Коментари - Борисов: Горчиво ще си платим за тези три години на експеримента ПП-ДБ | Днес.dir.bg

Борисов: Горчиво ще си платим за тези три години на експеримента ПП-ДБ

Ние сме най-желаните партньори в момента - най-силни, най-системни, каза лидерът на ГЕРБ пред членове и симпатизанти във Враца

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Горчиво ще си платим за тези три години на експеримента ПП-ДБ | Днес.dir.bg

Коментари

толкова ни е омръзнал тоя с дуварите и кюлчетата,барцелоната........

А колко ли ще плащаме заради теб , Туквин неграмотен !

Мистър лилави евра, Мистър Свин, Мистър Лъжец, аре се сетим че ТИ трлъстак беше в завера с тез некадърни продажници.

с ДПС ни направихте най бедната и корумпирана държава в ЕС

Най-желяни сте от ДПС и от вашите ибряци от ППДБ Никой друг не ви иска и няма да управлявате Дотук беше, шопар!

"Преди 3 години бяхме станали като витрина за Европа как се пази външната граница на ЕС, Шенген." - Смешник. Ако не бяха дошли ПП/ДБ, още поне 12 г. нямаше да ни пуснат в Шенген. Рюте го каза 1:1 за Кирил Петков "Аз просто му имам доверие." Ето затова падна ветото на Нидерландия. На този смешник никой в Европа му няма доверие.

не е точно тъй! три години стават от как фатмак радев узурпира властта в България!

Бойко Борисов е най-тежкото проклятие за България. Който го натресе, едва ли може да желае повече! ПП-тата са само плевели, поникнали върху торното туловище на Борисов. Неслучайно в истинските денокрации политиците намират момента да си тръгнат, а тоя не.

България тръгна към финансовата пропаст оше втората половина на 2018, когато Борисов започна да раздава торби с пари, с едничката надежда да изкара поне един пълен мандат. А още 2012 вече бепе формила доста големи и алчни клиентелистки кръгове, които трябваше да храни. Къме тях просто се добавиха и още малко от ППейските.

Този човек, пожизнено требва да управлява България, защото комунистите са утрепали дедо му, а той последен си е хвурлил партийната книжка на Българската Комунистическа Партия.Това е нашият Павел Морозов.

"Лидерът на ГЕРБ обеща, че ако бъдат избрани и имат мнозинство, ГЕРБ ще вкарат България в еврозоната за една година. По думите му влизането в Шенген също е гарантирано." Мдааа, Марийка ВКАРА България в 3%-ен ШЕНГЕН; А Бойчо ВКАРВА България в ЕВРОЗОНАТА от 2 009-а год.

А след "Тикво ди Тути Тикви § Со" булгаристан няма дасе оправи още 500 г....

Бойко Борисов предаде и изтъргува и Македония само и само да доизбута жалкия си мандатец. Последвствията от политиканстването и премиерстването тоя нещастник, може реално да се окаже фатално за България.

При такива обещания никога няма да гласувам за този пеерас !

Още дълги години ще плащаме за трите мандата на Боко. Кражби, неспазване на законите, подкупи. Списъка е много дълък. За същаление и американското посолство заложи на куц кон. Тия от ПП хабер си нямаха от управление на държава, а за ДБ знаем че за тях е важно да са във властта. Независимо чий гъз ще ближат.а съжаление много хора не гласуват. А трябва. При една активност от около 80% ще забравим за боко, за ППДБ и цялата некадърна останала паплач.

Трябваше да имаме нормален министър-председател. Да говори от трибуната на Народното събрание за политиката на правителството, а не да пуска лакърдии от автомобила и гората. Да обяснява правилно работата на правителството и да отговаря умно на депутатски въпроси, а не да се заяжда пред мисирки за всяко изказване за него. Да прави реформи, където е нужно, а не да тича след събитията. Да можеше да ръководи стратегически работата на министерствата, а не да оставя министрите да правят каквото си искат и само да ги дебне за издънки, които медиите са надушили. Да не обикаля тайно страната като шпионин и след това пиарите му да съобщават къде е бил и да постват от негово име. Да владее английския език и свободно да разговаря на срещите с европейските лидери, защото там преводачите отдавна са отживелица. И не на последно място, да имаше авторитет пред народа и народа да му вярва. А също да можеше да пише на клавиатура на компютър.

