Борислав Сандов: Пламен Николов не ми изглежда като човек, който ще взема решения

"Чувам от ГЕРБ, че те нямат да участват в гласуването, това означава ли, че Бойко Борисов вече е "помилван?", попита депутатът от "Демократична България"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво би станало ,ако на всеки все някой не му харесва?

Папагал, чу от Борисов и повтаря казаното от него.

педали били партияВ

Е господина дето е наплюл някакви думи за някаква медия ш мноооого решителен явно. Само дето никой не го е чувал досега... или пък е поредния Йода - кукла с нечия ръка в задника, която го движи и му мърда устичката

Тия гладни, прегладнели хиени. Обикалят ли, обикалят...

След репликата "Христо, Маджо те търси......" един нормален избирател никога не би гласувал за ДБ. След предложението Пацо шнорхела да е мин. председател, нормален избирател никога не би гласувал за ИТН. След "интервюто" на Трифонов, нормален избирател никога не би гласувал за ИТН.

след наглото, безпардонно и неадекватно поведение на тошко и "сценаристите", нормален избирател никога не би гласувал за ИТН.

Борко, ти пък не ми изглеждаш като човек, дето да дава мнения. Ама аз те познавам толкова, колкото и ти познаваш кандидат премиера, така че...

Поне няма да взима решения напушен и на.....бан, като тебе и останалите ти гей ортаци от лгбт шайката ДБ!

А спонсора на ДБ - Джо Байдън от американската ЛЕВИЦА дали е човек който взима решения или зад него стои задкулисието и дълбоката държава ???

Направо си го кажи. Вие си искате Прокопиев.

Твоя Ристо-маджото сам ли взема решения. Или му набиват канчето на Буджака

Да бяхме избрали Филип Димитров при който ни обещаха, че след 50 години „демокрация“ ще останем 5 000 000, а бяхме 9 000 000 при омразният социализъм, а една четвърт от населените ни места ще бъдат обезлюдени!!! Кой живял-живял !!! Слава Американу, Слава Булгаристану, Героям слава !!!

Хахаха! Смешникът усвояващ милиони за броене на " зайци, врабчета и др.", финансиран от Америка за България и още един смешник, рекетиращ бизнеса, цял град Банско, столицата за Витоша, и нито веднъж не се обадил за Пампорово и Цветелина Бориславова, се обажда и дава мнение самостоятелност на вземане на решение?! Ей Наглец скрий се в дупката си и никога не се показвай?!

То решения можете да вземате само вие с ристьо! Никой друг!!

А на мен Б. Сандов ми изглежда като човек, занимаващ се с рекет и изнудване на доказали се с авторитет компании.

Само ми кажете на предния министър решенията които е взел. Щото много лаете и все не харесвате. Дайте шанс на който и да е само не Боко, нали го изринахме.

А на боко бяха калинки а,тези хубави животинки а сегашните са някакви изпълзяващи от разни дупки кукли на конци и амебите не виждат борбата м/у разградския фармацевт и разградския медиен бос 9то в този град май само босове) а дръндарския ги дирижира в рундовете:)))

Боре, ама и ти ги ръсиш без да мислиш ! Решенията за България се вземат в Москва, Вашингтон и Анкара. До нашия министър-председател се свеждат за изпълнение.

Сандов ти какво си - ушенце, което подслушва какво си говорят гербаджийте или прост предател през който гербаджийте спускат опорни точици. Не зная защо, но този ми прилича на гол охлЮв .

Прилича, щото е!

И ти не ми изглеждаш на такъв който става за парламента , но си там !

Преди симпатизирах на ДБ, но последните им действия ме карат да се питам за мотивите за действията им. Получава се постоянно разминаване между думи и действия. Имат някакви амбиции които не отговарят на постигнато на изборите и с тъпата си реакция на ощипана мома и желание да вкарат министри в кабинета провалиха първото предложение за кабинет, което си беше стойностно.

Симпатизант си бил на ДБ? Продавай шнорхели на някой друг

Като не знаеш, защо коментираш, бе? Ей, тези от ДБ голяма злоба извадиха. Я се вижте кои подред сте в парламента и се дръжте като такива, а не все едно вие сте най-голямата партия!

ако демократична България решат да не подкрепят правителството, а да са опозиция, то тогава те ще минат в опозиция. Логично, да.

След Пацо терасата,идва Пацо Шнорхела. Кой реди кабинета?

Идеално! Точно такива хора ни трябват. Друг да решава, а той да не мисли. Впрочем 80% от сбиртока, наречен българи, са точно такива. Прекрасно им беше при социализма - да не мислят.

Говориш за българите в 3то лице, все едно ти си нещо различно. Чистокръвен ариец ли си, или какво?

Не. От другите 20% съм, които мислят и ще продължават да мислят.