Борис Джонсън се отказа от депутатското си място и обяви, че е жертва на лов на вещици

Бившият премиер е разследван от специална комисия за многократно въвеждане в заблуждение на парламента по скандала с купоните на "Даунинг стрийт"

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън се отказа от депутатското си място и обяви, че е жертва на лов на вещици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олигофрен...

На бялата проститутка тежат 500000 умрели украинци. Той лично провали преговорите между Русия и Украйна в Турция, като обеща на Зеленски 500 милиона и го провъзгласи за “новия Чърчил” Резултата беше херсонската офанзива с отстрелване на руски наборници дето беха тръгнали на разходка с по един калашник и два пълнителя (около 10000 отстреляни руснака). Руснаците драснаха обратно и Руското сафари (както се хвалеха тогава по Туитър коравите украински копелета) свърши със 80000 украински трупа когато насреща се оказаха контрактниците и ЧВКтата. Останалото е история. За Америка всеки умрял украинец е $60000 чиста печалба, за руснаците един надъхан враг по малко. Консенсус един вид. Както каза говното Линдси Грахам “ша са борим за свобода до последния Украинец…”

всички дебили са такива. Първо нарушават закона, а после се оплакват, че това било "политическо преследване". У нас са същите. Да давам ли имена?

Ритардет, Сър...

Сега отстрелват всички симпатизанти на Тръп и Тръмпизма по целият свободен свят. Този тумор няма място в демократичните общества. Идиота Джонстън трябва също да го вкарат в затвора.

ми да не сте си друсали задниците и да сте шмъркали кокаин и да сте се напивали на боклуци в парламата, докато бяхте заключили всички хора заради кромид Кой ми сра в гащите.. като си боклук ще си носиш последствията... вярно, е че всички политици просто нямат нито съвест, нито самосъзнание за това какви боклуци са...

Борис Джонсън ( с турски корени) е принуден да освободи парламента за доказано многократно заблуждение на парламента по скандала с купоните на "Даунинг стрийт Пуританите така действат, тихо мълком зад гърба ти, някой негов познат е дал зелена светлина за отстраняването му и затова тази измислена комисия))))))))))))

Тюркско-руско-еврейски

Един мръсник по-малко

В това свърталище на подлеци, Джонсън е бил изпреварен от подобни нему.

Ох миличкия - жив да го ожалиш…

Ооо горкото чудовище

А Бойко Кирчо и Кокорчо кога?