Бунтовници в Алепо са обстрелвали болница, 20 души са убити

Около 20 души са били убити при бунтовнически обстрел по болница в контролиран от сирийското правителство район на северния град Алепо днес, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Бунтовници в Алепо са обстрелвали болница, 20 души са убити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коригирайте заглавието на "Наемници терористи обстрелваха болница в Алепо". На всички мислещи хора вече е пределно ясно, че там бунтовници няма. Бунтове има в кюрдските райони на Турция, но кой знае защо за тези бунтовници и борци за свобода почти нищо не се споменава в Дира!

Почти толкова демократично, колкото демократично американец би я атакувал. Чух, че на онези, атакували болницата на "лекари без граница" ще им бъдат отрязани по 2% от премията за бомбардировката.

Друго заглавие в сайта: "Кери предупреди Асад за последици, ако няма примирие в Алепо". К'во бе Керанке, Асад да гледа, как му разрушават болниците ли? И какви последици бълнуваш? Ще спреш износа на американски телевизори за Сирия ли?

Тия бунтовници нашите хора ли са? На тях ли даваме оръжия? Онези янки, които се самовзривиха в Анево, за тях ли подготвяха гранатометите?

След разпадането на СССР , УСА се чувстват като развързано зло куче - навсякъде по света американски интереси, навсякъде войни и кръвопролития. Няма ли кой да го спре Антихриста?

ДА СТРЕЛЯШ ПО БОЛНИЦА,ТОВА СИ Е ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ!!!ЗА КАКВА УМЕРЕНА ОПОЗИЦИЯ ИЗОБЩО СТАВА ВЪПРОС???

Ааа, ето кой атакувал болници значи. Ами имат добри учители в лицето на задокеанските си спонсори и следват примера им...

Щом са "бунтовници" от контингента на САЩ, ООН, СА, Турция, Меркел и ЕК, това без съмнение е един високо-хуманен акт, който ще бъде награден от "сирийската обсерватория", при това напълно заслужено със златен медал за спазване на правата на вечно правите. :-)

Забелязах че терористичните организации се наричат най-често с абревиатури ето например САЩ и ИДИЛ.

Да, де СССР, РФ...

От стотици коментари никой не видях да използва РФ та дори и ти :)))

мисля си, ако резаците не бяха от "умерената" опозиция колко ли щяха да се жертвите?!?

нищо няма да се подобри преди да си отиде главният террорист от кремъл, това е.

може пък ти да си отидеш преди него

А нещо за Обама да кажеш, а ????

много неща мога да кажa за обама, но защо да ги казвам на невежи и глупаци?

много ме радва всичо изписано тук от ..

Само Кремъл може да ни спаси от наглите кравари, дето затриха света !

трол. набий си още 15 плюса, ще ти повЕрваме, че някой друг ти ги е набил :)

Я грухни, защо докато Кремъл ни спасява 45 години: - Беше избит цветът на нацията - Имаше лагери на смъртта, - Изчезна ни златния резерв, - Имахме режим на тока, - Бяхме в непрекъснат дефицит на едно или друго, - Разбихме си селата, - Отровихме си природата с мастодонти като Кремиковци, КЦМ, ЗТМ и др., - Ни управляваше БКП, призната със закон за престъпна, - Всесилната Държавна сигурност тормозеше народа, - Хора бяха наказвани за престъпления на техни близки и роднини. - Хора бяха репресирани за 1 виц. - Беше забранено да се слушат чужди станции, да се четат чужди вестници и списания, дори да се слуша западна музика. - Имаше привилегирована каста, която беше над законите и която имаше всичко, което пожелае, - Бяха отгледани престъпниците, унищожили България през т.нар. преход. - Подпомагахме терористични групировки да свалят законните си правителства, - Имаше държавни контрабандни канали за произведения на изкуството, оръжия и наркотици - Държавата произвеждаше синтетична дрога. Има още много подобни неща, които бих могъл да те питам. Сега грухни, това ли искаш да се върне? Какво ще е твоето място в такава държава?!?! На кого ще се кланяш тогава?

Платени протести,къде сте,защо не се възмущавате от това зверство..... ай гиди,мекеренца долни......

