Борисов говори с главния прокурор на САЩ за Желяз Андреев

Българските власти ще работят активно за защита правата на своите граждани, заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак сме с пръст в гъза.....

Къде го скатахте Боце с оная другата статия. Тука нито е станал по-малко сервилен , нито по-малко глупав , нито по-малко циркаджия.

А аз пък си мисля,че поводът за посещението на Главния прокурор на щатите трябва да е много по-значим от казусът "Желяз Андреев".Да не би нещо със законът "Магнитски"......Нейсе,рано или късно ще се разчуе.

Лицемерие, те САЩ са клоаката, която бълва тези извращения, те създават умствената зараза създаваща предпоставки за извършването на тези престъпления, те с тяхната изцяло завършена субкултура изцяло в тяхна услуга наричащи себе си най - великата нация!.. Никой няма право да ми казва какво да мисля, какво да харесвам, да ме разпитва без мое разрешение, та нали така се правят експерименти с хора а те са лидер в този износ на разврат, наркотици и всичката останала помия, която следва от това. Те опорочават културата.

Не е ли по важно американските власти да вземат по сериозни мерки за сигурноста на собствените си деца. Избиват ги в училищата като пилци. Точно Желяз ли им е проблема? Те само с ембарга и забрани се занимават, може ли един обикновен служител да им хване края. Нали всяка сделка трябва да се одобрява от юрист преди да бъде узаконена. Имам усещането, че Бойко няма да го даде на милоста на акулите.

Желяз да не е продавал с отчисления където и комута трябва, че така сериозно са се ангажирали с неговата защита? За един приятел питам.

на американеца му се налага да се спогодява някакси с тая престъпна сволач на мутренската кочина

Не знам защо всяка визита у нас на американска особа е последвана с негативи за нас!Може би се лъжа!

..... не се лъжеш. Точно в десятката си.

Не знам защо всяка визита у нас на американска особа е последвана с негативи за нас!Може би се лъжа!

Мисията на тази особа е сходна с онази на тримата сенатори. Желяз е поводът за широко дъвкане.

И какво? Излиза, че и в САЩ като фирмата/органицазията сгази лука, както и тук е виновна чистачката? Защо се подписва всичко, поднесено ни от вън, без да се огледа защитени ли са българските граждани в достатъчна степен, в случаи като този .

Премиерът дори ги информира, че ще предложи на Министерския съвет решение държавата да поеме финансовите разходи при евентуален съдебен процес в САЩ.На срещата - никой от присъствалите не знае американски английски. Така, че просто е- има снимка и манипулиране. А сега си спомнете едни други времена - първия път Сергей Антонов , а втория път 6 човека - Либия. сега вече е САЩ

.....точно това се запитах. Тия засмени калцуни на какъв език са обсъждали неща на дипломатическо ниво (не на чейнчаджийски плажен английски) ? Може би Джеф Сешън да е научил по спешност български ? Нещо като Гочо Тарабата.

Ние налагали ли сме ембарго? Ако не сме - какво ме боли ... , че ФАЩ са наложили? По силата на каква извратена логика български гражданин може да бъде съден в щатите за някакви техни изгъзици? Ние държава ли сме въобще? А може ли български гражданин да бъде осъден в Саудитска арабия, че на улицата в някой български град е целунал жена си? Е.ати тъпия народ, тъпите ни управници и комплексарщина в тази "държава"! Аман!!!

след като е работил за американска фирма, получавал е американска заплата - да си носи последствията и да го съдят там. Оправдания, че не знаел, че имало ембарго, бил на най-ниско ниво и т.н. глупости, са смешни..

Ta sudiat fermata, nail bila tiahna.

американската фирма е длъжна да работи по бг законите, след като е на наша територия. Ние нямаме такова ембарго, следователно Желяз не е нарушил закона.

Зевзек

Американската фирма е длъжна да спазва и американските закони. А относно вината на Желяз има значение на кое място е сключена сделката. Иначе можеш по телефона да сключаваш произволна незаконна сделка у нас, стига да се намираш в друга държава, в която това не е забранено.

то това хубаво, ама на Сешънс стола му се клати от поне половин година.

"Премиерът дори ги информира, че ще предложи на Министерския съвет решение държавата да поеме финансовите разходи при евентуален съдебен процес в САЩ". По този начин институциите в България открито признават вината си за сключения със САЩ договор :)))

дали се целуваха ?!

за становището на американеца по случая Желяз. Всичко останало го знаехме, освен как изглежда главния прокурор на САЩ - МНОГО хамбъл.

Dolnia susel, americanski, protivna gadna gnida, da mu sera v ustata, shte mu razpora nenormalnite ushi.

господар и слуги!!! а,газ от Русия,кур !!!

Щом заради него Бай Суджук говори с Главния прокурор на САЩ, то с кого ли трябва да говори за доклада за корупция на всички нива на управление в България ???!!!

А баба цецка що дири на снимката? Краварите да не би да признават рабфак?

На баба ти Цецка можеш да и дишаш прахта. Била е председател на НС и министър. Ти с твоя Оксфорд какво си постигнал?

... почти ! :)))

Как можа да забравиш и "Майка на нацията".