Болезнено хранене. Подуване на стомаха при здрав организъм
Има ли значение в каква последователност приемаме храната?
Обратно в новинатаКоментари - Болезнено хранене. Подуване на стомаха при здрав организъм | Днес.dir.bg
Коментари
Как няма да има подуване , като ядем ГМО , консерванти , подобрители , оцветители , сгъстители и стабилизатори
И то всичко одобрено в Ес,,е отровно,е менте,,но веригите да печелят.Еее накрая бум на ракови заболявания
А къде качествена храна от Русия? Надебеляването е, защото хората нямат култура на хранене и пльоскат без мярка, отделно не спортуват.
по селата, мъж под 110 кила го смятат за болен . масово правят инфаркти на 45 . един, през зимата ядеше по 2 сухи суджука на ден
"Надебеляването е, защото хората нямат култура на хранене и пльоскат без мярка, отделно не спортуват." По принцип е така, но в последните 25 години за България има и други фактори. Дори да не се тъпчеш без мярка, ако се храниш нездравословно основно с пици, бургери, дюнери пак ще надебелееш. Отделно от това яденето на полуфабрикати и храни с високо съдържание на консерванти също води до наднормено тегло. А нали се сещаш, че не особено умните майки от малки захранват децата си с бургери и пилешки "вкусотии" на едни чуждестранни вериги, чиято хранителна стойност е много съмнителна и доказано "отровна" за организма. Плюскането на бургери и пиенето на кола със сигурност ще доведе всеки до наднормено тегло + някои други заболявания след 15-на години.