Присмял се хърбел на щърбел! Горчиво плащаме и 3-те годони управление на ПП-ДБ и 12-те на твоето "управление" ! Изчезвайте!

Наглия крадец пак се показа

,,години експеримент,,са нищожно значими спрямо твоите 13 години геноцид срещу българите и държавността, Простако нагъл!

ако вземе властта и пак ще заяви,че Шенген не му е приоритет.Нагла свиня,гнусна.

В университетите си плащат по още една заплата уж от НПВУ. откъде са тези пари? Пак заеми?

Първо, за съжаление нямаше три години, а доста по-малко. Второ, управлението на ПП-ДБ макар и съвместно с вас (по волята на "мъдрия български избирател") и доста окепазано пак от вас, беше СВЕТЪЛ ЛЪЧ НАДЕЖДА! И трето, след вашето 13 годишно крадене и разруха България е в национална катастрофа много по-тежка от предишните, взети заедно!!!!!

Геле от компа, лаптопа и телефона ли гласува за себе си три плюса или имаш машинка? Гербаджиите имат много и безспорни кусури /от простотия до рушвет/, но ПП/ДБ ги задминаха. Е, ако Канадеца и на теб е правил бебе си прав. Рода сте - защити го.

и да добавя Борисов не е прав. Най-желания и вечен партньор са ДПС. И Пеевски, за който жълтопаветния офисен планктон като теб питахте "Кой", но сега му седите в скута.

Горчиво си плащаме за годините от 2009 досега - времето, когато България беше разпределена на порции от герб-дпс и аватарите им и систематично ограбвана от тях

В София нали щяхте да заделяте една улица да кръстите - Тиква стриит. Или то това се правеше посмъртно.

А експеримента ГЕРБ го плащаме 15 години !

Горчиво плащаме авторитарната ти 12 годишна власт Бойо ,когато корумпираше ,притискаше и меко казано крадеше.За 12 години с твоя велик управленски опит не успя да завършиш една магистрала от точка А до точка Б но докара България до най- беднара страна в Европа.и на първо място по смъртност и демографски срив. Сега ходиш и се хвалиш по читалища и залички разчитайки на историческата късопаметност на некачествения човешки материал за да заграбиш власта.Ти Бойко трябва да целуваш ръцете на Киро Канадеца,Атанасов и Христо Росенеца ,че те изпраха и напудриха.Бъди им благодарен а не ги плюй.Всички закони и съсипването на Конституцията са твое дело също и на ДПС.Публична тайна е че ти Бойконс ДПС контролирате голяма част от медиите,службите ,следствието ,прокуратурата и част от съдиите. Та давай по - кротко и не кокуригай като петел на плет.

Ако с Шиши върнете откраднатото няма да има за какво да си плащаме и ще си утроим стандарта на живот, тъпа комунистическа мутра!

Ей тоя Тулуп уби България с любезното съдействие на тъпото и твърдоглаво население!

Ние вече 3 години си плащаме горчиво изоставането от Европа заради експеримента ГЕРБ

17 млрд. Евра

След 12 години властване, байно, плащаме всеки божи ден горчиво. Най-хубавите ми години отидоха докато те гледам на върха на държавата. Дори в пристъп на умопомрачение съм гласувал за теб, само и само да не са БСП и ДПС. Лично ти ми струваш 60 000 лева еднократно, които сега инфлационно коригирани са над 100 000 лева. Лично. Докато съм жив ще гласувам така че да не помирисваш каквато и да е власт, както и аверите ти от едноличната ти партия. Тъпото е че избора за кой да гласувам е твърде малък, и за съжаление от години се свежда до гласуване "против", а не "за". За съжаление нямаме истинска, дясна, консервативна (с либерални действия в икономиката), християнска партия.

Боко тъпоко, най-голямата банкянска мутра - лъжец, крадец и убиец!

да не е с амнезия? Явно е забравил какво е правил последната година! Нали беше първа дружка на Шарлатаните! Дори гласува за Терзиев на балотажа в София...

Щом мутра ви го казва , вервайте му.

