Борисов на парламентарен контрол за първи път от 11 месеца

Борисов ще отговаря на въпроси за посещението си в Москва и срещата му с Путин

Обратно в новината

Коментари - Борисов на парламентарен контрол за първи път от 11 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-после Б.Б. ще отиде в Парламента да отговаря на въпроси. Това е сензационно ! Колко време мина, а никой не разбра какво е правил в Русия, заедно с голямата свита.

Парламентарният контрол не е ли задължителен? Как така 11 месеца не се е явявал на него!

А,стига бе!

ще пита?

Шило

Дано да е отишъл поне на някоя постановка в "Большой театр" . Или в "Третяковската" галерия

И точно на Кутев ще отговаря ??? Смех ...цццц

КАКВО ДА ОТГОВАРЯ, НИЕ ВИДЕХМЕ ,ПОСТИГНАТОТО НЕ Е ....НУЛА , .....ДВЕ НУЛИ Е !!!!

Борисов и целия парламент е трябва да отговаря на въпроси на хората, като това направи Путин в Русия.

Ех, днес ще бъде радост за Корнелията, да види на живо г-н Борисов!

"Точно на вас ли ще го кажа?" Само за този отговор пред журналиститите,заслужава искане на оставка.

Ако не му харесва.....да фърля кърпата.

не пред Кутев само... пред всички нас (в това число и пред теб) трябва да отговаря! Не си ли го осъзнал(а) това!?

Няма да спомене ,че са му дали билет за ...финала. какво друго да постигне? Здрависа се и ,,посегна,, на Путин..това го видяхме.

Че точно пък там ли трябва ,,да го изтърси,, ,бе?

Радост за гербавите свине. Боако Тиквата в парламента. Значи наистина скоро ще бъде свършено с тази тиква.

Имал ли е мандат от НС да се извинява на Путин в стил- "Дядя прости засранца" ?? Трябваше да носи със себеси някакъв меморндум за намерения,който да включва българските предложения за съвместна работа в икономиката,търговията и културата. Така той каза само какво ние искаме и нищо не предложи. Така не се ходи при Путин. Няма ли съветниците,които да познават подробностите във връзките с Русия ???? Ей,има много руски кадри тук,ползвайте ги. Иначе не постигате нищо.

Хахаха, хайде сега хвани пак дедовия и не в устата

Няма да дойте!:))))) Спешно, неотложно, съдбоносно и кръвоносно важно МУ е-----веднагически да пътува за Симитли!:)))))

Какво е постигнал? Ами погледнете руските медии и ще се изненадате как ни се подиграват! Някои наричат визитата му "унижение за България". Други неприкрито твърдят, че "поведението на България напомня поведение на проститутка"! Посрещнали са го хладно още на летището и са се държали унизително с него през цялото време. А вече друг въпрос е, защо ние българите позволяваме изобщо да ни третират по този начин и защо изобщо позволяваме думите "България" и "проститутка" да бъдат в едно и също изречение! Ако бяхме гърци, подобни медии щяха да осъмнат с поредица от съдебни дела!

Той вече мрази рисуването---покрай Комарницки!:)

е докъде сме стигнали, старши русофили да се обясняват на младши русофили ..

Борисов няма уважение не само към депутатите! Журналисти, депутати, всеки гадае, тълкува, щото е много обидно за Борисов, под достойнството му е да обясни, две думи да каже нормално!

Това, което е постигнал със сигурност е било без презерватив и вазелин, а само големи наиници може да очакват резултати след 9 месеца.

С Путин се е договорил за газа, като с Макрон и Меркел за шофьорите.

Както разбирам , това което в същност го и знам е , че другаря пожарникар не обича да дава отчети , а обича да е началник и да се таралежи с простотията си. Знам и какво постигна в Русия - съкращаване на посещението си , но не знам от коя страна беше направено това. Дано не е бил наритан , защото е много унизително за държавата ни , за него няма проблем , защото той рецептори за такова нещо няма.

Срам ме е от този невеж натрапник!

Излъга Путин, че всички българи много го обичат него и Русия. Ако може русофилите се научете да не се изразявате от името на всички български граждани. НЕ малко българи сме на мнение, че да правиш бизнес с руснаци означава да си с единия крак в гроба. Примери за такива бизнесмени, които не са доживели до старини много. Та при статистиката, че сред бизнесмените , работещи с руснаци убийствата са много повече отколкото при тези работещи с немци е нормално да си съставиш мнение, че руснаците възприемат убийството като неразделна част от решаването на бизнес спорове. Колкото и да ми обяснявате , че Русия е демонизирана аз лично няма да рискува за да ви проверявам теориите. ТА не обобщавайте колко много обичаме руснаците и как ще си счупим краката да работим с тях, защото това просто не е вярно.

Подгряващата група отдавна се отчете,а звездата на концерта си мълчи.

Какво има толкова за обяснение? Путин привика умника да му каже, че с ЮП ги е набутал с едни 800 млн Евро и отърване няма! Матряла ще плаща!

