Борис Джонсън сравни Зеленски с Чърчил

Британският премиер в оставка награди украинския си колега с отличие за лидерство на името на легендарния политик

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смях!.Изобщо няма място за сравнява е между двамата,защото единият е бил алкохолизиран дърт педераст, с пура в уста и с чашка в ръката, а другия е дрогиращ се капут с игла,забодена в гъзъ . А Жонсънъ е избягал пациент на тамошното краварско Корило .

Борис Джонсън сравни Зеленски с Чърчил, самият Борис Джонсън е несравняем и не можем с никого да го сравним

На кой му дреме за неговото сравнение и какво умно можеш да чуеш от това плашело.

"Борис Джонсън сравни Зеленски с Чърчил." Неудачно сравнение. Зеленски не е пияница, а наркоман.

Американски гражданин от турски произход се изказва за Чърчил. Не че всеки, който управлява не трябва за е малко и артист( малко, не като наш Киро простото,който ги плещи едни, мале мила, ама се оказва, че и той като зеленски е на скъпа трева).

Добре де, сравнил ги - само се подиграл със сънародника си. Впрочем, за Чърчил Гьобелс (въпреки нацистките му убеждения, думите звучат доста точно, предвид предвоенната ситуация в Европа) е казвал: "Чълчил играе комар, Англия плаща". Много е валидно и за Зеленски: "Зеленски, заедно с Борис и Джо, играят комар толкова години, а плащат и Украйна, и Европа, и света".

тези двамата на снимката типичен английски идиот + типичен украински идиот = 0

Абе, мисля си че не е много добра идея Борис Джонсън да сравнява Владимир Зеленски точно със Чърчил. Има други, по-достойни англичани от него, останали в сянката му.

Тоя не е добре с главата!

Предимството да не си си учил уроците по история, ти дава свободата да си говориш всичко на по-стари години. Аман от фалшив ПР.

И този боклук си заминава.

Сравнението е абсолютно точно, защото за мен, като българин и двамата са свинЬе......... И още нещо, отнася се до православните порЕве...... КВО ПРАВЯТ ЕДИН КАТОЛИК И ЕДИН ЮДЕЙ В ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ?????? Се едно свиня в джамия са. Поповете - аре малко по-чевръста протестна реакция. Не се правете на ударени

Протестант и евреин палят свещ в православен храм, в памет на Украйна.

Ужас!

Значи е сравнил Чърчил със Зеленски. Така е по-вярно.

нещо като Чъчченски или Зеленчил? Интересно... А с какво би сравнил и превел Путин? Я по-добре да не го прави, че тук има и деца, непълнолетни, да им пазим ухото все пак и да не използваме такива думи.

Името говори всичко.

Макар Боря да е турче, проявява талант за тънък английски хумор.

Сполучливо сравнение: алкохолик, лицемер, подмолно предизвикал войни, унищожил безброй човешки животи от омраза.

Педал,наркомана величае! Либерало-фашисти!

Като малък сегашният наркоман Vолодимир Zеленски в захлас е слушал и се е прехласвал по думите на пияницата Чърчил – „УСПЕХЪТ Е СПОСОБНОСТТА ДА ВЪРВИШ ОТ ПРОВАЛ КЪМ ПРОВАЛ БЕЗ ДА ГУБИШ ЕНТУСИАЗМА СИ“!!! Слава Американу, слава УСраину, героям слава!" АМИН !!!

Дебилите имат много прилики!

При положение че Борката го сравняват с маймуноподобно какво значение има с какво той сравнява Зеленския наркоман.... аверчетата се подкрепят... няма лошо

Велико чувство за хумор!

Човекът докарал Англия до ниво на колония на Пакистан и Индия седнал да раздава отличия.. а видът му на клоун -бездомник.. няма такава подигравка с короната и бившата империя

Превива цирка кръглият си гръб щом клоунът танцува неуморно но външноста излята във калъп разпада се в тясната гримиорна На масата е другото лице разтегнато от смях, наивно бяло, а истинското в двете му ръце пред матовото тройно огледало, а истинското в двете му ръце пред матовото тройно огледало Рефрен: Клоунът след часа чай си тръгва, тръгва уморен изгубва се в прегръдката на мрака Клоунът сега е пак съвсем, съвсем обикновен До утре, до утре, до утре, до утре вечер в другия спектакъл До утре, до утре, до утре, до утре вечер в другия спектакъл Ла ла лей ла ла ла лей ла ла лей ла... 2. Той пак е сам говори без слова с предметите от своята окъжност бе писал някой нещо за това, че клоунът винаги е тъжен Макар че не на всеки този свят безценното предимство е донесъл изкуството да бъде вечно млад и през сълзи дори да бъде весел, изкуството да бъде вечно млад и през сълзи дори да бъде весел

Не бе, грешка, трябвало е да го сравни направо с Адмирал Нелсън. Каква трагедия покоси Европа и половината свят. И Джонсън боклук и зеления евреин боклук.

Хора умират всеки ден, разрушиха му държавата, а той още оръжие искал...Политик бил...Ако беше политик, нямаше да се стигне до този конфликт! Но докато такива комици заемат отговорни длъжности, така ще е, че и по-зле. За да си добър политик не стига само да си добър артист с високо ораторско майсторство. Пълни глупаци управляват света!

и двамата са комедианти, но поне Зеленски е професионалист

Тези имат един и същ дилър

Бе цялата работа е да се сети зеления и той да сравни джонсън с два чърчила поне.

