Борисов за пореден път настоя за незабавно затваряне на външните граници на ЕС

Защитавам тезата и ще настоявам да се приеме незабавно решение за затваряне на външните граници на ЕС, заяви премиерът Бойко Борисов от парламентарната трибуна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да затворим границата! Ами до сега не беше ли затворена? Май не е - кравата Пенка го доказа! Пълна шизофрения!

Това безспорно е заради кравата Пенка!

Това мнение на ББ е фактически опорна точка спусната от Юнкер ,която уж я предлага България,нали сме председателствуващи на ЕС в момента ,а това е мнението на народа на европ.държави в момента ! А и като знаем какви антимиграционни закони прие Унгария ,които бяха подкрепени от Тръмп официално,ясно се вижда до къде ще я ще доведе тая миграция,до разпадане на новия св.ред в Европа,и дадоха на задна скорост!! И кой използваха за това: клоуна,пудела,ибрика ,подлогата Борисов! Това е голата истина за нашия "ОГРОМЕН ТИТАН НА МИСЪЛТА" Борисов! Аз бих казал,че това е "момчето за всичко"на брюкселските чиновници!

Браво на ББ!Дано всичко това се изпълни!!! Меркел каквото е надробила да си го сърба сега!

Бай хой до вчера поддържаше мнението на началниците. Сега, усещайки вятъра, се прави на Орбан и на юнак! Хайде, стига с тези селски номера!

смешник-нарцис до вчера се целуваше с Меркел и подкрепяше политиката и, а днес ще ми затваря граници, та кого заблуждава, когато унгарците от самото начало на нашествието на Европейските граници от араби стояха твърдо на тази позиция с границите - плътно затворени!

Браво на ББ винаги е с ход пред другите !

Я си припомни как се целуваше с Меркел и как и се предлагаше и ни увещаваше, че те били добри хорица...нещастните мигранти и емигранти!

в този форум само .....в този форум само тор и боклук

само трол.....

Тя Ванга го е казала.Европа пуста и тъмна,пълна с мюсулмани.Това е най голямата криза в Европа,след Втората световна война.Но самите европейски държави не са единни.Макрон настоява за приемане на бежанци и държава която се откаже да приема мигранти ,да и се наложели санкции.Австрия ,както и Унгария са за твърди мерки.Затваряне на границите.

като виц: Затваряй вратата и не прави вълни, защото лайната опират до долната ни устна!

Не разбрах, ще я затваряме за влизане или за излизане тази граница, че кравата Пенка си излезе безпрепятствено.

Борисов е популист и ветропоказател - накъдето повече западно европейския вятър... Преди 2 години друга песен пееше..тогава щедро отваряше граници и не смееше да се противопостави на Меркел. Плазмодий. .. айде омитай се ти и престъпната ти шайка!

Бори се за нов мандат човекът...

За самосъхранение на Борисов,работи безотказно. ОТНОВО СИ СПАСЯВА ПОСТА.СЕЛСКИ ТАРИКАТ.

Ние не пасем трева. Тоя път няма да се спаси

Не за пореден, а за ПЪРВИ ПЪТ, и то у нас! Да се прави на бабаит и Орбан пред началниците, не пред нас! Ние си го знаем колко му е юнаклъка!

Бочко, какво имаш предвид под "незабавно затваряне на външните граници на ЕС", че не разбрах ? Сигурно значи, че ще си затворим вратата и ще пускаме само тези, които почукат на нея ? Умно, хитро, бих казал дори- гениално !

Както винаги чета, и за пореден път се убеждавам че БГ мнението е простотия, В момента съм в Италия, имате ли си на идея какъв ад е тук защото взимат пришълци и им помагат и изхранват, а всъщото време самите те няма какво да сложат на мадата... В Германия е още по трагичнп прекарвам по няколко месеца годишно там, преди бири, заведения пълни-сега навсякъде самонинджи особенно в Кьолн, о съане ли 20.00няма никой дори кебапите затварят... В БГ. в момента е доста по добре от почти всяка сърана в европа, имаме си само старите цигани и една шепа хванати по погрешка, затова си трайте и яжте, защото единствения начин, да но има е лавиране между всички други...

Да, за сега сме добре, но Меркел иска да ни праща от техните бежанци ! В това е проблема !

Бойко е силен когато работи! Браво, но и много заводи и фабрики чакат да бъдат построени!

