Бонев и БСП отново не направиха отстъпки за председателското място в СОС

Според лидера на "Спаси София" проблемът не е в личността на кандидатите, Ваня Григорова очаква името да бъде известно "в следващите седмици"

Обратно в новината

Коментари - Бонев и БСП отново не направиха отстъпки за председателското място в СОС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тез мангалки велики ПОЛИТИЦИ си ги заврете в еврейските задници. Скоро ще дойде възмездието скоро

Костадинов май се оказа прав за Ванчето, че е още от същото.

Кофтито на Ванчето е, че като я снимаш 2-3 пъти от различни ъгли и с различна светлина и почва да ти прилича на женския вариант на Кирчо, дори визуално.

В тази държава освен цигани и евреи други няма ли. Тези етноси са добри но освен за пълнеж за нищо друго не стават

Нали на Бонев са му обещали да е шеф ? Защо му отнемате детската мечта да е началник ? Той се тръшка и реве - искам да съм аз .

Много е секси

МноО умна тая, бе!

Мен, като жител на София ми е през оная работа кой какъв е в сос. Мен ме интересува да не ми се вдигат данъците, защото общините не си събирали таксите. Аз плащам за своето и не желая да плащам за чуждото. Ако ще плащам, моля тогава да ми се даде нотариалния акт на този чийто данък ми натрисат. Мисля, че е морално и правилно.

Мис Бони да се ожени за Терзиев като компенсация и да миряса.

Никой не иска мазната Бонка само това обединява всички освен ПП.

Това гейче Бонев много алчно бе.Иска та иска тази власт

Най-много гласове спечелиха Терзиев, Бонев и сие. Нормално е председателят да е техен. Безочливо е Григорова и Хикимян непрестанно да реват по медиите. Да си налягат парцалите като адекватна опозиция.

БСП иска да краде. Иска да следва модела на ГЕРБ. СС искат да се върши работа и да се краде при добре свършена работа. БСП и ГЕРБ искат да крадат без значение от това дали работата е свръшена качествено или не. За това и имат структурни проблеми.

Така, е. Има принципи в управлението. Победителя излъчва прецедател.

Бонев толкова дупенца излиза, че за компромиси и дума не може да става

Моля, не ни занимавайте повече с г-ца Бонева.

Противоречиш си. Ако беше лизал дупенца, сега щяха да го подкрепят. По-скоро бая болезнено им е бръкнал отзад, че сега не искат да е прецедател!

вЕЕЕрно ли, я виж битите как имат министър председател хахах

Няй-неистово желание да крадат имат пеперастите.

Той и Бойко спечели изборите, но управлява сапунения "академик".

Напротив, самият факт, че изобщо е участник в тия избори и сега е там гояори, че е лизал много, ама много. От обикновен агитатор до шеф как мислиш се става

“Към кого да се обърна за да Спаси София?” Ха ха ха ха ха ха ха хаххахаха

София е непокътната, никаква следа от усилие да се почисти снега. Браво, изборите минаха, зимата не.

Къде е мис Бони и защо не чисти клони?

Е, нали сме гласували за него! Така е избран. Повечето в София гласуваха лично за него, а не за ПП или ДБ.

За 35 години демокрация, едно е доказано, че БСП и ГЕРБ крадат и работят много, много некачествено. За Спаси София, това е първи мандат. Редно е да има малко кредит на доверие. Това, че вашите крдат и са некадърни не означава, че нашите са същите като вашите!

Айде айде, цял ден карам и всички булеварди и улици са перфектно почистени. Това че в квартала пред блока има сняг, си е ваш проблем

"не са признавани разходите им и са пращани за допълнителни обработки на места." а така хем без пари хем ще чистят .. стига да не им свърши бензина и да не чистят а след това да осъдят общината за нарушението на договора!

Ами да излъчват!

На отправени сигнали през специализирания сайт до Столична община, на два пъти районният кмет ми отговаря, че компетентен е Центърът за градска мобилност, затова му препраща. И след това едно пълно НИЩО. Градска мобилност нито са свършили работата, нито ми се отговаря защо не са. А на специализирания сайт си пише, че ми е отговорено и въпросът е приключил. Ей така "вършат работата" и при Фандъка, и сега. Третият път съм решил, ще ги гони за въпроси една "симпатична" журналистка.

Се оказаха много некадърни, алчни и крадливи копелдаци.

ДС и БСП на една маса. Нищо ново. А снегът вали,а снегът валиии...

Къде караш, във Виена?

Те си мислят, че бачкаторите им са длъжни, тези хора се държат като робовладелци! Казваха, че за жълтите павета досега щяха да намерили павьори във Виена, да ги видим сега дали ще могат да ги намерят!

Васко на дебатите разправяше, че вървял и се спъвал в дупките. Лена и тя буташе количката и там имало дупки. Оказа се, че тази работа не била, като оная. Жалко за всички честни трудови хора, които повярваха на тези лъжливи популисти, но лошото е, че и ние, ще страдаме с тях.

Вместо да каже благодаря, пълно неуважение към труда на хората! Няма да ги бъде!

За СОС и ПП отичат в канала. Само за седмица разбрахме, че от Васко и чеп за зеле не става.

Защо не изберете кандидатката на "Факултета" ? Ние сме толерантни хора! Време е и тези с по-мургав цвят на кожата да имат представител в управлението!

Как им е добре на тези общински съветници. Заплатата си върви 3000 на месец, вече изкараха по 1500 лв. за 2 дена работа по 1 час. И така ще си откарат още 1-2 месеца в пазарлъци преди да се наканят да работят нещо.

Мачкай! Хардвардските Измамници!

Да ви имам акъла, който ви идва после.... Хардвардските Измамници отначало си бяха измамници...

Борис Бонев откровено си каза, че е готов на сглобка с БСП! И така и трябва да стане, това ще помогне на софиянци да се вземат в ръце! Поздрави от Синята столица на България!

ПП-ДБ си го заложиха този капан. Още в НС постоянно реваха, че не било задължително председател да е на най-голямата група както е било винаги. Ами сега им се връща, защото ако бяха подкрепили в НС винаги председател да е на най-голямата група, сега също щяха да получат подкрепа, ама сами се прецакаха.

Борис Бонев ВЪН ОН СОС и Георги Георгиев също .

Снибите на София и полизурковци на САЩ не искат да се откажат от властта, въпреки че повече и повече българи им дотегна да сме колония на САЩ.

Важното е че Хихимялчо никой не го бръсне за слива хихи

Според мен Хардвардските Измамници си бяха измамници отначало... Кой за какво става, ще видим... ГЕРБ стават повече Левицата не сме ги видели.

Неписаните правила трябва да се спазват, защото те са изпитани и са се доказали в живота! Ама почтените си мислеха, че животът започва от тях! Ще го израстат!

ще ни показвате маститата циганска курва ? Срам!

Аааа сус бе! В Столипиново сме само фризьорки и булчински рокли, политиката не е за нас, само кеша...