Борисов благодари на работилите по проекта за превъоръжаване на армията ни

Премиерът изрази съжаление, че партньорите вдясно нито веднъж не се е опитал да ги защити

Обратно в новината

Коментари - Борисов благодари на работилите по проекта за превъоръжаване на армията ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ъхъ... за "работилите по проекта за превъоръжаването на армията ни" - бонусите и комисионните, за останалите - вноските по емитираните дългове;) Няма как да ти благодаря, Бащице, щото пак съм от страната на булката!

Като гледам как ни превъръжават със самолети на които дизайна им е на 40г ;) Защо си мисля , че те не нищо повече от другите самолети които имаме в наличност ! И техният дизайн е на 40г :) Само , че са много по-евтини от американският скрап !

Взаимно се отблагодарявайте че пак продадохте България ама собствената си власт запазихте:(((((( То армия нямаме тоя благодари че я ''превъоръжаваме'' явно бая пара за ''усвояване'' ще падне покрай това да обуеш някого който няма крака...

"Превъоръжаването"е в ход,парите ще са дадени,Биг Брадър е доволен, ББ-спокоен. Не съм го виждал от седмица.Няма ФБ постове,хвалби,дижката....защото е поредната криза.При криза,Той се покрива дълбоко.Ни вест,ни кост.Баце,самолетите бяха ясни-ще ги плащаме.И не е излъгал-Той/лично/борчове не прави.За нас ги прави,бе сестри и братя,от добро сърце-за нашето добро!!!Той парици си има,ние да му мислим. Баце,що не яхнеш джипарата,с Танева и още някой и няколко дни на село,при свинете!При хората,при чумата,в кочините,сам да видиш кво праите там?!Праите същото нищо,както за 10г.От 3г.АЧС в България има,ама НИКОЙ нито е казъл,нито се е заинтересувал,нито мерки е взел.За да се стигне до това,сегашното. Баце,що не отиде в НАП?Или що не се появи,да обясниш на 5 мнл.българи,колко им е гот с хакнатите данни и колко им е безопасно? Миналата година,по това време,се избиваша кози и овце в Странджа.А Търговският регистър беше сринат за 3 седмици.Тази година-още по-големи успехи се виждат. НЕма ли вече да си одите,Баце?!

да благодари на работилит по проекта за прекратяване на животновъдството ни

Бравост на прокълнатото правителство за лакейското пълзене пред колонизатора, бравост за огромните му постижения, с които пълни гробищатата и опустошава градове и села, бравост за могилите за добитъка, бравост за великото управление, в резултат на което България е на последно място по всички показатели, на първо по корупция, престъпност, бедност, смъртност, бягство на населението! Бравост и на българите, дето 10 г. търпят хунтата на пожарникаря, да ги унижава и унищожава! Територията им е неподражаем колониален пример за туземно малоумие!

в картинките.

каква е камисионната за продажба на държавата?

Интересно ,как самолетите на Англия, САЩ , Франция и СССР се съвместяваха по време на Втората световна война.??????

Според друга статия в ДИР-а, днес в САЩ честват "Национален ден на оргазма". По този повод, Държавният департамент на САЩ изпрати по-здрави на правителството на Хер Бацка за успешното сключване на сделката за Ф-16. На днешното си заседание, правителството на Хер Бацка получи по-здравите и изпита групов оргазъм, с което постави началото на честването на "Националния ден на оргазма" и в България. Да ни е честита новата традиция!

Бойко, я си занимавай с асфалта и манипулациите завод до завод ,а превъоръжаването остави на знаещите ,можещите и на Горанката за финасиране.Може де се изкажеш и бориш с Африканската чума по свинете .По въпроса си спец,защото си гледал като юноша бледен прасета по самозадоволяването в Банкя.

И прасетата отнесени в царството небесно на поздравяват - хахахаха

Слънце пече, управляващите слънчасват дори и в хладните коридори на МС. Кво превъоръжаване бре ? Плащаме едни кинти днес, а самолетите след 4-ри години. Да не си мисли нашия че още ще е на власт та да ги види на въоръжение във ВВС ? Хайде по-умно.

Можеш да си сигурен, че плащанията по глобите за Швеция ще почнат още преди да дойдат първите самолети. Но Хер Бацка по това време ще слънчасва някъде на Карибите или друго, още по-далечно от България място.

Това прасе така нагло ме гледа и ме лъже от снимката, че няма нужда да коментирам думите му пропити с евтини обещание и крадливите му маниери. Срам ме е, че точно такъв човек управлява България и взема важните за всички нас решения.

