Борислав Сандов: Пламен Николов не ми изглежда като човек, който ще взема решения

"Чувам от ГЕРБ, че те нямат да участват в гласуването, това означава ли, че Бойко Борисов вече е "помилван?", попита депутатът от "Демократична България"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеално! Точно такива хора ни трябват. Друг да решава, а той да не мисли. Впрочем 80% от сбиртока, наречен българи, са точно такива. Прекрасно им беше при социализма - да не мислят.

След Пацо терасата,идва Пацо Шнорхела. Кой реди кабинета?

ако демократична България решат да не подкрепят правителството, а да са опозиция, то тогава те ще минат в опозиция. Логично, да.

Като не знаеш, защо коментираш, бе? Ей, тези от ДБ голяма злоба извадиха. Я се вижте кои подред сте в парламента и се дръжте като такива, а не все едно вие сте най-голямата партия!

Преди симпатизирах на ДБ, но последните им действия ме карат да се питам за мотивите за действията им. Получава се постоянно разминаване между думи и действия. Имат някакви амбиции които не отговарят на постигнато на изборите и с тъпата си реакция на ощипана мома и желание да вкарат министри в кабинета провалиха първото предложение за кабинет, което си беше стойностно.

Говориш за българите в 3то лице, все едно ти си нещо различно. Чистокръвен ариец ли си, или какво?

И ти не ми изглеждаш на такъв който става за парламента , но си там !

Сандов ти какво си - ушенце, което подслушва какво си говорят гербаджийте или прост предател през който гербаджийте спускат опорни точици. Не зная защо, но този ми прилича на гол охлЮв .

Не. От другите 20% съм, които мислят и ще продължават да мислят.

Боре, ама и ти ги ръсиш без да мислиш ! Решенията за България се вземат в Москва, Вашингтон и Анкара. До нашия министър-председател се свеждат за изпълнение.

Прилича, щото е!

Само ми кажете на предния министър решенията които е взел. Щото много лаете и все не харесвате. Дайте шанс на който и да е само не Боко, нали го изринахме.

А на мен Б. Сандов ми изглежда като човек, занимаващ се с рекет и изнудване на доказали се с авторитет компании.

То решения можете да вземате само вие с ристьо! Никой друг!!

Хахаха! Смешникът усвояващ милиони за броене на " зайци, врабчета и др.", финансиран от Америка за България и още един смешник, рекетиращ бизнеса, цял град Банско, столицата за Витоша, и нито веднъж не се обадил за Пампорово и Цветелина Бориславова, се обажда и дава мнение самостоятелност на вземане на решение?! Ей Наглец скрий се в дупката си и никога не се показвай?!

Да бяхме избрали Филип Димитров при който ни обещаха, че след 50 години „демокрация“ ще останем 5 000 000, а бяхме 9 000 000 при омразният социализъм, а една четвърт от населените ни места ще бъдат обезлюдени!!! Кой живял-живял !!! Слава Американу, Слава Булгаристану, Героям слава !!!

Твоя Ристо-маджото сам ли взема решения. Или му набиват канчето на Буджака

Направо си го кажи. Вие си искате Прокопиев.

А спонсора на ДБ - Джо Байдън от американската ЛЕВИЦА дали е човек който взима решения или зад него стои задкулисието и дълбоката държава ???

Поне няма да взима решения напушен и на.....бан, като тебе и останалите ти гей ортаци от лгбт шайката ДБ!

Борко, ти пък не ми изглеждаш като човек, дето да дава мнения. Ама аз те познавам толкова, колкото и ти познаваш кандидат премиера, така че...

След репликата "Христо, Маджо те търси......" един нормален избирател никога не би гласувал за ДБ. След предложението Пацо шнорхела да е мин. председател, нормален избирател никога не би гласувал за ИТН. След "интервюто" на Трифонов, нормален избирател никога не би гласувал за ИТН.

след наглото, безпардонно и неадекватно поведение на тошко и "сценаристите", нормален избирател никога не би гласувал за ИТН.

А на боко бяха калинки а,тези хубави животинки а сегашните са някакви изпълзяващи от разни дупки кукли на конци и амебите не виждат борбата м/у разградския фармацевт и разградския медиен бос 9то в този град май само босове) а дръндарския ги дирижира в рундовете:)))

Симпатизант си бил на ДБ? Продавай шнорхели на някой друг

Тия гладни, прегладнели хиени. Обикалят ли, обикалят...

Е господина дето е наплюл някакви думи за някаква медия ш мноооого решителен явно. Само дето никой не го е чувал досега... или пък е поредния Йода - кукла с нечия ръка в задника, която го движи и му мърда устичката

педали били партияВ

какво би станало ,ако на всеки все някой не му харесва?

Папагал, чу от Борисов и повтаря казаното от него.