Ами крайно време е да си платите

Горчивината е вече 35-та година! Време е вече да свършва

"Смисълът на политиката сте вие и всичко, което правим, го правим заради вас", обърна се Борисов към множеството от хора в залата. - МОЛЯ? Вашият смисъл и мисъл е насочен към джобовете ви и банковите ви сметки. Гледахме ви безпомощно 12 години. И наистина е време да си платит

Време е експериментът да приключва

туй нЯщо още ли приказва

Да не съм ти баща, та ме упрекваш за тъпотата си?

Не трябваше да участваш в последното правителство! Унизително е! И сега , ако спечелите, ще трябва пак да стягаме коланите, заради изисквания от ЕС! ПАК ще се опитате със Сачева и Владко да решите проблема с пенсионерите, като се опитате да ги уморите от глад! Пак! Виновни ще бъдете и вие този път! Влизането в шенген и еврозоната трябва да стане гарантирано БЕЗ жертви! Иначе няма смисъл!

Този експеримент изобщо не трябваше да се допуска.

Гледам на трибуната един охранен субект,който плюе дори тези които го изкъпаха от вмирисаните му далавери.Били сме най бедни в Европа.Най бедни сме,защото сме най прости.Допускаме от трибуните да ни баламосват полуграмотни люде,които са показали и доказали,как могат да изтърбушат отново държавата ни.

до дупка за сикаджийската мутра ограбил България до шушка.

платена с парите ни! Допълнително ненужни руски реактори за 2 милиарда!.......Още искате ли?

На теб ли трябва да плащаме, Баце? Пропуснати ползи и душевни страдяния? Давай номер на банкова сметка.

Че какъв ти е проблема бе тулуп?! Вадиш от откраднатото евентуално продаваш и барселонските имоти и и плащаш...т.е връщаш!

Донякъде си прав ама само до някъде! Грамотността не е мерило и фактор за МОРАЛ! Простия престъпник прави прости далаверки, грамотния престъпник прави сложни и големи далавери! Култа към образованието е един от най-голремите проблеми в БГ! И поради тази причина и начело имаме само простаци! За съжеление щетите от комунизма са огромни и несравними с нищо друго до сега. А народа че си е прост и див това е от ясно по ясно, но също имаме безброй абсолютно безолезни високо образовани хора във всяка една сфера. Просто ума на хората е помрачен и това с повече образование не се променя, ФАКТ!

Коментари - Борисов: Горчиво ще си платим за тези три години на експеримента ПП-ДБ | Днес.dir.bg

Борисов: Горчиво ще си платим за тези три години на експеримента ПП-ДБ

Ние сме най-желаните партньори в момента - най-силни, най-системни, каза лидерът на ГЕРБ пред членове и симпатизанти във Враца

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Горчиво ще си платим за тези три години на експеримента ПП-ДБ | Днес.dir.bg

Коментари

толкова ни е омръзнал тоя с дуварите и кюлчетата,барцелоната........

А колко ли ще плащаме заради теб , Туквин неграмотен !

Мистър лилави евра, Мистър Свин, Мистър Лъжец, аре се сетим че ТИ трлъстак беше в завера с тез некадърни продажници.

с ДПС ни направихте най бедната и корумпирана държава в ЕС

Най-желяни сте от ДПС и от вашите ибряци от ППДБ Никой друг не ви иска и няма да управлявате Дотук беше, шопар!

"Преди 3 години бяхме станали като витрина за Европа как се пази външната граница на ЕС, Шенген." - Смешник. Ако не бяха дошли ПП/ДБ, още поне 12 г. нямаше да ни пуснат в Шенген. Рюте го каза 1:1 за Кирил Петков "Аз просто му имам доверие." Ето затова падна ветото на Нидерландия. На този смешник никой в Европа му няма доверие.

не е точно тъй! три години стават от как фатмак радев узурпира властта в България!

Бойко Борисов е най-тежкото проклятие за България. Който го натресе, едва ли може да желае повече! ПП-тата са само плевели, поникнали върху торното туловище на Борисов. Неслучайно в истинските денокрации политиците намират момента да си тръгнат, а тоя не.

България тръгна към финансовата пропаст оше втората половина на 2018, когато Борисов започна да раздава торби с пари, с едничката надежда да изкара поне един пълен мандат. А още 2012 вече бепе формила доста големи и алчни клиентелистки кръгове, които трябваше да храни. Къме тях просто се добавиха и още малко от ППейските.