Някой да те кара да правиш ''бизнес'' с руснаци , та ползващ повода да си изливаш жлъчката.

Никой не може да ме накара да правя каквото и да е. Просто изказвам мнение да не заблуждавате руснаците, че всички българи много им се радват. А вие ако искате си ги лъжете.

А сетих се, защото му е обяснил, че ако не си платим лично ще заповяда да го намажат или почерпят с чай, а след това ще плати на българските медии да обясняват, че това е поредния опит да се демонизира Русия...

Безсмислено. Началниците са на вън.

Ауу бизнесмен номер 1 , най-богатият в България да не кажа сред всички политици в Европа щял да говори....ау ау ау ау в транс ли да изпаднем, какво да правим, ние поданиците му

Е не е честно така - нека първо си зададат въпросите и да дадат време на посолството на сащ да напише отговорите - иначе борисОФФ може да отговори само с едно изречение - правих това, което ми наредиха от сащ !

Днешния ден ще бъде обявен за национален празник на Парламента! Поради историческото посещение на премиера на РБ. Щял да отговаря на въпроси. Дано депутатите разберат нещо. Ние (народът) нямаме проблем, защото "сме тъпи и затова се разбираме с него" (цитат от мъдрите постулати на Боко).

Едно голямо нищо е постигнал! Каквато е цялата му политика и на вътрешно и на външно ниво. Какво мислите че е постигнал заставайки срещу един от най-силните политици в световен мащаб. И то когато преди години нашио се е бил в гърдите че е спрял всички руски проекти. А сега е бил на крак там Смешна жалка картинка.

Не, беше на мач в Украйна ... и с това се обобщава всичко - гледаше и люпеше снимки, докато народа му плаща сметката, а другите играят ! Реално това обобщава и управлението му !

Презиидента ни искаше "Български поток" , премиера ни искаше " Турски поток" -за благоденствието на Турция понеже е с фес.... СЕГА ЩЯЛ да отговаря...........Нашият премиер казва едно , готово ще праим, Руснаците казват няма нищо договорено.....Патока за какво ще отговаря?

И какво ще разказва пред парламента? Какъв елегантен шут изяде от Путин ли? Тва го видяхме сички и не е нужно да го преразказва...Но сигурно ще докара от девет кладенеца вода, та да доказва колко успешна е била разходката до Москва...Тя неговата стана "Дойдох, видях и се ос..х"...и това е ясно на всички...

Няма какво да отговаря. На всияки е ясно, че беше там да си протърка наколенките и да лъска чепиците на путин. Обичайното поведение за български държавник.

ОСТАВКА НА МУТРАТА, НЕ ТУТСКИ ПОТОК, ИСКАМЕ НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ТУРЦИЯ........ИСКАМЕ БЪЛГАРСКИ ПОТОК/

Разгеле, ще се появи в Парламента, което е длъжен да прави когато има да отговаря на въпроси! Да му се отчете двоен надник! Щото тоя "парламент" не го базари за нищо! А и има ятаци, които го крият и оправдават за неявяването Му...

Никой в нищо не съм убеждавал лично. Имам си лични отношения и дейности с руснаци и не се оплаквам от тях. Другото към мазника , ако обичаш , както всъщност и си го направил. Аз също не съм го упълномощавал и нямам никакво желание да ме представлява. Най-малкото той.

Бай, бай бай Борисов!

на това мнение, не правете бе! Свят широк, "честни" бизнесмени колкото щеш! Пазарна икономика, братчед, правиш бизнес с оня, с когото ти е изгодно. Ако не можеш, духаш супата или пиеш една здравословна студена вода...и живееш дълго и съвсем природосъобразно...

Ако Русия води срещу Германия и Франция хибридна война, то с нас си води истинска. Множество българи бяха избити по време на прехода, част от тях от представители на руски капитали. Никой българин не може да се чувства в безопасност ако реши да отстоява българския интерес и той не съвпада с руския. Затова е крайно наложително ДА НЯМАМЕ НИКАКВИ ТЪРГОВСКИ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ. Газовите доставки да ги договарят немци, тях руснаците поне не ги избиват. Няма как да очакваме балансирани договори с хора, които заплашват с убийство. Всеми подкуп или ще бъдеш убит. Това са предложенията от страна на руския бизнес. Преди да почнете да ми обяснявате за Достоевски и Менделеев ще ви обърна внимание, че руските олигарси и политици не са станали богати и не са на власт защото са написали роман или имат достижение в областта на науката.

За всеки случай разбери каква е противоотровата на новичок. За всеки случай.

как хубаво го казваш бай Борисов ! БАЙ...учтива форма на обръщение, даже потретена...браво !

Да се запише в историята на НС сакралната дата 08.06.18г! Самият Той,се откъсва от проблемите на Света и тези на Зап.Балкани в частност,за да си загуби времето,посещавайки Върховният по Конституция властови орган-Парламента. Какво е "постигнал"в Русия ли?-нищо не е постигнал.Путин е бил крайно резервиран и скептичен,сигурно има защо.Конкретика извън студеното бла-бла,просто няма.