Борел определи заповедта за арест на Путин като "начало на процеса на търсене на отговорност"

Той трябва да бъде съден като военнопрестъпник заедно с други, отговорни за зверствата в Украйна, заяви говорителят на полското правителство

Обратно в новината

Коментари - Борел определи заповедта за арест на Путин като "начало на процеса на търсене на отговорност" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всичко се повтаря като през 39-45год... накрая всички псевдоевроправителства ще лапнат дядовия

От туй нищо не зависи.Знае да лапа и плямпа.

Началниците на Боко Тиквата, Кире и Ристе изтрещяха.

Аз ще го кажа в едно изречение: ЗА МЕН ПУТИН Е ЕДНО МАЛКО ЗЛОБНО, НЕДОКЛАТЕНО, БОТОКСОВО ДЖУДЖЕ С КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ ОЩЕ ОТ ДЕТСВОТО МУ. ТАКА СА ГО ВИЖДАЛИ И ВЪЗПРИЕМАЛИ ПОЧТИ ВСИЧКИ КОИТО СА ГО ПОЗНАВАЛИ ОЩЕ ОТ МАЛЪК. Няма снимки от неговото детство нали... НИКЪДЕ/... ЗА НЕГОВИТЕ "ДРУГАРИ" ОТ ДЕТСТВОТО МУ??? НАЛИ ??? ПУТИН Е зъл, Путин е нагъл, Путин е прост а най-вече е доста ограничен човек , който в своята злоба спокойно може да УНИЩОЖИ цялото човечеството НА ТАЗИ ПЛАНЕТА !!!

ЕПМ

,.. да Пращат ..РАМБО и Чък Норис....или пък ....Боку-Толупа (с "Черен Колан и 7 ДАН"...xaxaxaxa ) ..заедно с Каскета и Цецу -Гуменката да,....."Вържат" ...Путин,.. с Ония... ...Синджири,... с които вързаха... една Жена.. (кметицата Иванчева )....Нямам претенции, за Невинността и!!!! Цецу-Гуменката да Отнеме Обратно "ПОДАРЪКА -Кученце" поднесен ...от Него.... и Боку-Тиквата.... и да свършва Панаира ....Руснаците ще ги "ПОСРЕШНАТ" ...ПОДОБАВАЩО!!!;)

Цъ, тези избягаха първи. Байдън ги евакуира преди да започне операцията

този съд е една "организация със съмнителна почтеност". не, не го казвам аз, казва го Помпео от хамерика

един път да съм съгласен с Нане изцело!: Нане (нерегистриран) Този съд в Хага е много "компетентен". Милошевич, според него, беше престъпник, беше виновен. Арестуваха го, съдиха го. И какво се оказа - не бил виновен. Ама късно, човекът си умря в затвора. Както и да го погледнеш, беше си чисто политическо убийство, прикрито зад правната еквилибристика на Хагския съд. Сега повтарят същата игра с Путин. По същата формула "highly likely" - според изявлението на съда " се ПРЕДПОЛАГА, че Путин е отговорен за военно престъпление". Да ви имах съда, който изготва решенията си по предположения. А що се отнася до г-н Борел, той май е забравил една анологична ситуация (какво да се прави, старостта не прощава)" по времето на Тръмп по повод разследване на военни престъпления в Афганистан, извършени от америкавски военнослужащи. Тогава представителите на американската администрация нарекоха МНС "организация със съмнителна почтеност". Беше забранено на служителите му да влизат на територията на САЩ. А М. Помпео беше още по-директен, заявявайки на пресконференция, че "Вашингтон няма да позволи американци да бъдат съдени от пародия на съд". Същият този господин Борел тогава изрази САМО ДЪЛБОКА ЗАГРИЖЕНОСТ от решението на американското правителство. Но нищо повече. Нямаше остри изказвания, нямаше витиивати речи за отговорност и поемане на вина. А днес се пени и се надува като напила се с кръв въшка. * Въпросните цитати са взети от статии в български медии. А крякащите край него украинци, поляци, британци не е зле да си спомнят, че много от тези деца бяха евакуирани заедно с родителите си или със съгласето на родителите им, че много от тях се нуждаеха от медицинска помощ, която Украина не можеше да им подсигури. А и не желаеше да го направи - достатъчно е да си спомним какво говореше Порошенко. Нещо повече - именно ВСУ бяха причина за голяма част от тежкити им наранявания, които изизскаваха специализирано лечение, невъзможно на територията на обстрелваните ежедневно ДНР и ЛНР. Да не говорим за други заболявания, които изискваха ежедневно медицинско наблюдение.

Една интересна подробност: хагският прокурор Карим Хан има брат, бивш британски депутат, осъден за педофилия. Е те това е грижа за децата. И не е фейк нюз - и за двамата има официална информация, включително в Уикипедия

Българският израз за това е "да търсиш под вола-теле"

но без тире.

