Програмата на правителството: Ревизия на правомощията на БНБ

Запазване на валутния борд до влизането ни в еврозоната, кандидатстване за влизане в еврозоната и в Единния банков надзорен механизъм на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Програмата на правителството: Ревизия на правомощията на БНБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Използваха я за грабежа и капитулирането на КТБ, сега ще я ревизират...

Ченгилобенеберите по заповед на водещите си офицери дискредитираха бенебето чрез аферата КТБ, сега ще му "ревизират" пълномощията и после: ликвидиране на вътрешния дълг чрез инфлация на лева. Всичко начисто - кой вземал кредити за ЮП - нищо няма да дължи...

Искров вън! Ще го чакаме ли да направи нови поразии с нови, този път, 4-ри банки!

Средни, малки и никакви предприятия!

Приходите от акцизи за цигарите не трябва да се вдигат с повишаване на цените, а с ловене на контрабандата.Ясно ли ви е мушмороци, такива?И не ви ли е ясно,че при ниски цени на цигарите контрабандата умира,не може да издържи.Освен вие да ги връткате тези номера.С тези нови органи- допълнители, ще изпонадначите половината си зълви и баджанаци... нали щяхме да намаляваме администацията.И кога ще кажете кой открадна парите от КТБ,вече започнах да подозирам,че не е само дпс.

Този мошеник беше декларирал,че е готов да си подаде оставката,ако му я поискат!Защо още го държат директор на БНБ,а не го натикат в затвора.Може би чакат той да фалира още няколко банки?

Без него не става голямото скубане ,добре вървят нещата, няма лабаво.

Законът за работата на БНБ е един от малкото, да не кажа единственият добър закон от Прехода! Проблемът не е в закона, а в усещането за недосегаемост, което Партията и Фирмата дадоха на Управителя на БНБ с цел да закрилят банката си.

Много дежурен трол, малко мислещ индианец.

Само се надявам да не дадат право на общините да повишат подоходния данък с 2% пункта, който да остават при тях. Ако толкова й е жал на държавата нека прибира 8%, а другите 2% да им ги дава.

Ванка, общините и сега имат пълното право да си определят сами местните данъци.

Говоря за данъка върху труда, а не местните данъци и такси.

Поредната бутафорна програма на тиквениците!

БНБ - нито е българска, още по - малко е народна!Тя е "независима" от българските власти и дори вече няма собствена печатница - били сме некадърни като нация една печатница да управляваме и стопанисваме!Затова я подарихме ... сещайте се на кого!

Поредната правителствена програма, която в съществената си част е само прах в очите. "Финансова децентрализация на общините..." Ха-ха! За това се говори от десетки години, още я няма, вкл. и в предишншя ГЕРБ-ерски мандат. Даже тогава централизираха още повече всичко в здравата ръка на Бащицата. Но ще наблегнат на частта за влизане в еврозоната и в банковия надзорен механизъмл. А на България нито е спешно и жизнено важно да влиза в еврозоната, а още по-малко - в Надзорния механизъм, който се създава само за страните-членки на еврозоната. За чий тогава ще се натискаме да ни приемат там при условията на голям членски внос и НИКАКВИ ПРАВА за участие във взимането на решения (тъй като не сме страна-членка на еврозоната)? Но на нашите управляващи политици (и само на тях) това ще им осигури безбройни пътувания на Запад (с народна пара), ръкостискания с евро-банкови-бюрократи и шефове, абе въобще - лайф за чужда сметка...

Ало бе къкво стана с оставката на Искров бе гербески соросоиди.

jingiby

А кога ще се създаде Финансова полиция към МФ? Кога и тук ще има поговорка като в САЩ: "Няма нищо по-сигурно от смъртта и плащането на данъците!" Или източването на милиарди ДДС, акцизи и ДП ще си продължава както винаги и ще бъде национален спорт? Не ви ли омръзна да крадете от държавата бе, политиците? Трябва отделен затвор само за хилядите балкански бизнесмени с милиарди неплатени данъци и осигуровки...

Нощем трябва да са в общи килии с криминалните и циганите!

Искров още ли е там ,а ... и мете ли мете следи , а вие се правите че не виждате .....!!!

А като ще влизаме в Единния банков надзорен механизъм на ЕС, за к`ъф ни е БНБ? Това всъщност е само един трезор за съхранение на държавните резерви, обслужван от хиляда лешпера с огромни заплати. Тези резерви могат да стоят в чужди, много по-сигурни банки.

Eсен Въоръжен със чушкопек стягам се за люта зима. Щот държавният юрдек, лъже, крадне за двамина! Чушкопеците са в ход, а бурканите строени. Джибрето кипи със плод, пред казани нагласени. Хапвам чесън,със пипер и домат полуманосан, за да плюска Камамбер, Е-Ре-Пеец недодоносен. Здравна каса, НЕК и БЕХ, лично вече ще спасявам! А пък важното хюмне, с яхта ще се забавлява. Пенсийката ми марцина, ще деля със Ка-Те-Бе, за да хвъркат лимузини, по служебното трасе. Въоръжен със чушкопек икономии ще правя. За поредния юрдек дето пак ще ме спасява. Паси,30.09.2014

Всичко може, но не пипайте офшорните компании!

Бях забравил, добре че ми напомни - Да се внушава : " Президента има офшорна компания за да краде през нея от държавата"!

Да се внушава: Президентът е морално чиста личност, която няма нищо общо с офшорни компании, нагласени търгове и разни бизнес паркове! Той дори не познава Иво Прокопиев и с-ие!

Това ще го преглътна, и КФН-то ще преглътна, макар че не ми се иска да ревизират правомощията им. Дано да не ревизират ВСС и главния прокурор ,че тогава вече ще изпитат гнева ми! Ще насъскам балъците срещу Борисов и Кънев с няколко постановки и ще взема властта да си пооправя нещата.

леле -леле! Що агенции, що органи, що центрове, що фондове ще бъдат създадени!, Що анализи, що контрол. що наблюдения ще бъдат извършени! Що програми, що конкурси, що колове ще бъдат обявени! Що хора наши ще бъдат назначени!Що пари ( държавни и народни) ще бъдат ограбени!

Много вожд, малко индианец! Важно е да свирим със свирката, нищо че цялата тяга ще минава само през нея!