НЗОК може да отпусне още пари на болниците

НЗОК може да отпусне допълнителни пари за болниците, заяви пред Нова телевизия д-р Иван Кокалов, член на Надзорния съвет на Здравната каса.

Обратно в новината

Коментари - НЗОК може да отпусне още пари на болниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може или ще отпусне? Кой я измисли тая каса? Болните да хрантутят още излишни рантутници. Някога и без здравна каса всичко си беше наред. Лечението беше безплатно и не те изписваха докато не те излекуват. Сега ти бият шута още на петия ден,щото здравната пътека не отпуска повече ,без да се интересуват повече от пациента. Искахме западен начин на живот - те ни го.

Пари има само за турските болници.Защо -отговорете си сами!

Да попитам моите пари които давам всеки месец ,като данък ,къде отиват? На лекар не съм ходил от 5 години.

Ама ти искаш да си болен и да ходиш на лекар ли? Радвай се, че не ти се налага!

Не разбрахте ли, че при тази система и 10 милиарда да дадете, пак няма да стигнат за няма и 5 милиона население.

Като се ,,роят,,частните ,, болници и те трябва да присвояват пари.Защо една болница,,Сити клиник,, няма вече да работи със здравната каса,и по беден човек имаше достъб до нея ,а сега е само за богатите мошеници????

да,ама в частните болници не се краде и пациента получава всичко,което му се полага. в останалите все плащаш,доплащаш,а те все на червено.

Лесно може да се сметне бюджета на НЗОК. Умножете броя на живите българи осигурени в България по най скъпата клинична пътека и ще получите необходимия бюджет на НЗОК.

Трябва да се работи добре и на ниво , но трябват добри заплати.Все още здравеопазването не е реформирано. За да бъде доволен и излекуван пациента си трябва много .Ако продължаваме да се правим че няма проблеми ще си останат проблемите.Примери за здравни системи има достатъчно.Примери са Франция, Англия,Германия и т.н. Не е необходимо да откриваме топлата вода.

С какви пари ще лекуват тия дето не са убити,,кандидат терористи,,,циганите също.Ние бедните българи,удържат ни от заплатите за здраве ,а и доплащаме сериозни суми и купуваме най скъпите лекарства в ЕС.Е намалете темпото кражби

Тати каза че " може " да ми купи колело....

Кога