Коментари - Прокуратурата проверява Симеон Дянков | dnes.dir.bg
назад

Прокуратурата проверява Симеон Дянков

Главният прокурор Борис Велчев съобщи, че финансовият министър Симеон Дянков е обект на проверка по сигнал за разгласяване на класифицирана информация.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява Симеон Дянков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ни хвърлят прах в очите!... Думи нямам просто, използуват съдебната система за глупости, вместо да се свърши някоя по-полезна работа! Нито Станишев, нито Дянков ще бъдат осъдени, а и да ги осъдят, ще е да платят глоба!... Прокуатурата не била притискана по времето на тройната коллиция!... Ами тя, прокуратурата, затова и нищо не вършеше, а и сега работи, само ако я натиснат по-сериозно!

поумнях от информасята.харесват ми всички коментарии.хората знаят много и то важни неща.и аз знам че като ще гледаме европа за ш7 г. пенсиониране.защо не каят ,че в европа ти дават шанса на ч5 год. до наваршване на ш7 то год. ,да не работиш а да си на соцялни помощи.и после на 52 год. пак.до момента на редовното ти пенсиониране.а не да си никои от никаде ,с какво ще живееш до ш7 то години,че и след това.ами факта ,че ъули месец им дават кам пенсията оща две пенсии,а декември ,кам пенсията още една.това се казва анти криозисни мерки да помогнеш на човека в кризата.ане да му намаляваш буджета с нови закони.на всички е ясно че правителствата в б.г. са фирма коиято си ограбва клиентите-ние. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

A прокуратурата достоверна и безупречна ли е?

Симеоне, с тая шайка махленски шмекери -- оправия няма . Стъпвай здраво и успех !

На Дянков му се бърка и нарежда бившият комунист, милиционер и мутра. Там е проблема.

Има си желязно алиби момчето - НЕВМЕНЯЕМОСТ!

От урагана "комунизъм" по-ужасен не е имало, във всички области на живота, като при теб последстията са направо трагични. Да не те отчайвам, ама хапчета за тебе нема, така ще си отидеш.

Ами, да! Всички предлагат някой друг да бъде разследван, а трябва да бъдат разследвани всички. Тогава ще лъсне голата истина, че в България всички са за в затвора. Разликата ще е само в размера на присъдите.

Комунистите още ли са на власт?Мислех че ги свалихме преди една година!Другарю Велчев,Вашият дядо беше член на ЦК на БКП.Вие ли продължавате "линията на партията?"

Ние пък си мислехме, че пак парите му ви интересуват и пак там ви стяга чепикът....Ей, едно око имаше циклопът - вие и него гледате да извадите, дето се вика! Ако не е това момче да балансира нещата, досега "па да сте извадиле чушкопеко и да ручате туршии" и треволяци!

Пак комуснистически интриги! Стига бе другари, държавно тайници, не разбрахте ли, че някои хора с напредничаво,проевропейско мислене се опитват да работят открито и честно! Без да забулват в мистерии, ръководени от фин.интереси на корпоративна група мафиоти. Прокуратурата да се заеме първо със собствените си членове, да си направи автоимунно почистване, че там са най-големите декларатори на държавни тайни!!!

Какво ще го разследват. Да го закопчаят, под охрана - на първия самолет за там откъдето е дошъл, и да не се връща. Стигат ни неговите и на покровителя му, Бойко, глупостите.

Не съм фен на Станишев, както впрочем и на Дянков, но ми е интересно за едно и също провинение - на Станишев и на Дянков с какъв аршин ще се мерят двамата

Прост народ - слаба държава. Държавата ни е на затриване, защото сме много прости.

Тук споразумение там секретна информация, но на норода му го натеглиха едно хубавичко без плюнка, браво така и трябва утре, като дойдат изборите пак за комунягите да гласуват.

Естественно ,Станишев не е оказвал натиск върху прокуратурата но и тя затова нищо не е правила !

