Коментари - Висша чиновничка си дала 11 000 лева бонус | Днес.dir.bg

Висша чиновничка си дала 11 000 лева бонус

Правосъдният министър Диана Ковачева е поискала цялостна ревизия в Агенцията по вписванията заради раздадени бонуси във ведомството.

Обратно в новината

Коментари - Висша чиновничка си дала 11 000 лева бонус | Днес.dir.bg

Коментари

нагли тъпи и лъжливи гербери давали бонуси за добре свършена работа!! нали за това са там да вършат работа ако не я вършат по добре да си заминават то и калинка си вършеше добре работата но за себе си

Не знам в ГЕРВ с конкурс ли ги избират, или по гръдна обиколка...Истината е друга за мен. На всички възломи служби се назначиха свои хора. Безскрупулни и алчни. Народът тъне в мизерия, новите партийни другари цицат отвсякъде. И тези пари са раздадени официално. Представям си колко още има под масата, които никой не може да докаже.

Симончо, ко става тука бе бате, нал нямаше да има такива неща по ваше време? Симончо, чии пари раздава г-жата, би ли отговорил?

Симеончо много лъже туй от мене да го знаеш.Но де да беше само той.

Поредна лъжа на управляващите.Няма увеличение на пенсии, няма премии за служителите.Първото е вярно , но бонуси имаше и то тлъсти за министерствата и агенциите , които получават най-високи заплати.Обществена тайна е, че хората са предупредени дето са взели премии да запазят в тайна далаверата, но нали ние живеем с тези служители и знаем истината.Поредна лъжа на господина Дянков.Да лъжеш и крадеш , това е най-голямото престъпление!!!!!!

Ей ама тя не е лоша бе.Като я гледам как е напращяла,още малко и ще и се скъсат копчетата.СИГУРНО НЕ Е ГЛАДУВАЛА.

О С Т А В К А на Дянков ! Нямало пари..? Полша и др ще помагат на бедстваща Бг,заради некадърни и крадливи в Бг,дето няма и кой да ги съди.Три четвърти структурата е само а д м и н и с т р а ц и я,в която тънат парите на народа.В нея са измислени,роящи се излишни функции с функционери по пладнешки обир ! Неискаме министри,които обричат народа ни на мизерия, които изолират съвестните професионалисти заради връзки и рушвети на нескопосани индивиди; министри,които като не съблюдават и управляват качествено,превръщат качествените сънародници в емигранти пак заради ето такива-погледнете я ,с какво самочувствие е само,че можела да краде! ...

гладни ли сте?Сега по-малко крадете,ама нали имате запаси от 20 години ,бе?

е прихватна и млогу скромна! Можеще и 50 000 бонус да си дане, ама не! Щото има съвест и мерка у грабенето! Не забравяйте, че някои борци против корупцията си гласуваха такива заплати... а тя с целата си прелест и достолепие ги е взела като бонус! Хвала такива умерени люде! Страна, която има такива свестни хора няма лесно да се затрие!

Изпратете я при мен на"заточение",да и смукна бонуса и яките ....

Вземете и всичко и ми я дайте голичка,защото така ми харесва!

Хаха, дано ти е голям...майсторлъка, че тезгяха е солиден:)

Кво стана бе г'усин министър Дянков ??? Нали нещо нямаше да има бонуси ала-бала....Па то к'во стана ? За пенсии няма, а за администрацията по 11 000 лв. бонус ??? Хайде сега ми кажи що да не лъжа държавата ??? Що да си плащам данъците и що да си внасям осигуровки на реалния доход ??? Ами така ше е ! Вие к'ат ни цакате и ни ше ви цакаме ! Андрешко вече намери цаката и на новите касови апарати и отчита оборот 20лв. за месец :) Айде със здраве :)

Бонусите/премиите както се именуваха/трябва да се забранят със закон.За щяло и нещяло-бонуси.Това е пладнешко ограбване.Дянков,иначе минаваш за стриктен,но право да си кажа пред такава секс-бомба на средна възраст и аз бих си смъкнал потурите.

