света през 2017 г. Не каза, че по раждаемост сме на 214-то място от 220 държави, след нас са само два-три острова. Не каза какъв е етническият произход на голямото мнозинство от родилките у нас. 55% от тях нямат за майчин език българския език, и този процент расте. Баце не каза, че България се циганизира и турцизира. Построени са 1300 джамии, при около само 500 действащи християнски църкви. Баце не каза, че сме на първо място в Европа по инфаркти и ракови заболявания; от рак и от сърце всеки ден у нас умират 264 души, всеки час по 11 души. Баце не каза, че благодарение на неговото управление ключително много българи (64% според националния консултант по психиатрия) имат психични проблеми. Не каза, че цените на лекарствата в България са брутално високи и са недостъпни за бедните хора. Баце не каза, че според Евростат 61% от възрастните български граждани са застрашени от мизерия и социално изключване. Същото се отнася, според Евростат, и за българските деца – 52% от тях живеят в пълна бедност, лишени от храна, дрехи, обувки и др. Нищо не каза Баце и затова, че България е първа в ЕС по неграмотност, 41% от учениците ни са в някаква степен неграмотни. Баце не каза, че според докладите на Европейската комисия, България е най-престъпната и най-корумпирана страна от Европейския съюз. Корупцията обхваща цялото общество, държавата, Парламента, Правителството, местната власт, икономиката, съдебната система, здравеопазването, образованието, културата и т.н. Не каза нищо и затова, че по самоубийства, включително и детски самоубийства, заемаме първите места в Европа. Баце сякаш не знае, че по време на неговото управление за 10 години по данни от медиите у нас се самозапалиха 62 души, бяха спадени само 15 от тях. Много българи се самозапалват, изразявайки своето негодувание и своето отчаяние от живота си в България. Баце може би изобщо не схваща, че България е най-бедната, най-болна, най-престъпната, най-корумпираната, най-покварената (според Bloomberg), най-намаляващата по население изчезваща държава в Европа, която е рай за местни и чужди монополисти и крадци на национално имущество.

Точно казано. Да допълня първо място в Европа по смъртност и осакатени от катастрофи. С това ще запомни историятя суджук паша!

Бате каза, изкарвам си мандата и завършвам това което започнах, а след това ще стегна партията и ще дам път на много млади хора! Така че за оставката се налага да почакате! Айде със здраве

Дете на народа?! Толкова алчен, мързелив, лъжлив, подъл, страхлив, продажен, безскрупулен, крадлив… Това ли е българският народ… 20 години си на висши ръководни длъжности. През цялото време си парадирал, че се бориш с корупцията. И така си създаде фалшив образ, но достоверен за най-простата част от населението. 10 години си начело на властта. И чак сега, уж се разкайваш, че не си забелязал корупцията, която си управлявал. Допуснал си бил грешка. И обещаваш да се поправиш. Само защото са те хванали от западна медия. Там втори шанс няма, ако не си го разбрал… Най-ми стана̀ жал за детето на Борисов – Цвъко. Турѝл бил лъжицата катран в кацата с мед. Ама кацата е само на Борисов ли, ей това не разбрах. И що я е турѝло това дете, да го питаш. Щото го хвана „Свободна Европа“. Щото толкова години „Америка за България“ не ги фащаше. И като Пекинската патица се обърка̀ха в географията на катрана. Само дето не разбраха, че лъжицата мед я турнаха в кацата с катран през всичките тези години. А краят на Ишиаса идва. Богомил Бонев бивш министър на МВР

Браво г-н Борисов. Както се казва направеното остава.

Е да остава, колко да остава-издържа 3-4 години и всичко пак за ремонт

Какво можем да очакваме от премиер , наподобяващ селски пехливан? Прави непрекъснато чупки в кръста при всичките си 160 кила. Все се извинява на американците, все се докарва на началниците от ЕС и лъкатуши по отношение на руснаците. В арабския свят играе танц със саби и не знаем какво договаря. Само откровено пълзеше в краката на Путин и молеше за прошка големия брат, както го нарече, а онзи го гледаше презрително. Борисов е мярка за посмешище. Горкият не е изключение от ефекта на Дънинг Крюгер: Простият не може да разбере колко е прост. И още - цитат от Джон Гришам: "Срамът беше емоция, която той не познаваше от години. Зависимите не познават срама. Когато се унижаваш безброй пъти, спираш да чувстваш срам."

