Коментари - Борисов нареди работата по Стратегията на детето да бъде спряна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом бати Бойко е един от най умните в ЕС то жалко за този съюз дето са го измислили европейците

Борисов нареди това,Борисов каза това,Борисов се разпореди да се направи това!!!Ние сме някаква република с полезни изкопаеми или сме някакви зомби дето ни управява един БАТМАН???

Мръсен долен боклук...българоубиец Борисов. Няма ли да умреш мръсно куче, да ни отървеш от себе си?

на лица станали приемни родители се изплащат по 700 лв. на дете за месец ако не се лъжа, докато детските на едно дете, отглеждано от родителите си е под 50 лв. на месец Ако има умен чиновник да вземе и да обърне сумите, така, че биологичните родители на едно дете да започнат да получават по 700 лв. на месец за отглеждането му, а на приемните такива да се дават по 50 лв., колко кандидати за приемни родители ще се появят? Не говоря за семействата, които желаят да осиновят дете, при положение, че нямат възможност за създаване на свое, по една или друга причина!

Пътят към Ада е осеян с добри намерения. Подобно на Истанбулската конвенция, така се пробваха и със "Стратегията за детето", ако мине номера. Идват избори и го отложиха, но бъдете сигурни, че ще се пробват отново! Едва ли има българин, на когото в семейството му не са му се карали или не е отнесал някой шамар! Е, живи сме все още, а някои са хапвали и филиии с мас! В никакъв случай не подкрепям насилието, под каквато и да е форма, макар че за много деца и филията с мас е форма на насилие. Но в отношенията между родител и дете трябва да има някаква йерархия, иначе децата ще командват родителите. На всеки от анонимните въпросници, предназначени за децата, пише следното: "Всичкки права запазени @ 1967, 1997, 2004 от Роунър Рисърч (Rohner Research) Последна ревизия (юни 2004 г.)" Предполагам става въпрос за американския професор по психология Роналд Роунър (Ronald Rohner), който миналата година беше гост в НБУ. Важно е обаче да се знае, че българското общество е много по-различно от западните общества. Културата е различна, стреса е по-голям. В България от край време често различни поколения живеят в един дом. Ако в други държави училищата предоставят възможност за допълнителни дейности, то в България всичко това трябва да се поема от родителите. В други държави има програми в училищата, в който се занимават и ппомагат на изостаналите деца, а в България няма. В България за всичко се грижи и плаща родителя, докато държавата много често никаква я няма. Опитвам се да кажа, че не може просто да се вземат едни списъци от едно общество и да се приложат на друго, което е в пъти по-различно. Това е и причината българите да не могат да възприемат случващото се в Норвегия - просто норвежкото общество е много по-различно. Липсата на слънце също се отразява, не случайно там гледат лампата на щастието...

След палана Ран-Ът, сега и план за децата. Много ми е интересно как ще приложат този план при ромите... В България всеки си прави експерименти! Иначе и финансовите възможности са различни. Ако не си корумпиран, ако не злаоупотребяваш с фондове, нищо не става от тебе в повечето случаи.

Нека не за равяте имената на юдите които се опитват да вкарат истам улската ко Венеция през задния вход. - СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ГЕРБЕРСКА ПАСМИНА

Содом и гомор, градове юдейски...

Яка параноя ви тресе, братлета!...

От чалгаризирана България и чалгаризиарни политици нищо добро не очаква бъдещето на България.

Защо у нас не се спазва дневен режим за децата. Защо родители и баби отиват в Мола девет десет часа вечерта с малки деца и никой нищо не им казва.Трябва да бъдат глобявани за това. Особено бабите, цял ден какво са правили че отиват късно вечерта с внучетата да пазаруват. Вдигат страшен шум и не се наблюдават.

Като гледам какви откровени дебили ,не можещи да вържат две смислени изречения и с обща култура на шимпанзета растат в днешна майка България, започвам сериозно да се замислям колцина родители успяват да си свършат добре задачите като такива. Защото, хайде стига сме се баламосвали, всичко това идва на първо място от семейната среда, не от "демокрацията", чалгата, гей-лобитата, ЕС или управлението на ГЕРБ.

