Стоянка Мутафова е приета в болница по спешност

Легендарната българска актриса Стоянка Мутафова е приета в болница "Токуда".

Обратно в новината

Коментари - Стоянка Мутафова е приета в болница по спешност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България естествения подбор е доста несправедлив. Колко нормален и свестен народ измря или емигрира....

Велика жена! Само не знам какво ще прави сега нейната Муки-щерка и... Таз мома стана на сума ти години и общо взето живее от славата на майка си и цоца нейните пари...

Такива като Стоянка Мутафова, когато и да си отидат все ще е рано. Да и стискаме палци. Още не е изиграла последната си роля.

Миличка дано си жива.Ти си велика дано Господ д е с теб.Дано те дари с още живот .Дано

Няма вечни неща, включително и живота. Ако някой си мисли обратното е безумен. п.с. тя е уникална.

ВЯРНО.НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА/И НЕЩА/НО ИМА НЕЗАБРАВИМИ!

Суджука има два края, ама и той свършва! Като чета коментарите се питам, дали българите не са некрофили!?

Защо асоциираш ВСИЧКИ българи с мършата, дето тука храчи отровата си, заблуждавайки се, че това ще остане безнаказано? Не виждаш ли, че в коментарите един куп същества с психично и асоциално отклонение избиват комплексите си? Тия не са българския народ, а извадка от мършата, дето всяко стадо си я има.

Стояно, оправяй се бързо и да илядиш, че днешните актьори повечето не стават, или по-скоро стават за рецитатори.

Обичам Ви, г-жо Мутафова! Желая скорошно възстановяване!

Дано се възстанови бързо. Вярно е, че повечето "народни" и "заслужили" артисти, писатели, певци и т.н. бяха глезениците на соца, но не всички.

Много изпростя тоя форум, пишат младежи в напреднала фаза на плешивост със зле оформени талибански брадички ... гади ми се ... слагам си филтът на рутера.

Както казват мурзилките, лекарите на еврогейски съюз са некадърни (за разлика от врачите в съвеЦкия съюз) така че ще я уморят женицата, вместо да си живее вечно.

И да си тъп не е лесно, ама да си трол без надница по липса на новини за Русия е направо отчайващо, Какво ще вечерям утре, а?

Абе хубавото нещо на комнунетата е, че едно по едно си ходят... Мутафова си беше отявлена комунистка и това няма как да е изтрие от историята! А вече както знаем, всичкото комунист е престъпник!

правешкия циганин си падаше по Калоянчев, с изклучение на Тошко Колев, Митко Бомбата и Ицак Финци всички бяха отекчаващо политическокоректни

A TI SI SWETOWNO NEIZWESTEN , MOLEKULKA NIAKAKWA

натисни в тубата / Новогодишна програма - част 2.mp4/ да видиш ква ялова соц сатира се вихри

Стоянке, оздравявай и дръж здраво. Искам да изиграеш Цецка Цачева като пенсионер в психодиспансер.

на великата Стоянка Мутафова пожелавам да оздравее и ако и е писано да живее неко живее както досега- пълна с енергия и желание за живот. На тези години човек да е в такава кондиция можем само да си мечтаем.

как тъй ще умира бе!!! та тя е само на 94г. живота е пред нея!! лицемери гадни!

Е никой не е вечен. Злото има свойствата да се самоунищожава и в това е надеждата. Само Господ, да се свети името му, е вечен,безгрешен и бзсмъртен. Слава на Бога. Всичко останало рано или късно става на тор. Няма как, такива са правилата , гол се раждаш и гол изгниваш, та ако ще приживе да си бил и Буда - това е пътя. Идва "моментът на чао" и след няколко мучащи поколения си забравен ! За това нека не си правим кумир от никой смъртен, нито приживе, нито след като се новопредстави пред Отца и застане пред Неговия единствено справедлив съд.

Аз

Повърнах от мъдрости, баси...

Човече, ти си класическия пример за религиозен идиот, дето вреди на идеята. Хората в коментарите си изказват пожелания една тяхна СЕСТРА, която ги е радвала от сцената цял живот, да се оправи от влошеното си състояние. Ти ги изкара, че се кланят на кумир. Как само вметна, че злото се самоунищожавало - намек, че Мутафова била зло ли? Въобще усещаш ли се какво пишеш, преди да го пуснеш? Гол се бил раждал, гол бил изгнивал. Тялото, дето изгнива не е азът на човек, не е нито душата, нито духа му. Какво струваш ти повече от кой да атеист, щом за тебе човекът бил "изгнивал"? Каква полза от цялото ти религиозно "знание", след като на практика ти постигна обратен резултат за идеята? Това ли е за тебе славене на Бог - да изтърсиш не на време, не на място, неуместно внушение и изопачена от теб идея, взета от Библията, извадена от контекста, и между тях да навреш славене на Бог? Така ли мислиш, че навремето Христос и християните са печелили сърца и умове?

Е кой го интересува ,че е приета по спешност в болница. Целия български народ е за болница по спешност . И тя като другите във фермата. Нищо особено.

май ша оди при Фидел

Рано или късно всички сме за там.

