Борисов към Москва: Спрете да шпионствате в България (видео)

България все така решително ще отстоява националната си сигурност, категоричен бе премиерът

Обратно в новината

Коментари - Борисов към Москва: Спрете да шпионствате в България (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то България е най бедната и нещастна страна заради запазените бандити руснаци натрапени от времената на съветската ера на КПСС и БКП,но България е интересна като територия,природни богатства,климат,минерални извори,плодородни земи,това го ценят както българосъветските мафиоти мошеннници,така и цивилизованите и културни народи на САЩ,ГЕРМАНИЯ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ФРАНЦИЯ и искат българите да се освободят от дългогодишните предразсъдъци от диктаторските времена на БКП ,която е филал на КПСС на МАСВА!

кой се интересува от най бедната и нещастна България?

74 годишен Джеймс Бонд снима военната ни техника. Ако беше сър Конъри да го помислим за някой нов екшън. Ама не е! Що за чудо ни презентираха баш преди изборите? Странен ПиАр!!!??? Много е закъсал Винету явно

"пpeз 2009 г., “шпиoнитe” Яни Янeв и Лилянa Гeшeвa бяxa изцялo и oĸoнчaтeлнo oпpaвдaни oт Bъpxoвния ĸacaциoнeн cъд, припомня defakto.bg.A пocлe ocъдиxa пpoĸypaтypaтa пo Зaĸoнa зa oтгoвopнocттa нa дъpжaвaтa зapaди гoдинитe peпpecия и oвaлвaнe нa дoбpoтo им имe в ĸaлтa. Taĸa нa 8 мapт 2013 г. Coфийcĸият гpaдcĸи cъд пocтaнoвявa ΠPБ дa зaплaти нa Лилянa Гeшeвa 50 000 лeвa зa нeимyщecтвeни вpeди вeднo c лиxвитe ĸъм тяx." Сегашният "шпионски скандал" нещо затихна. Дано и сега да не осъдят държавата, която да им плаща с наши пари!

Артър Конан Дойл, чиито многобройни шпионски романи са написани под мотото - „Няма нищо по-измамно от прекалено очевидните факти“.

Бойко ,че си прост прост си,че си еднокнижник еднокнижник си ,но преминаването ти в политически и човешки план в ПРОСТАК е видимо ,като пандемията от Корона бактерията.Едно браво Борисов от Русия и Турция ,че с нашите 3милиарда пари им построи през България,,Турски поток" с руска газ за ЕС.Ти си истиски европеец анти българин на този пост след Освобождението ни от турско робство.

3 милиарда за руска тръба-дадохме! Нежелан руски реактор-купихме! Руски монопол на горивата-съхранихме! А сега ревем, че ни подслушвали!!!

КАКВО ЩЕ НИ ШПИОНИРАТ БЕ МУХОБОЙКООО ??????? ГОЛИЛЕ НИ И БЕДНИ ГЪЗОВЕ ЛИ. ??????

Според мен Боко е по-голям руски шпион от тия всичките. Руснаците са майстори на шпионирането и могат да подхвърлят трохи, колкото да поддържат имиджа на Тиквуня. А той да им пее направо с тайните от Брюксел още преди да са гласувани. Иначе до сега щяха да го опапкат и сменят.

Оле-оле! Москва така му обръща внимание.Тя трябва да се сети кой е той.

Иван го хванаха близо до Руското посолство и Гшев каза че това е доказателство че се страхува и го арестуваха, ах Местан се кри два дни в турското посолство но е невинен

Тъй като в междунарадните отношения съществува понятието реципрочност, след нареждането на нашия министър председател на Русия да не шпионира България, дали г-н Генерала Борисов е наредил 1.на българските служби да не разузнават Русия 2.на сащ ,Турция и другите съюзници от НАТО да не разузнават България

Антоне не само че не знае Български но като генерал трябва да знае че чуждите държави включително и Русия РАЗУЗНАВАТ България ,

тоз галфон за английския му се смяхме(за липсата му де), а той и по български уроци трябва да взима.. шпионирайте се казва другарю Тиква, а не шпионствайте..

