Борис Бонев пред Dir.bg: Предлагам гратисен период без глоби до края на годината

"Демократична България" поиска премахването на картата за една линия, защото я няма никъде по света, каза общинският съветник

Обратно в новината

Коментари - Борис Бонев пред Dir.bg: Предлагам гратисен период без глоби до края на годината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв гратисен период,бе боклук! Такива като теб трябва да ядат много бой.

То не бяха Харвалдци , то не бяха виенски светли умове, сега се изпъпи и този завършил в Сорбоната да ни учи как се сади пиперо. Всичката тая саранча по Ст Л Костов , като не можа да се промъкне във високи етажи на основните политически партии , реши , че е най-лесно да печели известност с популизъм и нахалство. Ама миличък Бонев, виж колко юнаци преди тебе ни газиха по главите, а сега са в дълбока нелегалност -справка някой да знае къде сега е Бареков?? И ти ще имаш същата велика кариера и ще потънеш в неизвестността Защо не се сети да обещаеш безплатни билети на всички над 60 години, И безплатен сладолед за учениците над 18-също добра идея за предизборна платформа -тогава и самостоятелно можеше да се явиш на каквито ти дойде на ум избори.

Малкия кирчу по пътя на политиката! Колко време и пари ще инвестират менторите му в проекта??? Иначе той САМ е готов и гол в банята да стои!

Този боклук подлъга доста хора да гласуват за него, сега за кмет точи зъби. Пълен некадърник и пуяк!

да трябва да си валидираш картата, че да имаш застраховка...? Самият факт, че си дал една торба пари и си купил годишна, тримесечна или месечна карта за градски транспорт или билет, е достатъчен за да имаш застраховка в превозното средство, в което се возиш! От друга страна как ще им помогне информацията от валидирането за подобряване на транспорта в София - никак!!! В големият град са ясни пиковите часове от пътникопоток и без тази простотия! А ако ДБ наистина са настоявали за отпадането на цитираните в статията превозни документи, то това е поредното им действие в техен ущърб и срещу народонаселението!

Уволнете този смахнат некадърен и некомпетентен палячо .

Откакто започна продажбата на билети по 2 лева от водача, станах свидетел на множество опити на пътници, закупили такива билети, които така и не успяха да ги валидират, въпреки че положиха усилия за това. Явно има някакъв проблем при разчитането на кода, отпечатан бледо върху билета. Вероятно ще има и друг проблем - понякога валидаторите в ППС не работят в момента, в който се качиш. Понякога просто не работят през цялото време, но съм имала наблюдения и на случаи, когато устройството не работи може би поради обмен на данни, но после се включва, а човекът вече е седнал някъде далеч и не вижда, че вече работи. При проверка ще го глобят.

Няма толкова "умен" човек на тази земя. дано и в личния си живот да е толкова "успешен" :)

Как не ви е срам с глупостите които творите. Има хора които се нуждаят само от 1 транспортно средство. Всички имат право на транспорт и не може вие да определяте кой как да ползва транспорта. Не е лично ваш! Това беше начин да вдигнете цените. Затова хората ще продължават да се тъпкат с автомобилите. А глупавите валидатори ги махнете изобщо Какви прекачвания ще се осъществят в рамките на час в задръстената София.

Мнооого ме кефи когато идиоти, които иначе влизат в градски транспорт само когато имат камери наоколо, ти обясняват кое представлявало трудност и кое - не в малоумната им система!

Пътуват онзи ден майка и дъщеря руско говорящи, влиза контролата и те показват Украински лични карти! Контролата проблем не видя (явно не разбират че документа за бежански статут е различен от личната карта)! г-н Бонев от кога украинските граждани пътуват безплатно в градкия транспорт и докога украинците с бежански статут ще продължат да го правят?

Следващия спасител-пълен тъпанар!

Тая Бонев сам си се закопа! Рязко изпадна от класацицята за кметския стол!

Г-н Бонев, ентусиазмът ви е похвален, но не достатъчен! Когато си избиете сърпа и чука от главата и постажувате малко, може и да стане политик от вас.

Ако не сте ме разбрали, тази система на валидиране на персонални карти е тотално следени на всеки пътуващ кога и в каква посока пътува. Ще се намерят купувачи на тази информация. С "благородна цел" , разбира се.

Нещастен самовлюбен Нарцис... и този ще ни бъде следващият кмет!! И Фандъчката не е стока, обаче тоя ще ни закопае генерално! Кой ли ще спаси София от "Спаси София".... Ще направи половин София пешеходна зона, другата половина - синя зона с 5 лева на час и в градския транспорт ще трябва да се пътува само С ЕДНОГОДИШНА КАРТА!