Страшно си прав. Като цяло кризата тръгна от алчните банки и мераците им за главоломни печалби. Та във връзка с това аз се чудя и мая, как може да се говори даже за подпомагане на ЧАСТНИТЕ БАНКИ, а когато се предлагат лостове и механизми за намеса на държавата в СЪЩИТЕ БАНКИ се говори че били частни и нямало право за такава намеса. Ех, някой ще ми обясни ли това какво е? Ами по тази логика трябва да се помага и на фалиралите фирми, защото банката в края на всичко си е една фирма работеяа с пари. Ама не, там не можем да им се месят в лихвените проценти и идиотското кредитиране. А защо по тази логика ограничават заложните къщи с максимални лихви за кредитиране? Банките трябва да се оставят да фалират и да не получават никаква помощ от държавите, това е моето мнение разбира се.

Това за българската банка медиите го афишираха още след "стрес теста" преди 2 години - бнб застава зад "нея". Дянков най-много да е изтървал конкретни числа - да го глобят 200 лв, че е с чисто съдебно минало, да направят същото и със Станишев. То толкова престъпления са се направили за предишните 2 мандата, че тия обвинения са просто смешни и правят пушек...

Прав си! Само, че защо пропускаш сегашния мандат на ГЕРБ. Дянков е виновен за набутването на България в най-дълбоката криза в ЕС и разграбването на фискалния резерв. Така, че това с класифицираната информация си е простъпка поради незнание. Интересно е дали ще се оправдава накрая с незнание и за резерва и кризата?

Под вола теле търсят комунягите.

леле, никой не смее да каже нещо... голям респект!!! май ще излезе верно за влиянието.

Е станишката за какво да указва натиск върху Велчев нали те с Първанаката са в един отбор на светлия социализъм. :-)

БРЕ, БРЕ, БРЕ!!!!!!!!

Този не може да бъде осъден защото е освидетелствуван

Напред, Дянков! Не се огъвай пред олигархическата/"комунистическа"/ наглост...

бирисчо велчев от стара комунистическа фамилия, съветник на историка на бкп, социалният президент, какво да каже, че са го натискали, ми той си е натиснат по произход, тяхен чевек, знае как е, за какво да го натискат

В затвора Симо ще бъде хит!

Хамстера Станишев да бъде разследван тогава за наливане на държавни пари в частни структури! И как така в цял свят такива решения са публични и се оповестявят , а само при нас всичко е скрито -покрито и обвито в мъглата на секретността и важната държавна тайна. Я да проверят прокурорите колко от тази помощ и под каква форма се е прехвърлила в нечии частни сметки.

Да го питат и кой наля на Цветелинка Бориславова?

Само ни хвърлят прах в очите. Думи нямам просто, използват съдебната система за глупости, вместо да се свърши някоя по-полезна работа. Нито Станишев, нито Дянков ще осъдят и да ги осъдят ще е да платят глоба.

на хер флик тайната беше публична

Естествено, че триглавата ламя не е давала наставления на прокурорите. Те ги дават на съдийте.

Този охлюв Борис Велчев е адвокат на мафията, а не Главен Прокурор на Държавата. Абсолютен бандит. Ама то е ясно, че ако беше читав никога нямаше да е на тази длъжност. И кога тези вмирисани и насрани задници в парламента ще приемат един годен закон за класифицираната информация. Щом е разгласена Държавна тайна, какви са тези административни наказания? Друг е въпроса че класифицират какво ли не. И кога ще променят законите да не се гледат дела свързани с криминални престъпления при Закрити Врата, за да могат да прикриват бандитщините на политици и държавни служители.

Прокуратората да се самосезира за силно лобисткия проектозакон за хазарта - внесен в ДКХ и обслужващ само и единствено интересите на Васил Божков

Къде можем да го прочетем?

На сайта на ДКХ го има проекто закон!! Видно е че тук има лобизъм!! Поправката гласи че вече ще се отварят игрални зали (казина ) само от голямите играчи!! малките които до сега бяха в бизнеса -АУТ,да не взимат и малкото играчи които влизат при тях!!! Другото доказателство е че голямите отдавна се подготвят за това е че започнаха отрано да правят голями игр.зали,за да изпълнят изискванията на новия закон,които ще се приеме!1 Спавка:Казина "Сезам"-в Овча купел,Красна поляна ,....

