Коментари - Борис Бонев не отрече възможността отново да се кандидатира за председател на Общинския съвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наглост до край, кокъл не се пуска лесно.

Важно е да го изберат. Проблемите на софиянци, за които толкова време лаеха не са важни или са били измислени. Педераст облечен във власт.

Еййййййййййй тая София се напълни с пеераСИ

Всички беди на България идват от София, софиянци позволяват едни инфантили да ги разиграват вече цял месец.

Съгласен, а негласувалите реално са гласували за нежните души на умнокрасивитета и ГРОБарите... Хубав град беше, ама се напълни с хора на дъгата, а хетеро останахме малко :(

Мис Бони и Смучи София са възможно най-инфантилните хомоси. След като не стана тяхното, сега ще саботират всички останали и накрая компромисно отново ще предложат Мис Бони. И когато отново не мине ще ревнат, че путинисти и руски агенти са наводнили СОС. Така няколко месеца всички софиянци ще са заложници на тези хомоси.

Новоизбраните не знаят какво работят, нито пък искат да знаят. Едни прайдове са им в главите. София е трагедия и то не само заради уличните дупки. Да почнем от децата - Какво работят инспекторатите по образованието в София? Училища и университети са с оставен един отворен вход и един портиер - ами ако стане пожар? Ами ако стане земетресение? От къде ще излезат децата? Толкова ли голяма икономия е минималната портиерска заплата? За чий ни е системата за оповестяване, като не знаем какво да правим като получим съобщения - децата затворени, укрития няма, населението не е обучено?

НАГЪЛ НАГЪЛ пак ще извърти нещата и ще се кандитира . Голема враст ли има та напъва толкова Кви пари взима -Краде- един общинар та зора е голям.

О Боже, спаси София от тези!

:))))Те Захарова не пуснаха да прелети над България пък ти се надяваш на Господ да ни спаси!:)))) То на него само ни е до нас-толкова проблеми си има:))))Щереев ти голям путинист ще излезеш:))))

Само леко да попитам-фотографите нарочно ли избират такива ракурси на софийските политици или те така си изглеждат в живият живот:((((За акъла им съдя по това което съм чул да говорят:))) Рядко срещано единство,хем тъпи хем нагли и така изглеждащи и на снимката:((((Лошото е че и европейските политици са на нивото на нашенските,:))) По едно нещо и Европата да се равнява на нас:)))

На мис Бони и с брада и личи…

Нагъл, като всички от ПП,ДБ. Бонев очаква обещаното шефско място в СОС, в замяна на подкрепата, на СС към Терзиев.

Нямам против слабоумни хомосексуалисти, само да не са на изборни длъжности. Този е толкова глупав, че сляпо куче не може да разходи.

Спасителя в ръжта!!!!! Няма ли кой да го спаси този ? Май се спасяват от спасителите.

Хвани кмета, удари този ...

прилича на дебил

Ех, мис Бони, усещаш ли как беше употребен и изхвърлен?! А толкова много се потруди! Язък… мухахахахаха

Алчност и липса на морал. Това демонстрира.

Драги софиянци, отидохте ли на избори? Основно не. Ами сега ще ядем лайната всички. И тези които са гласували против сглобката и тези, които не си направихте труда да гласувате. Затова сега ще се радваме заедно на педала Бонев.

Важен е кокала. София на 2-ро място

Ама че навлек...

Безочието и дебелокожието на този, показват, че педерасите не са нежн души.

На София и на България не ѝ трябват некадърни педeрaсmи, които не умеят нищо да работят или да измислят, защото в задника си нямат грам мозък, а в главата също. Затова Кокорчо, Тиквата, Бонбонев, ДСТерзиев, Кирчо и курчо, да си е6а7 майката.

Мис бони има фетиш към собствената си личност

Кой са тези, които гласуваха за този пе дал ?

Тоя пич Бонев честно казано малко надут ми идва напоследък, едно време по-скромен го даваше. Но в интерес на истината, ако се види броя на преференциите, които са спечелили всички кандидати за общински съветници, никой не е събрал, колкото него (около 22 000 по спомен). Така че все пак най-редно е той да е пръв сред равни.

... и като видиш, че от 2 000 000 и кусур гражданье той е събрал под 25 000 гласа, мда, оказва се, че софиянци са прозорливи хора и не целаят този въздухар в общината.

Съгласен съм, ама за другите са гласували още по-малко хора.

Чета коментарите и се чудя колко по-отвратителни и прости могат да станат българите. На голяма част от тези хора явно им харесва да си живеят в кочината, в която се е превърнала София , а и България. Но иначе най-големият им проблем е ориентацията на еди кой си.

Тъпак!