От начало се ядосвах, но като са се замислиш, съвсем нормално е да кажат каквото се сетят за киевските хулигани, защото ТЕ им вършат мръсната работа срещу Русия! Какво ти струва да кажеш няколко думи и да извикаш Слава Украйна!? НИЩО! Безплатно е! Да не би да умират англичани за английските интереси?! Не! Англия дава само оръжия и хубави приказаки на Киев, а хората в Украйна умират за интересите на Англия. Прекрасна сделка! Но руснаците са за бой. Проспаха инсталирането на англосаксонски марионетки в Киев! Мислете нещо подобно не може да се случи в България ли? Много е лесно! Българите са хем евтини хем продажни - като украйнските си събратя. Достатъчно е англосакснонската мафия да налее $5 милиарда в някой глупак (примерно като Сидеров), да помогнат за сформирането на няколко хиляди глупака които, примерно, да направят организации в които се проповядва че България е за българите и после да идат по Кърджали и да започнат да закачат мюсилманите там. Един Майдан в София, Сидеров се инсталира под звуците на англосаксонските медии и с помоща на техните посолства в България. След това започват да доставят оръжия и да увеличават армията и да я бутат към турската граница. Започват по среиозно да гонят и да преследват нашите мюсилмани и да се заканват на Тюркието и готово....турците ще ни ударят и размажат! А какво като англичаните сложат българското знаме на Биг Бен и нарекат Сидеров - Чърчил? За тях е важно че са причинили конфликт между една пионка и в ущърб на геостратегическият си противник в региона!!!

Не е коректен примерът, който давате. Англосаксите отдавна наливат пари в продажни български политици - видно е, че управляващите са се продали вече, за да лаят не срещу Турция, а срещу Русия. Англия и Турция са традиционни съюзници.

Прав си, но помисли за Киро простото- кой го инсталира и с каква цел. България е доведена до фалит, без война.

Тоя верно е малоумен! Добре, че се спасихме от него!

последва Джонсън , аут е от всякъде.

Единият е англи- турски атеист, другият евреин, но и двамата в източноправославна черква. Само тъпа укра няма да разбере наглата и безочлива подигравка от кадрите. Още по- безочливата лъжа е религията , но това е друга тема...

Не богохулствай, смотаняк ... И ти явно си от нацупените, че Господ не им се явява лично за доказателство! ... Като си сляп за очевидното, трай и се надявай да прогледнеш, навреме!

Светът съвсем изперка.. Чудиш се ташак ли си правят с нас, някъкъв майтап ли е...лошото е че е реалност

Нямам думи на безумията, на които ставам свидетел в тези времена. Корумпето, посредственото актьорче, бива награждавано с държавни отличия. Дали няма да го наградят и с нобелова награда за мир? Щом на Обама дадоха, който обеща да не води войни, но направи точно обратното....

Нали и на ердо щяха да дават Нобелова награда за мир сега, че помагал за преговорите, пък като потуши преврата го наричаха новия Хитлер. Интереса клати феса и те ежедневно ни го демонстрират.

Божееее, как ме разсмя рижия англосаксонски пудел....хахаха Не съм чувал Чърчил да е наркоман и да жертва народа си безотговорно и тъпо.... .

Между другото много нашенци не могат да си обяснят отношението на Чърчил към българите. В момента, в който България влиза в ПСВ, Чърчил се оказва неудачник, защото десантът в Галиполи е обречен. Разбира се, той си отмъщава като сравнява със земята двете БГ пристанища, Дедеагач/аленсандрупокис/ и Порто Лагос с бомбардировки от морето.

Не в както когато дадоха нобел за мир на един афроамериканец :)

то борката никога не е бил в час горкия...

Очевидно, Джонсън е бил 200% НЕАДЕКВАТЕН!!!

Тия не си струват коментара, а ма айде от мен да мине: Боклуци долни.

Чърчил си беше пиянка ,ма и наркоман ли е бил!??!?

Ако беше жив Чърчил сигурно щеше да строши бастуна си в главата на този полуидиот Джонсън, и после да завре пурата си в задника му. Но тъй като не е жив, сигурно се е еобърнал поне 1000 пъти в гроба!

lu4ka

Господи, колко са тъпи и двамата!

Тея двамата да се вземат за булки :)

Чърчел независимо от всичко обсъждал всичко с Русия а Зеленски е просто смотан корумпиран лайнар.

Чърчъл е бил пянка а зелената гад е наркоман

Тия не са вярващи! Само пингвин би им повярвал! Ало , аз не съм платен трол на сатаниста Сорос или зомбиран българин!

пряко и системно лъжеше обществото в UK като кореспондент и журналист за ситуацията в Ирак.Даваше на ТОни Блеър жокери,които да вкарат UK в коалиция със Сащ за нападение в ИрАк.И Успя. Сега подкрепя друг идиот и военопрестъпник-Зеленски.Тоя пък унищожава народ и държава заради интересите на Байдън. Не съм русопутинофил. Но виждам двама идиоти,които задавт дневния ред и никой не им противоречи.

Ако не на този свят, на другият , ще има справедливост!

Газифицираните руснаци, газ пърдят и нефт пикаят и пак не могат да стигнат британците. При територия, в пъти по-голяма от островната държава, дори не се доближават до брутния им вътрешен продукт. Но пък имат бомби, ракети и 60млн перманентно пияни примати.

Ало! Идиот! Британия загива! Путин им еба мамата на тия фашисти! Като им спря газта , сега през зимата повече от 19-18 градуса да не се топлят! Ядат само макарони , картофи и хляб! Ама не си признават! Защото са британски боклуци!

В продължение на коко века са опустошават земното кълбо и са изсмуква ценностите на поробените държави

И кои са тия поробени държави? Това са фашистка ЕС НАТО И САЩ!