БНБ: Кризата в КТБ - след публично разпространена информация

Кризата в Корпоративна търговска банка е провокирана от публично разпространена информация.

Обратно в новината

Коментари - БНБ: Кризата в КТБ - след публично разпространена информация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има нещо вярно.Преди 2г знаех само че КТБ е Руска.Клон на внешноторг банк.тогава в някъде четох че руснаците си изтегляки авоарите от КТБ .И аз направих така.Нататък повече не се писа нищо,но след половин година...

Така ще да е - информацията е виновна за фалита, а за по-сигурно сега се чака някой от аватарите да умре, та да се прехвърли върху него цялата вина. Не са виновни бивши и настоящи ДС ченгета, които с необезпечени кредити извлякоха нагръб с чували парите. Сценария е един и същ , известен още от първите кредитни милионери. Държавата ако е на място досега да са изловени и костюмирани с костюми на раета, но при нас те си имат държава.

Sm3hurk0

Историята с КТБ е като приказката за Иванчо и сестра му. Само че Иванчо нямал сестра !

до 2 месеца 1 еуро ще е 8.50 лефффчета:))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Sm3hurk0

що да не е 10 за по-лесно пресмятане ?

КОЙ КОЙ КОЙ врещеше за банкова ваканция бе??? Що никой не пита сега за това??? Къде са дъртите,грозни и прости протестъри да думкат и да питат КОЙ ще връща заема от 8 млрд????

После ще кажат, че като избяга мафията с пари, заграбени от Пенсионен Фонд, за това е виновна текущата суматоха около тях.

Ми то има ли с друго какво да се оправдаят

Судинението са скъсало, протекло е информация и изгорило иначе здравата банка.

дали не участва и то с публично-домовското изказване за скапване на банката? или всички следи бяха затрити? А иначе тиквоний неповторими беше постоянен "шпрехойзер"

демек проблемът, че парите ги няма, е, че няма пари

БНБ бяга от отговорност от надвисналите дела срещу псевдодържавата!

Ако не беше Делянчо да забрани или да сплаши когото трябва за да се остави банката в капиталова неадекватност, нямаше да се стигне до тук. Как така ПИБ се субсидира, а КТБ се остави да фалира, ами едната има стабилен гръб, а другата беше оставена в пропастта от БНБ.

КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ ОТ КТБ? Как така 4 милиарда просто се изпариха и потънаха в небитието? Защо това правителство не направи всичко възможно да ги върне, а реши просто да вземе заем? Защо няма нито един виновен освен Ц.В. ? ТОЙ НЕ МОЖЕ САМ ДА ОТКРАДНЕ 4.000.000.000

Пред която и банка да излезеш и да извикаш от стълбите "В банката няма пари!" , ще фалира до три дни...

тия са за публечен разстрел ......

но преосмислих. А ако въпросните отврати се настанят в един бордей "червени фенери" покрай магистралата и всяко турчини - като мине, да се "пооблекчи", но и да си плати! Знаете ли колко евро ще ни върнат в хазната тези "банкерски измамничета"?

Когато има овце, ще има и стригачи.Една банка фалирала и олелия до небесата.От началото на мутренско-комуноидно -ДС преход фалираха цели фамилии, колко народ се самоуби и загуби всичко в пирамиди, бързи кредити и заложни къщи.Нима ако имаше поне малко държава щеше да има такъв проблем-да разрешаваш явно лихварство над беззащитни хора изпаднали в ужас от безработица и недоимък.Всичко е добре замислено още по времето на еврейските главорези осъществили Октомврийската революция и вече столетие държат в страх милиони хора от соц-източна Европа.Циганите били опоскали държавата-смех.Докато не дойде някой който не потърси сметка на червените барони, велможи и капути сринали със животинска наслада държавата-хурка братя.

Ако бяхме видели залпа на Титаник и потъването на Аврора, щяхме да живеем в друг свят :-)

колкото и да криете истината, тя си съществува, защото е факт извършеното от вас! Ако не бяхте го правили - нямаше да го има! Аз ли съм виновен, че хазарските ти деди са изтребили милиони семитски евреи? А защо в този момент семитските наследници на изтребените от вас трябва да избиват и нас, защото мимикрирате между нас?

инфото, че първанова, работеща в брюксел по заплащане от българия организира еврейски конгрес - моля да се върне! ако е некоректно - да се корегира със забележка!

