Зам.-главният прокурор потвърди, че Чакъра е взривен

Зам.-главният прокурор Борислав Сарафов потвърди, че междинните резултати от ексхумацията на трупа на Тодор Димов-Чакъра показват, че осколките са проникнали в тялото отзад. Това изключва версията за самовзривяване, категоричен бе Сарафов.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-главният прокурор потвърди, че Чакъра е взривен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а защо не пуснете всички пандизчии, разгонете полицията и да се обяви офицялно, че тази скапана дbржава не сbществува.

Щом като е оказал въоражена съпротива на полицията и представлява опасност за обществото с поведението си, тази бандит си е получил заслуженото. Всяка държава,където има ред,така прави . Или предпочитате да му се молят да слезе,за да го арестуват.?-

ГОСПОДА ПОЛИЦАИ, ВИЕ НЕ СТЕ ВИНОВНИ. КОЙ ПОИСКА ГРАНАТОМЕТА? КОЙ ГО ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ ЕДИН ЧОВЕК? ТОВА Е ОРЪЖИЕ СРЕЖУ ТАНКОВЕ. НИМА НА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР ПО ТОВА ВРЕМЕ НЕ МУ Е БИЛО ИЗВЕСТНО? И ПО ТАВА ВРЕМЕ ТОЙ НЕ Е БИЛ ТАМ ПО ЗАПОВЕД, А ДА ГЛЕДА СЕИР? НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА, И ТО ТЪПКАНО!!!

Вижте с какво се занимават, за да докажат вярност към Доган, Моника и сие... Що не кажете за парите на ДПС-Бисеров и Доган ? Що не кажете престъпление ли е да дадеш народни пари на Хохегер, а той да върне половината на жена ти. Ще дойде ден и ялите и мълчалите да повръщат заедно...

Не те правят, а си си такъв. Нормално за кратунковец.

ВИЖТЕ САМО С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА ПРОКУРАТУРАТА И ТОВА СМЕШНО ЗАМ. ПРОКУРОРЧЕ ! ИСТИНСКИ ЗАЩИТНИЦИ НА БАНДИТИТЕ ! А КАК ИНАЧЕ, КАТО СДЕБНАТА СИСТЕМА Е КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ !...

Още един типичен неграмотен поклонник на Бандата на кратунковците. В българската азбука има главни и малки букви. Ама какъвто Вожда, такива са и последователите му - прости и неграмотни.

Типичен слуга на червената зган!

А ти си типичен неграмотен поклонник на Бандата на кратунковците. Пише се СГАН!!!

На тоз' индивид физиономията му описва точно душевния му мир и морал.

Като всеки,правещ се на дребен селски хитрец-скоро,ще обърне плочата,май?!

ЦАЦАРОВ И САРАФОВ СА ПОДЛОГИ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯМАФИЯ ! ЦАЦАРОВ, БАРЕКОВ И МАЯ МАНОЛОВА, ПРОВАЛИХА ИЗБОРИТЕ ! НА 12 МАЙ 2013г. ТЕ УЧАСТВАХА АКТИВНО В КОМУНИСТИЧЕСКА КОНСПИРАЦИЯ, С БЮЛЕТИНИТЕ ОТ КОСТИНБРОТ ! ВЪН ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА !...

Абе, хора, нормално ли е да роним сълзи за доказани престъпници, които заслужават сто години присъда. Вижте какво става в Америка, за която всички въздишате от умиление по тяхната демокрация и порядки. Там, само до посегнеш на полицай си мъртвец. Там, за всяко от тези престъпления, на които у нас "независимият" съд дава или прошка, или условно наказание, престъпникът ще получи десетки години строг затвор. Не мога да разбера журналята, които се прехласват по разни крими-типове, все едно, че са им кръвни братя. Ами ако този изверг посегне на вашето семейство, или на вас самите? Пак ли ще роните сълзи???

