17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Богито е смъртоносно тъп и живее в друга реалност :)

Я обясни подробно, от кое да пестим, от олиото или от хляба, дето биволицата го повиши

Икономията е майка на мизерията, нали така беше в капитализма - вдигай приходите, не ограничавай разходите. Нещо не ми е много евроатлантическо това с икономията..

някои хвърлят, на други недостига

Качи се на дървото и живейте там!! У съюзо има изобилие и Ния сме най щастливия народ от всички даже германистан те послуша с 1200 мин. пенсия. Пишлолап.

Разбрахме че половината население има басейни и им топли водата ...сега излиза че се запасяваме с храна, и после я хвърляме. Кога не са били виновни гражданите???? Важното е че политиците ни са безгрешни ,целите в бяло и неслучили на благодарен народ.

от енергийно богати, станахме енергийно бедни.. сега следва от хранително богати да станем хранително бедни. Важното е брррр да има.

Кой си ти бе мамул ,да говориш глупости!

И кои са тия домакинства които могат да спестяват? След като винаги е било трудно за голяма част от обществото ни да свързвата двата края поради ниското заплащане. Малко ли статистики имаше на които се показваше как големите домакинства пазаруват точно толкова колкото им трябва за да имат средства за друго? По скоро коментара да се насочи към политиците ни. Бойко и близкото му обкръжение са чудесен пример след като преди да бъдат в управлението можеха да си закопчават саката и да имат свобода докато след това всички станаха с по едно голямо шкембе което не може да се скрие. А може и коментара да се насочи към индивидите които притежават фирми след като имат пари за скъпи коли, но не и да плащат повече от МРЗ на работниците си.