Ivan

Заради безпрецедентния опит да създаде хаос в Държавата, чрез внушаване и целенасочено поддържане на неверни слухове за банкова ликвидна криза, на лицето Бойко Методиев Борисов (Боко Тиквата) - бивш премиер на Републиката и лидер на организираната престъпна група "ГЕРБ" трябва да бъде снет депутатския имунитет. След което същият да бъде незабавно задържан под стража с предявено обвинение за вредителство със саботажна цел - деяние, съставомерно на чл. 107 от НК. Това е пътят за овладяване на възникналата банкова криза!

А онези, дето задигнаха, 150 милиарда, позитановци, тях какво ще ги правим?

Червени парцали не се правете на ударени,всички добре знаем след упровлението но кого рухват банките в ВГ.Вожда Ви сега е в Брюксел , ни лук ял ни лук м..... чиста водица не напита.Да сте чули Ореха или и той изчезна като Бисера.

Тъп, смрадлив Гербераст, не всички , които се гнусят от физическата и душевна нечистоплътност на Фюрера ви са червени..

Естествено? Крадците цвят нямат,нищо че веят, червени, сини знамена

тази вечер,има защо.

Предпочитам Комиците, поне са професионални актьори.

Да,ама тук има циркаджийски номера

Ами техни служители привикваха хора с големи депозити да си ги изтеглят, никой не обръща внимание на това и не разследва

Готово, гласуваха и зеха и онези пари.Сичко е точно!

Глейте сега, вие сте прости и сме се разбрали по тоя въпрос и затова вие не моете да се оправите, а требе да ви оправям аз, което не е невъзможно-Цеца ше почака. Са засега ви оправих с 8 000 000 000 нов заем.... това е защото Орешарски ни набута с 1000 000 000 в неподходящо време и като се мултиплицира ефекта от заема на Орешарски с проблемите на КТБ и като се надставят над тези работи съветите от УСА и се получиА 8000 000 000. Некой да се чуватва неоправен и несигурен за бъдещето? В смисАл да не е сигурен че ще плаща, докато е жив? НиА с Цеца си говориме понекога за нашия народ-моя и нейния де, не вашия... и си казваме между две пушки -уцелили сме на народ.. Айде сега -гроздовата , салатата и в леглото-мене не глейте, аз още от СИК-аджийското време не понасАм евтин алкохол. Аз съм по Джонитата.

частните фондове на Герб мина в парламента.Всички сайтове го съобщават само в дира мълчат....

А дали е възможно в тези частни фондове да няма никакви пари и сега да ни правят на абдали.Според мен-ДА!

А раздадените 3,4 млрд лв на 80 подставени фирми не са ли причина за срива на банката.И най-интересното-всички се чудят от коя банка да изтеглят заем за запушване на дупката,а никой не търси харизаните милиарди.

Абе я си....ПИБ-фалира ли?А?НЕ!!!!!!На юпитата е и други мутри де!Това е кражба от БЪЛГАРИЯ!Е-то нема такава ДЪРЖАВА!!!!Е-ще вземем заем,ще го платят тъпите БЪЛГХАРИ....................

Добре, хубаво, изтекла информация.Ама къде са ни парите ,бе тъпаци?

Кой да ме краде? Дилема страшна. Пенсии няма да има нормални.

Един от виновниците след БНБ и Цветан Василев е гл.прокурор Цацаров с НСБОП и Бойко Борисов с тирадите си от САЩ при посещението там като обяви, че две български банки са пред фалит т.е. КТБ и ПИБ.ПИБ се спаси ,но КТБ го ликвидираха т.н.държавни мъже.Всичко това може да се провери в архивите на българските телевизии.Истината и само истината е спасението на България и тогава може да се придвижим напред.

Когато в една държава няма пълна прозрачност за гражданите, тогава там никога няма демокрация (власт за гражданите), а там винаги има мутрокрация (власт на мутрите). В 21 век е много лесно да има пълна прозрачност за гражданите, но въпреки това политиците-мутри винаги налагат непрозрачност (тъмнина), защото само чрез тази непрозрачност, политиците-мутри могат да съществуват. Политиците-мутри ще изчезнат в този момент, когато се появи пълната прозрачност (светлина) в едно обществото. Пълната прозрачност в държавата е както светлината за всеки човек, когато е светло, всеки МОЖЕ да види това което е, но когато е тъмно (непрозрачност), всеки САМО слуша и ВЯРВА на някой, което ТОЙ му КАЗВА какво е, това което е. Не живей в тъмнина (непрозрачност), просто събори изкуствената стена около теб, стената създадена от шепа хора, тогава светлината (прозрачност) ВЕДНАГА ще ти покаже всичко, тогава ти вече сам МОЖЕ да видиш това което е. И тогава ти ще се разсмееш, че свободата е била винаги до теб, но ти никога НЕ си я забелязвал досега, нали.