ПИТАМ ТОВА ПРОКУРОРЧЕ? АКО СЕ БАРИКАДИРАМ, С БОМБИ, ГРАНАТИ, И КАЛАШНИЦИ, И ЗАПОЧНА ДА СТРЕЛЯМ ПО ПОЛИЦИЯТА, КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИ ПОЛИЦИЯТА? В НАЙ ГОЛЯМАТА ДЕМОКРАЦИЯ, ПРЕТРЕПАХА ЖЕНА И ДЕТЕ В КОЛА, САМО ЗА НЕПОДЧИНЕНИЕ ДА СПРЕ!!

И каква стана тя!!!-Баретите които са Гръмнали ,,ЧАКЪРА" се оказва че са били на пряко подчинение на министърът на вътрешните работи, а не на Глав. секретар на министерството.

еВАЛА ДА НО ТИ СЕ ВРЬЩА

Този е неприятен, суетен, лицемерен и некомпетентен субект!!!!!

Много е тъп тоя прокурор бе. Пред цяла България показа, че е пристрастен наричайки в ефир Цветанов "злия". И ние чакаме от него правосъдие. Съветвам Цветанов да го съди за обида в ефир.

Прокуратурата да си пази експертите, за да не стане като професор Евгений Николов, чиято загадъчна смърт даде втори живот на политическата кариера на Цветан Цветанов.

Браво. Прекрасно цитираш опорните точки.

Някой вЕрва ли че този прокурор е независима личност. Вижте му само доволната физиономия типична за една червена тиква яхнала правосъдието за да ликвидира противника.

Мнението ти е такова защото е пловдивски майничка а не софийски селянин.

ПОРЪЧКА - ИЗПЪЛНЕНА.

Оплачи се на Попа бе мафиотски прокурор!!!!

centsche

Какво има от тук нататък да видим! Екшън до екшън!

Да бе, прокурора бил тъп, а Европейския съд и той ли е тъп и подкупен? Само ония гьонсурат Борисов е светец!

Тъп ли си или да?

кои са ни управлявали? Да не могат(искат) да заловят един обикновен престъпник. Да стрелят с базуки срещу един обикновен сводник. Да го взривяват ,палят и прикриват следи от престъпление. И нито един от тях не си признава и кае за да спаси душата си , а се пишат за милосърди и теисти.

Правилно си се преценил - патката си е патка - тъпа но и грачеща.

Бог да го прости този човек - Чакъра! Но, сме длъжни да отбележим, че е загинал от приятелски огън! За да мълчи.

А,бе, "просветен" или посветен, ти как си представяш Бойко Борисов да е едновременно на две места - хем да издава заповеди,хем да е вътре в къщата и да " полее и изгори" човека,пък бил той и бандит...май си на принципа "крадеца вика дръжте крадеца"...

Много словоохотлив нещо този зам. главен"прокурор"за едни дела дори знае и разпространява прякорите на подсъдими лица.А за други като делото за докладите,за ПР агенциите,офшорките,прането на пари нито дума.Интересно защо? Защото няма разрешение от олигархичния съвет който го е сложил на тази позиция и чиито слуга е.

Когато слушам коментари от магистрати, се питам - къде тия получовеци, са заровили съвестта си?

Много по-лесно е да слушаш/вярваш словесните и духовни Извращения , на Осъденият в Международният Съд Боко Борисов ака Рапона !!! Е да,Осъдена е България за Взривяването и Заплването на Чакъра в Харманли ! Скоро ще бъде Осъден Истинският Извършител?Виновник за това зловещо Бандитско Убииство/Разплата, от Името и с Ресурсите на Държава !! Отвратително !

Галеви Боко Тиквата и Цветанов ги пуснаха да Избягат от съда !!! Да не се разприказват ! Да не се Разприказва за Престъленията на Боко Сикаджията-Борисов , бе Взривен и Запален Чакъра от Харманли !! Под Личният Надзор на Изпълнителя на Присъдата-Бойко Борисов ! Същият този Бандит ,ви беше Премиер ,свалихте го,Но иска пак !!!??? О свещенна простотия !