И какво предлагаш уважаеми докторе? Да ги водим на частни уроци при теб ли? Или да ги напъхаме в детските селища, където ще им се преподават законите на глутницата? Да най-добре така да стане: 1. Родителите в затвора за да могат да бъдат охранявани от престъпниците, които са по улицата. 2. Децата в детски селища под въоръжена охрана. Най-добре да е армията, която май май я няма, но нищо де ловците ще свършат тази работа. 3. Не обезпокоявани (то не че са били някога де) остават на свобода престъпниците и ържавният апарат. И всичко е точно.

Статуквото, тоест управляващите, определят средата в обществото и до голяма степен в семейството. Един прост пример за простаци като теб. Ако утре приватизират фирмата, в която ти работиш от 10 години, и след това ти е трудно да си намериш добре платена друга работа поради фактори, независещи от теб, средата в твоето семейство ще се промени значително.

ДАЗД е проект за крадене на пари,а самата стратегия не е нищо друго освен една ГОЛЯМА ИЗМАМА.То е ясно че това нещо няма да устой пред недоволството на хората.Ако ли решат все пак да я прокарват ще падат правителства...Аман от продажни управници и предатели слуги на еврогейския съюз.

сме в очакване да Нареди възкресението на Исус !

Отново предизборен номер за да възвърне популярността си. Сплашват народа, а после премиерът-слънце се намесва и с твърдата си ръка отменя Стратегията. Ох. боже!

Гафовете на ГЕРБ нямат край а Еднокнижния продължава да се прави на много як и си мисли че всички му се възхищават и че го боготворят. Толкова е прост че дори не може да разбере че всяко негово появяване предизвиква вълна от насмешки и подигравки.

правят се едни закони, известяват ни и като гръмне скандал се скатават нашите мили и родни неуважаеми управляващи, следващата стъпка е да се покрият дълбоко и после тихомълком да приемат глуповати и неработещи закони, затова да си ходят веднага,ама веднага, щото всеки ден в държавата има големи скандали,стига вече,изморени сме от некадърници във власт и големи доходи за тях, а ние сме като паднали в пропаст - няма дъно,баста и оставки

Проблемът драга Темида е, че приеме ли се това нещо (особено в този му вид) то ще заработи над всичките останали нормативни документи. Или с други думи ще стане нещо повече от конституция та на Ържавичката.

Знае ли някой БХК на какво основание са в БГ?

Б.Хел.К-т ,вън от БГ.Това е троянски кон.Агенцията да се закрие и всичките на съд.

Да се закрие ДАЗД! Да се разследва дейността й като като генератор на стратегии, застрашаващи целостта на гражданското общество. Да бъдат уволнени и наказани държавните чиновници, на които сме плащали, за да служат на Сатаната. Българското семейство няма да допусне кражби на деца.

Аз виждам , че това Правителство Изчерпа себе си и е време да си свали каскета от пирона и да си ходи ! Чао Борисов и никога да не Управляваш България ,сякаш не разбра че Българите не те искат ! Свобода на словото , свобода на вероизповеданията , свобода на Семействата и вдигане Стандарта на Българина , ГЕРБ са ГРОБ !

Защо след протест , винаги глупоста се изчиства ? Може ли веднага да се разбере че това е ненужен закон и не зачита правата на Родителите ? Спрете да приемате ненужни и неактуални закони !

Разбрахте ли сега защо Путин подписа без бавене закона за ограничаване и контрол на НПО-тата и за изкарване на светло произхода на парите им? Щото гадовете с парите така прокарват гнусните си идеи и пъклените си планове, зад които се крие безмерната им алчност и желание за власт не само над джобовете на хората, но и над душите им.

ама мноо сте прости, честно :) борисов бил спрял... а кой започна тази работа? няма кой друг, освен борисов да е! защото като прай министър той отговаря. министерски съвет, ръководен от прай министъра взема решения и работи в една или друга област. министрите получават задачи от баце, отчитат се на баце. Това си е тяхна вътрешна работа и не ме интересува. все едно - левият крак стъпи на улицата, но главата категорично му забрани, затова кракът се върна обрано на тротоара...

