БНР е част от инициативата "Радио диктовка за национално единство" на Украйна

Текстът е написан от писателя и режисьор Ирина Цилюк и го диктува актрисата Ада Роговцева

Обратно в новината

Коментари - БНР е част от инициативата "Радио диктовка за национално единство" на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новини на турски, сега заупокойни молитви за укропитеци? А спрете се вече, де. Нямате ли грам достойнство?

ㅤ

Най-добрият отпор, който може да се даде на подобни продажнически изяви е активно локално заглушаване на честотата на БНР по район. Най-лесно става с помощта на микрокомпютър Raspberry Pi и метър проводник за антена. Осигурява покритие около 200 метра в диаметър. При използване на допълнителен усилвател, може и повече. При монтаж в автомобил и движение през града лесно може да предизвика отвод на слушатели, защото в градски условия 200-300 метра не се минават толкова бързо, а много слушатели при смущения просто сменят станцията. Монтажът в автомобил силно затруднява проследяването на сигнала. Време е да вземем инициативата в свои ръце и да дадем активен отпор на психо-терора, който ни се налага от ефира всеки ден.

ㅤ

БНР, като всички други (уж) български (ко)медии, отдавна вече не е "Б", ами е "А", "У" и други външни влияния. Там безпристрастна гледна точка по геополитическите и здравните въпроси няма, колкото и да се напъват да крещят, че има.

Нека вземем пример от най-влиятелният евреин в света за 2022г. и да забраним употребата на украински език в България. Като реципрочна мярка.

Ай сиктирбе , от къде на къде разни украински курви ще ми говорят по българското национално радио на "украински език"... Такъв език няма - това е развален руски, както няма и македонски език а развален български!!! Да еба и продажниците в тази държава да еба, за това сме на този хал.... Жалки краварски курви

С това си действие БНР само затвърждава тезата, че е пихтиеста, безгръбначна, поръчкова, безмозъчна сбирщина от планктоноподобни едноклетъчни

Кому е нужно това? Прекаленият светец и богу не е драг!

Кадрите на Соросовите НПО и Свободен университет са навсякъде.

ИМА ЛИ ЖУРНАЛИСТ/КА СЪС НЕПРОДАДЕНО ДУПЕ ? МАЙ ВСИЧКИТЕ СА ДУПЕНИ ВЕЧЕ . БНР НЕ МОЖЕ ДА Е БЪЛГАРСКО В ТОЗИ СЛУЧАЙ. БАРДАК НР ПИ МУ ПРИЛЯГА!!!

за Афганистан, Либия, Сирия, Йемен, Етиопия и........ КОГА?

Тази информация е в стил "Дойче зеле". Срам за БНР! ".. хората в Украйна, които страдат вече 11 месеца от войната.." Вие от къде падате? От небето ли? Тая война тече вече от 8 години. Не си ли спомняте предизборния митинг, на който Зеления наркоман, на колене молеше присъствуващите да му дадът възможност да спре тази война... И какво, не са изпълнени нито едно от точките на Минските съглашения и войната, а Осрайна е отдадена на заколение на западните си колонизатори...

БОКЛУЦИ ! ВСЕКИ ДЕН СТЕ УКРИ ЗА ТОВА И НЕ СЛУШАМ ХАЗАРСКОТО РАДИО , ДЕПМ НА ВСИЧКИ , ДА ВИ ГРЪМНАТ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ , КАТО ШАРЛИ ЕБДО !

С появата на фронта на първите мобилизирани руснаци цифрите на загубите на руската армия, за които съобщава в ежедневната си сводка командването на Въоръжените сили на Украйна /ВСУ/, рязко скочиха. Ако през лятото и в началото на есента ВСУ докладваха за средно 200 загинали руски военнослужещи на ден, сега те са над 600, и то при условие, че във всички направления на фронта се водят позиционни боеве. Не е възможно да се провери обективно броят на загиналите. Но за големите загуби на руската армия съобщават и руски източници и макар информацията за стотици убити само в един бой да е вероятно преувеличена, тенденцията е налице. Има многочислени свидетелства на руски мобилизирани - едни са попаднали в украински плен, други са се оттеглили от позициите на фронта с огромни загуби, трети още не са се добрали до фронта, но са се сблъскали с прословутия армейски бардак. Тези, които са успели да повоюват, описват една и съща картинка: някъде са ги завели, разтоварили, заповядали са им да се окопаят и да държат отбраната, оставени са гладни, по някое време започва обстрел, липсва връзка с когото и да било, командирите са избягали или са убити, и никой не им казва какво да правят. Затова в повечето случаи те се оттеглят.

Ами тея същите "медии", дето викат че украйна печели, после веднага квичат че губи. Кое по- напред, Украинска овцо?

Пропаднала рубладжийска измет, която възхвалява война с вече 150 000 жертви.

Поредната грозна медийна демагогия. Пошла европропаганда. Войната е гадна, още по-гадно е да си слуга на гадността. Моето поколение КРЕЩЕШЕ: "Прави любов, а не война". Сега го наричат комунистическо. Същите тези пропагандатори безродници и краварски подлоги. Жал ми е за вас.

Руски цървул, първо напуснете чуждата територия и тогава говорете за мир!

ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ И БНТ И ВМЕСТО ЛЕКА НОЩ ДЕЦА, ЩЕ ЧЕТАТ РЕЧИ НА КЛОУНА !!! ОО, СВЕЩЕНА ПОДРАЖЕНЧЕСКА ПРОДТОТИЯ !!! ВИЕ НЕ СТЕ ЖУРНАЛИСТИ А ОБИКНОВЕНИ ПРОСТИТУТКИ !!

ЗА ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ !! КОГАТО ДОЙДАТ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ И ОШАМАРОСАТ КЛОУНА, КОГАТО УКРАЙНА ПРИКЛЮЧИ , ЩЕ ВИДИМ СЪВСЕМ ДРУГИ ОДИ ПИ БНР ! ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ ЗАБУЛЕНО И ТОВА ПРЕДАТЕЛСКО РАДИО !!!

Откъде накъде Националното радио, издържащо се с нашите данъци, ще излъчва поредната евроатлантипеска тъпотия в ефир? Защо не направиха радио диктовка, или каквато е там тъпотия, за гражданската война в Мианмар примерно...?

Съчувствие към хората в Украина, стадащи от война последните месеци. Надявам се да прозвучи и съчувствие към хората, страдащи от война в Донбас 8 години.

А БГ-русофилистиците ще могат ли да квичат от злоба като скопени мечки по БНР?

« … които страдат вече 11 месеца от войната … » - леле, колко сте зле ! Никога ли не сте стъпвали в училище, та ги изчислихте 11 ?

"Създателят на малкоруския диалект Иван Петрович Котляревски (29 август (9 септември) 1769 г., Полтава - 29 октомври (10 ноември) 1838 г., Полтава). Украинският език е създаден през 1794 г. въз основа на някои особености на южните руски диалекти, които все още съществуват в Ростовска и Воронежска област и в същото време са абсолютно взаимно разбираеми с руския език, който съществува в Централна Русия."

Защо ми изтрихте коментара с линк към доказателства, че Украинския и Македонския езици са политически измислици?