Арестуваха собственика на обрания трезор

Собственикът на разбития вчера столичен обществен трезор - Борислав Ралчев, е задържан. Прокуратурата е започнала срещу него разследване за извършени финансови операции без лиценз.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха собственика на обрания трезор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми е жал за ограбените, защото ясно се показва колко глупави българи има. Пирамидите да измислени още преди Октомврийската революция.Преди 40 год в една руска книжка четох за този вид измами. Сигурно скоро ще станат 100 год, откакто са мамени хора по този начин. А колко изгоряха в началото на прехода.... още се помни. Та тези нещастници, дето реват по телевизията, насила са си го търсили с тяхната наивност, глупост и прекомерна алчвост. Банките не давали големи лихви. А

евала за трезора сокереса.

кои е виновен треба дасе знае.

Този Б Ралчев не беше ли депутат от НДСВ доскоро - или аз бъркам? :)

Съвпадение на имената. Оня е друг

нито за обраните, нто за собственика на трезора-от един дол дренки са, тоест-крадци и мошеници. На практика един мошеник е прецакал много мошеници, а сега цялата държава ще се занимава с тях. Имам си по-сериозни проблеми, примерно, как да оцелея със 170(сто и седемдесет лева) пенсия по болест...Мисли, мисля и ми става все по-тъжно и все по-ясно, че разликата от почти 1000лв, които би трябвало да получавам е била именно в тези трезори и присвоена именно от тези, които сега пищят, че са обрани!

Ралчев ? ... Ралчев ?! ... Ралчев ! Ралчев . ( По-ясно не бива ; Извинете ! )

0007 и с още много нули - вземи си прибери нулите и вересиите, че глупаците с тебе станахме много! А твоите няма да се върнат!Само ГЕРБ или сините!

абе какво си чешите езика тези пари ако чисти ще са в банките а не в някакав мафиоцки трезор така че никои няма да каже какво и колко пари и злато е имало защото трябва да обеснява от каде го има а вие комунистически не си чешете езизите кои трябва да пази мафиоцки трезор *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

преди да пишеш коментари се научи да пишеш грамотно

Явно тези "вложители" са беззъби шушумиги. Щото ония със "зъбите" отдавна са си прибрали парите преди тоя Ралчев да се е споминал скоропостижно. Явно изгубените средства са на принципа "откъдето дошли-там отишли", но баламурниците сега ще се наредят зад онтия от "първата редица" от митинга-шествие на 1-ви май за да хулят правителството, че са пообеднели барабар с наистина бедните. Затова: ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ. Събудете се.

нАЛИ цВЪЦКО И НЕГОВИТЕ НЕОБРАЗОВАНИ КОПОИ ОТ МВР НИ ПАЗЯТ . ПАЗЯТ НИ- ХА- ХА , АМА ДРУГ ПЪТ . Да ви имам в баламурниците , които все още вярвате на Цецо Лъжецо , крадецо , наглецо със шестте апартамента и вилата- палат . Ах , български , герблерски рибки , ще ви изпапкаме .А тия , които все още вярват на герб - те вече са много малко, са истински балъци и лапнишарани . Дори вече и най- необразованата част- основният контингент на герб ги разбраха , и не искат и да чуят за тях ... ха- ха- ха- герберски балъчета , или може би облажили се герберски крадци и далавераджии- идва края на вашето време- ще връщате в десетократни размери , откраднатото от вас .

Четейки написаното от теб сериозно се притеснявам за душевното ти състояние! Надявам се ще вземеш спешни мерки!

ха- ха- ха- .. Паредният платен герберски драскач , ползващ различни никове се обади .Не разбрахте ли , герберасти , вън от играта сте вече . Ако ще и да напишете 10000 коментари , няма повече да ви изберем .

наистина имаш умствени проблеми, отиди на лекар докато не е късно!

