Велчев: Разследваме евентуална престъпна група за кораба с кокаина

Онази част от дейността на евентуалната организирана престъпна група, която е свързана с този кокаин в България, ще бъде много внимателно разследвана. Това каза пред журналисти главният прокурор Борис Велчев във връзка със задържания кораб „Свети Николай” в Испания.

Обратно в новината

Коментари - Велчев: Разследваме евентуална престъпна група за кораба с кокаина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По времето на Тодор Живков неговия подизпълнител Борис Велчев беше известен с това, че по-хлъзгав от него в апарата на БКП нямаше. Толкова приказки, виртуални постановки и словестна плява не бяхме чували. Скучени, ленив и празен човек. Същият е и днешния главен прокурор Велчев. Копие. Повторение. Че и по-зле от оригинала. Нищо свършено, нищо сериозно, хиляди престъпници на свобода, обирджии, убийци, лумпени - а затворите празни. Ако си отиде от поста и дойде друг енергичен млад и агресивен прокурор, ще смятаме, че има власт в страната. Засега това не се вижда, освен по репресиите, комплотите и списъците, минаващи през прокурора. Но това е нещо друго, подходящо за някоя африканска страна. Не й върви на България на прокурори.

Аз лично много се съмнявам, че прокуратурата ще си свърши отговорно и обективно работата ! Най - много да стигнат до ниво ' лейтенант ' , като ни завъртят отново плочата около Брендо . Този сценарий отдавна не е интересен ! Всички знаем, че ' големите риби ' никой не ги закача - все пак живеем в БГ !

Щом тези заплати ,бонуси и категория труд им се струват малка, значи бая са вдигнали летвата, т.е. има добри допълнителни доходи.Щото и други , като тях забравят да си вземат месечните заплати.Пука му на него,добре му мина мандата!

Главния прокурор на държавата казва: "Не мога да дам оценка на работата на българската прокуратура". Какво следва да значи такова изказване?

Не знае човекът! Отскоро е на тази работа, няма още 7 години, не му е преминала радостта от назначаването, тлъстата заплата и тоталната липсата на контрол над работата му, няма нужда да се отчита за свършено и несвършено - кеф!

Това 100% значи че не е ББ или ЦЦ...Та нали самия прокурор каза че няма ДОКАЗАТЕЛСТВА и за това не обжалва освобождаването на хората задържани само по приказки на ЦЦ..

Този г-н Главен, вече 5-та година все едно и също изказване- ще проверя, ще видя, ще направим - нищо обаче не направиха, дори не се научиха и да говорят според ранга си, а за прокурорите - нямам думи - пази боже сляпо да прогледне...............................и всичко на гърба на данъкоплатците, лоша работа

ЗА бога братя не бързайте..... Превод:Нека престъпниците ни дадат кесаревото и се подготвят за емиграция......

Такива сладкодумни увартания с усмивка и нищоправене в стил Софиянски не знам докога следва да се търпят. Иначе все работят, запознават се, слабости отстраняват, а резултати ...никакви. Заради крайно некадърни и продажни покурори няма пари в държавата, а и да обясни г-н Велчев как в 'уж кризата' ще намери и изплати 13-та заплата/Коледни бонуси, което със сигурност ще стане след 3 месеца.

Евентуално май пак само приказки....България....no comment !!!

Докато не се разделят съдиите и прокорорите в отделни системи Съдебна и Прокурорска, т.е от два различни отбора "Съдебна система" в България и правосъдие няма да има! В момента съдии и прокурори са дупе и гащи, пият, ядат заедно, взимат пари заедно, уговарят се за дела. Абе с две думи казано от един отбор са. Моето мнение е две независими системи - Съдебна и Прокурорска, пък да видим тогава. Освен това, проблемът са основно прокурорите. Никога нямат неоспорими доказателства за нищо. Да се маха Велчев!

Нарочно или от некадърност внасят такива нескопосни дела и се почва едно върщане, бавени и накрая- освобождаване и нищо. не знам, защо не наказват такива прокурори, ама нали и вечлев е същата мишка- да не го закачат, знае само "проверката ще установи". Д а се маха по -бързо- досега имамхем прокурори луди или страхливи комунистически мишки

Това само много интелигентен човек може да се сети, че е имало престъпна група.

Направете икономии, съкратете 80% от чиновниците и без тва само лежат на гърба на народа за заплати и осигуровки.

Ако няма престъпна група значи моряците са си направили кооперация, събрали грошовете си и са купили на промоция 3 тончета кокаин и отплавали да го пласират на баламурници-туземци в Европа. Така е, нали роднини и прокурори ?

Е г-н Велчев не е чудно че сте я закъсали финансово в прокуратурата като футболен клуб,Имате обаче възможност да се стабилизирате като лапнете някой лев или като пуснете някой набъркан с кокаина или като набутате някой невинен и го набедите за октопод.Пък можете и да станете ортаци с г-н Цецо и да вземете и вие някой нилион от милиардите като продължавате да си затваряте очите кой е глава на мафията и да го подминавате.

Я,В БЪЛГАРИЯ ИМАЛО И ГЛАВЕН ПРОКУРОР!!ОТКОГА?!

до като се натуткате и евентуалната престапна група може вече да е при братя галеви.добре ,че ги хванаха в испаня ,иначе ще чакате от умрял писмо

М А Ф И Я

Испанците да ни върнат кокаина. Три тона са си това, към 5 милиона дози.

Басирам се, че от страна на българския Съд и Прокуратура вече е постъпило такова искане...

Много ясно може да стане международен скандал сега и да излезем от ЕУ обидени че не са върнали на Боко мат'реала. Никой освен държавата в тая страна не може да направи подобна покупка днес. Удариха конкуренцията и се засилиха да заредят целия пазар вече като монополисти но уви гадните Испанци превзеха като пирати посред морето в международни води кораба и си взеха коката за тях. Хаха много се радвам че ги обръснаха така, лошото е че тези пари туквите ще си ги възстановят от хазната пак и на гърба на народа естествено.