Сега ще и трябват още 11000 да си маха вредния силиконов бюст.

На тази съм и мераклия, да види какви "бонуси" ще и набия, ще и отхвърчат очите и ще пита за още.

ОЩЕ ЕДНО ДОБРО, МАКАР ЧЕ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ ТЯ ДА ТИ НАПРАВИ НЕЩО И ДА ТИ ПЛАТИ ,МАКАР И СЪС СКРОМНА СУМА ОТ 11000 -те , КОИТО Е ВЗЕЛА.....................

Естествено, че ще разпределят такива суми.След като непрекъснато правят откази за публикуване на ГФО , поради смешни причини и за всяко искане взимат отново такса.

......7,ПОСЛЕ 4 - НА ДВА ТРАНША , ЗА ДА НЕ БИЕ НА ОЧИла......НО Е ВЯРНА ЕДНА ФОЛК ПЕСЕН.........ЕДНИ ЦЯЛ ЖИВОТ НА КОЛЕНЕ , А ДРУГИ С ДВА ЧИФТА КРИЛЕ............., А ДРУГАРКАТА С ДВА СТОМАХА И МНОГО ОТВОРИ........

...с розичка на ревера...грух, грух, грух.....

Това не е държава.Абсурдистан.Къде го има това-да си определя сама бонусите и то за какво-че си е свършила работата.Нали затова получава заплата тая крава.Каква е тая измишльотина-бонус за стимулиране да работи.Мисля,че който работи-получава заплата,а който не се справя го уволняват.И нали сме в криза-няма пари за нищо,а за бонуси на тая измислена агенция има.Който е ходил там и знае как за едно листче и ти искат 10лв-20лв-50лв.Да не говорим и за грешките ,които правят и колко неверни документи издават.Къде са министрите-на финасиите и на правосъдието?ОТВРАТ!

За подаване на един лист за ЕООД без дейност, разбрах че се готвят да лапнат 80лв., колко е вярно не знам ??? И все пак има логика в цената, една чиновничка го приема, втора го проверява и трета го сканира, възможно е да имат и РЪКОВОДИТЕЛ.

КОЙТО ЛАЩА ДАНЪЦИ И ТАКСИ НА ТАЯ ДЪРЖАВА СЕ Е НАБУТРАЧИЛ!

да бъде оставена на самоиздръжка, да се хване с частен бизнес имам предвид, да започне да внася осигуровки и данъци, сама да преценява кога и какви бонуси да си дава (от печалбата хаха), и кога и какво да се образова (за да е в крак с другите ;)). Ето така е честно

Кой назначи ТОЗИ БОКЛУК на тази длъжност.Защо не се контролира.Затова сме на тоя хал,а се чудим защо докладите за България не са положителни.

Веднага ти отговарям-назначи я вице-президента ни с протекции от най-високо ниво, да се разбира Борисов. Николова обаче не успя да изпълни няколко партийни далавери, за това сега и вадят кирливете ризи и ще си ходи. Случаят с "Петрол Холдинг" е един от многото...

Ако тая агенция работеше като хората-халал им парите. Но тая агенция е най-гнусната самозадръстваща се бюрокрация. Справка -закривах едно ЕООД (от десет години неработещо - без дългове, без задължения...) само за 19 месеца. Сигурно биха могли да доусложнят абсурдните процедури по вписванията за да могат да доразвият документооборота и да печелят не 64 а 640 милиона..... Пълна отврат ...

през носа да ти излязат откраднатите народни пари!