Не на нас тия! !Наистина си толкова прост за да мислиш, че простотиите които пишеш, ще минат!Кога избягаха Гелеви бе, тикво празна?

Двамцата изчезнаха в разгара на Боковото управление - в края на май 2012 година. След като съдът ги осъди оконателно на ефективни 5 и 4 години затвор през май, те изчезнаха. Цвъкурион ги изчака една седмица и в около 6 юни 2012 г. започна полицейска "операция" по издирването им. Прав е човекът

Тия ги разправяй на баба ми.Може и да ти повярва, но първо ще каже: "хайде бе, на мен ли тия..."

След 10 години от смъртта, тези заключения от есхумацията са фалшиви! Търсят виновен и ще го намерят. Но не е там въпроса, а в това, че манипулират общественото мнение!

Най после мнение от супер експерт.

ТОЯ НЕПРЕКЪСНАТО РАЗДАВА ПРИСЪДИ ЧЕРВЕН ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ

Рядко нагъл и тъп зам.гл. прокурор. Но добър слуга на тройните измамници.

Този ЕС създава само хаос в правораздаването. Сигурен съм, че трудна някой съдя, ще знае всички правила на ЕС и как се третират, да не говорим за полицаите. Къде по ясни са старите правила. В общи линии, след като е насочил оръжие срещу полицай - мъртъв е. Без значение как. В САЩ преди около година май приеха, че срещу хакерско нападение могат да обстрелват с бомби. В Русия си запазват правото за ядрен удар при нападение с каквото и да е оръжие. И така на татък. Само хаос създават от ЕС. А едно време беше добре дефинирано. Стой полиция - изстрел във въздуха - изстрел на месо. При нападение и опасност, направо към последното. После вече тръгнаха да се целят в краката и задника, и постепенно изкривиха нещата. А роднините на престъпниците не заслужават обещетения. Първо родителите носят вина за възпитанието му и един вид са виновни за смърта му също. За да има компенсация, то тя е за нещо - пропуснати ползи - от материалната гледна точка. Пропуснатите ползи са ако работи. Ако краде, ще са от пропуснати кражби. А това не трябва да се компенсира.

Ако тоя полицай знаейки или не е изпълнявал поръчка на наркомафията - има значение.

Храбрият герой на обикновените хора Чакъра загина с оръжие в ръка като истински партизанин в патриотична битка с/у омразните жандармерия и полиция за Светлото Бъдеще на народа си! Поклон пред тъмната му памет!

Никой не твърди, че Чакъра е герой. Напротив- това си е един обикновен кокошкар. Ако го бяха претрепали докато е оказвал съпротива- никой нямаше и "копче" да каже. Проблемът е, че е утрепан след като е преустановил съпротивата. Поне така излиза.

БългАриец

" ако тези факти се потвърдят, има извършено престъпление.", хихика Сарафов. Ако не, остава другата версия.

Да не се получи още една група "Килърите"? Кой заповяда взривяването? Кой разпореди запалването?

Тролчета, коментирайте по темата! Какво мислите за това- взривен, и после запален?

а за това, ти налюбен от Местан, а после влюбен

Коментирай темата!

Заместник смешник!!!Прави внушения от най-високо ниво!!!Следващия път при стрелба по полицията....той щял да лови престъпниците...смешник!!!

Стара истина.-Престъпниците не се самоубиват.- ТЯХ ги убиват.-А бсп от това ОБЛАГИ търси.

Това са гнусни комунистически клевети с цел дискредитиране на огромните заслуги на Бойко Борисов! Толкова ли е важно как е бил ликвидиран някакъв опасен бандит, застрашаващ националната сигурност и живота на стотици хора? Гордеем се с ГЕРБ!

Важно е! В основата на демокрацията е спазването на закона от всички. И равенство пред него на всички. Няма как да бъде оправдано, по какъвто и да е повод хладнокръвно убийство. Възниква въпросът- защо при положение, че са имали възможност да хвърлят граната /което е армейско оръжие/, защо не са направили опит да го неутрализират по друг начин? Разстоянието не е било голямо. За да успеят да я хвърлят, явно този човек е преустановил стрелбата. Нищо не може да оправдае това хладнокръвно убийство!