Този човек, пожизнено требва да управлява България, защото комунистите са утрепали дедо му, а той последен си е хвурлил партийната книжка на Българската Комунистическа Партия.Това е нашият Павел Морозов.

"Лидерът на ГЕРБ обеща, че ако бъдат избрани и имат мнозинство, ГЕРБ ще вкарат България в еврозоната за една година. По думите му влизането в Шенген също е гарантирано." Мдааа, Марийка ВКАРА България в 3%-ен ШЕНГЕН; А Бойчо ВКАРВА България в ЕВРОЗОНАТА от 2 009-а год.

А след "Тикво ди Тути Тикви § Со" булгаристан няма дасе оправи още 500 г....

Бойко Борисов предаде и изтъргува и Македония само и само да доизбута жалкия си мандатец. Последвствията от политиканстването и премиерстването тоя нещастник, може реално да се окаже фатално за България.

При такива обещания никога няма да гласувам за този пеерас !

Още дълги години ще плащаме за трите мандата на Боко. Кражби, неспазване на законите, подкупи. Списъка е много дълък. За същаление и американското посолство заложи на куц кон. Тия от ПП хабер си нямаха от управление на държава, а за ДБ знаем че за тях е важно да са във властта. Независимо чий гъз ще ближат.а съжаление много хора не гласуват. А трябва. При една активност от около 80% ще забравим за боко, за ППДБ и цялата некадърна останала паплач.

Трябваше да имаме нормален министър-председател. Да говори от трибуната на Народното събрание за политиката на правителството, а не да пуска лакърдии от автомобила и гората. Да обяснява правилно работата на правителството и да отговаря умно на депутатски въпроси, а не да се заяжда пред мисирки за всяко изказване за него. Да прави реформи, където е нужно, а не да тича след събитията. Да можеше да ръководи стратегически работата на министерствата, а не да оставя министрите да правят каквото си искат и само да ги дебне за издънки, които медиите са надушили. Да не обикаля тайно страната като шпионин и след това пиарите му да съобщават къде е бил и да постват от негово име. Да владее английския език и свободно да разговаря на срещите с европейските лидери, защото там преводачите отдавна са отживелица. И не на последно място, да имаше авторитет пред народа и народа да му вярва. А също да можеше да пише на клавиатура на компютър.

Присмял се хърбел на щърбел! Горчиво плащаме и 3-те годони управление на ПП-ДБ и 12-те на твоето "управление" ! Изчезвайте!

Наглия крадец пак се показа

,,години експеримент,,са нищожно значими спрямо твоите 13 години геноцид срещу българите и държавността, Простако нагъл!

ако вземе властта и пак ще заяви,че Шенген не му е приоритет.Нагла свиня,гнусна.

В университетите си плащат по още една заплата уж от НПВУ. откъде са тези пари? Пак заеми?

Първо, за съжаление нямаше три години, а доста по-малко. Второ, управлението на ПП-ДБ макар и съвместно с вас (по волята на "мъдрия български избирател") и доста окепазано пак от вас, беше СВЕТЪЛ ЛЪЧ НАДЕЖДА! И трето, след вашето 13 годишно крадене и разруха България е в национална катастрофа много по-тежка от предишните, взети заедно!!!!!

Геле от компа, лаптопа и телефона ли гласува за себе си три плюса или имаш машинка? Гербаджиите имат много и безспорни кусури /от простотия до рушвет/, но ПП/ДБ ги задминаха. Е, ако Канадеца и на теб е правил бебе си прав. Рода сте - защити го.

и да добавя Борисов не е прав. Най-желания и вечен партньор са ДПС. И Пеевски, за който жълтопаветния офисен планктон като теб питахте "Кой", но сега му седите в скута.

Горчиво си плащаме за годините от 2009 досега - времето, когато България беше разпределена на порции от герб-дпс и аватарите им и систематично ограбвана от тях

В София нали щяхте да заделяте една улица да кръстите - Тиква стриит. Или то това се правеше посмъртно.

А експеримента ГЕРБ го плащаме 15 години !