мълчи, че за такива "яснотии като твоите" краварите ще паркират всите си самолетоносачи по искаро! ами ако се опрозрачи всичко и се обчви кой подпали ВСВ и всички войни след нея? какво ще стане после к кравария

Без тази публично разпространена информация вероятно дупката щеше да е още по-голяма, както и заема съответно дето ще го плащаме. То при адекватно финансиране подобно на това за другата закъсала банка можеше и да се размине сеира, но в крайна сметка целта явно не била да се размине, а точно да се случи фалита. Кой? Чия цел беше фалита? Как да имаме доверие в банките след кризата от 1996 и сега? Край нямат кражбите и далаверите.

аз пък спирам да си плащам данъците, осигуровките които няма как да спра, ще компенсирам с клатене на краката по време на работа, а да видим кой кого ще прбе

Андрешко, Андрешко ти по подразбиране си преебан след като работата ти не ти носи удоволствие и я вършиш по принуда. След като си мислиш, че като не е я вършиш ще накажеш някой.

Ти от кои Андрешковци си?! С какво точно си изкарваш хляба, та се правиш на такъв отворко! С нищо не си по-разлчен.

СКАНДАЛНО -ИВО ПРОКОПИЕВ ТОЧИ 56 МЛН ЧРЕЗ ,,ДОВЕРИЕ И АЛИАНЦ ОТ НАШИТЕ ПЕНСИИ Е КТБ, ПЕЕВСКИ МАЙ НЯМА ПРОКУРАТУРА И ВЕЧЕ ТРЯБВА САМИ ДА ВЗИМАМЕ НЕЩАТА В РЪЦЕ ДОКАТО ТАКИВА НЕ СА В ЗАТВОРА

Къде са кинтите. Многото кинти.

Така ще е ... Нищо че има голямо несъответствие между активи и пасиви, "информацията" била виновна! Нищо и че са раздавани кредити без обезпечение за стотици милиони на фирми-еднодневки! ХАХАХАХАХАХАХА!!! дрИскров трябва да го обесят публично за тази наглост!

Не се появят държавници, а не политици, които искат да са на власт на всяка цена, тежко и на България и на нас

Добре де, аз сега, като преебан редови гражданин, който нито е имал депозит , нито е теглил кредит от КТБ, т.е за мен КТБ е банка на Луната, или още по-далече , но сега ще плащам необезпечените кредити на богопомазаните трътльовци-кредитни милионери, та сега аз нямам липраво да знам имената на тези терикатчета, а? Мамицата ви гнусна, лицемерна, ганьовска , смрадлива! Аз сега ще отделям от залъка на децата си, за да покрия педерасти -кредитни милионери за трепане!

+1

Така си е! Българин си! Ако беше друг, щеше да хванеш тоягата и по главите им... Ама, ти си българин... Трай коньо, за зелена трева...

... кредитни милиЦИонери ...

Виновни са Медиите че разпространиха информация че КТБ е Източена и който може да се спасява . Моя Информация от мой човек е че Частните Пенсионни Фондове са Източени и в тях няма ПАРИ . Ама там няма как да си изтеглим парите - не са гарантирани . Има само един шанс - Прехвърлете ги към НОИ и те стават гарантирани чрез бъдещи ПО-високи данъци и повече заеми за Бюджета на Република България.

"В залата Горанов лансира нова идея - към НОИ да се създаде капиталов фонд по подобие на учителския. Парите от прехвърлените партиди няма да се харчат, а ще отидат за намаляване на дефицита и държавния дълг, каза още финансовият министър." Да е ясно просто какво ще се случва с парите в НОИ просто! Няма да са за пенсии! Хахаха!

КОЙ разпространи публично тази информация? Тя беше ли вярна? Защо допуснахте да се рздават необезпечени кредити? Тези от БНБ не са адекватни.

БРЦК

Кой ше лъжете бе ? 1. Прокуратурата влиза в КТБ и арестува цялото ръководство заедно с чистачката. Медиите раздухват всичко. 2. искров се появява по телевизията на пресконференция и почва да ръси откровени лъжи (както се оказа след това) за липси , за кражби , за лоши кредити , за дупка от 4милярда и тн и тн. Няма банка в света която да издържи на такава атака! А това по света няма как да стане защото политиците и искров щяха да висят по въжетата още на втората седмица. Тука искров си е още шеф на БНБ , цацаров си царува в прокуратурата а пеевски дебелее. А некви пълни дебили се самозапалват вместо да се самовзривят в перламента! По-зле сме и от камиларите ...