…… защото все някога масовото съзнание ще се замисли, че Борисов няма как да е извън всички тези процеси. Няма нормален българин с нормално мислене, който да не е наясно, че всичко става с знанието на мутропомияра!!! Бойко, внимавай един ден внуците и правнуците ни да не минават по Хемус (ако дотогава въобще е годна за минаване) и родителите им да им обясняват: "Виж, този път е построен от един мракобесник, управлявал в уж демократични времена, при това виж как куцо е построен, защото половината от парите за строителството му, вероятно, са били отклонени и вложени в къщи за гости и апартаменти на обслужващите го лакеи. И това се потвърждава, синко, защото тези къщи все още ги има и са добре поддържани от наследниците на онези лакеи."

Да си подредим къщичката“. Но ще е по-правилно ако беше казал „Да си подредим къщичките или апартаментите“. Така ще бъдат по-ясни думите му, че „ГЕРБ досега работеше перфектно“. Веднага се разбира, в чия полза е била тази „перфектна“ работа, която е впечатлила дори хората от „Свободна Европа“. Само това ще да е, защото погледнато от другата страна е очевидно, че в резултат на „перфектната работа“ на ГЕРБ над 1,5 милиона българи живеят под прага на бедността, а 80% от останалите затъват все повече в блатото на мизерията. Но „върхът на сладоледа“ са представите на Борисов, че „ГЕРБ трябва да съществува само като истинска, центристка, дясна, честна народна партия“. Трудно могат да се съберат толкова противоречиви понятия в едно изречение: Знае се, че ГЕРБ никога не са били истинска партия – те дори нямат идеология и програма. Ако една партия е центристка, няма как да бъде дясна. Ако ли пък е дясна, няма как да е народна, а щом не е народна, няма начин да е честна. Бъдещето ще покаже дали ГЕРБ, която до сега се изяваваше като силно антинародна партия, ще се промени според представите на г-н Борисов, но ако все пак, по някакъв начин тя запази властта, е сигурно едно – че нищо добро няма да дойде в живота на българите.

"Десетилетия ще се говори какво сме направили ние, ГЕРБ, изрази увереност той." Прав е индивидът - 10-тилетия ще се чудим как да оправим бакиите, сътворени от герп.И камарата "проклет да е..." ще расте всяка година!

Вчера който и да питам все за ГЕРБ щели да гласуват. Платените писатели на коментари и от БСП не разбрахте ли че когато г-н Борисов реши ще се оттегли защото народа го обича.

Е на 4-ти километър дават ли ви да гласувате?

няма каде да ходиш,осрани сте от главите до петите.....

От другата страна е народа.Наистина няма нищо.

Е, па да не си луд да я фърлиш, баба - оно тия офшорни сметки требе 'а се пълнат.

Тоя няма ли най-накрая да спре да ни занимава със себе си? Вече ми се повръща като го видя.

ай спри си тъпкал ве, нека и народа малко да хапне!

В централния май няма кърпи бе?

Фалцета боко ти издаде страха да не загубиш това що си докопал толкова реме:((((((( Репченето ти само го доказва за сетен път, защото ако не се беше репчил пред хората а се репчеше пред твоите съподвижници нямаше как да е пълен твоя и техния джоб

Къде сте Вие, къде съм Аз?................! Айде, флаг в руки и моторчик в жопу!

Как да не ги е яд на Нинова? Дори жените в БСП вече се държат като мъже и българи, а уж мъжете в ГЕРБ се държат като пуДки... Третият пол не прощава!!! Затова ще скриваме, че единствено БСП се бори срещу Истанбулската конвенция и ще пишем всичко, което суджука и гуменката ни кажат срещу нея, за да си запазят властта и парите. Пожелавам на боко-джендъра внуците му с мъже да се вземат. ТОЙ е ОСНОВНИЯТ джендър у нас. Помните ли "Няма мърдане" - ще подписваме конвенцията. И на тази основа се заобичаха със Станишев.