Горчиво плащаме авторитарната ти 12 годишна власт Бойо ,когато корумпираше ,притискаше и меко казано крадеше.За 12 години с твоя велик управленски опит не успя да завършиш една магистрала от точка А до точка Б но докара България до най- беднара страна в Европа.и на първо място по смъртност и демографски срив. Сега ходиш и се хвалиш по читалища и залички разчитайки на историческата късопаметност на некачествения човешки материал за да заграбиш власта.Ти Бойко трябва да целуваш ръцете на Киро Канадеца,Атанасов и Христо Росенеца ,че те изпраха и напудриха.Бъди им благодарен а не ги плюй.Всички закони и съсипването на Конституцията са твое дело също и на ДПС.Публична тайна е че ти Бойконс ДПС контролирате голяма част от медиите,службите ,следствието ,прокуратурата и част от съдиите. Та давай по - кротко и не кокуригай като петел на плет.

Ако с Шиши върнете откраднатото няма да има за какво да си плащаме и ще си утроим стандарта на живот, тъпа комунистическа мутра!

Ей тоя Тулуп уби България с любезното съдействие на тъпото и твърдоглаво население!

Ние вече 3 години си плащаме горчиво изоставането от Европа заради експеримента ГЕРБ

17 млрд. Евра

След 12 години властване, байно, плащаме всеки божи ден горчиво. Най-хубавите ми години отидоха докато те гледам на върха на държавата. Дори в пристъп на умопомрачение съм гласувал за теб, само и само да не са БСП и ДПС. Лично ти ми струваш 60 000 лева еднократно, които сега инфлационно коригирани са над 100 000 лева. Лично. Докато съм жив ще гласувам така че да не помирисваш каквато и да е власт, както и аверите ти от едноличната ти партия. Тъпото е че избора за кой да гласувам е твърде малък, и за съжаление от години се свежда до гласуване "против", а не "за". За съжаление нямаме истинска, дясна, консервативна (с либерални действия в икономиката), християнска партия.

Боко тъпоко, най-голямата банкянска мутра - лъжец, крадец и убиец!

да не е с амнезия? Явно е забравил какво е правил последната година! Нали беше първа дружка на Шарлатаните! Дори гласува за Терзиев на балотажа в София...

Щом мутра ви го казва , вервайте му.

Ами крайно време е да си платите

Горчивината е вече 35-та година! Време е вече да свършва

"Смисълът на политиката сте вие и всичко, което правим, го правим заради вас", обърна се Борисов към множеството от хора в залата. - МОЛЯ? Вашият смисъл и мисъл е насочен към джобовете ви и банковите ви сметки. Гледахме ви безпомощно 12 години. И наистина е време да си платит

Време е експериментът да приключва

туй нЯщо още ли приказва

Да не съм ти баща, та ме упрекваш за тъпотата си?

Не трябваше да участваш в последното правителство! Унизително е! И сега , ако спечелите, ще трябва пак да стягаме коланите, заради изисквания от ЕС! ПАК ще се опитате със Сачева и Владко да решите проблема с пенсионерите, като се опитате да ги уморите от глад! Пак! Виновни ще бъдете и вие този път! Влизането в шенген и еврозоната трябва да стане гарантирано БЕЗ жертви! Иначе няма смисъл!

Този експеримент изобщо не трябваше да се допуска.

Гледам на трибуната един охранен субект,който плюе дори тези които го изкъпаха от вмирисаните му далавери.Били сме най бедни в Европа.Най бедни сме,защото сме най прости.Допускаме от трибуните да ни баламосват полуграмотни люде,които са показали и доказали,как могат да изтърбушат отново държавата ни.

до дупка за сикаджийската мутра ограбил България до шушка.

платена с парите ни! Допълнително ненужни руски реактори за 2 милиарда!.......Още искате ли?

На теб ли трябва да плащаме, Баце? Пропуснати ползи и душевни страдяния? Давай номер на банкова сметка.

Че какъв ти е проблема бе тулуп?! Вадиш от откраднатото евентуално продаваш и барселонските имоти и и плащаш...т.е връщаш!

Донякъде си прав ама само до някъде! Грамотността не е мерило и фактор за МОРАЛ! Простия престъпник прави прости далаверки, грамотния престъпник прави сложни и големи далавери! Култа към образованието е един от най-голремите проблеми в БГ! И поради тази причина и начело имаме само простаци! За съжеление щетите от комунизма са огромни и несравними с нищо друго до сега. А народа че си е прост и див това е от ясно по ясно, но също имаме безброй абсолютно безолезни високо образовани хора във всяка една сфера. Просто ума на хората е помрачен и това с повече образование не се променя, ФАКТ!