Борисов: Не съм съгласен, че сме победили Макрон

Диалог се постига не с чукане по масата и като се правим на големи ербапи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

решението не е окончателно, а временно но това е между редовете и е типичен начин на действие в либералните общества

Не бе вие победихте БДЖ.След 30г. 10г.от които вие "управлявате"най после се справихте и с БДЖ. Чакате сега парите от концесията на летище София и тях да прилапате под форма на "оздравяване "на БДЖ и готово. Така "оздравявате "вие с ку...те си лейки. Така оздравихте България ,че 371села са обезлюдиха,а както е тръгнало скоро и цяла България. Стройте бетонирайте ,дано скоро Ч.море ви изяде всички.

Реално нищо не е гласувано,но вокалите бързат да надуят вувозелите, че благодарение на ББ сме спечилили. Тази яростна защита на бизнес-превозвачите показва,че правителството със зъби и нокти брани този братш.Защо ли? Защо със същия плам не защитава селскостопанските производители, защо я няма тази енергия да се пребори с проблемите в здравеопазването,с източването на ДДС,с ограбването на еврофондовете и пр.?

Защото данъците са задължителни, а даренията - не. И като дойдат избори, твоите данъци така или иначе ще си ги платил, но "бизнесмените" ще пълнят партиините каси, за да има пари за циганите да гласуват евроориентирано. Ти кого ще пазиш и целиваш?

Рано е за фанфари. това е само в комисията. Следва парламента. Протести на фирмите от Западна Европа за дъмпинг от страна на фирмите от Изток.

искам по висока пенсия .в момента взимам 206 лв. с 35 г. стаж в металургията-леяр.пенсионер от 1988г.

Ама какво лошо има в т.нар. поправка Макрон. Ами осигуряване на човешки условия за работа и живот на робите - наречени международни шофьори. България, поляци и други от източна Европа. Ниски заплати, робски условия на труд. Това са нашите шофьори. За разлика от собствениците, разбирай отявлени робовладелци!

Нормално е шофьорите да изкарват почивката си по Европа вместо да се връщат у нас.Нормално е и да почиват в камионите си-условията не са лоши.Друг е проблема със естествените нужди и необходимостта от къпане.Ако са се запасили с достатъчно консерви защо да си дават парите в ресторант "Максим"? И по тошово време беше така,но тогава тираджиите бяха супер баровци-коли и разни други работи,които при нас се намираха само в " Кореком".Нека да печелят хората,защото у нас е ад под небето и трябва да се помага на гладните.

премиерът е напълно прав за разлика от хвалбите и гръмките фрази на лизачите около него! Слушах внимателно обясненията на Новаков, който каза че това е напредък, но не е окончателно решение на проблема. Фактът, че предложението на Макрон не е минало на заседание на Комисията е стъпка напред, но ЕП има последната дума по казуса! Споменава се, така между другото, че ще има и допълнителни преговори по казуса. Нека не забравяме, че за нашите интереси в този отрасъл на държавите от истинския ЕС изобщо,ама изобщо не им пука!

Кой е "истинския ЕС"?!? Ние част от кой ЕС сме, от неистинският ли?!? Ето заради такива разсъждения като твоите, на евродепутатите от ЕП, има разделение м/у държавите в ЕС! Ние самите не се смятаме за истинска част от цялото, а искаме останалите да ни възприемат като такава! Ами няма как да стане, замисли се дали не съм прав "Тук" и следващия път като коментираш, не пиши за истинска или останала част от държави, в рамките на ЕС!

основали ЕИО са истниския ЕС! Другите около тях са като тестикулите - участват, но не влизат!

Кво сте победили бе, нещастници.... Собствената си тъпотия и ограниченост никога няма да победите... Победиха пак мутрите-робовладелци-работодатели, че ще продължават да плащат най-ниските заплати, да не осигуряват никакви условия на труд, ще страдат всички хора, а най-много семействата на шофьорите. Но робът си обича веригата и дори понякога се влюбва в палачите си.

Предлагам да се опрганизира общ европейски пенсионен фонд който да обслужва пенсиите на всички пенсионери от ЕС.По справелив начин да се осигури на всички хора от третата възраст достоен живот.

"От всекиго според възможностите, на всекиго според нуждите.", хубав лозунг беше, нали ? :)

Говорил Той! Сега ще го болят ръцете дълго от тия разговори. А иначе потърпевши ще сме ние, защото тираджиите ще заспиват и ще блъскат невинни шофьори. Ама чудо голямо. И без това сме тръгнали да се изтребваме!