Щеше да е много приятно, ако можеше да споделим казаното от премиера. Но за жалост това няма как да стане защото: 1). Корупцията, както и всички други безобразия до сега се дължат на липсата на контрол, който е трябвало да се осъществява под ръководството на Борисов. Това не е ставало, а оправданието е, „ грешката е моя, защото аз нито веднъж не отидох на гости на нито един мой министър, колега, кмет, областен управител - нито веднъж“. Това ни кара да си мислим, че на гости на изброените длъжностни лица са ходили от „Свободна Европа“. 2). Безкрайно необективна е оценката за Цветанов, от когото се възмищуват всички български граждани. Премиерът се изказал доста умилително за това лице, но не казва нищо за „Апартаментгейт“№1 (за шестте апартамента в началото), за незаконни действия на Цветанов във властта, заради които България беше осъдена по много дела от ЕСПЧ за над 1 милион обезщетения, за това, че самият Цветанов беше осъден на 4 години затвор от две съдебни инстанции и по чудо оправдан от третата. По повод последните издънки на същия в дух на другарска критика Борисов припомня поговорката за лъжицата катран в кацата с мед. Това звучи доста не на място, защото „кацата с мед“ всъщност е на Цветанов. Пък народът като знае как е събрана тази „каца с мед“ (и не само неговата), едва ли ще е склонен да възприеме Цветанов като „работлива пчеличка“ и великодушно да раздава прошки. 3). Най-накрая премиерът завършва с „Да си подредим къщичката“. Но ще е по-правилно ако беше казал „Да си подредим къщичките или апартаментите“. Така ще бъдат по-ясни думите му, че „ГЕРБ досега работеше перфектно“. Веднага се разбира, в чия полза е била тази „перфектна“ работа, която е впечатлила дори хората от „Свободна Европа“. Само това ще да е, защото погледнато от другата страна е очевидно, че в резултат на „перфектната работа“ на ГЕРБ над 1,5 милиона българи живеят под прага на бедността, а 80% от останалите затъват все повече в блатото на мизерията. Но „върхът на сладоледа“ са представите на Борисов, че „ГЕРБ трябва да съществува само като истинска, центристка, дясна, честна народна партия“. Трудно могат да се съберат толкова противоречиви понятия в едно изречение: Знае се, че ГЕРБ никога не са били истинска партия – те дори нямат идеология и програма. Ако една партия е центристка, няма как да бъде дясна. Ако ли пък е дясна, няма как да е народна, а щом не е народна, няма начин да е честна. Бъдещето ще покаже дали ГЕРБ, която до сега се изяваваше като силно антинародна партия, ще се промени според представите на г-н Борисов, но ако все пак, по някакъв начин тя запази властта, е сигурно едно – че нищо добро няма да дойде в живота на българите.

има - затвор и наказание за ограбването и инищожението на България

Че всичко което е незаконно ще отнеме,АМА ЗАЩО НЕ КАЗА ,ЧЕ ЩЕ НАКАЖАТ ВИНОВНИТЕ ЗА ЗЛОУПОТЕРБА С ВЛАСТ.А ЗАЩО НЕ НАКАЗА КАТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КОМУНИСТИТЕ ВИНОВНИ ЗА ОГРАБВАНЕТО НА СТРАНАТА НИ ,А ИЗЧАКА ДА МИНЕ СРОКА НА ДАВНОСТ И започнаха да си ,,чесат езиците,,Номерата на герб вече ги знаеме,както и на комундетата,заедно с порцийте и каймака Ндсв.Жестоки сте с народа си ,всички го грабят по някакъв си начин

Четохте ли в П И К как БСП използват децата в предизборната си кампания

Да не би да са раздавали оядисани яйца и козунаци с логото на ГЕРБ! ... иначе като цитираш медия, гледай поне да не е клоака!

И аз четох там как боко в тоалетната милиони вади с напъните си и за това ги раздава с лека ръка нашите пари....

И да хвърляш, и да не хвърляш мача за тебе свърши, човече.

