17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е тесен специалист в дейността "морен вода не пия никога!"

Семов навсякъде и досега се рекламира като шеф на несъществуваща катедра в СУ. „Носител на катедра Жан Моне” . В никой университет няма такова нещо като ностел на катедра, още повече несъществуваща в университета. Умишлени езикови и правни манипулации , за да въвежда в заблуждение. И тоя стар политически лисугер ще казва кое е конституционно и кое не. Фарс.

тая дисциплина "носене на катедра" требва да влезе в щангите...

Тоя продава 3 вида „евро” дипломки на килограм , които не отговарят дори на българските изисквания , в комплект с десетина учебничета. „Поевропейчил ” е на хартия за парички 3-4 хиляди души с лекции и семинари срещу Европа.

Тоя продава 3 вида „евро” дипломки на килограм , които не отговарят дори на българските изисквания , в комплект с десетина учебничета. „Поевропейчил ” е на хартия за парички 3-4 хиляди души с лекции и семинари срещу Европа.

Тоя номенклатурен синковец е най-големият хамелеон и прикрит червен агент в политиката. Беше при Лудото Яне, подгъзува на Боко, после се вря при Христо Иванов, накрая се оказа човек на червените и Румен Радев. Това , че е червена пачавра знае всеки , който е слушал лекциите му за ЕС се свеждат до оплюване на Европа и Конституцията, пък като всяка червена пача с е вре и напира все да се уреди в местата , , които плюе -Европа или в краен случай в Конституционния съд . Накрая се докопа на оплюваното място лисугера.

Амъ тоя левент, синчето на Марко Семов нали беше кандидат за президент на изборите 2011, от РЗС...;))) Преди РЗС да изтекат в канала за мръсната вода, начело с Яне Янев, помните ли го, с флашките. Искаха да "уволняват" Боце, после Янка стана съветник на Боце и вече не искаше да го уволнява...

Същият, после канддат за евросъдия от Герб, после човек на Христо Иванов и накрая , след като всички го разбраха, че е червена лимонка се върна при своите от бсп и го изстрелва сега Радев. Общо взето разузнава партии и институции за своите и поръчителите им.

обади бие яки шутове.Моат съвет,като електорална единица,президента /по случайност/ по малко да приказва и да си мери приказките и предварително да осмисля това което ще казва.Щото да не стане в скоро време първия президент който ще предизвика масови протести срещу себе си и ще се иска импийчмънт.Други президенти преди него не са си позволявали такиво скодумия по различни теми.Знаеха как да се държат като държавни глави.Този още говори като главнокомандващ от Българската армия.Военният манталите трудно се обръща и префасонира на приетия цивилен такъв.

Боце ги купи тия РЗС-ари одавна, начело с Янка Флашката.... Първо им разпадна парламентарната група, бяха група само 2 месеца. Купи най-напред тумбака Марио Тагарински и те от 10 станаха 9, под минимума за група в НС.

Старата мутренска схема - единия натиска, другия оправя нещата и прибира парите. Прокуратурата натиска (те всъщност не проверяват Семов, а колегите си, които са постановили отказ за наказателно производство. Дори да се окаже, че е бил неоснователен, Семов няма да пострада, нито ще го разследват, най-малко заради изтекла давност. В случая просто обикновен мутренски тормоз, а и Цацаров не мижа да стане конституционен съдия, сега ще трябва да си плти за посланник някъде.

Този другар преди време "уволняваше" Бойко.... не помните ли....

искаха да уволяват Боце преди Яне да стане съветник на Боце.... вече не искат, утекоха в канала РЗС, както ще стане и с каракачанките....

А-Главата ти е колкото точка!

Радев е идиот, а Боце - наглец! И двете животни нямат място в управлението на Българи, но ние, избирателите и Решетников ги пратиме там. Точка!

Психодесни безумици ...

Синчето на Марко Семов беше от "протонационалистите", предния вариант на сегашните Болен-Варели-Каракачанки. После това "татюфффче" изпадна от каруцата. В този период е останал явно само на длаверките покрай системата за "висшу", требва да се яде всепак! А сега отново допълзя до кокала-кунституски кадия!

Те (РЗС) искаха да уволняват Боце по едно време, пускаха такива плакати по пътните знаци в София. После вожда им Яне Янев стана мъжка секретарка на Боце. От тоя период явно датира и предложението това синче да земе службица в ЕС.

между другото, по унуй време на РЗС и Яне беше само доцент, междувременно се е "професурирал"....

"предложихме го за адвокат в Съда на ЕС", демек "пратихме го в девета глуха"! Явно ББ не подозира, че ние знаем каква е разликата между КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ в България и адвокатче в Брюксел!!!

Даа Борисов и ГЕРБ твърдо подкрепиха и Бокова , но се намесили от Германия и те са подвили койрюка!

"През 2015 г. Министерският съвет предложи Атанас Семов за генерален адвокат в Съда на ЕС - това ли е политическо вмешателство?" - така премиерът Бойко Борисов коментара думите на президента Румен Радев, че целта на прокурорската проверка около предложения от него за конституционен съдия проф. Атанас Семов е политическа." Я виж ти....борисов се припознал като ощипана девойка сред прокуратурата...

Ами че предложението за Генерален адвокат на СЕС си беше чисто политическо, а Семковчето тогава направи всичко възможно с приятелските си връзки, интриги и други долни номерца на каквите е способен, да се докопа до това предложение, защото искаше да избяга от България, тъй като в прокуратурата вече имаше преписка за неговите престъпления във връзка с частната му магистратура, която също така престъпно беше базирал в Софийския университет. Та бягаше момченцето от правосъдието, защото добре знаеше какви ги е забъркал. Но ...спасиха го пак неговите корумпирани приятели, пък и той добре им се отплащаше със солидни сумички, които прибираше в частната си практика от фирмата си за магистратурите ... Абе странно защо този чисто криминален казус се омесва в политическо тесто!???? Защо не позволят на прокуратурата наистина да осветли дейността на този (да ни е честит) новоизпечен конститеционен съдия, който няма хал хабер от конституционно право, и няма нито ден съдийска практика? Нека видят хората какво е вършил ... за да се убедят и какви ще ги върши в съда занапред ...