Другото, което не се каза, че че въпросната другарка си взима и касовите бележки за банички и боза и ги отчита като представителни разходи - само и само да оползотвори лимита. Живее наблизо, но всеки ден я взима шофьор, за да се види колко е тежка :)

Откакто по станишево време измислиха системата с ДМС, началници и техни бездарни сподвижници взимат легално и законно огромни суми от бюджета на предприятията, а работещите, включително ценни специалисти с образование, натоварени до шия с най-отговорна работа, едвам преживяват с ниските си заплати. Началниците се взеха за Господ и продължават ето вече при второ правителство да лапат и да трупат пари в банките, защото не знаят в какво да вложат парите, откраднати от нас. Все повече специалисти ще бъдат принудени да напуснат, да емигрират или да съсипват здравето си, защото не виждат изход. Това е катастрофа. В икономиката всички сме свързани - частните и държавните предприятия и организации зависят едни от други и ако въпросът с възнагражденията се реши в интерес на икономиката, едва тогава можем да се надяваме да излезем от кризата.

Както се вижда "несменяемите" депутати от ляво, дясно и център, вече 20 години коват закони и нито един закон без пропуски, всички закони са непълни и недодялани, за да обслужват интересите им.

това за мен е наи големя мошеник,атази от вписванята наистина е отличничка и тези 11ооо са и малко на жената,даите и повече! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е вярно това са долни мръсни инсинуации.Никакви пари не съм вземала.Ето така гледат да ме очернят аз съм честна и некорумпирана българска служителка.Това са са политически игри.Не виждате ли на снимката че на лицето ми е изписано колко съм честна това ще го докажа в съда.

Защо се тревожите за бонусите-след 2-3м-ще трябва да си дадем новите годишни отчети-и заедно с тях да платим по 50лв-ще има достатъчно за бонуси.Защо трябва заедно с годишните си отчети да плащаме и по 50лв,кой държавен ум измисли това.

Всичко това са глупости и цяла кампания. В Агенцията просто има няколко лобита и затова нищо не върви. Едните са на заместничката на дамата от снимката, друго на зам министърката и трето на самата нея. И разбира се нищо не се работи, нищо не се разработва и малкото хора, които стават за нещо, бягат, а другите са си просто доносници или сложени наши хора да се занимават с нещо поради некадърност. И това е само малка част от далаверките дето стават. Ама цар в Мадрид, Бойко на магистрала и няма кой да види!

Конкретната Убава,Бела и Дебела българска девйка е разкрита! Може ли някой да допусне,колко още такива убави,бели и дебели още влачат,сурнат и стискат от хазната като белки?! Но то пък ,ако не откраднеш,измамиш и завлечеш-не си истински българин и си само за подигравка и гавра на останалите!

какво ще си стимулира тая дебела грозна свиня, аман от такива лакомии НЕКАДЪРНИ ГРОЗНИ ПАЧАВРИ СВИКНАЛИ САМО ДА СЕ ГЪЗЯТ НА ТОЯ И ОНЯ ЗА НЕКОЙ ЛЕВ. Тая грозотия и милиони да си открадне ще си остане същата грозна отврат само дето ще си напълни червото и кенефа после. Алал да са и и на нея и на тия като нея, но един ден всичко се връща!

Лебовниците ще си стимулира,а ти бесней и чакай да я накаже господ и не само нея,всички такива... Има ли търпимост и стимули за такива гнусняри-ще ги има и тях! А в България ,ако не си гнусняр си просяк и уличник или емигрант за винаги!!!

хората няма какво да слоят на масата, а те бонъси - мизерници....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой измисли тези бонуси. Нали получават заплати и издръжки за работата си и да я вършат добре. Нима това е за да стоят там насила. А приходите от дейността не са на агенцията, а на държавата, че да си ги раздават като собствени приходи. Затова и не му стигат приходите в бюджета на Дянков, защото изначално са му объркани сметките като им дава по-големи суми за издръжка и всеки министър след това уж реализирал икономии....

Съпругата ми криеше миналият декември , че е бременна и ходеше на работа /в частна фирма/, само и само да не я лишат от едни 200 лв. коледна премия . А това туловище взела 11000????? С какво е по добра тя от нас? По- образована ли е, по способна ли е , какво е по...?Много бих искал да разбера това...

Съпругата ми криеше миналият декември , че е бременна и ходеше на работа /в частна фирма/, само и само да не я лишат от едни 200 лв. коледна премия . А това туловище взела 11000????? С какво е по добра тя от нас? По- образована ли е, по способна ли е , какво е по...?Много бих искал да разбера това...

