17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спорна компетентност, небългарско име. Успех. То си и личи - последни сме по всичко. С такива успехи стоиш последен. Ама и как Бою да сложи някой по-умен от него. А кажете ми как. Аз съм прост, значи вие сте още по-прости. Факт. Премиера на една страна трябва да е умен човек - умен и учил - същийй Боко.

За ГЕРП да, за България не

Тази Марийка е "дялан камък". Да издигнем кандидатурата и за Председател на БФС.

Двамата си се наслаждават на поредния фотошоп, че иначе и те немогат да се гледат в огледалото реално...

че се радват кат малки деца на бонбонче като се гледат по тв самовлюбено!

Какво ми ги хвалите тези Търтеи не знам!

В ЕНП явно се гласува като на конгрес на БГП, ако големите началници са решили, ще я изберат родната калинка.

Ако не ме лъже паметта, ти си искал друг ресор. И стига си приказвал до несвяст за признание и авторитет на скап.ан.ата ти партия, не я намесвай в избори в ес. Радвай се заради тая и млъкни най-сетне. И стига си прегръщал всеки срещнат, смешен си.

Ама то Румито Желевата ти тъй високо вдигна летвата, че само за 6-месечно зампреЦедателствуване накара ЕНП ОСЕМ години да не избира българин/ка в ръководството. С таз си заслуга, Баце що не са фалиш?

Еее това ЕНП тотално ме загуби! След смутеният тусклив поляк, сега и дългошията бяла птица ако изберат, ще докажат какви пълни фарфари са.

Абе дялан камък където и да го сложиш все пасва.

Особено за клекало!!!

Цветето на българската демокрация, царицата на киберпродтранството и пчелите, радостта на очите ми - възвишената и прекрасна Мария Габриел, по която тайно от жена си въздиша всеки български мъж и всеки мъж затворен в тяло на жена, е избрана за един от 10-те зам.председатели на ЕНП! Тя е Жената с главно Ж! Тя е която, независимо че няма никакво национално качество като еврокомисар, ще престъпи законите на ЕС и ще внесе в изстрадалата ни, но бурно и стаблино просперираща България младежи и иновации! И така ще осигури бъдещето на всички блгарски джендъри за поколения наред! Предлагам, поради това, че отдадена на дълга си по защитата на нашите, българско-европейско-атлантически интереси, великолепната Мария Габриел си няма дом у нас, да почетем нейния подвиг, като пред централата на Партията Майчица ГЕРБ направим Европейска алея на славата! Там, непосредствено до издигнат 50 метров златен паметник на Грандиозния и недостижим Вожд, Учител и Баща на българите - г-н Бойко Борисов, да се поставят паметни златни звезди. И първата от тях да е на неповторимата, прекрасната, омайната Мария Габриел! Сега ще отида да споделя чутовната новина със съпруга си и двамата със сълази на щастие на очи, ще коленичим да отправим благодарствени молитви пред олтара на ГЕРБ, който е видно място в хола ни. Приканвам благодарното гражданство да се присъедини към нашите молитви - за да стигнат те до Негово Великолепие Бойко Борисов!

pfu

Особено за герб!!!!!!!!

горкото ЕНП, да му имам докладчиците и зам.председателите. Много са я закъсали

Голямо признание - толкова си могат.

Тези хора нямат никаква връзка с реалността.

Тая освен хубава и модерна някакъв трудов стаж или опит има ли? Щото и погледнах биографията...ми...мъка...

освен каква и каква викаш ?

ВИКАМ да лапаш и да се потапяш, лизач герберски.

Taя Мара с ЖИРАФестата шия много БЛЕДА изглежда сигурно е станала ЗМЕЙОВА БУЛКА рептилите и грейовете в ЕНП и изсмукват жизнените сили.Да вземе да хапне малко орехи,сушени смокини и да си свари една супа с коприва и магданоз с повечко железо Fe

Дръзновение, вдъхновение, 2-3 фрази с които се жонглира, снимки и портрети. Всички останали сме "лузери", "комунисти", "популисти" и.т.н. Точно така!

Ама Станишев е председател, а не зам., че и вече втори мандат, да не говорим че е завършил висшето училище за политици в Лондон.