Преди си мислех, че в Европа възприемат "Небесния Командир, ядящ комат с мас и суджук", като Атракция на Шут по роман на Карл Май .... а се оказа по Зле - че атракцията е Между Шутове и Шутки

Да се затварят границите на Европа МОМЕНТАЛНО!!! Мигрантите, които са вече в Европа ДА СЕ МАХАТ, да създадат СВОБОДНИ зони-градове и условия в тях, близки до родните им места или да се разпределят в съседните държави на военния конфликт, защото само в тези държави имат статут на бежанци, в Европа са НАРУШИТЕЛИ за незаконно преминаване на държавни граници!!! Ние Българите не ги искаме, нито в България, нито в Германия, нито в Австрия, нито в Италия, нито Гърция, нито в Испания, нито в която и да е европейска държава!!! БЪЛГАРИЯ-държавата, която е спасявала 2-пъти Европа(от обезличаване и изчезване), спасявала 3-пъти Константинопол, спряла за цели 500 години на територията си османския ХАЛИФАТ и ПЛАТИЛА за това със кръвта и плътта си, ИМА ЛЕГИТИМНО ПРАВО да решава от името на другите държави, които са имали късмета да процъвтяват докато България е ПЛАЩАЛА за тяхното спокойствие!!!,... Следващия път, пак вкарвайте България във съюзи с Германия, за да разберете за пореден път истинското значение на думите ФАЛШ, ВЪВЛИЧАНЕ ВЪВ ЗАБЛУДА, НЕАДЕКВАТНОСТ, ЛЕЦЕМЕРИЕ, ПРЕДАТЕЛСТВО, НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!!,...както и Германия да разбере защо, ИЗМАМЕНИ, УНИЖЕНИ и ОБЕЗВЕРЕНИ сме взимали решения да "зарежем коня в калта" и сме минавали без угризение и с ЧИСТА СЪВЕСТ от "другата" страна на ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ заедно с духовата музика!!!

Станахме "Командир божи". Сега ставаме "Портиера на божиато Кралство-Царство" демек Европа - Сутрин Пускаме, вечер, Затваряме. Следващото ще да е "Божий Разсилан" или Административен Прислужник на Божието Крластво-Царство. Трябваше "възхода" да е по обратен ред, но така Циркът ще е по-голям.

Слушах го по БНТ. "Мигрантският натиск е нулев" и веднага след това - "Не повече от 40-50 мигранти минават границата дневно"!? Добре де, кое от двете е вярно - щото на мен ми намирисва на шизофрения!?

Не забравяй , че е зодия близнаци , сутрин няма , а следобеда има 100проц. Шезофрения

Бокича се изсили с трасето на австрийския самолет и Себастиян Курц. Пръц - пръц. Говори си дупедавецът шменти-капели.

Бацее,нещо друг вятър ли се е появял?Нещо много послушничък си станал ?Бацее,след толкова години слугуване на Меркел и предаване на нашите интереси,ти си бита карта,Баце.Толкова вреди и загуби нанесе ,че ако се разминеш с народен съд,ще е късмет.А,Роско?А гуменката,а шайката?

Цървул до вчера ревеше да се отворят....

Единствения плюс на Боко е , че даже мигрантите не издържат в българската мизерия и искат час по скоро да избягат .

Войната свърши-няма повече бежанци -сега почва далаверата възтановяване след войната....

"Веднага да се затворят границите". На банкянския диалект това означава - да се подмажем на матряла, защото сме сгафили. Основната тема сега са тия които ВЕЧЕ са в Европа. А пожарната само прави пожелания за пазене на границите в светлото бъдеще, т.е. ще се бори с някакви бъдещи хипотетични субекти. Да де, ама баба му меркел си търси будали, котио да я оттърват от ония 2 млн реални субекти, дето са в Германия.....

Гладен социалист заменки и банкови фалити сънува!

Незабавно да се затворят външните граници на ЕС, и да ме сложат мен аз да ги пазя! Все пак аз съм бил пазач на паркинга на бай Миле! Ухили се пожарникаря.

Нещо като "Солунската митница"?

До момента бай хой съвсем друго хортуваше! Мазнеше се на началниците! Сега изведнъж обърна палачинката като видя настроенията и реши да се прави на Орбан! Хайде знаем те, не се прави на юнак!

Всичко, което ги интересува тия, е да лапат от властта. Това че си сменят постоянно позциите идва от перманентните им опити да се подмажат на всеки вънпен фактор. Прочетете им изказванията от 15-а и 16-а година и ще им видите истинските лица. Другия вариант е, както е предложил преждеговорищия, да им видите политиката. Тотално насочена против обикновения масов българин без връзки. Последния е подложен на директна децимация. А как сте намекнали по-долу - толкова пари се окрадоха и разсипаха за тия години ,че 10% само от тях да бяха вложени в развитието на този народ и картинката щеше да е много по-розова...