Нека госпожата да си изпрати бонуса в с.Бисер.Но няма да го направи.тогава ?! Тогава й се отнема и пак се праща в селото.

такива да се пращат на околовръсното да си изкарват бонусите

И кой точно ще и даде на тази задлъстяла лелка и пет кинта на околовръстното : ) На всичко отгоре нагла , малоумна и крадлива . Гади ми се от такива гниди.

Сладураната ми тя.. сигурно усърдно е работила.. като за 11 000лв :)

Манипулаторите , които са във вихъра си по време на това ченгеуправление, са пропуснали че Вицето Маргарита Попова лично и е разрешила огромни бонуси. Но защо овчият народ трябва да знае? Нали Роско и Марго трябва да са целите в бяло, нищо че изглеждат като карикатури.

Тази маймуна знае ли , че мой приятел в гр.Разлог с висше образование зима 500 лв и то му ги дават през 3-4 месеца и жена му взима 300 лв и гледат дете и чакат второ ....и с 500 лв на месец издържат всичко това и са дали за дърва и въглища за тази зима 1200 лв ?????????????????

Много си прав !!!!!!!!!!! Да пукне дано

Ашкосум ма моме !!!!!!!

Сигурно има готени цици.

За 11 бумберици и аз мога да и ги донапомпам!

Лошо ми става като видя новина като тази и малко над нея новина:" Италия и Полша първи ни дават помощ". Вместо държавниците да се грижат за нас, те си се грижат за себе си, а помощ чакаме отвън! Безобразие..

Бюджет на Министерство на правосъдието за 2011г. Приходи-74 000 000лв. Разходи-158 495 000лв. Държавна субсидия 84 495 000лв. Простата сметка показва,че се раздават бонуси с разходи повече от приходите

Искам и аз да си дам, ама съм нисша...

Жена - мечта.

тази е от глутницата на магарица разпопова.

Коментари - Висша чиновничка си дала 11 000 лева бонус | Днес.dir.bg

Висша чиновничка си дала 11 000 лева бонус

Правосъдният министър Диана Ковачева е поискала цялостна ревизия в Агенцията по вписванията заради раздадени бонуси във ведомството.

Обратно в новината

Коментари - Висша чиновничка си дала 11 000 лева бонус | Днес.dir.bg

Коментари

нагли тъпи и лъжливи гербери давали бонуси за добре свършена работа!! нали за това са там да вършат работа ако не я вършат по добре да си заминават то и калинка си вършеше добре работата но за себе си

Не знам в ГЕРВ с конкурс ли ги избират, или по гръдна обиколка...Истината е друга за мен. На всички възломи служби се назначиха свои хора. Безскрупулни и алчни. Народът тъне в мизерия, новите партийни другари цицат отвсякъде. И тези пари са раздадени официално. Представям си колко още има под масата, които никой не може да докаже.

Симончо, ко става тука бе бате, нал нямаше да има такива неща по ваше време? Симончо, чии пари раздава г-жата, би ли отговорил?

Симеончо много лъже туй от мене да го знаеш.Но де да беше само той.

Поредна лъжа на управляващите.Няма увеличение на пенсии, няма премии за служителите.Първото е вярно , но бонуси имаше и то тлъсти за министерствата и агенциите , които получават най-високи заплати.Обществена тайна е, че хората са предупредени дето са взели премии да запазят в тайна далаверата, но нали ние живеем с тези служители и знаем истината.Поредна лъжа на господина Дянков.Да лъжеш и крадеш , това е най-голямото престъпление!!!!!!

Ей ама тя не е лоша бе.Като я гледам как е напращяла,още малко и ще и се скъсат копчетата.СИГУРНО НЕ Е ГЛАДУВАЛА.