Тъжно и смешно! Тъжно, защото общо се говори за какво съдят Путин - да почсня: съдят го, че е приютил деца-сирачета от Донбас. Какво, да ги оставят без родители докато свърши войната??Да им таковам загрижеността на МУС! Смешно е, защото някакъв съд търси доказателства за престъпления там, където не го признават. Все едно български съд да съди лидера на сомалийските пирати...

Този така наречен "международен" съд, би могъл да се заеме първо с ЕС. Като почне от Лайнен и свърши с наш Бойко. За геноцида с ваксините и геноцида над българският народ!

Когато свърши войната и всички тези деца и жени се върнат по родните си места, тебе може ли да те обесим американска подлого?

Борел?Кой беше тоя?

Калинка тъпа, която никой никога не е избирал. Обаче размахва пръст като че е крал или на 20г... Изкукал старец тръгнал да обяснява как другите да живеят

Др.Радев, с копейкин ,вече САМО нощем, на пуст, зимен, бълг.плаж , ще чакате подводница от Расия, за среща с тав.Путин! Лошо:) хахахаа......... ВСЕКИ българскиГРАЖДАНИН МОЖЕ да пътува, УЧИ,РАБОТИ в целия ЕС и другаде ,НО милиардер таварищПутин, ..НЕ може ! Ще го ОПАНДИЗАТ:)

Путин е признат за престъпник от международния съд ! Признат е за виновен за престъпления срещу човечеството ! Това означава , че никоя цивилизована страна вече няма да си има работа с него и никой от световните лидери няма да се среща и разговаря с него защото е престъпник ! Това означава , че международните функции на пyтин като президент са изчезнали ! Един от най- важните резултати от признаването на пyтин за престъпник , е че вече никой няма да води преговори с него ! Това е недвусмислен сигнал към нашите проруски сили в управлението на страната ни ! Голяма победа над злото !

16 000 - 17 000 Украински деца са откраднати и завлечени от рпуските окупатори в Русия след края на март т.г.! НИКОЯ друга държава не постъпва така. Руското крадене от "освободени" територии е официална политика, разпоредена от путян и Кремъл. Русия насилва деца за еничари ("кръвен данък") и войници и попълва оредялото си население по най-циничен начин. Отговарящата по децата в Русия Мария Лвова-Белова е назначена като такава при президентството от самия путян. Представяна е от ръководството като видна общественичка и награждавана с много медали. Тя е прекият контрольор на "специалните операции" по системното крадене на украински деца и закотвянето им в русия и превръщането им в руснаци чрез "възпитание" с изолиране и промиване на мозъци! "Докарахме този път 30 деца, от Мариупол. Те се отнесоха негативно към путян. Говореха гадости, пееха украинския химн. Но ние ще изправим всичко това!" "Децата веднага са давани на руски семейства, да стават руснячета" "Руските окупатори обраха всичко: чашки, лъжици, крушки, женско бельо, тенджери, женски и детски обувки, дори по няколко деца от семе

Много промит мозък от "правилни" вести! че и лъжички крадяли. Видно е каква преса те вълнува, но ако все пак има малко мозък в главата и сам си отговори на въпроса. В следствие на "благотворителни" бомбардировки по жилищните квартали на Донжас има алея на загиналите деца , а също много деца сирачета. Тези деца , живите, кой ще се грижи за тях?? Не трябва ли да се потърсят семейства, които да ги гледат или да ходят да просят по улиците докато свърши войната?

международниЯ съд, който не се признава от САЩ Китай и Русия. :) комедианти.

Да обявят Буш младши за арест. В Ирак изби над един милион мирно население. Или Обама за Либия с 200 хиляди цивилни само по време на операцията. Не - на тях нобелова награда за мир.

Евроидиот.

руските военнопрестъпници ще плащат за всяка капка украинска кръв и за разрушенията ще плащат репарации в следващите 100г.

а сигурно ли е, че американските колонизатори на украйна ще успеят да ги накарат. Между другото по ама съвсем същия начин говореха американските служби цру и подобните, когато се изказваха от името на арабите и Осама бен Ладен. Не се е променил много формата, само се превежда на съответния език на съответните туземци. Съвсем същото го има и на други езици :)))))))

Борел търси отговорност там където го насочват от Америка. Азащо не търси отговорност от САЩ и ръководителите му за престъпленията които по фалшиви доказателства са извършили по света. Например Югославия, Ирак, Виетнам, Афганистан.