Например отнемане на раздадени бонуси, за постигнати високи резултати? Или порицание с позоваване на експертите, които са работили по документа......

За Националните предатели има само едно възможно наказание, а те са продажници и то такива, които продават деца с Идеални цели. Да им се Отнемат децата и да ходят да си ги търсят през съТ ебната система. Искам да ги видя тогава каква песен ще запеят.

“Най-добрата среда за детето е неговото семейство. За всички нас е важно да имаме общо разбиране за развитието на следващите поколения българи", контрират пък от социалното ведомство.” Това, което казва първото изречение е точни така! НО!!!!! Вие гадни мръсни ид.оти, служители на разни педера.тки организации, не се водите от това, кое е добро за детето! Вие се водите от корупционни схеми и сте готови да продадете и майките си, само и само да получите приходи, обещани ви от гейс.ите структури. Вие не се интересувате от това, детето да расте в здрава среда и да стане нормално мислещ човек. Вие искате да разбиете семейството и да направите от децата една биологична маса, която да не си знае пола, да не си знае интереса, да не може да мисли, да не може да обшува нормално, а само да слуша и да изпълнява исканията на шепа мазни дърти педерунг.ли от Брюксел. Затова си пишете и се мъчите да прокарате разни стратегии, конвенции и тем подобни глупости, които ви налагат разни дъртофелници и некрофили от майната си. Проклети да са стратегиите ви, конвенциите ви и всичките ви простотии! Проклети да сте и вие мръсни продажни бокл.ци!

Проклети да са!

Ясно е, че само протести оправят нещата! Който иска нещо- на площада!

Баце го раздава преизборно. Иначе пак ще правят каквото си знаят, но зад гърба ни.

Мутро двулична, на цялата герберастка смрада ви е много добре известно какво представлява изродската страгетия, подкрепена с 1 милиард и 200 милиона лева от норвежките умствено болни джендъри, на които вие се надявате на пай! И един куп ненормални и гладни хиени, плъзнали по НПО и социални служби, готови за няколко сребърника да лъжат, мажат и отнемат деца на нормални люде!

Но мангалите няма ди ги закачат. Аз имам предложение норвежците да вземат парите, които смятат да ни се отпуснати за тази "стратеги", но заедно тях да получат всички малки мангалчета, че дори заедно с родителите им.

Добре, че спряха тая "стратегия" , защото иначе всички домове най-напред биха се напълнили с малки мангалчета. И тогава щахме да храним не само дъртите мангали с помощи, да издържаме и деццата им, но и да им осигуряваме педагози

Това, че държавата се стреми да изземе децата от родителите им, са някакви пълни параноидни дивотии. За какво да ги взема? За да висят на държавни дотации? Коя държава може да има интерес от това? Явно феновете на теориите за всеобщата юдо-масоно-илючинатско-билдербергска конспирация срещу Kletq Maqka Bylgaria тотално са изперкали вече!

ама трябва малко поне да можеш да мислиш, за да разбираш подобни конспирации... това явно не е силна черта на много българи

Абе Пешо ти поне малко да се беше информирал за случая. Или НЕ можеш да четеш Нитше 1. Вече има иззети деца от родителите им и то БЕЗ все още да е приета тази така наречена стратегия за "Продажба на Детето". "След смъртта на съпруга й, жената останала без средства Даниела Колева успя да върне трите си деца, след като в продължение на ДВЕ ГОДИНИ води съдебни битки с държавата. Те й бяха отнети от социалните и дадени в приемни семейства. " "Социалните от смолянско отнеха новородено момченце от самотна майка, която нямала лека кола. Обяснили й, че ако малкият се разболее, в селото им нямало лекар и тя нямало как да го закара до болница в Смолян." 2. Приеме ли се това безумно четиво Всички съдилища ще почнат да изповядват гореописаните Теории на конспирацията, които ако се разчетеш Пешо ще видиш, че са ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ (сега, в реално време) и са далече от Теорията!. 3. Вероятностните величини са стриктно описани в този документ и то със Вменяване вина на родителите!

искам да знам мен като какъв пол ще ме запишат по конституция в най-новите паспорти на биг брадъра натъпкани с биометрия. родител 1, или родител 2? :-)))

?