Един кандидат депутат оправда единия си апартамент с предаване на информация към чужди партньори. И никой не го разследва за това. Е вярно, че информацията не е изтичала към Русия, но....

Ей, колко е паднало нивото на руските шпиони. Да "шпионстват" нашата армия, въоръжена със собствената им руска техника. И то снимали с телефони. Срам!

Нали си каратяга ,я иди и ги набии , направи им по една фатка и край с тия шпиони ,яя

СОПРИ СЕ БОЦЕ, КАЖИ СЯ МЪЖКА ПРИКАЗКА, СИМЕОНОВО ВСЕ ПАК СИ ЗАВЪРШИЛ, РЕТОРИКА.... КАЖИ НА КРЕМЪЛ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОТИВОДЕЙСТВА.............. СИЛИ И СРЕДСТВА СРЕЩУ.......... КАЖИ СЯ КОГА ЩЕ ТУРИМЕ ПРАНГИТЕ НА ТУРСКИТЕ МЕКЕРЕТА ФАНАТИЦИ НА Р-ТИИЙП ШПИОНИ У НАС ЧЕ ТЕХНИТЕ ПОДЛОГИ СЕ ЧУДЯТ ДЕ ДА КРИЯТ БАЛИТЕ ТУРСКИ ЛИРИ....... СТРАШНО НАГЛИ И АРОГАНТНИ. СЕГА ОЧАКВАМЕ АКТИВАЦИЯ НА ПРОТУРСКИ ПОДЛОГИ ИБРИКЧИИ НА САРАИТЕ ДЕТО КЪТАТ БАЛИТЕ С ТУРСКИ ЛИРИ ПО ПЛЕВНИТЕ НА СЕЛО... На 4 февруари Ахмед Доган занася в турското посолство “Оня списък “ с българските разузнавачи зад граница . Министър- председател Филип Димитров, а държавен глава - оня, на който сега искат да кръстят площад в София ! Беше ли арестуван и обвинен Ахмед Доган ? Не ! Миналата година Nordic Monitor посочи, че турското посолство се занимава с мащабна шпионска дейност е нас срещу педагози, журналисти и критици на турския президент Ердоган . Според официалният документ , турското посолство е събирало информация за турски и български граждани , за които се смята, че са свързани с движението Гюлен ! Поверителния документ включваше номерата на турските и български паспорти на критиците на Ердоган ! Реакция ? Не !

И ГЮЛЕН И ЕРДОГАН В ЖОПУУУУУУ ЕТИ ТВАРИ, СУКИ ОСМАНОФАШИСТКИ..... ФИЛМА "ОСНОВАВАНЕТО НА ОСМАН" Е ЖАЛЪК И ТРАГИЧЕН ОПИТ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, ПЕТ ВЕКОВЕН ЕТНОРЕЛИГИОЗЕН ГЕНОЦИД НА ТРИ КОНТИНЕНТА, ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИСТОРИЯТА С ЦЕЛ ИЗГРАЖДАНЕ НА НЕЗАСЛУЖЕН ФАЛШИВ ИСТОРИЧЕСКИ АВТОРИТЕТ, ОТНОСНО КЪРВАВОТО "величие" на османският султанат-ДАЕШ, АЛКАЙДА РЯПА ДА ЯДЪТ И ТРЕВА ДА ПАСЪТ ПРЕД 5 ВЕКОВНИТЕ ЗВЕРСКИ УБИЙСТВА И МЪЧЕНИЯ НА ПОРОБЕНИТЕ НАРОДИ. ИЗЧАДИЯ АДОВИ, ВИДЕОТО НА ЕПИЗОД И КЛИПА КЪМ НЕГО ОТ ФИЛМА "ГЕРОИТЕ НА ШИПКА" Е ИСТИНА! А НЕ ИЗМИСЛИЦА ПРЕМИСЛИЦА КАТО ВАШИТЕ ЕВТИНИ ПСЕВДОИСТОРИЧЕСКИ САПУНКИ КОЕТО СТЕ ДОКЛАДВАЛИ ЗА НЕПРИЕМЛИВО??? ТОВА ЕДНОЗНАЧНО ГОВОРИ ЗА БОЛНИТЕ ВИ ФАНАТИЧНИ МИЗЕРНИ ДУШИЦИ.

