17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са псевдо бе, другарю Цеков Шорошки! Иистински са референдумите! И няма как да не са истински след осемгодишен геноцид над руското население на украйна от страна на украинските нацистки престъпници! И ти не си никакъв доктор, а само една жалка лъжлива шорошка пачавра!

Иска да вземе някой лев за сметка на Путин и Зеленски . Обаче да говориш отявлени тъпотии за пари вече е нагло.

Този ,политически парцал ,не че и останалите не са такива ,някога беше известен под портизанското име "Силистренският легльо"

ги ръси само тоя. Това обаче не може да промени нищо. Украйна загуби, а също и Европа. САЩ в близък план спечели, но губи в дългосрочен план. Това е!

Мекере, появило се по царско време от къде изпълзя. Защо не си затвориш устата глупак такъв. Гледай си там фалшивото институтче и не се изказвай.

Някой трябва да разясни на този соросоид, че дума “анексация” няма. На български е “анексиране”.

Боби Цеков изведнъж смени плочата.

Слава Россия

Борката Цеков, много учЕн бе?! А заплатата му от Сорос от де иде? От Америка за БГ, или директно от Козяк?

Някой знае ли откога Цеков е станал проститутка на Америка за България?

Такива се раждат, не стават такива. Няма значение, кое НПО плаща.

Ех Цеков в косово дори референдум нямаше . Някакъв коментар ?

Голям капацитет е г-н Цеков. Разбира нещата явно. Нещо обаче говори на ангро.

В този сайт всички ли политолози “експерти” и коментатори са еднакви лизачи, плюли на собственото си достойнство и чест, и готови да словоблудстват угоднически в полза на най-долнопробната агресивна държава, съсипала десетки малки държави като нашата. Позор за вас, идиоти-птедатели!!!

Не само в този сайт. Тук все още може да и напишеш мнението. Иначе всички се кланят на силните на деня.

явно ежедневно се отчита на ФАЩ.

На пеевски душеприказчика

пак си на ведомост на "Козяк"....

Цеков да 'обясни' на полезните идиоти както се случва.

ЛАПА ПИШКАТА НА ХЕРО МУСТАФА

една проста мобилизация не можаха да направят, тотално се насраха, повече запасняци са избягали в пъти от повиканите и откликнали, а пък тях ги чака само дуло и на мушка. Този руски народ няма ли най-сетне да се събуди, дори и когато синовете му гинат като добитък на заколение? Какво още да стане, та да се размърдат? Май и те се уядоха, разчитайки на далавери и чадъра на Бащицата. Между другото, руските проститутки са ненадминати и ако искат да победят, да пуснат няколко батальона - ще сгащят украинците по без гащи, ха-ха-ха. А ние, вместо да си играем на демокрация и бабаитлък, да направим нещо конкретно за тази изстрадала страна, където има и наши сънародници етнически българи! Поне мунициите да са от нас, какво се офлянкват разни псевдомиротворци - петата колона на агресора?

Виж Зеленски направи 4 "успешни" а на петата се спъна в синовете на колегите си.

Тоя ибрикчия се опита да се внедри при Президента , ама Радев го усети и го отвя с 200.

този от кое блато избълбука, поредният блатен дух

Искам да попитам Борислав Цеков на заплата на американската амбасада ли е и чии интереси отстоява? Неговото изказване: "Анексията е ...." ми прилича на една догма от времето на комунизъма, когато се казваше: "Учението на маркс е всесилно, защото е вярно!" Аргументи, факти и козазателства – ЙОК! Та те така и той!!!!

Ти щакно очакваш от внук на отечествен фронтовак, бил се на страната на окупаторите? Сега също се "бие" на страната на окупаторите.

т.е. Папагала на ЦРУ.. аре у лево гнидо.

абе много американски подлоги се навъдиха и този незнаен цеков, кой го пита та да бълва тъпотии

Духайте супата, окапани джендъри, либерасти и грантаджии!

Цеков е лаик. Присъединяването е за това, защото резервите не могат да се ползват на чужда територия според конституцията на Русия. А територии, съизмерими със средна държава в Европа трудно се удържат с наемна войска по принцип, защото не е многобройна, а разчита преди всичко на бойна техника. Но бойната техника не овладява територии. Там, където не стъпи пехота, територия не може да се удържи. Сега, когато резервите влязат на територията, според условностите на конституцията чисто формално според интепретацията на Русия вече законно, ще видим какво ще се случи с настъпилите по-рано украински войски. Хем населението е евакуирано от тези територии и няма зад кого да се скрият, което е моделът на воюване на "героите на Украйна". Нацисти, какво да каже човек повече?! Ако това не се беше случило, нацитата щяха да се качат на главата и на България, и на Европа изобщо. Бундестага вече имаше доклад да се борят срещу нацизма в Украйна, но след това беше натиснато "отгоре" да мълчат. Фашизъм, какво да каже човек повече?! Изобщо какво да каже човек на лъжите, с които Урсула нбута ЕС във война, която не е наша по никакъв начин. Ако беше наша, трябваше да се бием срещу украинските нацита. А сега обратното... какво да каже човек повече?!

Кой е тоя Борислав Цеков. Поредния минетчия ли.

ибрикчия!

Па тоя никой не го пита

Абе Цеков , ти глупак ли си или Тъп ! Как можете да пишите лъжите на едно вмирисано ако ! Цеков да го духаш !

Цеков - ходи си на село да береш чушки. От кретени като тяб няма смисъл. Или бегай да правиш свирка на Байдън. Ама мамй не му става.

Путин наистина трябва да се е "отчаял"... в началото войната беше одобрявана от 60% от руснаците а днес процента одобряващи е над 80%. Всъщност релацията май е точно наобратно- ако Путин не "анексира" насила украинизираните от Ленин руски територии то той наистина ще се прости с президентския пост;)

цеков ти май от геополитика и история си нямаш никво понятие, поредния пропагандист, който не е следил събиятата през последните 25 години...

Не е разбрал, че Русия точно за това влезна там.

Минавам само да отбележа, че ЦЕНЗУРАТА бърза работи и ми изтри поста!

Би го у гъза!

че Бидоня в момента успокоява Зельо и му сменя памперса: "Спокойно, момче! Битката е загубена, но не и войната! Продължавайте смело да вадите въглените от огъня с голи ръце, вместо нас! Ще имаш звездичка в сградата на ЦРУ!"

Цеков, вие, демоСратите, ОТЧАЯНО се опитвате да угасите Слънцето.

ама поне здраво ще си подухат...

Не може да анексираш една територия, ако нямаш подкрепата поне на 50% от населението и. А днес с просто око се вижда, че населението на тези територии е поне 70-80% за Русия и подкрепя Русия. А там са не по-малко от 6-7 000 000 човека, колкото една България ...

8 години диверсии и издевателстване над местното население, а сега "отчаян опит". Отчаян опит е най-скоростното наакване на еленски с внезапните му пориви да влиза в НАТО..