Уважаемий Хер Бацка, 1. Много те моля - не може ли официално да им разпространите именцата на работилите по сделката? Не за друго, а за да можем и ние най-чистосърдечно да им благодарим! На самите тях и всичките им роднини. 2. И още много те моля, уважаемий Хер Бацка, да разпоредиш да бъде теглен още един държавен кредит - поне от още 3 милиарда, които ще са ни крайно необходими за да платим глобите, когато Швеция осъди България за нарушаване на регулациите на СТО посредством промяна на правилата и изискванията на официално обявения търг. Щото там такива положения като "политически избор" не са заложени и се наказват. Ако случайно тези глоби, коитоще платим на шведите, са по-малки от цената на сделката (каквато е обичайната практика на търговския трибунал), раздай излишъка на работилите по сделката, но най-вече не забравяй себе си, защото и ти трябва да се храниш, нали?

Баси наглата тиква !!!! За нобелова награда по близачество трябва даго номинират!!!

Как да го номинират, когато той на тези церемонии ходи за да спи!

Nikolai Vasilev

Неее спи щом така радостен подари ограда на говедата с Мексико!!!

Е, няма такъв дето като му ближат задника да не е доволен...Държавния департамент на САЩ не е изключение...Изключение е, че на всички останали го подават измит , лъснат и напарфюмиран, ама като му знаят манталитета на надутата гайда Боце защо да го мият...Да им лиже клеясалата муфа и той даже е благодарен...Перфектния подлизурко!

"Никой извън България не би си помислил, че българското и американското правителство са били подвластни на лобизъм или на корупционни действия" От горното става ясно, че кръстникът на свиневъдите живее е паралелна реалност. След като избираме офертата която изобщо не отговаря на предварителните изисквания само болен човек би си помислил за лобизъм нали Баце? За превъоръжаването ни има само един възможен избор, за главен прокурор има само един възможен избор и за управлението на страната ни има само един възможен избор, ето това е демокрация според тиквата на нацията.

Да те похвали самият държавен департамен си е голямо нещо. то и затова Боцко изпългя гордо и почна пак с хвалби и благодарности. Мълча като....хайде да не казвам какво за чумата по свинете, за теча в НАП, за още куп ежедневни безобразия, но сега....сега отличникът отново беше оценен и похвален. Сега отново може гордо да обикаля студиата и да обяснява как с Ф-16 ще се пази не само територията на хунтата Герб, но и цяла Северна Македония! Уникално..... няма нужда от коментар!

Велик държавник. Поклон до земи.

Ми ти си си винаги надупен до земи, та не знам за какъв поклон говориш.

"Соросоид" - човекоподобно, мразещо всичко българско (българомразец, българоубиец), стремящо се към заличаване на българското национално самосъзнание и християнски ценности. "Соросоидите" са платени или заблудени бесовски служители, които се опитват да наложат "джендър" идеологията и всякакви други подобни деморализиращи и античовешки разбирания. Накратко, "сорос оида" има за задача да обезчовечи, обезличи, демонизира и намали населението на България в услуга на своя господар, негово бесовско величие Джордж Шорош.

"От Държавния департамент оценяват високо ключовата роля, която Конгресът на Съединените щати е изиграл за постигане на сделката, заедно с координираните усилия на американското правителство и използването на чуждестранно военно финансиране за част от тази придобивка.' Това звучи добре в контекста на "изключителната" активност на някои наши лобисти - обснява как е станала сделката.

Хубаво ли е САЩ да те поздравява, а България да те проклина? Буда се откупи, радио "Свободна Европа" ще замлъкне.

Този да се пзи от народната "любов".

Не обобщавай! Когато дойде при мен, ще го "обичам" по няколко пъти на нощ!

:) Ся, Хер Бацка и верноподанните му няма да си бършат задниците поне 2-3 седмици - след това висомайшо потупване...

Този рептил не е нормален! Той продължава да твърди, че сделката за Фантомите е успех! Забележете, не говоря за покупката им, защото все пак те са на прилично техническо ниво! Говоря за преговорите (ако е имало такива!), за стиковането на параметрите по сделката, стойност, плащане, разсрочване, срокове на изпълнение, права и задължения на страните. По всички тези параметри сме пълен провал! Ама пълен! Много странен ми е Повелителят на калинките! Скрил се е като червей в кал и дума не обелва за големите, за огромните издънки на неговите хора в правителство, агенции, служби и администрация. Какво обяснение даде за изтичането на данни от НАП, за АЧС, за тоновете избити норки заровени от негов олигарх. А правителството носи главната отговорност за случващото се! Умопобъркваща некомпетентност, незнание, непознаване на материята по управлението на една държава. Само едно от тези събития би довело до падане на Правителството във всяка цивилизована държава. Но нашият не! Той се възхищава, той поздравява другите некадърници, той се бие в гърдите и дере гръмогласно колко е велик! Проблемът е наш! Докато го търпим, той ще прави така! Време е вече наистина хората да си дадат сметка, че пожарникарят ленторез води държавата ни към гибел!

