Манолова дари ваучери за 150 000 лв. на миньори от Бобов дол

Омбудсманът Мая Манолова дари ваучери за 153 560 лева на миньорите от мини "Бобов дол", които до неотдавна протестираха ефективно под земята.

Обратно в новината

Коментари - Манолова дари ваучери за 150 000 лв. на миньори от Бобов дол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Майче! Ти знаеш най-добре как се правят избори.

С какви пари? Ей на това му се вика с чужда пита помен прави! Гнус!

омустана не е ли синекурна длъжнос?

Срещал съм "омбуцман/ка" ама "омустан" не бях срещал.

Нека М.Манолова да претръска Славка Бозукова/от в-к Стандарт/ дета НЕ дава заплати от м МАЙ до сега!!!!!!

А една баба мецана ,така ми носи медец дъъългооо време ,след като една вечер ми влезе в колибата ...

след като е човек на Ковачки! Ваучери от Ковачки за 150 бона за да не остонот съвсем без храна миньорите и техните семейства и след това последно сбогом на мини "Бобов дол", а Манолова ще е ни лук яла, ни лук мирисала така, както бе при откриването и закриването на мина "Катрище", също собственост на Ковачки и с която се унищожиха и превърнаха в неизползваема огромна яма стотици декари плодородна земя!

Наща мина обещаваме да изкопаме три пъти повечи въглища и да ги доставим на самольотоносача Адмирал Кузнецов.NO PASARAN-ши риче нема да са посерим

На това му се вика Комплексна грижа! БСП се погрижи Ковачки да получи мина за 1 лев. Манолова се погрижи за миньорите, които Ковачки уволнява или на които не плаща. Социална политика, кво не ви харесва?!

Много сте права, но ще доуточня, че БСП с любезното съдействие на Мая Манолова се погрижи за Ковачки да получи мини, ТЕЦове и т.н.

типично по комунистически пак е раздала чуждото! с чужда пита майчин помен! не си менят нравите и това си е !

Направо е зачислила миньорите от мините на Христо Ковачки на заплата към държавния бюджет. Те копат за Христо Ковачки, Христо Ковачки продава изкОпаното, и вместо той да им плаща, ние им плащаме. Схемата е ясна.

за концесията в Бобов дол.

...С което Маяма Нолова предоставя неразрешена индиректна държавна субсидия на Христоко Вачки, с която помощ той ще може да продължи да неизплаща заплатите.

Тази пръдла от джоба ли си ги извади. Тя и нейните авери първо ги загробиха, а сега се правят на загрижени.

Все нещо е сторила за тях. Това не оправдава свинчо за това, че не му пука ни за народ, ни за бедняци. От как се е появил, все протекции за монополисти и картел!

искам ваучер

Браво,на Мая Манолова,ето кой мисли истински за обединяване на Нацията,а не като някой други,които вечерят във столични ресторанти на цена от 1700лв,като Цецка Цачева,и да обикаля по всички градове и да повтаря като кокошка едно и също,лъжи и отново лъжи.

запуши им устите, така ли, да си трят за ограбените милиони от сделките с мината

на майчето явно и е харесало да седи под земята,даже и пари раздава,дерзай Майче