нема да се плашите тая ще живее до 200г,

Цялото ми семейство се присъединява с молитва за здраве на Нейно Величество . С много обич и от сърце . Дръж се , Кралице !

Не е наборче ми е

Дръж се бабче, молим се за теб! Целувки!

Дръж се, госпожо Стихийно бедствие, искам да те гледам през новия сезон в Сатирата...

1000+

много е сладка .....велика жена.....господ здраве да и дава ....

Стоянке,първо ще изнесеш един празничен спектакъл за 100-годишнината си,пък след това ще видим...

Сигурно е, че всеки нормален българин и пожелава да се справи и да излезе жива и с нови сили от болницата! Всички се молим за нея!

Mолим се за нея - дано да го преживее!

Моето уважение към нейното жизнено и творческо дълголетие,но стискайте палци аз да живея повече!

Аз

Спорно. Калоянчев има една-единствена изиграна роля - в Инспекторът и нощта. Всичките му останали "роли" са на Георги Балкански, Ганю Калоянчев - който там.

Random Swine отново се изходи по въпроса. Благодарим, че те има. Без да ти прочетем мозъчните диарии нямаше да знаем колко дълбоко може да пропадне еднa Swine - в случая ти, когато иска и и се дадат всички условия за това. П.С. Единствено мога да кажа, че голям актьор като Калоянчев не е трябвало да играе ролята на онова нещо писано от "мъченика" с острата брадичка.

Аз

На Калоянчев наистина не му се налагаше да го играе - достатъчно беше да бъде себе си.

Тоя вампир няма ли накрая да ни лиши от присъствието си!!??

A ти си само един глупак балкански!

Тебе пък кой те прати на тая Земя!

На твоите родители това ли ще им пожелаеш преди да умрат,жалък тъпанар?

Ти си чудовище с жълто около устата! Тази жена е радвала с голямото си изкуство много поколения наред! И изведнъж идва някакво неадекватно лайно и почва да ръси тук простотии. Типично по бай-ганювски!

Бай Ганьо е сложна натура с ясни цели в сравнение с неориентираното злобарче дето осмърдя форума с неуместното си изтърсване.

Боклук

За съжаление живота има край и трябва да се примирим с това, сега или утре, догодина или по късно тази велика жена ще ни напусне, дай Боже да доживее до 100 години.

Фири

Пичове вие наясно ли сте, че за неа нема такова понятие като "да си гледа старините"? За нея животът и има смисъл докато може да бачка. Аз съм на същото символ верую. Истинската смърт е когато не можеш да правиш това което искаш. Не когато мозъкът ти изпръска извън черепа при инсулт или ревматизма накара крайниците ти да се откачват по време на движение от тялото.

Шило

Вярно е! Стоянка живее за сцената! И сцената е жива със Стоянка!

Разни примитивни хора с елементарно мислене не разбират,че сцената е това,което й дава вдъхновение и сили,осмисля нейното ежедневие.Все едно едно Лили Иванова да се пенсионира - ако беше го направила,вече да е мъртва.

че тя не е ли??

Всеки живот си има край! Дано се оправи милата, нека поживее още малко,тя го заслужава ! Дали ще играе, или не- не знам, но със сигурност ще трябва да храни прикачения към нея паразит.

Моите уважения към Мутафова, да е жива и здрава дълги години. Но вече е време да се откаже от театъра, и да си гледа старините.

И това подпухнало лице, явно отича. Май-май....Дано не е последтната й година! Тъжно. С нея отраснахме, както и с другите - Кольо, Калата, Парцо, Нейчо, Васил, Хиндо, Саркис, Лео, сега не знаят какво е велик артист. Те дори на театър не са стъпвали, камо ли да хранят пиетет към великите ни творци!

Желая и здраве и скорошно оздравяване!

Фири

Я е уважавам.От 40-50 години като артиска не струва оти одърте. но до последно си бачка, а не реве куту другите пенсионере. Бачка си.

Брато, вземи се стегни и пиши на правилен български език, дори и нещо умно да кажеш, то олеква, след като пишеш на диалект, това го казвам с най-добри чувства. Вероятно си от Банско, не съм експерт по диалектите, но може да пишеш и по-добре. Стоянка е част от историята на българския театър , комедия и т.н. , само уважение към нея.

Аз

Фонетика Морфология Лексика Синтаксис Стилистика Семантика Ако ти си останал до синтаксиса, не значи, че всички трябва да стоим на твоето ниво. Пък и има Закон за отрицание на отрицанието...

Всеки жаргон обогатява !

Дано бързо да се оправи и да си живее още! Велика жена, велика актриса! Здраве, сили и кураж ѝ пожелавам!

ПОЖЕЛАВАМЕ Й СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ И ОТНОВО ДА НИ ЗАРАДВА С НЯКОЯ ПИЕСА

Късмет и успешно оздравяване й желая от сърце! Толкова е сърцата,толкова смела,толкова артист,човек и философ! Възрастна е-може би трябва да намали оборотите.За да е с нас още години. Успех на Стояна и на лекарите й!

Годинките са много, но тя е силна и ще се оправи.

ми тя беше оправена бе! аот сега ще се разваля! на 94г. е!!

Фири

Купувайте цвеке ойде.

pukni, gnusna otrepko. bawno i mychtelno :)