Не мога да ги разбера, „левите“ в България!!! -Уж са за Русия а децата им парите и имотите на ЗАПАД!!!Не мога да разбера и психодесните-зелени! теменужени! лилави!люлятови и т.н.т.и разградските бесни, които уж са десни А правят, струват все в услуга на бсп!!!

А управляващите ги разбираш, че защитават чужд интерес, а не българският? Кратко казано - предателство! И че заради такива решения сме по-бедни.

-Другарю!!! -България е в НАТО а не във „Варшавския договор“?-Можеш ли да кажеш ! ОТ кого Русия може да ни защити в момента???- А сме бедни, заради двата фалшита на държавата, след 89г. причинени от „твойте хора“, за да станат милионери!

От кога Швеция е във Варшавският договор? Защо Германия, Франция, Великобритания не купуват Ф-ки? Ползват за основни изтребители Еурофайтер, Рафал, Тайфун. Освен това най-важният критерий бе ИНВЕСТИЦИЯТА, която предлагаха от СААБ. Както се борят сега за Фолксваген, така трябваше да се борят за нея. Можеха тук да произвеждат Волво. При добро стечение, ние от данъци върху печалби, да печелим дори милиарди лева!

И като цитираш 89г. Тогава тръгва обновление на Ф-16, наречено обновление в средата на живота. Наричани F-16MLU (mid-life update), каквито ни предлагаха предният път. Американците са оценили среда на живота на Ф-16 преди 30 години!

Няма кво да се опитваш да разбираш - не ти е това работата! Не се занимавай с несвойствена и невъзможна за теб дейност като мисленето. Не ти плащат да мислиш и да разбираш, а да тролиш! Така че - троли и не се напъвай да правиш друго!

С това някой да ми плаща, АЗ, съм преключил преди 14г.МИСЛИ му ТИ? А въпросите ми са на свободен, към свободни граждани?ТЕ не се отнасят за ТЕБ?

И народът трябва да ги поздрави със съд за предателство. За това че нарушават законите, Конституцията и клетвата в нея, в която са се клели. Че на всеки български гражданин сега взимат над 300лв. Че избраха оферта с поне 1.5 милиарда лева по-неизгодна. И пропуснаха инвестиция на СААБ от 110% или 2.1 милиарда лева, която при добро развитие можеше от данъци да ни носи дори милиарди приходи. Едва ли не сделката трябваше да е за завода, ако ще за Волво, а изтребителите да са бонус.

Нефелна руска отрепко:)

Кажи нещо смислено и обосновано, да го коментирам? Обидите са когато няма доводи.

На нас ни трябват, самолети, съвместими с пакта в който членуваме а не такива за АВИО-ШОО?

Тук имаше интервю с пристигна директор на Локхийд Мартин (производителят на тези Ф-16). Та му зададоха въпросът, дали е съвместим със стандартите на НАТО. И той отговори, че не знае какво точно визират под това! Отделно големите западни държави в Европа и НАТО Германия, Франция, Великобритания ползват за основни изтребители Еурофайтер, Рафал и Тайфун. Някъде да чу Ф-ка? С какво Грипена е по-малко съвместим? С това че е по-бръз, по-маневрен, по-добър за близък бой. С по-добри закачани ракети въздух-въздух. Въздух-земя не купуваме. Може би радарите ще са малко по-лоши от новите закачвани на половин вековният Ф-16. Само че самолетите ще излетят когато радарите вече са установили летящ самолет. Другото е стратегия за нападение. Ф-16 е по-видим на радари от Грипена. Супер капризен към писти и имаме една - граф Игнатиево. А Грипена кацал на магистрали и е много повече за наши условия. Разни като МиГ-31 си летят една звукова скорост отгоре на Ф-16, докато им свърши горивото.

Поздравления валят, успехи в изобилие, магистрали, ремонти, ремонти, ремонти....

Дир е отворила книга за похвали и лъжи на ГЕРБ! Може да пишете на воля тук, някой ден може и хумористична книга да излезе.

Хващай дедовия

Толкова много се о.рахте с тези самолети, че най-добре да позамълчите... А иначе за какви чак пък и стратегии говорите, аъобще не е ясно.

Селския бег , пак се появи

Като чета какво си казал Баце: "Никой извън България не би си помислил, че българското и американското правителство са били подвластни на лобизъм или на корупционни действия", добави премиерът относно поздравите на САЩ за самолетите F-16." и много се чудя, дали говориш и от името на шведите, италианците, французите с Рафал и американците с Ф/А 18 ..... За руснаците е ясно.