Няма смисъл, и от Москва отказаха да го лекуват. Последната ни надежда е Пхенян-

Тя далаверата е ясна!Баламурниците,чиито пари са ограбени,всички без изключение са"нарушители"-много меко казано,щото не могат да дадат никакво смислено обяснение откъде са им кинтите...а това са бая милиони!Тоя шматарок Борислав Ралчев е бушон, пионка на други големи играчи....Те решават да "овършеят"мангизите на тия с "неизяснения произход"."Ощавените"не могат да"пищят",щото как ще доказват откъде ги имат тия кинти,нито колко са на брой наистина!Могат само да скърцат със зъби и "да го поръчат" тоя Ралчев."Куките"обаче го прибраха,за да не бъде свитнат на първо време.СЕГА ВЕРНО ЩЕ СТАНЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО!Този"трезорчика"може да му стане лошо при ареста и да пукне.....и айде чао!...дирите се губят!....Отделно,някои от тия"балъците"също може да гушне чемшира,тъй като те също са подставени лица...на много от тях някой им е дал кинти и други неща"на отговорно пазене"...а те намерили къде да ги пазят...при измекяра Ралчев!....Ха-ха-ха...ГОЛЯМ КУПОН ЩЕ СТАВА!

И аз това се питам, но вече нищо не ме учудва. Няма друга такава държава, ако това може да се нарече държава!

Досега си мислех, че при извършен грабеж следва да се търсят грабителите, а не да се арестува ограбения, защото е държал чужди вещи, като е бил ограбен.

Аз искам да попитам - къде са откраднатите пари? Тогава ще стане ясно кой ги е взел и дали е прикриване на фалит.

Идиотите от МВР едно си знаят, едно си баят - да затворим този или онзи, пък каквото излезе по нататък - важно е PR да има,п Цвъцко акции да отчит, матриалът с език да цъка. А след това съдът пащ ще е виновен...пълни кретени, абсолютни нещастници.

Комплекси ли избиваш?

Ами хайде никой няма да затваряме повече, никой няма да арестуваме да няма PR, а ще чакаме всички виновни сами да се явят пред съда. Ми да що не, те самички ще дойдат - нали са най съвестните!!! Браво, гениален си!

Абе не усущаш ли , че вие последните останали червени лумпени от БСП , станахте за посмесище Спри поне да се излагаш, трябва да се погледнеш в огледалото

знаеш ли изобщо що за човек е Ралчев???? 5 живота не биха му стигнали да излежи присъди за това което е направил до момента! След Веско Данов това е най-големия измекяр в гр. Варна! Ако не знаеш спри да си плюеш брадата и признай постигнатото от Цветанов! ЛИЦЕМЕР ТАКЪВ !

за сведение - много си далеч от истината. Това е съвпадение на имената. Ралчев - депутат от НДСВ е юрист и е поне с 15 години по-възрастен от този банкер.

Защо трябваше да се случи нещо такова и чак тогава да се проверява този "трезор", "банка" или каквото и да е там?! Няма ли в БГ институции, които да се занимават с проверка такива обекти (преди подобно събитие да привлече интереса към тях) или престъпниците ще продължават да правят каквото си искат!?

И аз това се питам, но вече нищо не ме учудва. Няма друга такава държава, ако това може да се нарече държава!

Зайнтригувана, моля те, не пиши прякора си с й, а с обикновено и Заинтригувана, за да ми бъдеш още по-симпатична. Въпросът ти е съвсем основателен защо, наистина? Защо чак сега разните служби се плеснаха по челото и се размърдаха? Да не би някой важен службаш да е бил също в играта? Под прикритие, разбира се ...

И като проверят какво? Ако не се случва нищо, потърпевшите са обикновена доволна клиентела, която също е в схемата и няма доброволно да признае.

Нещо не разбрах или пропускам. Според закона за кредитните институции само банка може извършва привличане на влогове от повече от 30 лица. В момента има двама, които твърдят, че той извършва такава дейност. Освен ако нямат някакви документи, което силно ме съмнява, не виждам до тук нарушение.

kgb777kgb

Всеки , който по някакъв начин се опита да застраши или конкурира банките ВЕДНАГА и без доказателства ще бъде арестуван , осъден и т.н. - познай защо ???

Хаха, прав си! Поздрави от чичко еврейчо! Шалом!

А дали тези подалите данни са си декларирали дохода от високите лихви?? дали могат да докажат от къде са им парите и ако са толкова умни да ги изкарат и съответно да ги декларират защо са постъпили като последния ахмак да се хванат на "въдицата"

Ами елементарно стръвта е била много добра затова са се хванали.Риби е имало и още ще има.Като се научат да си изкарват парите с труд и не чакат лесното да си дават парите за лихва ами да бачкат ще изчезнат и рибите и рибарите.

И няма златна рибка, за съжаление!

Доходи от лихви все още не се декларират и не се облагат с данък в България.

Вие, господине/госпожо, подадохте ли данъчна декларация за доходите от 100-те лева на депозит в банката?