Аз нямам нищо против мургавелите и пришълците-чернилки, резаци, ... На който му трябват граници и има какво да пази и губи , аз нямам. .....Живея си спокойно.

И акъла ти е дефицит на теб, трошляк!

Популиста щял да затваря границите, а от ЕС му отвръщат- че директно ще му ги стоварват у Банкя, краставите "бежанци".

Направи се напатриот с 2-3 простички и преписани изречения и сега с чиста съвест може да отиде да се прегръща сМекрел, да се мажни на негово папско Светейшество и да си подложи темето на Юнкер за нова доза любовни пошляпвания.

Ако, бяхте налели толкова пари, в спасяването на България и нейната икономика, само ... Ако, бяхте предложили след прехода, на българските семейства, останали без работа и в безисходица, същите условия, като на тези ''неканени гости с правата'', сега нямаше да гледате тъжно и да се чудите защо 1/3-та от българите се изнесоха, без желание да се връщат. Можехте да си спасите държавата, още през 90-те, ама по-сладко ви беше да крадете. Сега ще подобрявате генофонда с племена от Азия и Африка. Вече имаме опит с азиатските племена на тъмнозделените, в България, и тях интеграцията не можа да ги улови, останаха си в Х-ти век. На какво се надявате?! На чудо?! Изгонихте питомното, сега ще гоните дивото. Коментарът ми е много показателен за интелектуалното ниво на политиците в България. Какво да се прави, ще чакате да ви спускат ''помощи'' от ЕС, а вие ще изпълнявате заповеди като послушковци. Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Срамувам се от политиците в България, вие не сте лидери, вие сте със забавено умствено развитие. Вие не можете да преценявате ситуации и къде се намирате в тях. Вие сте лакеи на външни интереси.

Пъчи се само у нас и в чужбина пред български журналя. Пред "началниците" - мълчи и се съгласява. Нямам и грам съмнение, че ще се съгласи да приеме обратно 44 хиляди мигранти, за да спасява лудата Меркел. Срещу определени пари за крадене.

Другаря Живокв, пардон Борисов, ще ви го пребоядисват и натрапват, докато не го изритате сами. Утре със същото неадекватно изражение ще ви говори за това ,че горките хора бягат от война и че трябва да се заселват по провинцията, за да оправят дмеогртафската криза. Т.е. да си повтори предипната позиция. Най-вероятно е едно обикновено поставено лице, на което трябва само да му навиеш пружинката в правилната посока. Такива са и мнгоо други, ако се поогрледате ще ги откриете.

Бате Бойко, остави мигрантите! Тъй или иначе ще правиш каквото ти наредят. Ами, кажи бе човек, какво стана с 16 милиарда заем, дето ги взехте, че нещо всички си мълчите на комунисти на разпит?

Няма нужда да гоп иташ нищо. Защото, Освен че прави "каквото му кажат" (както сам си се досетил), така и говори, каквото му наредят. Идеята според мен е да го направят "говорител" на тия, които критикуваха него и менторката му. Между другото, изцепките на разни булки и дъщери на кронита близки до властта показват, че си имат поръчение свише, да се конформират (обсебят) реториката, кяото ги критикува. На кратко: Разрешили са им да печелят евтини точки пред простия материял с някаква си цел. Това, че са безпределно кухи и не уим се получава е друг въпрос.

Всяко изказване му е предпоследно. Важното е,какво ще му свирнат господарите. Кръшна ръченица играе завалията. НИЩО ДРУГО НЕ МУ ОСТАВА И ЗА ДА СИ ЧЕШЕ ЕГОТО САМО СЕ ХВАЛИ,БИЕ СЕ В ГЪРДИТЕ ,ИСКА И НАСТОЯВА. ПОРТИЕРинът на ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО. НИКОЙ НЕ ГО БРЪСНЕ И СЕ ЧУДИ,КЪДЕ ДА СЕ САМОПОКАНИ,КЪДЕ ДА СРЕЖЕ ЛЕНТА,И КЪДЕ ДА СИ УБИВА САМОТАТА.

