Богомил Грозев напуска "Нова телевизия", става шеф на "Старинен Пловдив"

Назначението на Грозев е подписано от кмета на Пловдив Здравко Димитров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го жалете, в "Старинен Пловдив" парите текат като водопад!

Тоя и за чеп за зеле не става, обаче нали е геребрастка подметка, намериха му пак службица. Естетвено без конкурс.

на подобни места, но някак си никой досега не му е обърнал внимание, да не кажа друго, но не мисля да заемам такива чиновнически постове, колкото и добре да са платени. Или корабът потъва, или парсата е в повечко, та как да откаже човек, това ще да са причините.

тая яма дъно няма !

Тц тц.... сигурно човека има поне 5-6 магистратури .... или по-скоро е гледал всички серии на Индиана Джоунс....

Изключително неприятен тип.Некадърен и нахален.

Толкова съм свикнала с неговия образ, че определено ще ми липсва на екрана! Пожелавам му успех и на новото поприще! Всъщност това беше най-светлия образ на екрана - винаги усмихнат и положително настроен към всичко!

В Нова останаха само чистокръвни мисирки от фермата Борисов-Пеевски-Домусчшев. А аудиторията остана само от търкащи талончета полуидиоти, които въпреки че им казаха 100 пъти, че печалби няма са има, продължават да търкат. Същите идиоти на избори бетонират безродните политици на власт... щото нормалните освен че са малко, много обичат са ходят да гъби.

Предишните ги назначили без конкурс, а този - ... също без.

На кой свят живеете, бе? Става въпрос за най-големия архитектурен ансамбъл на Балканите и от непреходно значение за Европа. Може ли подобна организация да се управлява от човек без да си има понятие от управление и знания по архитектура, изкуство, Археология ??? Всички са се завайкали...кой ще чете в Нова!!!

Ха-наляво, ха - надясно.. и така - до пенсия !!.. За 10 години работил на 5 места ?? - Явно е ценен..

Много грозева постъпка от негова страна, хаха. Нова беше година в първите си години и някъде до 2001-2002.Имашв за всяка възрастова група по нещо. Сега е кочина.

И в Пловдив ще забегне завалията макар и да няма 1% знания по това що ще ръководи за да му иплащат ипотеките другите в София....Всеки заслужава отплата от шайката след като добре е ''отразявал'' дейността и...

Най-накрая! Сега остава и Юксел да махнат от bTV, че и на двамата не им се получава с четенето на текст.

А на кой ще се получава четенето, бе - на новопостъпващите полуграмотни ду.ета с образование от интернет ли ? А, не ! Хайде няма нужда !

А кредита на тъст ти кой ще го плаща бе бого-миле?

Това е мега долно. Тэст му на добра воля си ипотекира апартамента за са може този търтей да има къде да живее и накрая с жилище и другите така да му плащат масрафа. Все едно тищо не се е случило. Много ми падна в очите, но така правят герберастите. Има видов ден обаче. И този ще си го получи.

Голяма работа. И без друго не можеше да прочете и едно просто изречение без да направи няколко грешки в него, а и с тази негова фалшива усмивка след приключването на полъжите по Нова направо...

Да се махнеш от Нова Телевизия и да отидеш на държавна работа за предполагам 1 000 лв. е доста съмнително.

3 700 официално + още 5 пъти по толкова от бонуси, които сам си раздаваш. Според мен не е ника зле.

Е тоя е турбо тъп бе!

Мухахахахахахахаххх :)

Определено не му се получаваше като водеш на новините - едно изречение не прочиташе без лапсос или грешка!

Герберасткият лайно пак го уредиха до кацата с мед.