Хората ще си засилят контрола и това е.Ние сме си внушили,а гласуването показа,че не им дреме за нашата конкуренция.Предложили са човешки условия и уеднаквено заплащане на труда,не го искаме и това е.

"човешки условия и уеднаквено заплащане на труда" Дали това важи и за чуждите фирми в България ?

Прави ми впечатление,че тази тема я коментират какви ли не идиоти,който си нямат никаква представа от международния транспорт.Хайде оставете шофьорите сами да преценяват кога да се прибират в Бг. и къде да спят.

Много странно еврокомисаря на балканите се връЩА ОТ АЛБАНИЯ и Москов с превозвачите отишли да го посрещнат на летището да му благодарят.Имали аплодисменти винаѝги отпред а в повечето случай се крие като мишок.

истината е че тираджиите загубиха - ще заспиват от преумора и ще има транспортни произшествия. Хората се опитаха да им създадат добри условия за живот , а не да са кучета по бензиностанции и тир хотели. Това е победа на мафията в България над работника

Шофьорите имат избор, могат да напуснат нашите "мафиоти работодатели" и да работят за чуждите работодатели както правят някои техни колеги.

Макрон искаше по-хуманни или поне нормални условия на труд на тираджиите.Но "нашите" чорбаджии и правителство ,в колаборация със "синдикатите" заблудиха работниците само в свой интерес.Шофьорите пак ще се скитат като кучета по пътищата на Европа-ще спет в камионите,а не в хотел,ще получават по-ниско възнаграждение от колегите си от западните страни,ще серат в околните храсти на паркингите,ще виждат семействата си по-рядко,ще си недоспиват и ще се излагат на катастрофи поради преумора по-често и т .н.Честита да ви е "победа",ахмаци!

Бабоебеца искаше да ни изгони от Европа,като наложи неизпълними условия.

Бабоебеца искаше да ни изгони от Европа,като наложи неизпълними условия.

Коментираш неща които са извън твоята компетентност и понятни за теб, но драскай из форума, че след няколко дни като вземеш пенсията и се развихриш из пазарите няма да имаш време.

Великан. Това е.

Има си човекът стара опитна учителка да го напътства в "Нещата от живота", макар че далеч не е Мишел Пиколи! Да не го мислим ние него, а да си гледаме нашите си дребни балкански ежедневни работици.

Няма как да победим Макрон. Не харесвам франсетата, но да се мерим с тях е меко казано тъповато !!! Бойко е политик от световна класа и е намерил начин по който да се справи с проблема за пореден път. Един доказан държавник, който знае как да въздейства даже и на най-големите Евролидери. Държавник, който направи така, че даже и джуджака от Кремъл да го помоли да отиде на посещение в кочината !!!

те ще си ги въведат за тях. БГ шоферите ще се изнесат при по добри условия.Превозвачите си карат бараките при условия които са си избрали а българия вече на трета скорост щото са дебили

поклон! бойко победителят той ще се окаже по-велик дори от алпиниста (как му беше името)

Ако вашия Мъж свършва толкова бързо, колкото Ердоган с Борисов - обърнете се към Сексолог ! " Наталия Кобилкина"

"Борисов: Не съм съгласен, че сме победили Макрон" Грешна ти постановката. Тръгнал да го побеждава. С кво ве, с камъни и дървье. С мутренско мислене - толкова може. Вече направи така че да ни мразят и в Европа и в Русия. Само Украйна ни обича защото тиквата обеща да им прави магистралка.

Победиха мутрите, да не плащат за хотели, и шофьорите да спят в камионирте, А тъпите шофьори загубиха

Именно.

Ссрамно е, че отново се утвърдихме в ЕС като мръсници и бедняци, нашите каруцари не приемат да спят в хотели, да серат и да се къпят в хотелски тоалетни, те ще спят в камионите си и ще серат и пикаят в околната среда. Бравоо, ганьовци, ЕС ви съжали и разбра.

още колко трябва да загинат по пътищата за да проумеят и ;превозвачите; и ;политиците; че са пълни идиоти , и за каква победа брълещават тия , наредили се дришльовци и бият тупана ,че други ще заспиват на волана и ще се претрепват

Победа за превозвачите (експлоататорите на човешки труд) и пълна загуба за шофьорите. Както и преди съм казвал, зоркем създавате беден и озлобен пролетарият а после кат стане революция, народен съд, концлагер или разстрел гледате в звездите и протягате алчни пръсчета в молитви.....