Ма то убао, този, ама нема повеке ламарина и бодлиа тел за връзванье! Що не натуриме нар.прао алуминева и ПееЦедограма, я що бол фирми има и си клатат онаа раота по цел ден. Барем да свръшат нещо завалиите и те. Я и брато че уплетеме мрежата бес пари да знайш ако потреба. Но не разбрах щом има внъшни значи има и вътришне а тех кой че пази?

Тива което казва Борисив тук, и това кеото казва в Брюксел са две коренно различни неща. Тук се пъчи, там мълчи. Популистка политика, недостижима. Тоя няма абсолютно нокскъв глас и власт в ЕС. Нула.

А другата седмица ще се бие в гърдите,че "началниците" са му дали там за УСВОЯВАНЕ едни пари,но няма да спомене КОЛКО ОТ ОНИЯ НА ШАНТАВАТА БАБИЧКА ще ни натресат...

Търсете онова правителство дето ни вкара в НАТОту,тези които ревнаха от радост,в резултат на което имаме оперетна армия,разграден двор,предадени разузнавачи на чужди държави,разградено разузнаване.Целта на запада беше да ни включи в алианса против Русия,а моркова-ЕС.А този ЕС е бетер СССР

Всички политици бяха евроатлантици,дори Атака стнаха. Всички бяха,и са за ЕС и Нато.

Настоява....кой те пита теб,какъвто си засмян на тази снимка,не си много пpитеснен май......

за лъжливото овчарче, на което накрая, когато заговорило истината, никой вече не му вярвал.

..натъжаваш Нинова с тези определения..

БОКО ЛЪЖЕЦО Е ОСЪДЕН, МА

На тема лъжи нинова е в "Б" окръжна група, а Тиквата е във висшата лига!

Затвори българската,тя е външна,и ти нали си премиер на БГ,или си само проформа? Кой управвлява БГ реално? Този не може едно важно решение да вземе,а уж е премиер. Президентът Радев предизборно обеща,че като спечеливеднага праща армията на границата,но и той се подчинява на ЕС.

Смешни хорица са онези, дето едно време чакаха капитализма да изгние, а днес Бойко да падне от власт..

той изгни и се трансформира във фашистка глобалистка диктатура.

Кое му е смешното? Т.Живков нямаше алтернатива, а сега Бойко и той няма и това ми го разказват пак същите хора, само от идеологически ценни станаха европейски ценни, но са си все същите шумкари.

И от север влизали! да бе викингите влизали преди 1000 години,къде такъв късмет,след което влизат германци и руснаци пак по-добре отколкото турци и араби и афровикинги. В Брюксел като им кажеш южна граница те приемат само Испания и Италия и може би Гърция, България липсва в сметките им. А че нямаме т.н. бежанци ги спира Ердоган явно има други мечти и планове за българия , а не заради ББ.

Настоява, настоява наш Бочко и Меркел ще ни върне 40-50 000 джагала. После и другите западни страни ще върнат 40-50 000 и дотам с Бантустана. Ще станем джамахирия, а Тиквата ще ви е султан. Ще си пият кафето с приятеля му Ердоган и ще си живеят живота.

Борисов, защо излизаш с ясно становище три години след мигрантската криза?! Досега къде беше?! Или има промяна в инструктажа от Франция и Германия?! Къде са оградите, които щяхте да строите?! Кой ще върне преминалите, като стада диви животни, през Европа?! Без паспорти, без каквито и да било документи за идентичност, мъже - представящи се за деца, ...Или пак си разтягате локуми, ама проблема си остава нерешен. И ЕС да престане да ги ''извозва/ спасява'' с кораби през Италия и Испания, за които плащат европейските данъкоплатци. Г-жа Шмекер, като започне лично да плаща, за тяхното ''отглеждане'', тогава, ще я видим, каква е гостоприемна. Да, отглеждане, тези - цивилизация не ги лови! Интеграция и демокрация са популистки думи, измислени за заблуда на обикновените хора, а се възползват само ''онези с правата'' от тях! Хайде и малко задължения, за тези ''неканени гости'' да има?! На вас политиците ви е лесно, да не би да вадите парите за издръжката им от джоба си?! С чужда пита, помен се не прави! ; )

Г-жа Шмекер сега ще разчита на украинци,все пак са бели и християни и имат професии.След 2СВ геманците приеха стотици хиляди испанци,португалци и италианци,след това турци за бачкатори,след това българи,румънци,поляци.......сега мюслета че е по-евтино,но се усетиха почти навреме. През 2015 Меркел ги избираше през интернет по образование,възраст,езици,професии и след това изпращаха Луфтханза да прибере избраните от летището на Бейрут напр.