Баце те не са я хвърлили, сложили са я под него както е бил по гръб и са дръпнали халката. Оня ден ги казаха подробностите.

Къв прокурор е този некадърник? Твърдеше за некви бусове с двойни дъна по изборите, къде са бе Сарафов? В тая малка територия не можахте едни бусове да намерите, нещастници! :)

Напън за смях от поредното герберско тролче! Хахахаха!

Ела да се посмеем заедно, ще ти се счупят краката от смях, гарантирам :) Зад клавиатурата и мики маус може

Герберските тролчета в несполучлив опит за изместване на темата! Дерзайте! Всички на амбразурата!

Ало пловдивските соло та..ци на другаря Гергов абе жалка картинка сте бе защо сте толкова тихички и гледате с малките си мазно-мигащи оченца все едно нищо не знаете относно: - Аферата Хохегер (Австрия си каза думата има перстъпление има присъда, тука пулна тишина откъм медии и разследващи органи) - Костинбродската пиратка (е като не са фалшиви бюлетините нещо което се знаеше от самото начало и вие накрая потвърдихте с неухота какво правим с Мая,Бареката,Местан,Шукри и други участвали в планирания спектакъл-провокация явяващ се вече правно нарушение) - Аферата ХристоБисеров (е извадихте ни очите с това ваше мудно,предизвестено и провлачено повдигане на обвинение и мярка за неотклонение: с две думи си му казахте айде оправяй се че от Европа натискат) - Аферата Волен Сидеров(улични противозаконни шествия на шайки криминални перковци с открити призиви за саморазправа,Саморазправа с журналисти и полицеиски служители - документирана при това! без подследсвия!) - Аферата със 7 Седемте Секретни Документа незнаино как изгубени олигофренски не от кой да е а от един министър председател и оказали се в ръцете и подмятани в последствие от кои ли не, но уви според вас ненастъпили вредни последици нямало и свенливо го глобихте все едно се е возил без билет в трамвая, при това забележете след като същия ви изюрка арогантно публично чрез медиите ... показваики ви недвусмислено кой кара влака - Аферата с олигофренско скалъпените обвинения срещу Цветанов ( едното дело за подслушване другото за неподслушване па и трето що някой си си получил заплатата за периода когато е бил разследван ... ама вие серизно ни мислите за идиоти май ...

и малко история за сравнение просто тогава и сега: Димитър Яков Станишев : от Уикипедия, свободната енциклопедия - През юли 1992 г. главният прокурор Иван Татарчев повдига обвинения срещу 22-ма членове на Министерския съвет за присвояване на огромни суми, сред които и Димитър Станишев. Според публикации във вестник Атака той е обвинен, че лично е присвоил над 21 милиона щатски долара.

от кога вестник "Атака" е източник на доказателства? А какво стана с делото?

Уви тогава май имаше Прокурори с топки сега вече не

Голяма заплата взема, пък да вземе да свърши още някаква работа. За сега - на умряло куче нож вади.

Мъчно му е на електората- де ги мутрите да го водят с твърда ръка ? Боко, нарочен от тях за мутра, ги разочарова не ведъж- не остави Чакъра да избяга, а февруари като му подляха свинска кръв на паветата взе, че подаде оставка, вместо да ги подхване като маскиран униформен "ранобудните". И вместо да ги храни от черни каси сам яде филиите с мас! Да бъде изключен от "Бистришките тигри" за наказание!

мутрата в затвора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя го слушах вчера при Пъпеша. Пълен тъпак. Бил заместник-главен прокурор. Е затова държавата е на тоя хал. Да му берат срама тия дето са му продали диплома и господарите му.

Сега вече ще си го стръскам заради Чакъра. Някакъв бандюга, оказал се в политически скандал...

При мутрите лабаво нема, тиквата да отговаря, той беше тогава главна мутра!