Бойко знам какво е завършил за разлика от теб. Колкото до твоето образование види се че си възпитаник на кварталната кръчма попиваща хибридните мръсотии на братушките.

А в твоето образование ставало ли е някога въпрос, че съществуват препинателни знаци?

Оди на ходжите и имамите да им........... гълташ клесава проосманска гибрива подлого..

_stankow

И за какво ни е още един мост от Румъния ? Този при Видин-Калафат е вече претоварен от износа на мощната българска индустрия ? Пътят до него е построен ? Северозападът показва мощен икономически ръст, както ни говореха преди да се построи моста ?

Хванаха ни. Как сега ще занесем кокаина на олимпиадата в Япония?

Брани, да не скочиш като Цвети :(

Сведение от един agent provocateur на Очень бальшая разведка регистриран Разбира се,че е най-щастливата държава е ФИНЛАНДИЯ! Като се отчете огромният брой руски туристи, които посещават загниваща Финландия, нивото на щастие и на радост у нейните граждани се покачва неимоверно,особено след като гостите от Русия си отидат! Ако някой е виждал бившия финландски град Виборг, отнет след 1945 год. и понастоящем включен към петербургска губерния на Русия; Градът прилича на жалка руина, ще се разбере защо финландците са толкова щастливи, при такъв зъл съсед! Ние не сме им проблемът на крепостните селяни на лилиПутин Колкото и да се опитват да омаловажат аферата, троловете на лилиПутин това си е факт. Разбираемо е изборите са както се казва утре, а националното предателство носи черни точки. Сигурно няма тайни за руските служби относно състоянието на страната и в частност на българската армия (за това каквато такава сега не сме ние които имаме вина нито Б.Б.). Само че ние сме членове на НАТО и на ЕС. От там постъпва класифицирана информация, която вероятно е основен интерес на руските шпиони у нас. Не мисля че разкриването е дело на българска служба по контрашпионаж, а може би е на партньорска американска или английска от НАТО?

"Виборг, отнет след 1945 год. и понастоящем включен към петербургска губерния на Русия; Градът прилича на жалка руина" аве ти погледни на София и тогава ми квичи ве.

Ха,ха! Вероятно са шпионирали колко марихуана отглежда баба Цуцулана по петричко,защото от 30г. сме разграден двор,а и нищо друго не се произвежда вече по земите ни.

Русия няма какво да шпионира тук, тя и без това всичко знае предвид наличието тук остаряло и само руски въоръжение и символичната армия за един стадион, а САЩ не е развързали кесията си да подяряват на БГ свое модерно.Кога БГ получи F-ките? Престъпи и вече остарели.На кого е предвиден този спектакъл с шпиони,за кито тук нама секрети, освен 4-те бази,които се сканират от космоса?

Дрислю ....

Тоя тиквен водевил засенчва изпълненията на героя на Алеко Константинов....И представяте ли си тези тикви мислят, че ние им вярваме какви са убавци!? И какви са контраразузнавачи с каскети...по сталински!..Милите червенотиквеничковчета!

Ха,Ха, от освобождението гледат на нас като на вилает, той им се моли да спрат шпионажа. Но иначе се е навел за газопроводи.

Привет от Турция? Така и кажи.

Стоят начело на държавата...

Ти си кого интересуваш и на кого трябваш чувал празен?

А от утре ще има най-после рсука ваксина за компенсация.

Единни въпрос: Как след като шпионската група е задържана, единият от тях е пуснат срещу подписка още същия ден? Нещо не се връзва. За такива престъпление дори и да оказва пълно съдействие и ще бъде освободен на деня? Много намирисва и само да не се окаже поредната показна глупост на каскета.

То не е глупост то е поръчка от хазаина-маразматик.

България трябва да съди Каскета за държавна измяна по делото за шпионаж. Както е известно, на т.н. "пресконференция, по т.н. "БНТ", той се изпусна да каже, че групата е била отдавна контролирана, което означава, че е действала под негово ръководство. Значи фактическият резидент е бил каскета? И той трябва да бъде в пандиза? Заедно с другарите си от шпионската мрежа?