спряха ни рублите, няма да пишем вече.

умерено,сaмо 20 човекa избили !

колкото рашките миналата седмица пак по болница, толкова и те. какво? аршините ли ще сменяш? Значи и руснаците са умерени терористи.

Major Payne

Сега и те ще излязат с декларация, че не са удряли по болници и този случай също ще мине към "неизвестен извършител", като при руснаците.

Приятелите на ФАЩ и наши партньори !

каквито и гадости да стават там, те стават или с прякото участие или с благословията на кремъл. на всички им е ясно.

на всички от козяк и протестна мрежа. уточнявам само.

И чете ли, че призовават Америка да направи разграничение кои са умерени терористи и кои наистина са опозиционери. Америка е тази дето се дърпа. А тия дето сега стрелят, бяха стреляни от Кремъл , а Краварите ревяха на умряло, че си дали парите на вятъра.

А твойте господари за 3 години преди това какво направиха? Направиха ИДИЛ.

моля, моля, путлер създаде идил и всички други терористични течения, а сега, като не можа да ги бие, почна да събаря болници наред. нали не признаваха умерената опозиция, а сега питат за нея. нали бяха победили вече? победиха сирииското население, децата.

Да бе, Путин "създал" МИНДИЛ и ги насъсква да минават границата през турска територия и да получават финансиране от С. Арабия и Катар... Това ли е новата Опорна точка на НПО-то ти? Затова ли ги изтрепаха и изгониха от Палмира?

Космически въздушни сили, крилати ракети, С - 300/400/500, надводен и подводен флот, супер самолети и всичко в подкрепа на Асад, а тия бунтовници бомбят болници под носа им. Политиката е мръсен бизнес - и от изток и от запад.

Те не били бунтовници, а били най вече умерени терориси, подкрепяни от Америка!

Умерената опозиция обстреля болница.

Тези бунтовници, така наречените умерени терористи са въоръжавани и командвани от техните покровители Америка, които се бият против законната власт на Асад...!

Вярно е, наското имаше доклад, че американците потрошили сума ти пари и тренирали само 4 човека, ама и те май не се били а се предали ;) Придържай се към фактологията!

В малко по-описателен вариант заглавието може да добие следния вид: "Бунтовниците, които САЩ силно подкрепят, са обстрелвали болница и са убили 20 души."

В малко по-описателен вариант заглавието може да добие следния вид: "Асад, който Русия силно подкрепя, преди няколко дни е обстрелвал болница и е убил 50 души."

На всичкото отгоре САЩ настоява с тези умерени терористи, нападнали болница да се преговаря и да учавстват във властта. След като Меркел им отпусне безвизов режим или ги приеме като скъпи гости ще дойдат на практика в Европа.

защо все още няма поне 300 антируски коментара тук......

Новината е изненадваща даже за американофилите и русофобите. Докато се извъртят на 180 градуса и си подхванат репертоара - ще мине малко време. Но те са гъвкави, бързи и шлифовани, ще се справят.

Накой знае ли кои са тези "бунтовници", какво им е различното от ИД, каква им е идеологията, как се финасират и въоръжават, кой им е лидера???

За съжаление никой не знае какво им е различното от ИД!

Major Payne

А бе така си, някои не различават и компот от комплот, революция от еволюция и т.н., но това единствено показва, че са тъпички...

Тия "бунтовници" са ония "сирийски опозиционери", които бяха докарани на спявка в Правец от оня пеерас - бившия ни външен министър. ...и "чието име не ще спомена от страх" мойто име да не оскверня

цитат от Зъл дух ( нерегистриран ) 03.05.2016 18:54 . Цветуща, колко цветуща за 30 години населението им се увеличило с няколко милиона, а БВП-то им паднало два пъти. Ало, злия! А на България като населението падна с една трета, а БВП още се мъчи да догони БВП при комунизма, за каква ще я обявиш? за развита демокрация?

Това е отговор на руския обстрел. За съжаление войната е ужасно нещо без правила.

отмъщение за 'руския' обстрел над болница в алепо, като обстрелват друга болница, пак в алепо. яка логика!