О С Т А В К А на Дянков ! Нямало пари..? Полша и др ще помагат на бедстваща Бг,заради некадърни и крадливи в Бг,дето няма и кой да ги съди.Три четвърти структурата е само а д м и н и с т р а ц и я,в която тънат парите на народа.В нея са измислени,роящи се излишни функции с функционери по пладнешки обир ! Неискаме министри,които обричат народа ни на мизерия, които изолират съвестните професионалисти заради връзки и рушвети на нескопосани индивиди; министри,които като не съблюдават и управляват качествено,превръщат качествените сънародници в емигранти пак заради ето такива-погледнете я ,с какво самочувствие е само,че можела да краде! ...

гладни ли сте?Сега по-малко крадете,ама нали имате запаси от 20 години ,бе?

е прихватна и млогу скромна! Можеще и 50 000 бонус да си дане, ама не! Щото има съвест и мерка у грабенето! Не забравяйте, че някои борци против корупцията си гласуваха такива заплати... а тя с целата си прелест и достолепие ги е взела като бонус! Хвала такива умерени люде! Страна, която има такива свестни хора няма лесно да се затрие!

Изпратете я при мен на"заточение",да и смукна бонуса и яките ....

Вземете и всичко и ми я дайте голичка,защото така ми харесва!

Хаха, дано ти е голям...майсторлъка, че тезгяха е солиден:)

Кво стана бе г'усин министър Дянков ??? Нали нещо нямаше да има бонуси ала-бала....Па то к'во стана ? За пенсии няма, а за администрацията по 11 000 лв. бонус ??? Хайде сега ми кажи що да не лъжа държавата ??? Що да си плащам данъците и що да си внасям осигуровки на реалния доход ??? Ами така ше е ! Вие к'ат ни цакате и ни ше ви цакаме ! Андрешко вече намери цаката и на новите касови апарати и отчита оборот 20лв. за месец :) Айде със здраве :)

Бонусите/премиите както се именуваха/трябва да се забранят със закон.За щяло и нещяло-бонуси.Това е пладнешко ограбване.Дянков,иначе минаваш за стриктен,но право да си кажа пред такава секс-бомба на средна възраст и аз бих си смъкнал потурите.

Сега ще и трябват още 11000 да си маха вредния силиконов бюст.

На тази съм и мераклия, да види какви "бонуси" ще и набия, ще и отхвърчат очите и ще пита за още.

ОЩЕ ЕДНО ДОБРО, МАКАР ЧЕ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ ТЯ ДА ТИ НАПРАВИ НЕЩО И ДА ТИ ПЛАТИ ,МАКАР И СЪС СКРОМНА СУМА ОТ 11000 -те , КОИТО Е ВЗЕЛА.....................

Естествено, че ще разпределят такива суми.След като непрекъснато правят откази за публикуване на ГФО , поради смешни причини и за всяко искане взимат отново такса.

......7,ПОСЛЕ 4 - НА ДВА ТРАНША , ЗА ДА НЕ БИЕ НА ОЧИла......НО Е ВЯРНА ЕДНА ФОЛК ПЕСЕН.........ЕДНИ ЦЯЛ ЖИВОТ НА КОЛЕНЕ , А ДРУГИ С ДВА ЧИФТА КРИЛЕ............., А ДРУГАРКАТА С ДВА СТОМАХА И МНОГО ОТВОРИ........

...с розичка на ревера...грух, грух, грух.....

Това не е държава.Абсурдистан.Къде го има това-да си определя сама бонусите и то за какво-че си е свършила работата.Нали затова получава заплата тая крава.Каква е тая измишльотина-бонус за стимулиране да работи.Мисля,че който работи-получава заплата,а който не се справя го уволняват.И нали сме в криза-няма пари за нищо,а за бонуси на тая измислена агенция има.Който е ходил там и знае как за едно листче и ти искат 10лв-20лв-50лв.Да не говорим и за грешките ,които правят и колко неверни документи издават.Къде са министрите-на финасиите и на правосъдието?ОТВРАТ!