е в забрана и изгонване на всички неправителствени организации от територията на БГ , имаме си достатъчно правителствени да ни решават въпросите

Тъпня е това "в резултат на спекулативни интерпретации" защото щом един текст поражда възможности за противоречиви интерпретации, то значи, че той е преднамерено нефелен. Още повече, че за последните години се доказа, че държавата е враг на собствените си граждани и естествено никой не й вярва.

на Борисов, с което взема страна на родителите и гражданите и с това печели доверието, разбира се и гласовете им! Което е истина, истина , този път овреме спря чиновническите безумия и поуспокои надигащото се недоволство на хората от тази безумна "стратегия" на чиновниците , а чрез тях и от управляващите!

до изборите, нали така?!

Спекулации и манипулация, ама народа прост. Кво да се прави

Временно, да минат изборите. Да не мислите, че соросоидите ще се откажат. :-)

Брей, де така да е слушал за всичко народът си, а може би иска да каже, че народът трябва да излиза на протести за всяка идиотщина тяхна и тогава ще има резултат? Или е само предизборно......

Баце нареди ---веднага започвайте да правите деца , матряли прости!:))))))

тази работа със стратегиите в страната са само глупости и начини за точене на пари от бюджета и незаконно обогатевяане на определенми групровки за сметка на хората, така че не само тази, но всички стратегии трябва да бъдата спрени

Ей така се получава, когато не слушаш какво ти казва един бивш конституционен съдия – да „хвърлиш кърпата“. От тогава насетне на премиера въобще не му върви, а работата май стремително отива към предсрочни избори. Едва след като ГЕРБ бъде изметен от властта, ще стане възможно да се дири персонална отговорност за престъпленията срещу народа и държавна измяна.

Защо ДАЗД отказва да разкрие организациите, с които са работили по изработка на стратегията? Сигурно защото ще излезе наяве, че това са същите джендърски организации, които защитаваа Инстанбулската Конвенция и искаха да я прокарат през министерството на правосъдието

А финансирането защо не се каже от къде е?

Тази стратегия се изроди в скрита форма на налагане на джендърастията!

Ни е защото са работили всички НПО ,също като ИК. Държавата нищо не дава на децата ни,дори и детски не сме получавали,защото сме били надвишили дохода ,а те да се разпореждат с родните ни дечица.Българина си обожава децата,за тях работи денонощно и няма да стане ,,норвежки извратен модел,,

Правилно!

такива приклякащи на "обществените реакции" ги гледахме преди 3 години във Великобритания... която е на път да стане просто Британия. Та ние като не сме велики не знам какво да очаквам. Плурализма и свободите да излагаш политическите позиции е чудесно нещо... но това, че има негативни обществени реакции не означава, че трябва да спреш работа, а да намериш представители на тези обществени групи и да ги включиш в работата!!!!!!! FFS !!!

Ти имаш ли деца?

може би да, може би не. нямам желание да разкривам в публичното пространство лична информация. Ти защо питаш? Предоставям ти възможността да приемеш въпроса ти за риторичен.

Защото има два случая: 1. Ако имаш деца - ти нормален ли си да приемеш такава Стратегия?! 2. Ако нямаш деца - какво те бърка изобщо и какво даваш мнение за нашите деца как да бъдат гледани?

и всички ще разберат лична информация за анонимният коментатор, ха-ха

Kak she ima nali e djender.

Той обича чуждите!...Б.Б.се пази от ,,народната любов"преди изборите.и за това не иска нови фронтове.Това все пак е по-добре от някой нов крив макарон като онзи дето си го натресоха французите.

Не бих се притеснявал толкова за Великобритания. Те са на път да се измъкнат от новия Коминтнерн - ЕС. Доколкото гледах, икономиката им даже леко се увеличава на фона на забавяне на растежа в останалите евро-соц. републики. Относно обществената реакция - уверен съм, че ако се постави на всенародно гласуване, измислената стратегия ще получи над 95% - НЕ. Смеят ли г-дата от ГЕРБ да направят такъв ход преди избори?