Леле, колко народна любов е събрал Слънцето!

ПЛАТЕНИТЕ БОЛШЕВИШКИ ТРОЛОВЕ ИЗПАДНАХА В ИСТЕРИЯ... ТОВА МЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВ. БРАВО, БОКО!

Не мога да не си позволя да изрека истината - Марш от България и политиката бе, боклук!

а и аз не съм съгласен ,че сме изяли макароните .

Е тва е! Пич си Боче нема спор! Пак победа! Голем си нема кой да те бие на политика!!! Честито медалче и грамотичка,а нека ти завиждат душманите!!!

Ашколсун Кольо ефенди. Асфалт Ага нема равен по тъпота!

Този филм го гледам 10-та година. За щастие, последните8 от тях извън ЕС(есесер) какъв е филма: още от времето на борисов 1: излиза някой и казва: ще намалим пенсиите! Следват протести, бунт, недоволни. Идва бойко, чука по масата и казва "няма да се пипат пенсиите!" НАрода радостен, щастлив.. А всъщност то дори нищо не е променено. НЕ случайно макрон и бойко се срещаха, това е договорен сценарий. От него полза имат всички. Как имт полза? макрон казва на техните: ето, искам да ви защитя интересите, но... виждате какво става, не че не искам... бойко - "ура! победих" Истината е, че за пореден път нищо не се променя... много ви здраве

Ей тва е! Великият Буда резна лентата и на Макрон! Страшен е! Да се питаш само що е толкоз тъп а народа му се смалява с по 5% на година докат асфалта тече а икономика и общество няма! Оня ден се сетих за Бай ви Тоша. Просто парче си беше. Просто ама не тъпо!!! Хитър като невестулка! И най важното....мислеше за държавата като цяло (отделни хора може и да е гонил) и правеше квото трябва да има народ и държава (с пропуски и грешки разбира се). А тоя тулуп не само че е прост ами е и тъп! И мафиот за похлупак. Победил той Макрон. Единственото което може да победи е Бай ви Цецо в конкурс по тъпота!

Голяма победа, но пак за бълг. мафия! Вместо да си спят у дома по-често и да получават добри командировъчни, сега шоофьорите ще продължават да препускат по Европата, колегите им ще спят по ходтели, а те - в кабините и ще кензат консервите и саламите край салкъмите. "Бедните" собственици ще си останат все така "бедни", направо да ги оплачеш. Пък и награди може да получат за проявеното родолюбие и състрадание към шофьорите. Глупав народ сме, ей! Вместо да се водят по французите, нашите се натискат да си останат в помията.

Аре стига си ревал бе. Кой щи наема маймуни от източна европа ако трябва да им плаща френски заплати?! НИКОЙ!!! Те за тва са на пазаря....щот са евтини. Притрябвали са на някои мислиш! Не могат да си намерат шофьори за нормални пари във Франция ли? Могат ама Ганя с тва се конкурира..че е евтин. Иначе и тва няма да има за него.

Само правителство нарича това победа това си е загуба за здравето и живота им но както желаят

Убиецът на собственото си дете защо е тук?! За Московски няма ли разследване и затвор? Или щото е от нашите и много му мъчно, ми се пъчи тука?!!!!!

луд ли си

Нинова сега какво ще каже? Да си трае че хората не могат работата да си вършат от нея.пфу

Този търгаш видя че Бате Бойко е с къса брада и реши да си пусне и той,подражавайки му.

Имат нужда от бедната периферия от която да смучат печалби, иначе отделянето на източна европа означава по големи загуби от отстъпките пред превозвачите. Не е въпрос на преговори а на сметки.

ДРУГАРЮ БОРИСОВ РАЗРЕШЕТЕ ДА ВИ ГО ЦЕЛУНА МЕДАЛА ТОЛКОВА ЕБАНЕ ОТНЕСОХТЕ ЗА НЕГО ДА ГО ЕБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И ВАС ДВАМАКАТА ДА ВЪ ЕБА БАРАБАР С МЕДАЛА ДА ВЪ ЕБА!!!!!!!!!!!!!!!!

