17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама Станишев е председател, а не зам., че и вече втори мандат, да не говорим че е завършил висшето училище за политици в Лондон.

Дръзновение, вдъхновение, 2-3 фрази с които се жонглира, снимки и портрети. Всички останали сме "лузери", "комунисти", "популисти" и.т.н. Точно така!

Taя Мара с ЖИРАФестата шия много БЛЕДА изглежда сигурно е станала ЗМЕЙОВА БУЛКА рептилите и грейовете в ЕНП и изсмукват жизнените сили.Да вземе да хапне малко орехи,сушени смокини и да си свари една супа с коприва и магданоз с повечко железо Fe

Тая освен хубава и модерна някакъв трудов стаж или опит има ли? Щото и погледнах биографията...ми...мъка...

освен каква и каква викаш ?

ВИКАМ да лапаш и да се потапяш, лизач герберски.

Тези хора нямат никаква връзка с реалността.

Голямо признание - толкова си могат.

горкото ЕНП, да му имам докладчиците и зам.председателите. Много са я закъсали

Особено за герб!!!!!!!!

pfu

Цветето на българската демокрация, царицата на киберпродтранството и пчелите, радостта на очите ми - възвишената и прекрасна Мария Габриел, по която тайно от жена си въздиша всеки български мъж и всеки мъж затворен в тяло на жена, е избрана за един от 10-те зам.председатели на ЕНП! Тя е Жената с главно Ж! Тя е която, независимо че няма никакво национално качество като еврокомисар, ще престъпи законите на ЕС и ще внесе в изстрадалата ни, но бурно и стаблино просперираща България младежи и иновации! И така ще осигури бъдещето на всички блгарски джендъри за поколения наред! Предлагам, поради това, че отдадена на дълга си по защитата на нашите, българско-европейско-атлантически интереси, великолепната Мария Габриел си няма дом у нас, да почетем нейния подвиг, като пред централата на Партията Майчица ГЕРБ направим Европейска алея на славата! Там, непосредствено до издигнат 50 метров златен паметник на Грандиозния и недостижим Вожд, Учител и Баща на българите - г-н Бойко Борисов, да се поставят паметни златни звезди. И първата от тях да е на неповторимата, прекрасната, омайната Мария Габриел! Сега ще отида да споделя чутовната новина със съпруга си и двамата със сълази на щастие на очи, ще коленичим да отправим благодарствени молитви пред олтара на ГЕРБ, който е видно място в хола ни. Приканвам благодарното гражданство да се присъедини към нашите молитви - за да стигнат те до Негово Великолепие Бойко Борисов!

Абе дялан камък където и да го сложиш все пасва.

Особено за клекало!!!

Еее това ЕНП тотално ме загуби! След смутеният тусклив поляк, сега и дългошията бяла птица ако изберат, ще докажат какви пълни фарфари са.

Ама то Румито Желевата ти тъй високо вдигна летвата, че само за 6-месечно зампреЦедателствуване накара ЕНП ОСЕМ години да не избира българин/ка в ръководството. С таз си заслуга, Баце що не са фалиш?

Ако не ме лъже паметта, ти си искал друг ресор. И стига си приказвал до несвяст за признание и авторитет на скап.ан.ата ти партия, не я намесвай в избори в ес. Радвай се заради тая и млъкни най-сетне. И стига си прегръщал всеки срещнат, смешен си.

В ЕНП явно се гласува като на конгрес на БГП, ако големите началници са решили, ще я изберат родната калинка.

Какво ми ги хвалите тези Търтеи не знам!

че се радват кат малки деца на бонбонче като се гледат по тв самовлюбено!

Двамата си се наслаждават на поредния фотошоп, че иначе и те немогат да се гледат в огледалото реално...

Тази Марийка е "дялан камък". Да издигнем кандидатурата и за Председател на БФС.

За ГЕРП да, за България не

Спорна компетентност, небългарско име. Успех. То си и личи - последни сме по всичко. С такива успехи стоиш последен. Ама и как Бою да сложи някой по-умен от него. А кажете ми как. Аз съм прост, значи вие сте още по-прости. Факт. Премиера на една страна трябва да е умен човек - умен и учил - същийй Боко.