За подаване на един лист за ЕООД без дейност, разбрах че се готвят да лапнат 80лв., колко е вярно не знам ??? И все пак има логика в цената, една чиновничка го приема, втора го проверява и трета го сканира, възможно е да имат и РЪКОВОДИТЕЛ.

КОЙТО ЛАЩА ДАНЪЦИ И ТАКСИ НА ТАЯ ДЪРЖАВА СЕ Е НАБУТРАЧИЛ!

да бъде оставена на самоиздръжка, да се хване с частен бизнес имам предвид, да започне да внася осигуровки и данъци, сама да преценява кога и какви бонуси да си дава (от печалбата хаха), и кога и какво да се образова (за да е в крак с другите ;)). Ето така е честно

Кой назначи ТОЗИ БОКЛУК на тази длъжност.Защо не се контролира.Затова сме на тоя хал,а се чудим защо докладите за България не са положителни.

Веднага ти отговарям-назначи я вице-президента ни с протекции от най-високо ниво, да се разбира Борисов. Николова обаче не успя да изпълни няколко партийни далавери, за това сега и вадят кирливете ризи и ще си ходи. Случаят с "Петрол Холдинг" е един от многото...

Ако тая агенция работеше като хората-халал им парите. Но тая агенция е най-гнусната самозадръстваща се бюрокрация. Справка -закривах едно ЕООД (от десет години неработещо - без дългове, без задължения...) само за 19 месеца. Сигурно биха могли да доусложнят абсурдните процедури по вписванията за да могат да доразвият документооборота и да печелят не 64 а 640 милиона..... Пълна отврат ...

през носа да ти излязат откраднатите народни пари!

Другото, което не се каза, че че въпросната другарка си взима и касовите бележки за банички и боза и ги отчита като представителни разходи - само и само да оползотвори лимита. Живее наблизо, но всеки ден я взима шофьор, за да се види колко е тежка :)

Откакто по станишево време измислиха системата с ДМС, началници и техни бездарни сподвижници взимат легално и законно огромни суми от бюджета на предприятията, а работещите, включително ценни специалисти с образование, натоварени до шия с най-отговорна работа, едвам преживяват с ниските си заплати. Началниците се взеха за Господ и продължават ето вече при второ правителство да лапат и да трупат пари в банките, защото не знаят в какво да вложат парите, откраднати от нас. Все повече специалисти ще бъдат принудени да напуснат, да емигрират или да съсипват здравето си, защото не виждат изход. Това е катастрофа. В икономиката всички сме свързани - частните и държавните предприятия и организации зависят едни от други и ако въпросът с възнагражденията се реши в интерес на икономиката, едва тогава можем да се надяваме да излезем от кризата.

Както се вижда "несменяемите" депутати от ляво, дясно и център, вече 20 години коват закони и нито един закон без пропуски, всички закони са непълни и недодялани, за да обслужват интересите им.

това за мен е наи големя мошеник,атази от вписванята наистина е отличничка и тези 11ооо са и малко на жената,даите и повече! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е вярно това са долни мръсни инсинуации.Никакви пари не съм вземала.Ето така гледат да ме очернят аз съм честна и некорумпирана българска служителка.Това са са политически игри.Не виждате ли на снимката че на лицето ми е изписано колко съм честна това ще го докажа в съда.

Защо се тревожите за бонусите-след 2-3м-ще трябва да си дадем новите годишни отчети-и заедно с тях да платим по 50лв-ще има достатъчно за бонуси.Защо трябва заедно с годишните си отчети да плащаме и по 50лв,кой държавен ум измисли това.

Всичко това са глупости и цяла кампания. В Агенцията просто има няколко лобита и затова нищо не върви. Едните са на заместничката на дамата от снимката, друго на зам министърката и трето на самата нея. И разбира се нищо не се работи, нищо не се разработва и малкото хора, които стават за нещо, бягат, а другите са си просто доносници или сложени наши хора да се занимават с нещо поради некадърност. И това е само малка част от далаверките дето стават. Ама цар в Мадрид, Бойко на магистрала и няма кой да види!