Ние спираме те я пускат. Отнемането на децата вече е в ход, защото тъй наречената агенция за закрила на децата работи за закриване на семейството и свободната личност по норвежки модел, а джендърските организации вилнеят в училищата с анкети, телефонни линии (с номер като на Барневерн 116 111), психолози проучвания и "иновативни" методи на възпитание. Както джендърската идеология като беше спряна се оказа, че тя си действа с подкрепата на държавните институции. Децата са под атака промиват им мозъците и искат да ги направят врагове на родителите си, родители нъдете внимателни и пазете децата от всички партньорски организации на ДАЗД

Да, пазя си децата, не си пускам на училище. Това е единственият начин да ги опазя от тези

ти деца имаш ли? А сигурен ли си, че в училище имат какво да промиват в мозъците им? Ако ти като родител не може да влияеш на децата си и не си ги възпитал порядъчно преди да ги пратиш в училище какви точно претенции имаш към педагозите, джендърите и пр., които са получили от теб бял лист хартия?????

Ти, коментаторе, май си трол, или си много глупав човек. Ако можеше един родител да научи на всичко детето си, преди да го пусне на училище, то тогава защо изобщо да го праща на училище?

Това е уникално – започва се нещо, уж добре премислено предварително, уж в интерес на децата и обществото, а се спира поради силно обществено недоволство. ГЕРБ не разбраха, че не трябва да правят закони – те не само че нямат капацитет за това, но са нравствено изкривени, нямат необходимото съзнание. Оказало се, че много от заложените положения са противоконституционни – нищо ново под слънцето на ГЕРБ, обичайната им практика е такава. По-скоро трябва да сме щастливи, ако те случайно направят нещо съобразно конституцията. Интересите на ГЕРБ никога не са съвпадали с интересите на българските граждани. Постепенно през годините ГЕРБ се превърна в партия на едрия капитал и това е основната причина за тоталната бедност, на която е подложен народа.

Да, много добър въпрос - Ако беше наистина ТОЛКОВА добро за децата, защо родителите така скочиха и казаха, че са готови да се бият до смърт, за да предпазят децата си от това нещо?

Децата са като нива и ако не си я орем и засаждаме сами други ще го направят но тя вече няма да е наша.

Гледам, че тука има трима, които харесват Борисов. Можете ли да споделите какво точно му харесвате?

Я да позная от един път - парите му.

Той е по-малкото зло .Я си представи ,че си натресем някой Макрон?

Интересно е да се разбере,каква част от европейските субсидии отиват в НПО-тата. И какви европейски средства получава социалното министерство за тази "Стратегия"

Пържи се в собствен сос от приятелския огън ТОЙ(да се свети името МУ) От една страна народа ГО мрази, и по всеки начин се мъчи да устиска още някой друг ден пустата власт,от друга "началниците"МУ вадят кирливите ризи и го натискат да приема разни джендърски конвенции и стратегии... А и как да откаже - ха МУ резнат фондовете,дори неговите калинки ще го разкъсат - няма от къде да гепят и с гербероизЪма ще е до тук.....

И все пак държи кучето не се дава ;))))) Много ме кефи как при лек отпор и сменя позицията :))) Това е като в детската градина, ако неколко деца неискат да се играе дадена игра се избира друга :)))) Ужас няма стратегия няма политическа воле, пълна пунта мара

Добре е ,че се върти защото от твърдоглави идиоти дето си шетат само на ината са пропаднали не една държави.

Човек като чете такива новини, а и като гледа коментарите по-долу стига до извода, че хората не са прости. Не. Те са МНОГО, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ПРОСТИ

За какво по-точно говориш?

Говоря за това, че от коментиращите и плюещите едва ли има 1% които изобщо да са чели документа.. Просто са чули нещо и някой им е внушил отнякъде.

Дори да не са я чели, само като разберат какъв е източникът на тази "стратегия" и им е достатъчно, че да не я искат и да бягат като от дявол!

Само Вие сте го чели явно... Да се слави името ви! Мен малко ме интересувате Вие, повече ме интересува на практика какво се случва в училището, респективно с дъщеря ми! Това ми е ОСНОВНАТА ГРИЖА ДНЕС! Ай сиктир, бе!