"Това е отговор за обстрела в Кундуз,комбойците най-първи приложиха практиката за бомбардиране на сватби,погребения и болници в Афганистан,Ирак,Виетнам. Сега терористите-"умерени опозиционери" в Алепо прилагат опита на спонсорите си от сащ и турция в суверенна Сирия."

" "Около 20 души са били убити при бунтовнически обстрел по болница" Спонсорираната и въоръжавана от режима във вашингтон и съюзниците им турция и са терористична групировка в Сирия отново извършва геноцид над мирното население в суверенна Сирия."

Бе у тава Алепо, колко болници има, та все тях целят ?!

Това не може да бъде вярно! "Умерената" сирийска опозиция,бореща се срещу "тиранина" Асад,който "избива собствения си народ",не може да стори такова нещо! Защото,ако все пак можеше, Американска Държава нямаше да ги спонсорира,нали така...

путлер скоро ще се скрие в бункера.

Ти пА,не си ли на електрошокове по това време?? К`во правиш тук??

То ако се скрие би означавало, че половината свят го няма, което няма да е добра новина за никой.

Господ ще ни накаже още, не че ни е подминавал.Тази демократична сирийска опозиция я създавахме и ние - мисля в Ботевград, и сега ги въоръжаваме, и сега на черното казваме бяло, е да не се чудим и жалим от лошото край и при нас.

Е какво има в Ботевград? Сирийци? Демокрация? Кои сте вие?

членове има в Ботевград духчо,бегай там

Ааа.... бунтовниците в Донбас - справедливи, ама в Алепо - непсправедливи! Откъде ги учите тия двойни стандарти? От САЩ или от Москва?

от косово. От там ги учим, от там вземаме пример.

А значи тогава и българските Априлци са мръсни терористи! Трябвало е Султанът повече башибозук да прати!

Протести,кво става бе???

САУДИТСКА АРАБИЯ ОТ АЛЕПО ДО ПЕРСИЙСКИЯ ЗАЛИВ ...:))

Само не разбрах от статията тези "умерени" бунтовници ли са?

Умерени са.Режат главите с пълна упойка , внос от САЩ.

...А че Сирия е била една много нормална държава говорят и следните факти: -- неграмотността при населението от 15 до 25 години е много ниска: около 3,5% - една от най-ниските за арабските държави (в България сега може би е по-висока -:)) -- сирийците са на 4-то място по брой на лекари, работещи в Германия, а по брой на лекари и зъболекари на човек от населението са били на едно от челните места в света

В интерес на истината и след като имаше обвинение и към другата страна за такова нещо,трябва да приемем,че във война-стават неволни грешки... НО В СЛУЧАЯ,въпросът е,че едно е да бомбардираш определени позиции на врага и да пострадат по погрешка И цивилни обекти и друго да бомбардираш САМО един обект и той да е болница....Както стана с настоящия пример или с болницата на "лекари без граници"....... Между другото,американците обявили,че има "наказани" за случая с болницата...:):))Сигурно са им забранили да слагат кетчуп на хамбургерите за срок от две седмици-като "наказанията" на изродите от иракския затвор,където са държали и деца без дори да са обвинени.....

Забранили са им да си слагат византийска фета в сандвичите!

dionisiosd@yahoo.com

Ти пА,по строежите,като отиваш по голяма нужда,не се бърши с торбите от цимента,че като те Фане запек и с тия кирки да разбиват колегите...........

Оказва се, че руските победи от литературата, киното и пропагандта са различни от действителността. Това ясно пролича в Сирия. Преди това в Украйна. Истината винаги тържествува и в Украйна и Сирия се видя, че руснаците не могат. Не стават.

Да ти светне, че ИДИЛ вече са БУНТОВНИЦИ!! Щот все още си пишеш по инерция, тътрузейки се по четирибуквието, с което явно и УЖ мислиш....