Няма нищо да разбереш, тъй като това е объркан сцений от зад океана.Напрапан. Най-важното да бъдат окончателно развалени отношиниата с Русия и няма нръщане назад.

_stankow

Никой не може да ни развали отношението с Русия. Напротив, такива смешни циркове още повече ги укрепват ! Хората винаги вземат страната на невинно оклеветения !

Да видим първо действията на американските окупатори. А после да говорим за руски "шпиони".

Колко неук селянин си ти.

ЕС пак насъска лиялните кучета срещу Русия. Още две седмици

Колко забавно ,каква ли секретна информация шпионират.Най-вероятно какво не можем да произвеждаме и каква не можем да отглеждаме .Списъкът ще е много ,много дълъг,ще трябва много да шпионират докато разберат ,че нищо не произвеждаме ,и не отглеждаме.Само преди няколко дни имаше една огромна шумотевица ,как е разбита и разгромена една печатница за милиони евро и не по-малко милиони долари.В последствие се оказа ,че това са бутафорни пари,които даже и за тоалетна хартия не стават ,та и сега положението е същото.Девиза на ГЕРБ е"И след провала , пак провал. И не сме се провали само там където не сме се заели нещо да свършим""Колкото до нашите служби ,та те даже не са вече и на ниво от 19-ти век,след като героично бяха разгромени от нищо неразбиращите политици ,под чуждо нареждане ,по-скоро заповед. УНТР донесоха редица технологии и документацията на изделия ,които българската промишленост произвеждаше., както и високо специализирана апаратура ,която попадаше под КОКОМ.Господарите на България каквото заповядат, това сервилниците от ГЕРБ намират. Иначе водевилното изпълнение е съшито с бели конци

На Козяк няма защо да им се носи информация, представляваща интерес за националната ни сигурност. Като искат информация, идват направо при Боцко в МС или на обекта, например в Козлодуй, в атомната станция. За военните бази не говоря - там практически нашенци не се допускат.

гледай ме какво правя.

А ти спри да глупстваш!

Блядки, гоу хоум!

И онез 700 шлюхи които се скатават в пасоля на кочината Блядки, пашли нахуй!

Абе Баце, в това военно министерство направо се спъваш на всяка стъпка от шпиони.....Шкембо няма ли да даде оставка?!

Имам усещането, че Шкембе войвода е образувал самодейна трупа, изиграла тоя пасквил за предизборните нужди на ГЕРБ & Калинка ООД. Но дори за самодейци изпълнението е много слабо. А "шпионстването" вместо "шпиониране" и "шпионство" вместо "шпионаж" са като превод чрез Гугъл на английските аналози, което ми навява мисълта, че трупата е нашенска, но режисьорът-постановчик е гастрольор. Иначе се впечатлих от професионализма на шпионинът, който си брои кинтите на работното място и майсторски снима с телефон екрана на компютъра си. Никога не бих се сетил да се конспирирам толкова професионално. Отделна тема е презентацията за широката публика. Класа!!!

Тия жълти тениски в Симитли ли ги дават?!

този е голям продажник, и кукла на конци ,от съдбата няма да избяга, Божието око,вижда всички дела. ФАКТ.

Бойко е доста по-млад от Байдън, но гледам една болест ги мъчи!

И друм В широко страна родная Блядки, пошли нахуй!

абе суджук, що никой не поставя цветя на паметника на Роналд Рейгън ?

Великият Рони ни освободи от съветско робство Да се свети името му!

МОЧА Като се стопли и мина на бира Пак

махай се, бе. омръзнал си и на внуците си със селските си номера. отивай кмет в някое помашко село, там се чувстваш явно най-добре.

Много прилича на цирка с Иванчева.

Буци или говориш и не мислиш.

Най-мразим да мислим.

Баце , никога не си блестял с мозък, но напоследък направо си в умствен локдаун...Млъкни, само ще спечелиш

Какво значи шпионствате. Мека форма на шпиониране ли?

Бойковизъм в най-чистата му форма.