Съвсем не е това причината. Хората следят работата му от предходния СОС, съпоставят казаното с направеното = НИЩО. Смеят се, че развява във фейсбук отчети на местни кметове, а той самият като лидер отчет не дава. Хората не са глупави, извъна 25 000, които лично са се объркали и го набутаха отноео там. Арогантно софийско к☆пеле. Това е, голяма и кръгла надута НУЛА.

Кой ще ни спаси от спасителите

Тоя есесовец (СС - Спаси София) е егати гнусният мазник!

Този тъмнозеления не вижда ли че не го искат срам няма ли да се откаже те в селото не го искат тои за поповата къща пита некадърника

Не може ли ГЕЙ двойка да станат Кмет на София ? Има такъв казус е София .

Ей нема оттърване от тоя ++дал

ГОСПОДИ ПОМОГНИ НА БЪЛГАРИЯ. НЯМА ДРУГ….

Само глупакът се спъва два пъти в един и същи камък Този се спъва три пъти Клиничен случай

каката пак се предлага

че то не останаха хора неразбрали че си будала бе паляк :)))

Що не вземат направо да хвърлят чоп? Май това им е единствения шанс да изберат председател.

Ела пак, приятелю... ще ти дадем втори шанс... когато ти зарасне дупето.

Хахаха, много се развеселих. Този има образование да си намери нормална работа, ама проблемът е, че ще трябва да работи, и няма да му остава време за удоволствия ;)

Тоз ми мяза на профи гейзер с неудържими амбиции. Нещо отблъскващо и ехидно има в погледа му.

Ето на това му се казва педерастки номера

ОЩЕ ЕДНА МАЙМУНА НА УПРАВЛЕНИЕ. ТУКА СТАНА СТЕАНАТА НА МАЙМУНИТЕ

ами Пидал Сър! Реве!

Срам за вас, шопи, тия откъде ги измъкнахте, че и власт им дадохте в най голямата община в България, лицето на страната! По скоро папата ще приеме исляма, отколкото тия да свършат нещо полезно!

Че е срам,срам е. Ама шопите в София отдавна сме малцинство.

че като ги погнат с тоягите, ще ревна - бият педалите, а не бият некадърниците.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може ----- https://mub.me/bioex

скрийсе бе , аз и без този лек ще напълня майкати с попови лъжички шприцвани като орехови ядки

За СОС и некадърниците, лъжците и крадците от Пълен Провал отиват на бонището. Само за седмица разбрахме, що за олигофрени са. Цял мандат, ще се оправдават с предишните и ще направят едно голямо НИЩО!

да се кандидатират

"не получихме подкрепа от останалите политически сили" Този педал преди изборите се скъса да обикаля ТВ студия и да плюе срещу ГЕРБ. Сега плачка за подкрепа. Късно е либе за китка...

БЕГАЙ-“У ЛЕВО”,БЕ ПРОТИВНЯК! НЕМА НУЖДА ПЕДАЛ ДА НИ УПРАВЛЯВА! АДОВО ИЗЧАДИЕ-ИЗВРАТЕНЯК! В-“СМУЧИ СОФИЯ”,НЯМА НИТО ЕДИН-ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН! НАЛИ СА ПРОТИВ-ДИСКРИМИНАЦИЯТА! В-БИБЛИЯТА ПИШЕ: “МЪЖЕЛОСТВОТО Е-СМЪРТЕН ГРЯХ! КОЙ МОЖЕ ДА ГЛАСУВА,ЗА ПОДОБНИ…! ЩЕ ПОВЪРНА!

Бонка барабонка вечния кандидат за шеф на СОС

И другата новина от днес - с 16 гласа "за", при наличие на 30 гласуващи в ОС днес, бе увеличена кметската заплата на Таня Христова от досегашните 3718 лв основна заплата на 5677 лв основна заплата! Може би ще ви е интересно, че И този път тази заплата бе гласувана с подкрепата на дамата Николаевци, "герои" и от предишното заседание на ОС - Николай Григоров и Николай Косев, които, междувропчем, бяха кандидати за кметове, но явно бързо ги хваща амнезията, спрямо обещанията си към своите избиратели! А г-жа Кметът, пък, се оказва, че предпочита да чете лекции из Брюксел, докато градът е блокиран от сняг, лед, няма ток и всичко мяза на кочина, но нищо, де, това са подробности! "Честито", габровци! Г-жа Кметът вече е с нова заплата, бюджетните актуализации не минаха на ОС, ама здраве да е! За "престиж"-а има бюджет, се оказа! Трябва да отбележим и, че имаше далеч по-разумно предложение, от страна на Ивелин Стоянов, който предложи да не се надхвърлят досегашните 3 пъти средна заплата на общинска администрация, НО ... това не се прие :)