Чета те относно тълкуването на фактите и започвам да вярвам,че Русия е под немска окупация от Втората Световна,батка...:):))) Все губят тия руснаци и все не може никой да се справи с тях бе....:):))))))))) Значи,вместо да имат в Украйна една несигурност с управлението там,взели Крим(правилно или неправилно),осигурили Донбас и Луганск,но според теб загубили...:):)) В Сирия тръгнали да свалят Асад направо,руснаците накарали човекоядците да воюват и помежду си,превърнали Асад в страна при преговорите,сложили "непреклонните" американци и евродалавераджийските миньончета на морала да стоят мирно и да искат преговори и "политическо решение",направили на кайма ИДИЛ-но пак загубили....:):)))))))) Турция им свали един самолет и резултатът е да получат руснаците влияние над външната политика на Турция-ама пак са губещи бе.....:):)))))))))) Футбол-гледаш ли?? Само да ти кажа,че печели този който вкара повече голове,а не обратното.......

Major Payne

Че какво им беше на сигурността, преди 5 години?!?!?! Преди 10, преди 15?!?!? Стана така, че в момента, в който се превъоръжиха и си пореформираха армията и изведнъж започнаха да се усещат застрашени... Тц, тц, тц... Може да мине в детската градина, но тук има и мислещи хора все пак...

Той съобщи, че Русия и САЩ в близките дни ще открият център за наблюдение на спазването на прекратяването на огъня в Сирия. Центърът ще заработи в Женева В рамките на шегата, от Женева действително много добре ще се "наблюдава" спазването на примирието, хем далече , хем безопасно.

Тук някакъв американски трол е пуснал 10-15 съобщения от различни акоунти, но не ми е ясна опорната точка... Наистина ли американските тролове са толкова тъпи да вярват, че свалянето на Асад ще донесе мир в Сирия, а няма да доведе до рязка ескалация и още 1-2 милиона жертви? Примери колкото искаш - Либия, Афганистан, Ирак...

Извинявайте! Не знаех, че тук Фабрика троллей има запазено място.

Свалянето на Асад ще доведе до геноцид и избиване по етнически признак. Това включва и христяните там.

Превод на човешки език - И.Д дето ще пътува безвизово в Шенген е нападнала този път за разнообразие болница, а не детска градина, кафене, летище... Сатаната тръгва ИЗ Европа.

След окончателната победа над режима на Ассад, Алепо ще бъде обявен за - город герой. 6 месеца алкашите хвърляха варели за да помогнат на наемниците на Ассад да превземат града , но Алепо не се даде. Алепо- город герой.

Нищо работа, сменяме "Ассад" с "ИДИЛ/Ал Кайда/насра" и четем текста правилно.

АКО ТИЯ "БУНТОВНИЦИ" БЯХА В ШЕКЕР МАХАЛА В ПАЗАРДЖИК, МЕДИИТЕ В БГ ЩЯХА ДА ГИ НАРИЧАТ ИСЛЯМИСТИ - ТЕРОРИСТИ :))))

ако има убити деца, това е работа на руснаците. те там са се разпищолили и не давит отчет на никого.

Ррррррр манго,ррррррр на пасището бе говедоооо рррррррр...........

Поддържането на напрежение в Близкия Изток от страна на Русия е безполезно и разорително. Доказано е, че не оказва влияние на цената на петрола. Струва много пари. това което прави Русия в Близкия Изток е илюстрация на това, на което се казва - луд умора няма, само се поти и огладнява.

Спечели още 10 цента, браво!

Пъстро, ти ли си ма или е Щерев под прикритие?

dionisiosd@yahoo.com

Нито единият,нито другият...:):)))) Простотията на смисъла не е достатъчна за да е "пъстрата",а пък дебилизмът на словореда,не може да настигне "Щеревия"....:):))))

САЩ съсипаха една цветуща, светска държажа , като Сирия, само защото на американския политически и икономически елит не им харесваше Башар Асад и неговата проруска политика. Чичо Сам разруши целият близък Изток, превърна го в едно сметище в едно "криво" огледало на американската демокрация.

Цветуща, колко цветуща за 30 години населението им се увеличило с няколко милиона, а БВП-то им паднало два пъти.

Всичко в Сирия може да приключи до седмици. В единия случай ако незнайно от къде на руснаците им дойде акъла в главата и се махнат от там. В другия ако на турците и саудитците им писне и влязат в Сирия.

странно , но тия болници в сирия нямат свършване !! през ден ги бомбардират ту правителствените войски, ту сащ , после руснаците , сетне опозицията , и по подир идил!! и от начало !