Не ви познавам проблема във София, но във Варна Градски транспорт издава тримесечни карти за една линия и за всички линии. Много е удобно. Не е необходимо всеки път да си бъркаш в портомонето и да показваш картата, слагаш картата във вътрешния джоб и като дойде проверяващия посочваш къде върху дрехата да си сложи четеца и той показва ,че си редовен пътник. Измислих го този начин, защото имах неприятен случай-аз ще слизам, проверяващата се засилила срещу мен, да не би да бягам от глоба и докато отварям чанта, свалям ръкавици, показвам, а автобуса вече е на спирката си загубих едната ръкавица. Питайте бе, питайте как във Варна проблема е решен, а в СОС не могат Пък е време да бягате от тоя мръсен, пренаселен, с отвратителен въздух град София

По- големи малоумници са само електоратът им, дето гласува за тях...

Тоя е най голямото недоразумение !

Пълен абсурд, да те глобяват при положение, че си платил. Кръгли идиоти. А мангустите, дето се возят и без карти и без билети ще ги черпят по една бира.

Този е поредното леке, което ще спасява "обикновения" човек.

И ти и ДБ дето са гласували против карта за една линия утекохте в мръсната канализация.

Да, може да няма за една линия, но има зони. Да бяхте въвели зони като толкова гледате как е навсякъде!

Я кажете направо колко застраховки сте платили досега, бе малоумник! Усвоихте пари за тия валидатори, върнете ги вместо да го усуквате!

Алоооо Римляните!Въртяхте,сукахте -пак цяла България, да ви плаща шопските андрешковщини?Качваш се-плащаш!

Мълчи, комуне. Колко лева данъци си внесъл?

Най-обикновен педераст

А тези дето предложиха валидирането пробваха ли да се качат в пълен автобус и да си валидират картата..

Искам тоз малоумник да валидира новия билет от водача в пълно превозно средство :))) Днес се бяхме наредили от чисто любопитство 3-4 пътници на демонстрация как ще ти отчете такъв билет устройството :)))) слязохме на спирката, а още не бяха успели да го валидират!

Ще повторя за всички червени тролове: Цъкате два пъти на айфона/андроида, доближавате до устройството и се возите.

А, хората без телефон? Да, има и такива. Цъкам с език на такива малоумщини.

Жон, не става дума за това. Жон, става дума за дрисльовци.

Ако ви е интересно, защо не обелва дума за циганите, то е защото и той е от група ползваща се с извънредни привилегии в обществото. Групата на гейовете

Само да го питам Бонев дали знае, че в България застрахователната култура е ниска? Като живущ в България му заявявам, че не може да налага на хората да ползват застраховката в градския транспорт. Всеки има право на избор и той си е за негова сметка. Налагането на глоби за ползването на застраховка в градския транспорт нарушава правото на избор на българина.

Много българи напуснаха България заради малоумници като г-на от столичната община.! И според г-н общинаря: “никъде по света не се издавала карта за една линия“,една дебелашка ЛЪЖА която се повтаря многократно белким хване декиш. Ето ви еедна от многото страни, Америка където ако искате си купувате за една линия, две или за всички.

Кметчето от "Глоби София" няма да види повече общински съвет!

глобявайте циганите. Те пътуват безплатни. Стига са живяли на наш гръб. Значи за нас не могат някои видове карти, възрастните са длъжни да се валидизират и т.н . А, за циганите - нито дума от ваша страна. Защо никой от вас не направи коментар за тях. Да, извода е, че вие ги защитавате, а нас българите - унижавате, пардон - унищожавате!.

Искам да изтапаня това коте...

С тези промени осъществиха скрито вдигане на цените за градския транспорт,орязаха доста удобства за пътуващите ,сложиха тия валидатори от чиято покупка някой се е облажил и на това му казват реформа в кавички .

Аз предлагам всички цигани да бъдат направени почетни граждани на София.За тях няма билети,карти,валидация и контрола не ги санкционира.Поне да не дразнят редовните пътници го узаконете да пътуват безплатно.

Тоя сигурно води гей парада всяка година....

Това педалче ли ще е новия спасител?

Новият ББ. Лансиран от медиите. Повечето му предложения са меко казано глупави.

Поредната ДС кукла, на която изграждат автобиография чрез популизъм. Човек без ден трудов стаж. На есен кандидат за кмет, а след пет години/ако им се получи/, кандидат за депутат. И кой ще си валидира билетите, съответно ще плаща за транспорта? Ами да спрем да си плащаме данъците за една година! И такива дрисльовци, като него, как ще обещават и дават пари на социално слабите? не че искам да си плащам данъците, но това е основата на държавата!