Решението на Международния наказателен съд за Владимир Путин е началото на процеса на търсене на отговорност. Това означава черен пиар. Направили си една организацийка, сложи ли й някакво име и решили да му предадат статус на екстериториалност. Това важи за ограничен кръг държави и то не напълно. Инструмент на САЩ, за да държи в колониална зависимост поне тях. НИто САЩ, нито Русия имат обще с този съд, за да издавал този съд разпореждания или каквото и да е за граждани на тези държави. Било то Путин или някой друг. Ако приложат, това ще е отвличане и тероризъм съгласно РЕАЛНОТО международно право. А не тези колониални измислици. Този съд представлява реално едно колониално право за групов натиск над определена колония. Отделно, пак сме свидетели на финните еврейски измами. Чиято игра е постоянно да подменят значението на думите или да вкарват друг смисъл. Така и евреите направили Световната Банка. Да ама в нея няма нищо световно. Освен името. Частна банка на група евреи, които раздават заеми и правят длъжници държави. Заеми на едро. Дават заеми при изгодни условия и нислки лихви. После търсят начини да разклатят тази държава. Дори с измислици в медиите, които са купени от тях. И после казват: ето пише че тази държава е зле. Значи е рискова и вдигаме лихвите. И държавата затъва във вечни дългове. И е принудена да прави каквото й кажат. Същата работа върши и МВФ. Или да вземем Световния здравен Център. НПО, установило се в ООН. Спонсорирано основно от САЩ и Бил Гейтс. И се опитват да се пласират като върховния здравен център, който да казва на света какво да прави. Какви лекарства да купува. То ясно какви лекарства ще препоръчват. Ето така международната шайка измамници, но с много пари се гаврят с хората по света. Това представлява и техният инструмент "международен съд в Хага". Ако не го признаеш, т.е. не признаеш тяхното господство, значи си терорист, държавата е недемократична и има нужда от освобождаване. Или ако дадена държава има природни ресурси за усвояване, тя по условие вече е недемократична. Овцете се зомбират и тръгват като доброволно пушечно месо. Или се използва за повод пред овцете защо се пращат войски в независима държава. Светът има остра нужда от чистка.

Само Симеон Сакскобургготски може са оправи Русия и Путин за 800 дни и да смени чипа във главите на Путин и руските граждани!А във Черно Море ще Плуват само платноходки на руски олигарси!А дано!

Хайде,лято иде,слънце,море,плаж,парти,рускини чакаме!Стига със негативното и лошо мислене!

Зареждай се с презервативи, че само украинки и то по джиповете с украинците :-)

дъртпедофил ще остави тежко наследство

Деде,снишаването ниско във тревата му е майката и тактиката!

Дедо, аре малко по скромно

Както винаги въздух с налягане на една пръдня и със същия ефект. Борел ще е отдавна изгнил в гроба, а Путин още ще е на власт.

Ако Путин дойде тук във Балкана на България няма да го открият ,даже и ятаци ще му дават мляко,и сирене от планиските мандри !Може и Агент Гоце да му дава и топъл хляб!

на мен лично, Путин нищо лошо не ми е направил. за капутите от ръководството на ЕС... не мога да кажа същото.

Славата и безпопасността на Путин е много по важна от живота на цялото украинско население!

Кеф, краварските сатанисти ,реват като карпатски мечки

Сибир е голям и гостоприемен. Има място и нужда от работна ръка за цяла гейлиберална Европа. Хо хо хо

Фашистчетата и днес ще ви ЕПМ.

Ужас! И да си Путин или руски олигарх,пак няма гранция за безгранично,богатство,лукс и охолство!Да се обединим и защим престижа на наш нашят баща Путин!

Този съд се самообезмисли току що. Сега ще трябва да отговарят на въпросите САЩ военнопрестъпници ли са, зададени им от страни, които не са превзети от сороските НПОта.

Тежка е руската царска корона на Путин!

Тежко е да си прост, но още по-тежко е да не го съзнаваш.