За тези две години наистина България стана лидер на Балканите, заяви пред журналисти в Златоград председателят на НС Цвета Караянчева. На фона на лидиращата позиция на България на Балканите и успешното ни европредседателство през 2018 г., според Цвета Караянчева звучат неубедително опитите за очерняне и омаскаряване по време на предизборната кампания. Загледани в собствените си разправии, в тези избори може би ще изпуснем възможността да заявим по-категорично позицията си, смята председателят на парламента. Според нея българските евродепутати трябва да бъдат заедно в ЕП, да пазят националните интереси. Цвета Караянчева изрази надежда, че в оставащите седмици от предизборната кампания ще се смекчи тонът и ще се говори в конкретика, без да се използват лъжи, заплахи и всякакви способи на очерняне и омаскаряване. Черният пиар не носи дивиденти и това е доказано в годините, допълни Караянчева. По нейна оценка кампанията досега не върви в посока на политики и на плюсове, които България може да получи от европейското семейство и евроинтеграцията. Вървят лъжи, личностни нападки, а когато започнем да говорим небивалици, сами хвърляме кал върху себе си, смята парламентарният председател. Според нея дори опозицията трябва да подчертава нашето успешно европредседателство, за което "всички ни поздравяват".

Един, според мен, уместен въпрос. Борисов дойде на власт преди 10г с обещанието да пребори корупцията, а за това време корупцията е страната се задълбочи експоненциално. За това има две възможни обяснения: 1) Или Борисов е некомпетентен и трябва да си ходи 2) Или той е част от проблема и трябва да лежи в затвора Та моя въпрос - кое от двете е?

Забравяте годините му като секретар когато си разчисти пътя от всеки противник от мутренските му години и нито едно убийство от многобройните през неговия период не е разкрито.. Тогава още си насъбра и материал да рекетира като го назначат да властва.. Някой да си спомня какво стана със 100 му ''фалшиви'' подписи като кмет при разпродажбата на апетитни имоти за жълти стотинки????? Така че затвора за него и съратниците му е най малкото което трябва да понесът за далаверите си.

От другата страна има импекси, хотелски комплекси, пристанища, ТЕЦове, ВЕЦове, панаири и....компири

Ами проучи какво е положението с импексите, защото суджука има полза да не се знае. ТОГАВА говори. Не те питам за Генка ОШфоровата. ППроучи как преди малко време Йончева осъди на втора инстанция Борисов за лъжа и това СЕ ТРАЙКА ОТ Медиите, затова сме и на 11-то място в света по тъпи медии слугинаж. Проучи защо Сотиров не УЛЕПИ Нинова, Йончева и други - нали Борисов си го избра - това го чухме от него в тоалетната му в Банкя????? Като има престъпления, да си отговоря. Защо обаче си трайкате, като Европейския съд осъжда България заради дела по Цветанов, Борисов и т.н. Който иска да мре, пак да си ги избера, еле те па мутрата - лоена топка - еднокнижник. Той дори не знае за какво става дума.

на 111-то място в света сме по свобода на словото В България на най-високото място стои най-простото нещо. Напред, другари, смело да храним нашто ПРАСЕ ДЕБЕЛО. Няма ли някой да му каже на този дебел нещастник тиквата, че е едно голямо тъпо парче.

Аз ще ги 'накажа", каза Боко! ТЕЗИ, които АЗ и Цецо създадохме, привличахме 10 години или които взимах НАЗАЕМ - от БСП и ДПС :))........Има и верващи, че САМО продукти на ДС, БКП, рапони- тикви,могат и трябва да ни управляват, за да ни държат кротки и безобидни. До кога?

ИМАЛ си бил къща,където се е родил и където щял да умре. АМИ ДЕЙСТВАЙ ПО-БЪРЗО БОКО,ДЕЙСТВАЙ /с УМИРАЧКАТА , ДЕ/ ,ОТИ НЕМА ВРЕМЕ !!!!!!

Къщата на майка му и баща му отдавна е история. Върху нея е палата Боков!

