Коментари - Борислав Сарафов освободи Сийка Милева като говорител на главния прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали тоз е нелиитимен как ще я освобождава? Освен това те двамката са си дружки близки и скорострелни повече от три години.Освен да е решил говорителка да бъде любена пепи еврова.

Бек ту риалити ..

Прокурор Сийка ще ви съди

Демокрацията ни отне Сийка

МИЛФ-а да се обади, ако трябва да му се изпъне кожата. Като нова ще стане...

каскетът кипа ще я направи секретар на партията си

Принципите и ценностите са описани в длъжностната характеристика за съответния пост. Какво значи да споделяте общи ценности?

а брадавиците по лицето и кой ги почисти?...

Ма той екипа на Бобчо си е готов, бе. Нали иска хора с неговите убеждения, на които има доверие? Цели осем джудженца са му подръка. Нали са братя по престъпления.

С голямо удоволствие каня Сийка Милева да стане говорител на нашето село . В селото имаме и ергени . Бъдете здрава Г - жа Милева !

иска да сформира екип от хора, на които има доверие и с които споделя общи принципи и ценности.- че колко да се различават принципите и ценностите на прокурорите!?!? Това може да буди много тревоги колкото и тривиално изказване да е.

Тази дама според мен е изключителен професионалист!

за нея има приготвени достатъчно "микрофони",които да държи и да им говори;)

Сийка Милиционерка какво ще работи сега ?

Сарафов е човека на Герб не от сега. С това назначение целят оцеляването си и разследванията по делата да спрат

То щото Кешев и Сойка не бяха хора на ГЕРБ........ !

Ми, сега Хамсийка Ко шъ прави? Да слагат булката на Петеврото, докато не е излязла по майчинство

как ще ми липсваш. Хубавциа си ти , хубавица

Сийка е бъдещата външна министърка в кабинета на Иван Гешев, или поне такива са сънищата и мечтите на бившия главен.

Поздравления на редактора за снимката :)

И ко стана тя, това което се чува в един запис на ПП, че Борисов ще става член на комисията, пак се оказа вярно! После говорете, че между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ няма задкулисни договори!

Срам. Тая никак не беше лоша.

Бързо да покажат с кого са я заменили. Ако новата не е секси, оставка.

голяма рокада, няма що! Да освободиш Сийка Милева от поста говорител на главния прокурор, е все едно да освободиш чистачката, която е чистела кабинета му! Смешни опити за симулиране на дейност прави Сарафов, при това много смешни!

Не е баш така. Това е престижна позиция защото дава доста до главния прокурор и възможност за пряко знание за това какво става там

И как сега ще борим престъпността без сийка и гешев ? Колко още майки с двегодишни деца като кметицата на Младост ще останат извън затвора, ако тези двамата ги няма ? Да припомним, че сийка си взе "евтин" апартамент от ваклин груп, които пък натопиха кметицата на Младост, за да лежи в затвора - някак си не ми е жал за тази кифла и нейният господар !

На друг сайт прочетох, че Юда е освободил и Сийка Милева като говорител. Това определено не е неочаквано. Искам да видя след нея кой/коя ще дойде и колко ще е зле, защото Сийка Милева просто беше ПЕРФЕКТНА за длъжността.

Много е секси когато не си прикрива брадавиците!

е как така?