Борисов договори с престолонаследника на Абу Даби хиподрум край Шумен

Двамата говориха за мерките срещу COVID-19, сигурността на доставките на храни и развитие на двустранните отношения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те чаршафите сега като охладнеят заради евтиния петрол само до коне ще им е

Те ще ни направят конюшни в Шумен, а нашите ганьовци ще ги оставят да изкупят българсата земя за жълти стотинки, те ще ядът Български домати а ние Гръцки и Турски пластмасови зарзавати, ама важното е че ще имаме конюшни. Това е сътрудничество и развитие в отношениятя.

10 милиарда ли ще струва?

Тоя няма как да се спре без да си договори някаква аванта че за друго не става... Саде хиподрум и стадиони ''липсваха'' на българите според ритниопловеца..

Борисооов, ти не знаеш ли, че в Шумен ИМА хиподрум?

В тези тревожни и безпарични времена само хиподрум ни е китка на чело.

Тази статия дава повод за поредното деление и джавкане на нацията. Много фина провокация. Особено на фона на вчерашната новина за спиране на вода в Шумен заради остарелия водопровод.

Си дойдем на думата.Затова ще плащаме 10млд. ,за да крадете пак.хиподрум?В този момент?Наистина този е убиец на българите.

да не ти свършиха парите ,бе Борисов.....кусура ни и хиподрум...........по добре върнете откраднотото ,че наистина ще закъсаме....

Сега сме само за хиподрум,какви са тези глупости?

Ще развъждат кончета за диетата на нацепените батки. Ако са останали все още такива, де....

Яко

Шумен е вторият най-обезбългарен град в страната след Кърджали. Борисов вече и с араби ли ще го заселва? Вероятно това е партенка от страна на Абу Даби. Те щяха да правят инвестиции и в морските курорти по времето на Борисов 1, но тогава освен екзотични екскурзии за група министри, друго не предложиха.

Ми хубаво, хиподрум, това онова! А космодрум кога? Щото само такъв си нямаме! А на Баце ще му трябва га доде време да бега далече, далече! Веднага да предложи на бай Дончо да му построи един такъв докле е време...

Похарчихте парите от бюджета за глупости - самолетчета, бтр-и, стадиони , а повечето открадна Герб. Хазната е ПРАЗНА! Кого лъжеш ти бе Тикво ???

Ми то до Шумен си има хиподрум. И никак не е малък. То и сега на него се провежда първенства. Може би ще има два хиподрума вече. Колкото повече, толкова повече.

ДАЖЕ СТАНА БЪЛГАРИСТ В ПРЕСТИЖЕН УНИВЕРСИТЕТ. ВЕДНАГА ДА СИ ГО ДОБАВИ КЪМ ТИТЛИТЕ ВЪВ ВИЗИТНАТА КАРТИЧКА. ГЕН. Д-Р НА НАУКИТЕ, ПОЧЕТЕН БЪЛГАРИСТ. ПО ПРОСТОТИЯ И НАГЛОСТ И АЛЧНОСТ Е АКАДЕМИК, ЧЛЕН КОРЕСПОНДЕНТ !

ЧЛЕН БезКОРЕСПОНДЕНТ !

.още може и по една кубиила за правлните нему орачи, аха

Този слуга от снимката бързо се е затичал към шефа си Черепан Божов в Емирствата, за да си врътнат заедно нова комарджийска далаверка.

КАБИЮК КРАЙ ШУМЕН Е НАЙ-СТАРИЯТ ХИПОДРУМ В БЪЛГАРИЯ. НЕ САМО ХИПОДРУМ, НО И ЕЛИТЕН КОНЕЗАВОД. ПРЕДИ 1989 г. ИМА ПРОДАЖБИ ЗА ПО НАД 5 млн. щ. дол. ЗА ЕЛИТЕН, СЕЛЕКТИРАН КОН. ЧЕТЕТЕ БРЕ

КАБИЮК КРАЙ ШУМЕН Е НАЙ-СТАРИЯТ ХИПОДРУМ В БЪЛГАРИЯ. НЕ САМО ХИПОДРУМ, НО И ЕЛИТЕН КОНЕЗАВОД. ПРЕДИ 1989 г. ИМА ПРОДАЖБИ ЗА ПО НАД 5 млн. щ. дол. ЗА ЕЛИТЕН, СЕЛЕКТИРАН КОН. ЧЕТЕТЕ !