ББ: "Ние със същия диалог успяхме за кохезионната политика за България да издействаме с 8% повече пари. Така че тези, които в България се правят на големи ербапи, не успяват и дори получиха 25% по-малко. Вече от години съм в този съвет и знам как се случват нещата - с диалог и обсъждане, а не с чукане по масата." Ето как ББ Диалогичния се бори за кохезията: "Борисов е отказал да подкрепи декларация на Вишеградската четворка за кохезията до 2020 г. Българското правителство е загърбило националните интереси и е отказало да подкрепи декларация на Вишеградската четворка за използването на кохезионните фондове С АРГУМЕНТА, че като председател на Съвета на ЕС България НЯМА ПРАВО НА НАЦИОНАЛНА ПОЗИЦИЯ. Българското правителство е загърбило националните интереси и е отказало да подкрепи декларация на Вишеградската четворка по основни принципи на Политиката на сближаване след 2020 г. и използването на кохезионните фондове с аргумента, че като председател на Съвета на ЕС България няма право на национална позиция. Това става ясно от позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова, която в момента е на среща с лидерите на Вишеградската четворка в Словения. "Съжалявам, че българското правителство е отказало с аргумент, че като председател на Съвета на ЕС няма право на национална позиция. Този аргумент не е верен. Да си председател на Съвета на ЕС не означава да се откажеш от национален суверенитет", подчертава Нинова. Става въпрос за декларация на Вишеградската четворка от 28.02.2018, с която те се обявяват против намалявянето на средствата за сближаване между по-слабо развитите и по-бързо развиващите се държави, за сметка на оптускане на повече средства за мигранти и тяхното приобщаване към Европа. Според вишеградците тази позиция на Брюксел ще задълбочи различията в Европа. България е била поканена във формата 4+4: Чехия, Унгария, Полша и Словакия, заедно с Хърватия, Румъния и Словения, но е отказала да се присъедини. По-късно третият кабинет на Борисов откзва да я подкрепи. При представянето на следващата многогодишна финансова рамка председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер съобщи, че парите за кохезионна политика ще бъдат намалени с около 5%, а за земеделието - също с около 5%."

Г-жа Нинова твърде услужливо пропуска една дълга референция в декларацията, защо България не я подписва точно в този момент. Пък ако я питаме кой в момента председателства Вишеградската група едва ли ще е в състояние да отговори.

Абе, сичката ли паплач се е събрала тук да се изхожда?!

Дебилите се радват че ще работят в западна Европа за по- малко пари от западняците ;) Много тъпи парчета сте, скъпи съотечественици ;)))

Ти остай тФа, ами освен , че ще работят като роби на запад, за сметка на онези, ами и децата им ще отнемат с Ик. Ккаво да говора.

С персонален треньор кмета на Симитли Боко отново бележи на заден ход

как, бе, мутра, за тебе нали всичко е мачлета в работно време с пребиване на дузпи, тенисчета, трибуни моооци с фолкгювендии и фалкончета, както и "ще ги биеме за н-ти път". сякаш боко сингъл бук суджук джендеров не знае, че единствената сигурна победа за 28 г. демокрация и права, педерастия и оскотяване е тази на циганите над нормалността. няма какво да се коментира мисловната дрисня на бидона с лой от банкя и селското му диалектно мечене. приятен ден.

Козяшките кучки в несвяст!!! Не могат да дочакат прайда!!!

Тази вечер предимно коментари от Корнелия Нинова. Социалистически простотии както винаги.

Бойко пак великан. Това е.

Браво, г-н Борисов! Нямам думи да изразя безкрайната си възхита и преклонение пред Вас! Де факто Вие се превърнахте във главния водоразделно-крайъгълен камък в ЕС, в чийто мъжествен и достовен глас се вслушват политици от ранга на Меркел и Макрон. Под Вашето мъдро ръководство България пулсира и се развива с шеметни темпове. Цяла Европа Ви призна като един виден, достоен интелектуалец, който залага на диалога и компромисите, а не на гнусните пароли, храчене и фейк-новини! В България все още е пълно с дивашки русофили, готови да Ви продадат Вас и нас на Путин за шъпа гнусни, въшливи рубли!!! Не им обръщайте внимание, рейте се високи по върховете на Вашите успехи! Както Ви ги нарекохте, това са меркантилни блюдолизачи-русуфоби, жалки "наивници" не на средна, а в трета възраст, пропити до мозъка на костити си с ленинистко-марксистки духовни фъшкии и комунистически лозунги!!! Оставете ги да си хапятг на.аканите задници от яд! Ха..ха...ха...

Ти въобще знаеш ли кво е ''фоб'' и кво е ''фил'' , одаджио.

Добра ирония , поздравления :)))

Иронията ми хареса!

Забравил си кавичките.

Бойко си е новият ни бай Тошо. До тук 8 години е управлявал, ако управлява 30, може и да го настигне.