Всеки български пенсионер е финансирал сделката с 1200лв. Както казват в българския парламент да го д.хат пенсионерите - над нас е само Господ.

"На гол тумбак - чифте пищови."

Лошото е, че въпросният "стратегически проект" за превъоръжаване на армията ни започна така да се каже откъм задника... Ще се превъоръжаваме , ама след....4 години, като плащаме сега, на момента..Тези пари можеше да отидат своевременно за превъоръжаване на войниците ни със натовско стрелково оръжие, примерно, или за джипове, всъдеходни машини, зенитни установки, облекла и т.н.... А не да плащаме за суперскъпи самолети и то предварително...!

Големи поздравления, големи благодарности, голямо нещо! Ама никой не поздравява народа български за това че всъщност тая сделка се пише на негов гръб. Но какво тук значи един народ, важното е че ще има цели 8 броя от истребителите Ф-16.

На фона на бедстващите райони с африканска чума, изтекли данни на цяла България, и други ежедневни ужасии, премиерът е обсебен единствено и само от черния унищожителен за бюджета ни дух на F 16.

Мангалете ни изтрепаа по селата! Баби, дядовци, командоси, все....

От един лъжец как очаквате да каже всичко друго но не и истината за сделката.

купих си един ситроен 1972г. модел. платих го кеш upfront. 2024г. ще почерпя

Че за разлика от ладите, които се произвеждат трийсет години и за това време не са модернизирани нито веднъж, ф 16, както и Мерцедес пускат всяка година нови модели Естествения отбор у руските предатели го няма, защото българите мразят поробителката си Русия и никой не ще да става шпионин Затова вербовчиците са принудени да се здоволят с боклука, който имат

Защо някой не направи едно леко проучване, колко русофили има в България ? Убеден съм, че процента ще гони 80 .... Тези, с въртящите се задници сте малко !

Чист лобизъм. Нали пренебрегнаха резултатите от тяхната си (на политиците) процедура?

Българския народ затова обича г-н Борисов. Да ни е честита придобивката българи!!

Щерев, вече си заработи надницата. Престсни да досаждаш с венцехваленията си!

Борисов: "За първи път в новата история България се превъоръжава" ...... а за първи път в ЦЯЛАТА история България се топи и изчезва с такива темпове ..... и процеса въобще не е спрял !!!!!!!!!!!

щом борисов държи да подчертае ,че не е имало лобизъм и корупция значи смяяяяятай....

Територията се тресе от проблеми и проблемища, а този мисли за превъоръжаване. С кого ще се сражаваш бе военнолюбецо?

А обущата, партенките, шинелите, мешките, канчетата, манерките и т.н. кога ще се модернизират!?!

Корупция лобизъм и Тиква са несъвместими в едно изречение. Нали тикво? Ти само като сложиш синята вратовръзка и вече си забравил какво означава корупция и лобизъм нищо, че долните ти гащо са още червени, но нали комунистите са гонили дядо ти. Простено ти е от БГ избиратея или по-скоро от 80%.

Троловете ще го изпикаят от безсилна злоба Честито, българи!

Не може да не изпаднеш в безсилна злоба, когато гледаш как група австралопитеци разсипват държавата. Газта обаче се събира и ще палим кладата с нея.

Трол си ти! Ако беше човек, който милее за страната, нямаше да пишеш глупости!

Тази модернизация на армията е като да купиш нови автобуси "Чавдар"- модел 1970г. за софийския градски транспорт.

бате куре, гледай си автобуса и не се изказвай по въпроси извън компетенцията си да не те стегне чипика на стари години

Тази скрита заплаха към човека е очевидно доказателство, че си кадър на ГРОБ. Изобщо как се пръквате такива бе?

ДЛЪЖЕН СТЕ ДА ЗАСТАНЕТЕ ПРЕД ХОРАТА И ДА КАЖЕТЕ,ДАЛИ ЩЕ НИ ПАЗЯТ НОВИТЕ САМОЛЕТИ , ДОКАТО ГЛАДУВАМЕ !! УНИЩОЖИХТЕ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО В БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА УГОДИТЕ НА ИЛЮМИНАТСКАТА ПАСМИНА , КОЯТО ВИ ДЪРЖИ НАВЕДЕН !!!

копейки от руското посолство къща не хранят. има много празни ниви.вземи един руски МИГ и един руски танк и ги направи техника за коолхоза и ще си нахранен.Ти да не чакаш нашия премиер да те храни като бебе с лигавник.