Системата е абсолютно недомислена, неадекватна за нашите условия! 1. Няма на всяка спирка автомати , на които са си зареждаш картата или да си купиш билет! 2. Няма Е_приложение, с което да си купуваш билет за пътуването и да си плащаш с някакъв тип карта! 3. Какви са тези карти за 30+ и 60+ и ти да търсиш къде да ги зареждаш и да помниш в коя карта колко билета ти оставят! Аз съм средно статистически пенсионер, мисля че съм и достатъчно все още с акъла, но защо трябва да помня тези неща? А другите пенсионери дето не могат да се оправят с цялата тази сложнотия?? 4. И главния въпрос: Защо след като ползвам само метро и досега съм си купувала карта само за метро за 11лв (пенсионерска), сега ме задължават да си купувам карта за цялата градска мрежа за 26лв???? При това поскъпване на всички стоки, ние трябва да пълним хазната на Фъндъкова ли? Това грижа за пенсионера ли е? Г-жо кметица Фъндъкова, опмнете се!!!!

2) Има. 3) Пенсионерите принципно пътуват с карти. Какво ги вълуват едисиколко минутните билети? Те очевидно таргетират други потребителски групи.

2. Това не е приложение да си купиш билет от т.А до т.Б , просто вижте в дригите страни как е удобно за всички възрасти! 3. Да, пътувам с карта, но сега ще плащам 15лв повече, защоте решихте , че няма да има само карта за една линия, нали? Това са 15лв за пенсионер! 10 кисели млека, т.е. ме лишавате от тях!!!

Ти дебитна карта нямаш ли?

Бончето и ДБ-то разказаха играта на Софиянчетата, скоро и в други градове! Пак не гласувайте да им покажете на тях!

Принуждават ни да плащаме нещо което не ползваме. а накрая и законно да излезе! КОИТО ПЛАЩА ПОРЪЧВА. Некадърници. които се чудят как да си присвоят народни пари нямат място в управлението, а в затвора,

Спаси София и Спаси България/фондация/ са едно и също. Фондацията е на Прокопиев. Регистрирана е от приближената на Прокопи Ивет Добромирова, бивша пиарка на Америка за България:))) Няма лошо:))))Бонев ще е кмета на Прокопи. Всичко останало ви е ясно и си го знаете. Е-колички, еко забрани за другите автомобили, валидация на изхвърляне на боклука в контейнера, валидация за влизане в центъра, тротинетки/Прокопи/, хвърчила, проекти, монопол на Спарк/ Прокопи/, фотоволтаици на всички обществени сгради/Прокопи/, батерии в мазетата на всички обществени сгради/Прокопи/, виртуални бизнес центрове, виртуални уъркшопи, виртуални сесии за бъдещето, еко-вода по тръбите, еко парно в радиаторите, еко гълъби в градинките и всички останали елфически неща, които никога няма да се случат и в които няма място за хората. Но ще станат невероятни проекти и фойерверки, ще бъдат широко рекламирани в нета, обяснени с младежка подкупваща усмивка от Бонев, докато софиянци не го изхвърлят с наредените от втория път павета от Московска:))))) И много, ама адски много непознати, чужди думички, вплетени във всичко това.

Дори за тая явна тъпотия се намери някой да сложи минус:))))) Уъркшоп, а?:))))) Едно време в София нямаше дрисльовци, откъде се взеха, идея нямам:)))

Имаш ли шумкари в родата?

Всякакви имам - и шумкари и царски офицер и лежали в Белене. Що? Да не искаш да се омъжваш за мен?:)))) Не става, не харесвам дрисльовци:))))))

В Естония и Люксембург на жителите в държавата раздават карти без пари. Има още няколки държави по света, в които местните без пари пътуват.Достатъчно е да имаш карта или билет и си застрахован. Как е във влаковете, регионални автобуси? Така. Просто трябва да се оправдаят много неща. Няма валидизация в Швеция, Дания, Франция. Вероятно и на много други места. Имайте милост към нас хората, към почти 89% болни пенсионери, към тичащи родители с деца, към ...всички!

За тия дето не гласуват и оставят някакви с по 5% да се гаврят с тях каква милост да има?

В Узбекистан градският транспорт струва 186,13 сум-а за месец (3 ст. Месечно). 1 лев = 6 204,35 сума. Заплатата е 800$ = няколко торби "сумове". Да не говорим за отоплителният сезон (24,00 $) хляба (0,03 лв до 0,07 лв. За кило)...

Предлагам Бонев да го духа. Да гласуваме!

Много гнусно другарче е тоя, драпа за власт неистово и не знам как има хора, които му се връзват. Изключителен вредител е и трябва да бъде игнориран.

А аз предлагам да ти го сложим в устенцата - мръсно-евро-извратени!

е като Братя Аргирови едно време. По всяка тема се изпъ..дява многознайно и все наобратно. Практичност - нула. Никне абсолютно отвсякъде .Отделно ни го набутват в гарнитура с двете ПП кебапчета...

По-скоро, като оня "шлифер", дето се преби със ски посред пролет! Как му беше името?! Беше компетентен по всички въпроси - от икономиката, до енергериката! А де де????? Верно, как му беше името!

Владо Каролев

Боже, прибери си версиите. В частност Борко Бърборко.

Борисе, Борисе... И ти си маскара, едно говориш, а друго правиш. Софиянци, умната, не гласувайте за лъжци.