Това е тест.Ако комунист-идиот осъди високо образован и доказан професионалист това ще краят на мисълта ,че някога нещо ще се промени в БГ.

Станишев е много по-образован и умен от т. нар. доказан професионалист Симеон Дянков. Дянков е назначен тук само, за да обслужва американските интереси. Той е обикновен лобист и нищо друго.

Aйде, Бойко се отърва от Дянков...ама дали? Дж. Уорлик няма да е хич доволен....и ще има дърпане на уши и мазане с вазелин...

Та за това, става точно дума...Станишев си дремеше за престъпленията на подупечните му, прокуратурата също!!!

Това разглезено момченце трябва да слезе на земята и да работи за подобряване на финасовото състояние и благосъстоянието на българските граждани.Стига е ходил и ровил в институциите без да има някакъв резултат за постъпване на приходи в хазната. Нека да се вслушва в партньорите си ,които го поддържат и имат опит . Наглостта с която се държи и тонът към българските институции не му прилича.Възпитанието му е под всякаква критика.Крайно време е да даде обяснение за лъжите които изрече при много негови изказвания,като разчита на Б.Б да ги изяснява и да го защитава.

Симеон Дянков е като Сергей Станишев. И двамата са загрижени за "благосъстоянието" на богатите българи. И двамата водят с политиките си към КОЛАПС. Единият, към колапс на електората на БСП. Грижейки се за банкерите, а не за работника с мазния потник обрича на стопяване на "червените бетонни глави" в избирателните списъци. Симеон Дянков има решаваща роля за ликвидиране на неконкурентния български бизнес. Едната част-ЕДРАТА, поради изкуствените условия за работа, ще фалира поради некадърност в условия на световната криза. Другата част-средна и дребна беше "изстръскана" с 65 милиона лева неплатени задължения към държавата и по този начин "кокошката" която все още снася ДАНЪЦИ ще "посивее". Примерът с акциза за цигарите т. г. е показателен, как се проявява КОЛАПСЪТ генериран от Дянков. Едва ли някаква информация за неговите действия публикувана в пресата или проверявана от прокуратурата ще има осезаем ефект. Както се казва на боксьорски език:"Не го удряй, той сам ще падне!". БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Прокуатурата не била притискана по времето , на тройната коллиция - Ами тя прокуратурата , затова и нищо не не вършеше , а сега върши , само ако я натиснат .

Типично е за гьонсурати като хамстера, когато бъде недвусмислено уличен в престъпление да търси оправдания в това, че не само той върши такива неща. Откак прокуратурата обяви, че ще бъде само глобен (очевидно сигурността на държавата е твърде евтина ...), той стана отново обичайно нагъл.

Прав е Станишев - по времето на тройната коалиция само съда беше купуван или притискан, а прокуратурата спеше необезпокоявана. Сега не е така, обратното е. :))))

знам че са много нагли комунягите и въпреки това отново и отново се им се радвам на селенията. Какви са тез тайни споразумения бе другари? Аз искам онлайн да се публикуват какво влиза и какво излиза от хазната и всеки данъкоплатец да има възможност да се запознава с договори, споразумения и тнт касаещи нашите пари!

Да бе, дори и да е извършил престапление никога няма да бъде вкаран в затвора. В развитите страни за злоупотреба с класифицирана информация се лежи доста годинки, ама в Бг ще си плати където трябва и в допълнение дори ще му връчат орден "Стара планина".

Ако не друго, поне на ББ му стига куража да каже на главния прокурор да му проверява правителството. Защото как един път предното правителство не беше обект на проверки? Щото са били изрядни и всичко е било законно? Смях.

браво, но и това е цирк...нищо няма да намерят! Жалко за което.

Станишев, как ще оказваш натиск на прокуратурата да си върши работата, та нали всички проверявани от нея са твои хора?