Ние сме народ от ВЯРВАЩИ!. Сегашните управляващи , ВЯРВАТ в своята уникалност,гениалност, незаменимост, ум, и т.н. И този от Правец ,от Банкя, и от Хасковско, и Врачанско :) Били ни абсолютно нужни - на Нас !? И всеки от тях ще ни въздаде ‘справедливост”-кой като съветски помешчик, ген. прокурор, нов олигарх, като футболист,като БСП или ГЕРБ.:) Все пак , само половината пари от Ес-ще крадат . Има хора , вярващи в справедливостта и добрите нрави :) , на доган, ЛУК ойл- златевци, Цецко, или Боко, на Нъйнова или герговци, на Р.овч. Или ..знаете си ги .:)Имаме и най- добрите олигарси в Европа . Имаме и верващи , и че отсреща няма нищо- като ТЯХ.Те били , НЕЩО- и други нямало . Дори нормални граждани, в България - нямало , а само ТЯХ - тикви и компири :) Има и верващи, че всеки ще си получи заслуженото –и "мезонетните " и тези с къщи - БЕЗ пари , и тези в Дубай и ЮАР и то - при една Цаца гл. прокурор:) Има и верващи,че САМО продукти на ДС, Виф-а,БКП, ченгета, лумпени, тикви и рапони, могат и трябва да ни управляват, упояват, за да ни държат кротки и безобидни . Има и верващи, че САМО православието на КГБ и Путин е единственото ‘истинско” Православие! И верват,че сме братски народ с един друг , изостанал народ . Има и верващи в палячовци- каракачановци, сидеровци, марешковци, цветановци,герговци, джамбази , ниновци , и всякакви разнообразни криминални екземпляри .Те носели истинската Вяра- в СПРАВЕДЛИВОСТТА!? Е, има и християни, които НЕ верват във всичко по-горе, но трябва да сме повече – ние ,нормалните граждани .За бъдещето на България, става дума !

Има само един начин БСП да спечели и той е : Дай България да гласуват за БСП и това ще се види от ниския резултат на "десните" деца на комунистите

Всичките партии в парламента са гнили вече...Герб, БСП, ДПС, ВМРО и другите новосъздадени...жална ни майка, просто няма кой да управлява тази държава в момента и затова сме на това дередже

От резултата на ГЕРБ на евроизборите зависело дали Бащицата щял да реабилитира детето си-Цветан Цървула :)

така е стягайте се от Дай България, че гуменката се завръща

И ушите. Много подценява народното жужене. Съвсем на прости направи "това, с което разполага".

Вие си карайте по стария модел , във Франция народа иска да на стане като в Швейцария . На французите им е дошо до гуша от политиците . Народа ги избира , но после вече не ги интересува какво иска народа . Един път избрани , единственото за което мислят е за себе си .

Председателят на предизборния щаб на „БСП за България“ е бившия на първата дама - Деса сега спи с Президента Йонче8а първа в листата на БСП е била гадже на шефа на ПЕС Станишев, сега има дете от съпруга си който пък взел евроари и си построил 3 къщи. Нино8а пък нещо се гледат с Иво Христв ама заварката станала с един автомобилен състезател който тя направила депутат а днес ще го гледа в Гоце Делчев

Председателят на предизборния щаб на „БСП за България“ е бившия на първата дама

Че и председателят на предизборния щаб на ГЕРБ е бивш на лидера на партията. Кво от това?

кур8а

Не е курва - платена прститутка е.

кой му плаща

Бойко Борисов пред БНТ: Всеки от ГЕРБ, поддал се на манталитета си, ще бъде наказан... Баси, какви са ви манталитетите на вас, от ГЕРБ бе Баце, че ги плашиш с МВР, с прокуратура, съд, оставки?

"За мен БСП и "Да, България" работят заедно, а не срещу себе си. Основният противник на БСП е ГЕРБ. Аз за колегите от "Да, България" БСП не съм ги чул да кажат лоша дума. Оставам на вас да си направите изводите", отговори му от своя страна Бойко Борисов.

Е ми всеки има право да изповядва леви и десни позиции. Когато двете страни са почтени, те би трябвало да ги противопоставят, но да се уважават като опоненти. Когато обаче има бандитска клика като ГЕРБ, очевидно, че тя трябва да се атакува и отляво и отдясно.