Този съд в Хага е много "компетентен". Милошевич, според него, беше престъпник, беше виновен. Арестуваха го, съдиха го. И какво се оказа - не бил виновен. Ама късно, човекът си умря в затвора. Както и да го погледнеш, беше си чисто политическо убийство, прикрито зад правната еквилибристика на Хагския съд. Сега повтарят същата игра с Путин. По същата формула "highly likely" - според изявлението на съда " се ПРЕДПОЛАГА, че Путин е отговорен за военно престъпление". Да ви имах съда, който изготва решенията си по предположения. А що се отнася до г-н Борел, той май е забравил една анологична ситуация (какво да се прави, старостта не прощава)" по времето на Тръмп по повод разследване на военни престъпления в Афганистан, извършени от америкавски военнослужащи. Тогава представителите на американската администрация нарекоха МНС "организация със съмнителна почтеност". Беше забранено на служителите му да влизат на територията на САЩ. А М. Помпео беше още по-директен, заявявайки на пресконференция, че "Вашингтон няма да позволи американци да бъдат съдени от пародия на съд". Същият този господин Борел тогава изрази САМО ДЪЛБОКА ЗАГРИЖЕНОСТ от решението на американското правителство. Но нищо повече. Нямаше остри изказвания, нямаше витиивати речи за отговорност и поемане на вина. А днес се пени и се надува като напила се с кръв въшка. * Въпросните цитати са взети от статии в български медии. А крякащите край него украинци, поляци, британци не е зле да си спомнят, че много от тези деца бяха евакуирани заедно с родителите си или със съгласето на родителите им, че много от тях се нуждаеха от медицинска помощ, която Украина не можеше да им подсигури. А и не желаеше да го направи - достатъчно е да си спомним какво говореше Порошенко. Нещо повече - именно ВСУ бяха причина за голяма част от тежкити им наранявания, които изизскаваха специализирано лечение, невъзможно на територията на обстрелваните ежедневно ДНР и ЛНР. Да не говорим за други заболявания, които изискваха ежедневно медицинско наблюдение.

Поздравления за перфектния коментар! Жалко че нямаме журналистика, която да достигне и до 1/3, от това демонстрирано ниво. Повечето са с дебилно мислене американски формат и мозъчета полирани от кола и пуканки. Наистина поздравления!

Милошевич се самоуби публично на процеса си и им го заби дълбоко в ануса.

Щом има нова порция анти руска истерия, значи нещата в Бахмут са зле за усрите.

Ти виж че от няколко дена няма новини ит Украйна

Кат Русия,няма тъй могъща на светът!Не само за Блгария,даже и за африканските държави!Дали после ще казваме ,кат Китай няма тъй могъщ на светът ! А българските чорбаджии задължително ще учат китайски и ще хвалят до небесата,небесната китайска империя,се чудя и питам аз и светът!Може вече и патриоти китайци да конкурират българските патриоти на Коцето и Болен!

Че краварите активираха всяка своя проститутка в опит да извият ръцете на Путин, за да им върне дрона. Няма да ви го върне тъпи кравари и изобщо не го вълнува смешния ви съд. Казаха ви го директно. Вместо това скоро хвърчилата ви ще падат сами като препикани. Колкото до съд. Няма да е учудващо някой ден всичката фашистка евро-американска измет да ви съберат на едно място, например при насрални.

Смешници. Измислят си победа, каквато разбират, че не могат да постигнат. Фашисткия съюз скоро ще е история и никой няма да чуе за такива елементи, като този португалски боклук.

Време е за снишаване ниско във тревата като кърлежите,докато бурята отмине!

Чудя се,ЗАЩО ЛИ,неси Е""Ш ПМ-то ,испански ЦИГАНИНО а ???

А,то и за наши,някои авторитети със които сме закърмени и свикнали също има Магнитски,но Магнитски на български партийни лидери и олигарси дупка въобще не прави!

Така си мислиш ти, защото имаш 5 лева в банката. Пробвай с няколко стотин милиона. Повярвай не е много лесно.

Абе ХА,ХА1!То понякога даже и 5 лева печалба е по за предпочитане отколкото от 5 милиона ,загуба десет милиона!Алчността не е добър съветник!То цяла българска държава със армия от експерти,професори икономисти,олигарси,мафиоти,корупцинери ,земеделци,арендатори фалират и все заеми теглят за да се държат над водата да не се удавят!

Във България има безопасно място за Путин,Лавров,Медведев,Пригожин и Кадиров!Тук те са винаги добре дошли,даже и партия може да си основат и Путин да замести Радев а Кадиров да замести да замести Ахмет Доган,а Коцето или Болен Сидеров на мястото на бате Бойко от псартия ГЕРБ!

Ха,ха ,ха,.Борел ще бори Русия с нашия ВПК и ще 4аздава правосъдие.Сигурно е минал и през Наречен.Ако не е минал да мине за месец,два, може и да му дойде ума.

Очаквам лично Байдън, Зеленски и Шон Пен да отидат в Москва с белезниците и да изпълнят ареста, а Урсула може да вземат за поемно лице.

Гнида. Съсипаха живота и на нас и на децата ни с това, което правят.

Салам народен бахур и пача И люта чушка във газа

И аз, и аз искам

Може ли да са толкова малоумни еврогейци те плачат за атомна

Явно руснаците са им прибрали дрона и говедарите откачиха и впрегнаха всичките си европейски подлоги да лят :)))) Ха ха, кеф е да гхледаш мазните и зализани западняци как беснеят в безсилието си! Руски банки не фалират, но американските и европейските вече започнаха! :)))

Дето преди 10 години Боко Тиквата го беше поканил на гости, и докато Фандупкова му показваше София той я обарваше по баджаците.

ШИ СА КВИЧИ