Празнуваме Богоявление / Йордановден

Богоявление е един от най-големите християнски празници. С него отбелязваме кръщаването на Иисус Христос във водите на река Йордан от Св. Йоан Кръстител.

Обратно в новината

Коментари - Празнуваме Богоявление / Йордановден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази година и Йордановден, и Ивановден ще са претупани, странни, хората са изтръпнали, някои даже са загубили човешки образ и подобие, липсва всякакво смирение, пък и природата ни отвърна с бедствия, болести и др. Една опростяла и обедняла страна, скована в ледена хватка и отвътре, и отвън. Дано поне отделни именяци празнуват, ако са достойни и не са правили напоследък свинщини някому. Гадно свърши старата, гадно започна и новата година! Не е трудно да се сети човек, че ще е така и през следващата 18-та, и по-следващата и т.н.

Да ви е честито името, именници! Много здраве, мир, любов и мъдрост и за вас и за всички българи.

Честит празник на всички! Бъдете добри, не само на такива дни, а въобще! И ако някой нещо не е постигнал - не се ядосвай, човече, радвай се на това, което имаш, успеха ще дойде, щом го търсиш!

Sm3hurk0

Всички именници, да са живи и здрави и имената да са им живи и здрави.. .... И да почерпите от сърце ! :)))))

УЧИТЕЛЯ ИСУС И НЕГОВИЯ БРАТОВЧЕД ЙОАН , ВИНАГИ СЪМ ГИ АСОЦИИРАЛ С УЧИТЕЛИТЕ МАРКС И ЕНГЕЛС :)) ...

Чудесен си! Няма лошо, че така ги асоциираш ти. Важното е учителя Исус как ще асоциира теб. Ама ти имаш Свободна воля, подарък ти е от него, така че асоциирай! Ти какво си подарил последно на някой? На теб всичко ти е подарък на тази земя, нали знаеш? Или май, май не знаеш?

Така съм се загрижил как ше ме асоциира некъф древен откачалник, че ше си го префърля у другио крачол, баси...

вЕрвайте, лошо няма. колкото повече жмел се дави в мераците си, толкова повече хора с реални переспективни ще се възползват. пляскайте смело и без мисъл (тя и без друго няма как да се случи в манерката на пляскащите)

Ще видим и ние и ти! Някой ден, някога! До тогава ние ще вЕрваме, а ти ще си прост!

В Калофер вече чакат изгрева... Ако ББ е казвал на някого да не пътува, то това май се отнася за онези, които ще отразяват събитието, а снимките ще излязат страхотни, защото ще вали и в снежната река ще се вие хорото под звуците на гайдата. Тази година ще е нещо страхотно. Те и леда буха счупили , за да влязат.