Сичката Мара втасала...

Всъщност разговорът е за нещо СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО: ПЕТРОЛНАТА ВОЙНА между СА, Русия и САЩ, предстоящите избори в САЩ, глобалното преразпределение и проверка българското правителство на чия страна е. Това за хиподрум по време на епидемия са сладки приказки за наивници. Вие от тях ли сте?

Да, ама дебилните гласоподаватели за ГЕРБ си ги харесват тези приказки.

Сега е ред на лудница в Банкя където да се играят танц със сабя

А дали е договорил маски за конете с неговия преАтел Тайпи

Дори в разгара на свирепата пандемия българският премиер не спира да работи за благоденствието на страната!

вие сте изроди, а човека се мъчи , въпреки вас да направи нещо за България. путинолюбци и копейколюбци,

Закъса патока и Путлер е нервен.

Ееее , най-после, ще има къде да си разиграва коня

А какво е обещал в замяна Борисов не се съобщава?

Ами да отгатнем. Няколко десетки джамии, още НПО-та защитаващи правата на мюсюлманите в България. Збрана да се яде свинско .....

Омръзнаха му трагизмите с ковизма и се върна към обикновеният си лежерен харч на народна пара или даже земя. Махнете тези лъвове от герба, че е обида за тези които са ги заслужавали!

Кусур, булка китката!

Бойко направи най важното : Екипира лекарите и сестрите с най модерна екипировка даде заповед да се дадат пари на фирмите засегнати от вируса и сега вече може да се заеме с бизнеса на Спикойствие! Водата в Перник също тече с пълна струя

Хасан Адемов, - един добър човек и експерт.Дано ОНЗИ, ГОРЕ се смили над него!

Хасан да си беше стоял в турция, Доган и той !

Тоя и нас ще продаде ....

Е това ако не е новина. Хиподрума за батовци да си разхождат добичетата. А народа да лапа мухите

Хиподрум е място където едни коне тичат, а публиката залага. Тото. А защо изграждането на хазартни места е обсъждано с некъф чаршафосан от премиера на държавата... Бацка?

Божков не беше ли приютен в Абу Даби?

Спят! Ковид мовид само преди 23:00

На какъв език се е провел разговора. Да не се окаже, че ще строим ние камиларник в Шумен...

Хасан Адемов с положителна проба!Парламента слипинг.

Кой упълномощи тъпунгера да договаря нещо? Хиподрум? Толкова тъп, че кърти мивки.

Телефонният разговор е прроведен с жестомимичен превод.

КАБИЮК КРАЙ ШУМЕН Е НАЙ-СТАРИЯТ ХИПОДРУМ В БЪЛГАРИЯ. НЕ САМО ХИПОДРУМ, НО И ЕЛИТЕН КОНЕЗАВОД. ПРЕДИ 1989 г. ИМА ПРОДАЖБИ ЗА ПО НАД 5 млн. щ. дол. ЗА ЕЛИТЕН, СЕЛЕКТИРАН КОН. ЧЕТЕТЕ !

Този минетчия си умира да смуче мюсюлмански пишки. Когато се измори да смуче кура на Ернасран, отива да лапа на арабите.

Благодаря натъпия гъз, много беше важно.

На какъв език е проведен телефонния разговор?

Айде стига с тия телефонни измамници!

Кой ще ти ходи на хиподрум бе Тикво проста?!! Я марш в коневръза!

Хасан Адемов бил заразен с коронавирус, а Цвета се притеснява за актуализацията на бюджета... Дано оздравее Х. Адемов! Едни от малкото смислени депутати и професионалисти.

И ти ли се облажи покрай него, че толкова си се загрижил? Смислен в лобизма за веригата от фирми на ДПС, определено...