Конкретната Убава,Бела и Дебела българска девйка е разкрита! Може ли някой да допусне,колко още такива убави,бели и дебели още влачат,сурнат и стискат от хазната като белки?! Но то пък ,ако не откраднеш,измамиш и завлечеш-не си истински българин и си само за подигравка и гавра на останалите!

какво ще си стимулира тая дебела грозна свиня, аман от такива лакомии НЕКАДЪРНИ ГРОЗНИ ПАЧАВРИ СВИКНАЛИ САМО ДА СЕ ГЪЗЯТ НА ТОЯ И ОНЯ ЗА НЕКОЙ ЛЕВ. Тая грозотия и милиони да си открадне ще си остане същата грозна отврат само дето ще си напълни червото и кенефа после. Алал да са и и на нея и на тия като нея, но един ден всичко се връща!

Лебовниците ще си стимулира,а ти бесней и чакай да я накаже господ и не само нея,всички такива... Има ли търпимост и стимули за такива гнусняри-ще ги има и тях! А в България ,ако не си гнусняр си просяк и уличник или емигрант за винаги!!!

хората няма какво да слоят на масата, а те бонъси - мизерници....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой измисли тези бонуси. Нали получават заплати и издръжки за работата си и да я вършат добре. Нима това е за да стоят там насила. А приходите от дейността не са на агенцията, а на държавата, че да си ги раздават като собствени приходи. Затова и не му стигат приходите в бюджета на Дянков, защото изначално са му объркани сметките като им дава по-големи суми за издръжка и всеки министър след това уж реализирал икономии....

Съпругата ми криеше миналият декември , че е бременна и ходеше на работа /в частна фирма/, само и само да не я лишат от едни 200 лв. коледна премия . А това туловище взела 11000????? С какво е по добра тя от нас? По- образована ли е, по способна ли е , какво е по...?Много бих искал да разбера това...

Съпругата ми криеше миналият декември , че е бременна и ходеше на работа /в частна фирма/, само и само да не я лишат от едни 200 лв. коледна премия . А това туловище взела 11000????? С какво е по добра тя от нас? По- образована ли е, по способна ли е , какво е по...?Много бих искал да разбера това...

Нека госпожата да си изпрати бонуса в с.Бисер.Но няма да го направи.тогава ?! Тогава й се отнема и пак се праща в селото.

такива да се пращат на околовръсното да си изкарват бонусите

И кой точно ще и даде на тази задлъстяла лелка и пет кинта на околовръстното : ) На всичко отгоре нагла , малоумна и крадлива . Гади ми се от такива гниди.

Сладураната ми тя.. сигурно усърдно е работила.. като за 11 000лв :)

Манипулаторите , които са във вихъра си по време на това ченгеуправление, са пропуснали че Вицето Маргарита Попова лично и е разрешила огромни бонуси. Но защо овчият народ трябва да знае? Нали Роско и Марго трябва да са целите в бяло, нищо че изглеждат като карикатури.

Тази маймуна знае ли , че мой приятел в гр.Разлог с висше образование зима 500 лв и то му ги дават през 3-4 месеца и жена му взима 300 лв и гледат дете и чакат второ ....и с 500 лв на месец издържат всичко това и са дали за дърва и въглища за тази зима 1200 лв ?????????????????

Много си прав !!!!!!!!!!! Да пукне дано

Ашкосум ма моме !!!!!!!

Сигурно има готени цици.

За 11 бумберици и аз мога да и ги донапомпам!

Лошо ми става като видя новина като тази и малко над нея новина:" Италия и Полша първи ни дават помощ". Вместо държавниците да се грижат за нас, те си се грижат за себе си, а помощ чакаме отвън! Безобразие..

Бюджет на Министерство на правосъдието за 2011г. Приходи-74 000 000лв. Разходи-158 495 000лв. Държавна субсидия 84 495 000лв. Простата сметка показва,че се раздават бонуси с разходи повече от приходите

Искам и аз да си дам, ама съм нисша...

Жена - мечта.

тази е от глутницата на магарица разпопова.